thuna

Hade du verkligen viljat så hade du gjort det - åtminstone försökt!

Ge mig tidsfördriv!

Kategori: En vardag

Har suttit den senaste timmen och raderat bilder på bdb. Kändes faktiskt nödvändigt på något sätt.
Så nu slipper man bli påmind om hemska personer från hemska tider. Känns bra.

Idag har jag gjort allt för att inte tänka för mycket. Gjort iordning naglarna, städat (dammsög och dammtorkade hela lägenheten) samt fixade mors naglar. Måste säga att det faktiskt hjälpt rätt mycket. Körde In Flames i lurarna samtidigt som man städade, och varje gång en tråkig tanke kom upp så puttades den iväg igen. Perfekt.
Det är nackdelen när man är arbetslös. Man har tid att få tråkiga tankar som gör en deprimerad.
Men kan ju inte dammsuga varje dag, så får hitta nya tidsfördiv. Funderar på ifall man kanske skulle ta och rensa garderoberna? Dock gjorde jag ju det nyss, då vi flyttade.

Hmpf!
Jag saknar mitt photoshop! -_-'



Biff på g

Kategori: En vardag

Nu börjar hårträning. Eller ja, när jag kommer hem alltså. Synd bara att de ska vara så jävla mycket snö, blir tradigt att springa ute då. Men måste börja bygga fysiken igen, snart dags att söka. Jennifür är på mig som en fästing om det (tack!) Så den som känner för att pusha mig, är mer än välkommen.
Måste komma igång nu. Synd bara på minusgraderna som svävar hemma i Norrköping.
Här nere är det ju barmark. Visst, det blåser ju så det blir kallt, men kylan går ju att springa i. Men fan inte i snö. Speciellt inte när jag VEEET att det lurar massor av isfläckar under som bara väntar på att få dra ner mig.
Vet att man säger så många gånger, men jag ger mig fan på det nu. Och ja, ni vet ju hur jag blir när jg ger mig fan på något. Kondition och smygfys på g!
PEPPA MIG JENNIFÜR!!!!

Vidga mina vyer?

Kategori: En vardag

Det..var.. pinsamt.
HAHAHAHAHA!

Förlåt, ska bara skratta klart.
Hahahahahahahahaha!

Now i'm done!
(Hände precis en rolig sak!)

Jag skulle vilja vidga mina vyer. Men för att kunna göra det, måste jag ta reda på hur jag vill/vad jag vill/när jag vill. Resa? Lära mig riktig meditation? Akupunktur? Parkour?
Vet inte för tillfället, men på något sätt hittar jag mitt rätta element för att vidga mina vyer. Om det så bara handlar om milimeter eller sekunder.

Skåne, di vackre skeåne

Kategori: En vardag

Sitter just nu i älsklingen sovrum och letar runt lite på internet. Är ensam hemma idag då alla är på jobb. Lite småtråkigt sådär, men det är rätt uppenbart ändå :)
Känns som dagarna går lite för fort, som vanligt. Det är redan onsdag. Kom ju hit söndag eftermiddag, och så är det onsdag. Men har ju inte bara sovit bort dagarna iallafall (tackochlov!).
For in till Lund igår (helt otroligt, men jag lyckades hitta till stationen och ta pågatåget själv!!) för att lämna CV på diverse butiker och sånt. Gick rätt bra, trotts att jag inte fick så mycket till respons.
Men det återstår ju att se.
Richard kom förresten med ett rätt smart förslag. Att jag kan ringa till förra firman han jobbade på. Inte helt dumt tänkt måste jag säga. Så nu måste jag peppatalka mig själv (vilket marcus hjälper mig med just nu också via msn) och ta numret och ge det ett försök.

Håller ett ständigt öga på platsbanken också. Något ska dyka upp, så är det bara!

Det varla lite uppdatering från min sida åtminstonde!

Hörsla!

FREEE like an eagle

Kategori: En vardag

WEEEELL!
Hej igen. Eller något i den stilen.

Denna vecka har påstått av att agera chaufför, leta jobb och renovering hos syster.

