thuna

Hade du verkligen viljat så hade du gjort det - åtminstone försökt!

De små sakerna

Kategori: En vardag

Det är rätt farsinerande att man kan märka små små saker. Tex. jag märker DIREKT när Richard har suttit vid datorn. Det är alltid små fläckar av olika slag på skärmen. Förstår inte hur han lyckas få dem på skärmen, men resten av datorn är minsann ren. Helt otroligt! 
(Ja, jag är rätt pedantisk av mig). 

En annan sak jag kom på. Idag har jag bott i skåne i en månad + 2 dagar. Och inte ångrar jag mig ännu. Stortrivs faktiskt! Det enda är att jag saknar ett jobb. Men det dyker väl upp förr eller senare. Något borde det alltid finnas.
Nej ni, nu ska jag ner och slänga på en maskin tvätt - sedan äta frukos och fortsätta se på Fullmetal Panic!


Bild lånad från google

Helt okej middag ändå

Kategori: En vardag

Här har ni gårdagens middag. Richard blev stolt att han kryddade så "perfekt".



Fairy Tail ♥

Kategori: En vardag

Oh! Såg förresten några fler avsnitt av Fairy Tail imorse. Det går verkligen inte att förklara hur bra den animen än! Om ni inte redan sett den, så SE den. Den är AWSOME.
Men det var egentligen bara det jag ville få sagt. Hittade en medley på youtube med väldigt många låtar från animen. i. Love. Them. All!

Inlägg om en toa

Kategori: En vardag

Grovrengör toan. Huuur kan det bli så skitigt på en toalett? I DONT GET IT!
Kände att det ändå iallafall på något sätt var dags att skura genom allt.
Ja, ja det var det verkligen.

Så nu sitter jag, men torra händer, och väntar på att golvet ska torka till så jag kan slänga in allt igen. Är på sätt och vis rätt glad att vi inte har ett jättestort badrum. Det hade tagit halva dagen att bara släpa in och ut på sakerna då. (För att bara vara två stycken på ett litet badrum, så har vi MASSOR av saker (OKEJ, mest jag)).

Bara jag som måste ha musik i öronen när jag städar? Alltså, hörlurar och inte genom högtalarna? Vet inte varför, men det känns som det går snabbare att städa när man har musiken så tätt in i öronen.
Men det kanske bara är jag?


Richard hatar turkost.
Jag älskar turkost.

Vill göra nytt

Kategori: En vardag

Vill göra allt möjligt nu. Klippa kort hår, tatuera mig och fortfarande pierca mig.
Vet vad jag vill ha för tatueringar men det får verkligen vänta tills jag hittar jobb och får in pengar. Men satt ändå och surfade runt på google efter bilder och inspiration. Så snubblade jag över den här bilden. Tyckte först det såg lite märkligt ut. Men ju mer jag tittade på den.. destu mer sugen blev jag på att skaffa en.


For oss som gillar FMA

Kategori: En vardag

Har ju helt glömt bort att visa vad jag köpte på Ebay innan jag flyttade ner!!
Oh, hur SJUTTON kunde jag glömma det?!
Syster tog ju med sig den ner förra gången hon var nere!

Detta är för er som gillar anime.
Blev helt såld på dessa från Fullmetal Alchemist! Var bara tvungen att ha dem!




(Halsband)





Prövade jogging

Kategori: En vardag

Tog samma gång sväng idag som jag brukar. Dock prövade jag på att jogga lite på vissa sträckor. Jag kan nog sammanfatta det med tre ord:
Inte. Redo. Än.

SATAN vad jobbigt det var! Trodde alla mina andningsorgan skulle explodera! ooouufh! nae, nu måste jag verkligen börja ta i ordentligt när jag är ute och går. Synd bara att det började SNÖA idag (tack och lov efter att jag kom in igen). Nyss var det 8+ och sol. Nu är det gråmulet och snöar.. What's the deal?

Kort hår vore awsome

Kategori: En vardag

Min kära syster har varit här i helgen och haft det awsome, därför jag inte uppdaterat något. Kände att jag inte direkt ville sitta så jätte mycket vid datorn just då.

Vi var inne i malmö i lördags samt svullade massor (som vi alltid gör jag och sis). Det är ungefär vad vi gjort i helgen! Men det har varit riktigt awsome :)

Men nu till något annat.

Igårkväll satt jag och kollade runt på lite saker på google. Sökte bara på lite olika saker. Så helt plötsligt från ingenstans så blev jag jätte sugen på att antingen göra dreads eller klippa mitt hår jätte kort. 
Blev mest sugen att göra de sista alternativet. Men tänk er, kort hår som går att styla spretigt med vax och hårspray. Det är så jäääkla snyggt! ÅH, är fasen sugen på det!



Bild lånad från google


Bild lånad från google


Bild lånad från google

Mysteriet är löst

Kategori: En vardag

Jag, mor och far kom förmodligen på varför jag mår så dåligt. Det var exakt samma sak förra året.
POLLENALLERGIN. Jag förstår inte varför jag blir förvånad VARJE år? och framförallt: Hur kan jag glömma det VARJE ÅR?

