thuna

Hade du verkligen viljat så hade du gjort det - åtminstone försökt!

Nu är jag gammal!

Kategori: En vardag

Ja men ett jävla grattis till mig själv då! :)
20 bast nu!
- Hur känns det?
- VAD TROR NI?!

Dagens

Kategori: En vardag

Alle: Hur är de med jobb och så då?
Jag: Nej de blev inget
Alle: Men det är ju moget av dem, ringa och ge förhoppningar och sen nej..
Jag: ja typ! De ringde ju dagen innan med!
Alle: Men åandra sidan är de rätt bra.. för då kan du komma till kalmar och göra vårat vardagsrum. Sen sätter jag en fotboja på dig så kan du glömma om att komma därifrån! (ondskefullt skratt)
Jag: haha okej?!
Alle: Ja, du blir som våran lilla slav!
Jag: HAHAHA
Alle: .. du och dina kinky tankar!

--------

(Jag letar i bohyllan)

Jag: mamma ha..
Mamma: Letar du efter receptet till microkolan?
Jag: hur visste du det?!
Mamma: Det är den enda gången du tittar i en kokbok..

Myggbett någon?

Kategori: En vardag

Nej vadå, är jag överkänslig?
(och ja, det är min vad)

Midsommar

Kategori: En vardag

Eftersom jag har vart och fortfarande i princip är sjuk, så blev det en lugn midsommar för min del. Jag och tant drog ut till familjens landställe och hade allmänt trevligt. Musik, diskutioner och ja, allmänt njöt av att det var sommar. Speciellt eftersom det var fint väder. Typiskt bara att jag verkligen är myggmagnet. Hade på mig säkert 52143 liter myggmedel, men nog fan fick jag myggbett ändå. Och ja, nu har jag pestbölder lite här och där..
aja!

Blev inte så mycket till bilder, men några:





Inte cool

Kategori: En vardag

Vet inte om det syns så tydligt, men la en enkrona brevid min
pestböld till myggbett som är längst ner på benet.
Märker nu att inte ens hälften av myggbettet kom med.
Men ja.. ni ser ju..

Bruna myggbett

Kategori: En vardag

Har världens myggbett över armen och benen. Den största ser lite läskig ut :(

Var ute på mårängen med tant och hennes väninna Jonna igår i ca 3 timmar. Har fått skapligt med färg kan man säga! Jag som inte trodde jag brände mig - HAH! Madde fick till världens panikchock igår när vi stod och gjorde oss iordning hemma hos henne innan vi skulle dra till CH. Lyfte på håret, och hon gapar "VAD I HELVETE?!" och kom spingande med någon kräm som tydligen skulle hjälpa mot solbrännan.
Och idag förstår jag varför. Men det är ändå värt det! Har inte ett dugg ont ens. Men det blir nog att köpa sololja ändå. Så man kanske får behålla lite av färgen man får. "Du blir ju aldrig brun om du ska gå och se ut som en tomat" som tant så gulligt sa.

Matilda, till och med du skulle vara stolt över mig. Låg i 3h och pressade. Eller ja, snarare halvsov till musik. Men brun, det är jag minsann!

Tant har höga värderingar

Kategori: En vardag

Tror min tant har becca-brist. Helt plötsligt fick hon för sig att hon verkligen VERKLIGEN skulle följa med mig när jag skulle hämta mor från jobbet ikväll (halv tolv). Det första hon säger är: "ÄNTLIGEN. Jag känner att jag måste umgås med min tant mer!!".
Kvart i tolv gick vi in var och en till sig.
Precis nyss fick jag ett sms: "Lilla tant akta dig akta dig annars tar jag dig."

Måste ändå erkänna att jag känner mig älskad.. men samtidigt lite rädd (apråpå smset..)

Uppdatering från förra helgen

Kategori: En vardag

Uppdatering från stockholm.
Tant gick inte vidare till top sex, och därmed vann inte. Men åandra sidan hörde vi även att tävlingen var riggad från första början. Precis som alltid. Jävligt tråkigt!

Men åandra sidan någon jävligt roligt. VI HAR SOMMARSTUGA! Äntligen! Helt underbart! Dock har vi bestämt oss för att helrenovera, men det är okej för oss. Och mig, eftersom det är jag som ska slipa, måla och göra om. Men det ska faktist bli rolig :)
har ungefär tusen olika bilder från olika perspektiv. Dock ligger de fortfarande kvar på mobilen, så bilder från ni se senare när jag orkar lägga in dem på datorn.

Och påtal om dator.. nu har föräldrarna köpt en ny dator (vilket borde komma vilken dag som hellst) så nu kommer jag få upp datorn till mitt rum! (me so happy!). Kommer fråga runt efter saker jag skickat till folk, och hoppas jag åtminstonde får tillbaka de senaste novellerna jag skrivit. Hoppas verkligen verkligen VERKLIGEN någon själ på msn har dem. Var så enormt stolt och nöjd med dem.

That's it so far. Bilder kommer som sagt inom kort!

Stockholm idag

Kategori: En vardag

Far till stockholm idag. Det är ju miss universumtävling imorgon där tant är med. Så hel helg med henne och hennes föräldrar i storstaden. Ska bli nice! Dock har jag för stor väska. Ser ut som jag ska vara borta två veckor, när det bara är från idag till söndag. Men sängkläderna och handdukarna tog lite plats, så fick automatiskt bli pappas stora idrottsbag. Aja, får hoppas den får plats i bilen.

Autfiten tills imorgon kväll blev även klar igår. Hittade en klänning som passar. Ska försöka ta massor av kort, inklusive mina nya kläder så får ni se sen. Fick ju nya högklackade och klänning i tidig födelsedagspresent av mor och far. Inget jag tackar nej till eftersom jag ändå inte har något speciellt jag önskar mig tills den stora dagen. Men det blir kanonfint iallafall :)

Har inte direkt så mycket mer att skriva egentligen. Så ja.. se ya'll!