Igår: Linskliniken, införskaffning av tågbiljetter och sedan vidare hem till syster för spackling. Det slutade med att syster och Dennis ville testa på. Det resulterade i att de gjorde i princip köket själva och andra omgången i vardagsrummet. Visst, det blev mer att slipa (vilket far min gjorde) men de hade roligt iallafall!

Dagen har egentligen bara bestått utav att tapetsera med min kära far. Jag når ju knappt upp till taket (hennes väggar är off och runt 2.51), så han har varit en riktigt ängel (som alltid) och hjälpt mig med allt!

Imorgon: Då drar till skåne. Har för mig tåget går 11:36. Blev väldigt förvånad när jag köpte biljetterna igår och märkte att biljetten ner kostade 560:-. (vilket är ovanligt billigt för att både vara x2000 OCH för att vara två dagar innan avfärd). Positivt överraskad jo! Kommer vara borta tills nästa söndag. Ska ner och leta jobb nämligen, och passar på att ta en hel vecka då. SKA ha ett jobb därnere. PUKT SLUT!

Det.. är väl egentligen allt jag har att berätta så far.
Hörs antagligen nån annan dag!
Tjao!

Uttråkning till max

Kategori: En vardag

Sitter just nu och väntar på att min far ska komma hem från jobb. Ser smått på tv, lyssnar på potatisen som kokar och ska väl börja steka och dona snart.
Ungefär så givande är min dag idag. Men så blir det när man är arbetslös och alla andra jobbar eller är i skolan. Sitter visserligen även och övervakar min mail och arbetsförmedlingens hemsida. Jag vill ha svar nuuu. Och även att det svaret ska vara "grattis".

Ge mig jobbet i skåne! Eller iallafall något utav dem :)

Imorgon ska jag på möte på arbetsförmedlingen. Precis samma möte som sist. Känns rätt bortkastat eftersom jag redan vet vad de kommer säga, och jag redan gjort det man ska göra. Men går jag inte, får jag heller inga pengar. Ska försöka få tag på min handläggare också, hoppas hon kanske har en lucka så jag får prata lite med henne. Det visade sig vara lite svårt att få tag på henne denna gång. Men det förstår jag ändå, hon har ju rätt många att hålla koll på.

Och jag bor fortfarande i min optimistbubbla!♥

En av de värsta känslorna

Kategori: En vardag

Ush! Sitter och tittar på animal planet där det visas ett vetrinärprogram.
Det var ett par som kom in med sin bulldog, där det visade sig att tiken inte hade någon som helst känsel i bakbenen då det var fel på ryggmärgen. De avvaktade ett dygn, satt hos henne och bara väntade.
Tyvärr blev det bara sämre och sämre, då hon blev mer och mer förlamad hela tiden.
Så de tog det tyngsta beslutet man kan göra med ett djur. De valde att avliva henne.
Helt rätt beslut. Den stackarn led för varje minut som gick.
De filmade henne och sa det samtidigt. Man såg på henne att hon verkligen mådde dåligt.

Och för första gången någonsin fick jag tårar av något som visas på tv. Vet dock inte om det även kan ha att göra med att jag har pms (antagligen), men fyfan för den känslan.
Det är nackdelen med att skaffa ett djur till hemmet. Det är något man måste, men inte vill räkna med.
Och det är lika jobbigt varenda gång.

Det är ju alltid jobbigt att prata om det, men det är okej att bli ledsen. Det är ju trottsallt en bästavän man tar bort. Ens djur dömmer en aldrig. Hon/han finns alltid där för dig. Han/hon längtar tills du kommer hem.
Men framförallt: Gränslös kärlek.

Nu vet alla!

Kategori: En vardag

Visserligen vet alla, som har fb, vad the big whup var.
12/2-11 förlovade vi oss, jag och min fina Richard :)








Jag älskar dig hjärtat♥

Party with tha gang

Kategori: En vardag

Lär nog inte uppdatera mer för helgen då älsklingen kommer hit. Vill gärna spendera all tid jag kan med honom, iställer för att blogga. Men kan därmot säga vad som kommer ske.