Så tog en allergitablett imorse så får vi se om det kanke hjälper lite. Räknar ju inte med att det kommer funka 100% idag, utan det krävs ibland två dagar för det ska bli full verkan. Men redan nu känner jag faktiskt hur det lättar litegrann. 

OCH kom inte och säg att det är för tidigt för pollenallergin. För jag hade samma sak förra året, fast då började det i början/mitten på februari. Det handlar inte om det är snö kvar eller inte, det blåser faktiskt in pollen från andra håll. Eftersom jag nu mera bor i skåne, så är det ännu större chans att det är min allergi. 

Det förklarar faktiskt en hel del. Förutom febern igår. Men så kan jag ju faktiskt ha en blandning av förkylning och pollenallergin. Har för mig att jag mådde riktigt dåligt förra året med.



Bild lånad från google

Är de inte de ena..

Kategori: En vardag

Inte nog med att jag har feber till och från, nu måste jag sitta med värmedyna på magen pga vad jag mistänker är mensvärk. Varför måste allt komma på en och samma gång? 
Fördelen är väl iallafall att medans jag tar värktabletter mot mensvärken så hjälper de även mot huvudvärken. Så slipper ju ta dubbelt så att säga.

Annars har jag varit hundvakt idag. Åt sötaste Maya! 
Kan lägga upp bilder imorgon, mår inte helt hundra för att göra sånt just nu.

Isklampar i armhålorna?

Kategori: En vardag

Ush, tror jag börjar få feber. Älsklingen har känt på min panna tre gånger under kvällen och säger varje gång att jag är varm. (Tack för förvarningen iallafall matilda!). Så nu blir det verkligen ta det riktigt lugnt. Är rätt glad att jag inte gick ut och promenerade idag.

Har precis smällt i oss två muffins var (det är okej när jag är sjuk..) ...(och har pms...)...(och under den röda veckan). Älsklingen spelar Xbox och jag kollar anime blandat pratar med folk på fb. 

Så gulligt förresten, jag skrev på fb denna: "Pestiga huvudvärk och hängighet :( .... så är jag sugen på ballerinakakor med.."
och älsklingen frågade om han skulle åka ner och köpa åt mig. Kawaii! (Tror dock det är för sent nu). 

Ne, nu ska jag bädda ner mig igen!

Dagens middag

Kategori: En vardag

Ni får utsäkta om bilderna är dåliga.. och att det möjligtvis ser rätt grose ut.
Men dagens middag blev köttfärslimpa med bacon, potatis och gräddsås!



Min syster ♥

Kategori: En vardag

I helgen kommer min bigsis på besök igen! ÅH! Denna gång slipper hon dock bygga en azkaban. Därimot kommer hon få göra sin goda soppa! (systers mat is the shit!). Sen får vi väl se vad för bus vi hittar på. Ska iallafall visa henne runt lite här i staden. Sen får vi se om vi kanske drar in en sväng till lund eller så (om jag mår bättre vill säga). 

Saknar min syster väääldigt mycket!


Sist hon var nere. Hon byggde ett nytt azkaban!

Mitt huvud väger mer än mig

Kategori: En vardag

Goddag!
Känner lite abstinens efter att träna. Har varken gjort grund fys eller varit ute och gått på två dagar (var inte ute i helgen heller för den delen) och det börjar krypa i benen. Men samtidigt orkar jag verkligen inte pga förkylningen. Känner mig helt däckad! Har ingen feber (vad jag känner iallafall) men det känns som jag är hur svag som helst och att huvudet väger 20kg.

Sen ska man ju förvisso inte träna när man är förkyld för den delen heller. Men de är de som är så märkligt, är ju inte förkyld i den befattningen att jag är mega snorig och super ont i halsen. Det är mer att huvudet är tungt. Sådär som de kan kännas ibland när man har feber.

Får bli att ta det lugnt även idag tror jag nog. Hoppas de blir bättre imorgon!

God natt till er!

Kategori: En vardag

Meh. Somnade på sängen någon timme innan maten pga huvudvärken. Det hjälpte faktist en del! Dock är den tillbaka igen, men det är ändå passande då jag ändå snart ska sova tänkte jag.
Det blev pasta och baconsås till middag idag. VÄLDIGT gott (då det är min favoritmat). Synd bara dock att jag inte kände mycket till smak av den. Var till och med tvungen att fråga älsklingen om den smakade något över huvud taget (vilket den tydligen gjorde).

Resterande av kvällen har spenderats med att titta på anime och sötnosen har spelat Xbox. Kanske inte låter som sådär jätterolig kväll. Men vi gör det vi trivs med och tycker är roligt.
Det kan faktiskt vara skönt ibland att få göra saker var för sig också.

Men nej, nu har jag skavsår på öronen av hörlurarna, så ska ta och göra mig iordning och kanske krypa ner i sängen. Kanske läsa lite, om jag nu inte somnar pga huvudvärk.

Godnatt!