Imorgon är det en väldigt speciell dag! Det är 5 månader med min fina Richard♥ och så kommer det hända en riktigt rolig sak!
Så ska vi festa med de fina, underbara töserna från bp! :D Malin, Jennifür, Sara & Madde! Kommer bli hur kul som helst att träffa gänget igen! Jag, Malin och Jennifür hade hur kul som helst sist vi var ute, trotts att en viss madam blev väldigt väldigt onykter ;) inga namn nämnda!



Malin, Jag & Jennifür sist vi var ute (:

Kategori: Musik

IKVÄLL!!

Kategori: En vardag

God förmiddag! Hundarna (se nalah)  tvingade upp mig halv tio idag, och till min stora besvikelse snöar det fortfarande. Hoppas verkligen inte det kommer sabba för mycket nu. Sist blev det ju förseningar som hette duga. Men det skulle inte bli sånt oväder i skåne, så får hoppas att det inte blir allt för mycket problem ikväll när älsklingen ska komma. Inte så roligt om hans tåg blir inställt direkt.
Håller tummarna för att det snart slutar och allt löser sig.

Vad händer nu då? Nalah hoppar på mig med sin leksak i munnen och försöker få min uppmärksamhet, thinkerbell stirrar på mig i smyg och petar på mig med ena tassen, likt *poooke-ge-mig-uppmärksamhet*. Det är sportnyheter på tv och jag har redan duschat och gjort diverse "skönhetsbehandlingar".
Har inte ens ätit än. Så får väl ta och fixa lite frukost, dunka musik och

Riverdance i träskor

Kategori: En vardag

Jag känner för att beställa saker. Men jag hittar inget, verkligen inget. Antingen är jag för kräsen eller så finns det verkligen inget. Jag är även lite för ekonoisk skulle jag tro. Men det är ju förvisso en av mina starkare sidor. Vet inte hur många gånger jag varit inne på Ellos den här veckan, bara ihopp om att de fått något snyggt. För på stan går jag inte, både av bekvämlighet, men också för jag VEET att jag kommer komma hem med ett par puddingskor då. Och jag verkligen ingen plats för fler skor nu.
Men åandra sidan, mitt konto dansar glädjens tango.

Påtal om dansa tango. Vi har en äldre dam som bor trappen ovanför oss. Hon har en förteelse att ha på radion ett snäpp för högt om kvällarna OCH det låter som hon drar en riverdance med träskor. OKEJ om det varit innan tio, men det känns lite väl när klockan rinner. Fine nu när jag är arbetslös, men när jag jobbade höll jag på att bli galen. Sen hjälpte det ju inte att paret ovanför henne skulle ha skrikmaraton om vem som hade högst tonart på sin röst. Nej, jag är inte van vid att bo i en lägenhet. Har alltid bott i radhus, där det var jag som lät mest innan klockan tio.

Var väl mest det jag ville ha sagt.

AAAHW

Kategori: En vardag

ÅÅÅh, fick precis ett mms som förgyllde min, redan underbara, dag!
I'm so happy♥


Jag måste säga, att jag är rätt nyfiken. Vilka är de som läser mig blogg? :)
Vilka är nyfikna? ^^ Komentera gärna! :)

Tapeten from hell

Kategori: En vardag

Fick ett par bilder från tapetseringen igår. Eller ja, resultatet iallafall :)


På bild är då min kära syster (:

Inte perfekt, men jag är nöjd!

Kategori: En vardag


Ja, mina nagelband ser ut som crap (:

SUCCES!

Kategori: En vardag

Jag har lyckats fixa naglarna! JAAAAA *spricker av stolthet*.
Okej, det är ju inte "perfekt", men det ser fan bra ut.
Jag är nöjd.

Slänger upp bild senare!

FYFAN vad jag är bra!
och ännu ett jobb har jag hittat att söka med.
DET FLYYYTER.

och jag tänker inte vänta på att något dåligt ska hända. Är inte den personen längre! Jag njuter av varje sekund som det går bra. VARJE SEKUND. Händer det något dåligt, då tar vi den smällen då.

WUHU! Nu tar de väl säkert till ikväll innan allt torkat helt. Gör mig inget :)

Det snöar som fan också, men inte ens det får mig på sämre humör!

Fredag, nu tack!

Kategori: En vardag

GE MIG FREDAG! Det känns som jag sitter på nålar. Jag vill inte vänta längre. Saknar min fina Richard något så enormt mycket. Känns som en evighet, trotts att det är torsdag om drygt en kvart.
But still! Ge mig fredag!

MAH! Ska nog leta mer jobb, så jag kanske tänker på annat.
Gick ju smidigt igårnatt, så why not?

Leta leta leeeetaaaaa..

Tapetsering - check!

Kategori: En vardag

Givande dag idag med måste jag säga. Inte för jag gjorde något speciellt mer än pillade naveln fram tills far min kom hem. Men ändå!
Vi for direkt hem till syster för tapetsering. Och jag säger bara: Vilken jävla tapet jag gick med på.
Man måste verkligen vara två på den. Och självklart var den svart med blommor. OCH SJÄLVKLART for naglarna in och gör småmärken..

Syster: vad är det där vita?
Jag: DET ÄR POLLEN!
Pappa: vad har du gjort?
Syster: hur kom dom dit?
JAG: DET ÄR POLLEN. Okej?!
-Syster asgarvar-
Jag: jaja, jag får väl bättra då..

Så nästa gång åker svart färg fram för lite finlir. Det bästa med mörka tapeter - man kan fuska lite.

Bilder får ni en annan dag!

Jag är effektiv om natten

Kategori: En vardag

Har precis skickat iväg "intressenamälan" eller vad man ska kalla det, på jobb.
Har alltså precis sökt tre, TRE stycken jobb.
Tre stycken i MALMÖ. Det ni!

Nu är jag på hugget.. eller så är det för jag satt igårkväll och letade jobb, och bara råååkade hitta dem.
Eller något därimellan. Ett utav dem är jag nästan säker på att jag absolut inte kommer få, då jag var tvungen att ha ett par års erfarenhet inom detaljhandeln. Men som min kära moster säger:
"Söker man inte så har man heller ingen chans!"

Så därför skickade jag ändå! HÖH.

Vet vad ni alla tycker om att jag söker i skåne. MEN ni har vetat om det länge. Jag KOMMER flytta ner.
Frågan är bara NÄR!

Ska se om jag hittar fler. Detta var ju riktigt kul nu såhär.. mitt i natten..
Men jag är fanimig mer effektiv på nätterna. Skriver som bäst då, vilket bara är till fördelar när man gör personliga brev. I ROCK!

Detta är skoj tamefan! :D




Bjussar på en fulbild från 2009.
Sådär fulglad är jag! :D

Två renoveringar!

Kategori: En vardag

Har köpt manikyrsett! Ska ge mig på att göra rosa-fransk manikyr med vita tippar. Eller ja, fick alla tre lackerna i samma paket när jag köpte det. Sist jag försökte blev det katastrof, jag blev galen och torkade bort allt. Men ska jag ger mig ändå fan på att jag ska fixa det!
Gjorde ju en manikyr för några dagar sedan fast då med lila glitter lack. Blev faktiskt bra, dock kan tjockleken diskuteras. Gav mig ju på ett försök med vitt i förrgår, vilket slutade i katastrof. Slog av misstag fingrarna i bordet och ja.. mitt tålamod tog slut där och då.
Men det blir nog bra. Ger mig fan på att jag ska fixa det.

På tal om fixa det. Har ju börjat med renovering av min kära systers lägenhet nu. Sov där inatt, och började spacklingen. Förhoppningsvis kan jag fixa klart fondväggen imorgon så vi har den ur världen. Ju fortare den blir klar, destu fortare kan jag börja med resten av rummet så det blir klart helt och hållet.
Det blir ju lite trångt att jobba då hon bor i en etta när hon har bokhyllor, soffor och säng i samma rum. Men vi ska fixa det. Gäller bara att bli av med fondväggen. Vi kom ju på nu ikväll att vi inte köpt klister, då vi inte visste när jag kunde börja. Så måste åka och inhandla det imorgon när mor kommer hem med bilen.
Vet med mig själv att det kommer gå åt en hel del.

Men det blir nog bra ska vi se :)


inte för bilden har något med nuvarande renoveringen att göra..
men hade ingen mer lämpad bild atm (:

Jag kan inte förstå det..

Kategori: En vardag

Jag har svårt att förstå det.. jag kan verkligen inte ta in det. Han är borta, den välkända, berömda och begåvade Gary Moore. Läste det precis för pappa. Han trodde inte på mig, så han gick tillochmed in själv och tittade. Båda hamnade som i chocktillstånd.
Det känns så jävla surt.


Vila i frid Gary, vi kommer föralltid bära med oss alla minnen i våra hjärtan♥

Nala snarkar och thinkerbell jagar?

Kategori: En vardag

ÅH missade precis att spela in en av de roligaste!
Thinkerbell "skällde" i sömnen. Och med "skällde" menar jag då ett pipigt skall som jag inte riktigt kan placera i en kategori. Anyway, lyckades ju spela in Nala när hon snarkade sist. Tänkte försöka komma ihåg att slänga in det någon gång snart. Låter skitroligt!
Kommer ihåg när jag var nere i lund i somras när jag bodde hos moster och alle. De har en hund, Kevin, som har en del av nalas ras i sig. HAN kunde snarka. Herre jävlar. Kunde inte sova pga snarkningarna som kom från rummet brevid. Troddes på allvar att det var Alle som hade snarkproblem.


Bjuder på en bild på fina Thinkerbell från i somras (:

Nya klänningen!

Kategori: En vardag


Fotograferat av: Pappa

Shopping tur

Kategori: En vardag

Var på en tur runt stan med mor och syster idag, mest för att komma ut och göra något. Vi hamnade på ÖB där det blev en hel del hemhandlat kan man väl säga. För min del blev det fotopapper.
Sedan vidare till Bauhaus där vi köpte spackel.
Vidare in på Rusta där syster köpte sina fintapeter som ska upp inom snar framtid.
ÄNNU vidare till Ingelstad Maxi där jag kom hem med lösögonfransar och en klänning från H&M.
Har letat efter "den lilla svarta" som alla måste ha. Men hittar ingen någostans.. men så föll jag för en som bara hängde mitt framför mig och skrek "JAG PASSAR". Billig var den också.
Ska ta en bild sen, så får ni se :)

Ska snart hämta far från jobbet, sen vid tolv hämta syster från jobbet. Jag har alltså ännu en gång blivit privatchaufför på heltid. Inte mig mot, nu när vi har en bil som är riktigt rolig att köra.

Slänger upp bild sen!

Det kallas smygfotta! (SHH!)

Kategori: En vardag


i love you♥

The Big Bang Theory♥

Kategori: En vardag

Använder bara mobilkameran

Kategori: En vardag

Jag äger nu för tiden en Sony Ericsson Xperia mini pro, och jag har fått vääääldigt många förfrågningar ang hurvida kameran är på denna. Tänkte att här kan ni få bilder på fokusen:





Vilka tror vi på?

Kategori: En vardag

Mor ska skaffa blogg

Kategori: En vardag

Min mor ska skaffa en blogg har hon starkt bestämt. Men nu kom ju då bekymret: Vad ska hon heta?
Hon blir nästintill galen då allt hon väljer är upptaget. Måste säga att det låter och ser rätt roligt ut när hon nästintill börjar bli galen.
Sen frågar hon MIG vad hon ska heta. Det är väl ännu svårare? Jag menar, jag har ju mitt smeknamn som bloggnamn? Så stor ansträning och fantasi la jag ner på det när en viss ung dam vid namn Matilda fick mig att starta bloggen. Aja, får väl ta en fundering åt min kära mor.

Jag känner för att skriva. Jag har två noveller jag håller på med, men ingen av dem känns lockande för tillfället. Vill hitta på något nytt, något som inte påminner allt för mycket om annat. Men det är så svårt. Den ena är visserligen lite mer nytänkande, men det känns ändå tråkigt att hoppa på den nu såhär i efterhand. Det är roligare att skriva från start till slut på samma dag. Men får väl fortsätta på de jag har. De funkar ju trottsallt.
Har ju även lovat att lägga upp någon av alla noveller på bloggen. Iallafall delar utav den lite då och då.

Ska försöka uppdatera lite oftare nu när jag är hemma om dagarna.
Adjoe!