Ogilla förkylning

Kategori: En vardag

Ush, mår inge vidare. Helt plötsligt gjorde sig förkylningen påmind ännu en gång. Ont i bihålorna/huvudet och det killas i halsen imellanåt. Ska nog ta och bädda ner mig i soffan igen och fortsätta se på anime medans sötnosen spelare Xbox. Kanske äta lite glass?

Dålig natt

Kategori: En vardag

Godmorgon!

Sovit dåligt inatt. Inte riktigt helt hundra på varför, men kan varit chokladen jag käkade igår. 
Älsklingen blev helt plötsligt akut sugen på Marabou och vi behövde ändå köpta hem lite små saker (som mjölk och så). Vi gick ner till affären helt enkelt. Börjar undra om det är han som har pms istället för mig. Det lät som "nåde dig om du ätit upp min choklad när jag kommer hem imorgon". Haha, det vore typiskt något som jag skulle säga ju! Jag kanske smittat av mig med min pms?

Försöker titta på Kanal5Play, men den vill inte riktigt sammarbeta. Det bara hackar hela tiden, vet dock inte om de är vårat internet eller om det är deras hemsida. Hmpf!

Jaja, ska väl ta och käka lite kanske!

Min karl är så söt!

Kategori: En vardag

Richard: Faan, nu flippar internet igen!!
Jag: Va?
*Richard går in i sovrummet*
Richard: ne.. ne tydligen inte? De måste ha flippat!
*kollar Xboxet*
Richard: Ne?
Jag: Märkligt..
Richard: ops. Jag hade visst bara stängt av Wifin (på mobilen) och glömt sätta på den igen..

Vårkänslor

Kategori: En vardag

Åh, fick väldigt mycket vårkänslor när jag var ute och promenerade idag. Sol, isen börjar försvinna, snön är nästan borta.. och det var inte direkt kallt! Helt freaking underbart! (tills jag kom till den vanliga skogsdungen, där var det oändligt med is kvar!)


Märklig tvkanal

Kategori: En vardag

Goddag!.. antar jag?

Är rätt slut idag av någon anledning. Men man måste väl kanske ha såna dagar med, antar jag. Det händer inte allt för många knop, om man säger så. Ändå har jag hunnit med att städa/torka av i köket och tränat! Det är ändå lite utav en bragd för att vara mig. Förstår inte att det är så skönt att träna. (Och det behövdes efter helgens bravader). 
Festen i lördags blev riktigt lyckad! Vi hade hur kul som helst. Drack enbart vin denna gång (då vi behövde tömma en bag in box som stått i kylen) men det var inte helt fel det heller. Dock har jag ju den förbannelsen att när jag druckit så kan jag inte sova. Så som vanligt bäddade jag ner mig i soffan och lät tvn vara på. Det märkligaste hände då. Tittade på 4:an och de visade WB TOM OCH JERRY! Halva natten! 
Var det någon mer som såg det? Eller hallucinerade jag? 


Bild lånad från google

Slööööött

Kategori: En vardag

Det har verkligen varit världens slödag idag. Men ändå har vi lyckats tvätta. Fyra maskiner till och med. Ingen av oss är väl direkt bakis. Rätt skönt ändå.
Har inte mycket till ork att skriva mycket för tillfället, så ni får vänta tills i veckan!

Nu blir de fortsatt maraton av Ghost Whisperer!


Bild lånad från google

Snabbt inlägg

Kategori: Mina djur

Hallå!
Vore synd att säga att jag vaknade, men eftersom jag inte sover när jag druckit så.. var bara bakis någon timme tills vi plockade fram frukosten. Sen släppte det! Och nu tvättar vi.. yey.

Vi har kommit fram till att Pälsson ändå måste vara den busigaste råttan i världen. Hon gör verkligen allt för att vi ska "jaga henne" tex. När vi flyttar på henne så SKA hon bara tillbaka. Så söööt! 

Ett snabbt inlägg bara

Kategori: En vardag

Wooh! Tjeeeena're!

Ledsen för dålig uppdatering. Igen. 

Idag blir det iallafall lite party! Det kommer en del folk hit på trevligheter. Jag och älsklingen har precis käkat hamburgare så vi båda är i någon form utav matkoma. 
Men ett glas vin har slinkt ner och det lär nog ändå bli ett par stycken till! 

Har en del klagomål och sådant som ska in på bloggen. Även en del positiva saker så klart.
Men tills dess får ni se en webbcam bild på mig som jag tog precis efter jag sminkade mig klart!
(Fick helt plötsligt för mig att jag verkligen ville ha mina manga-ögonfransar. Ahwell, nu sitter de där de sitter!)

Detaljer gör en helhet

Kategori: En vardag

Sprang runt med systemkameran igår och försökte ta lite bilder. Blev dock inte många bra. Fick dock en som blev helt okej ändå! Lite förhandstitt kan man säga på hur ena fönsterbrädan ser ut i vardagsrummet.

God morgon!

Kategori: En vardag

Var tydligen en hel del folk på FB som var intresserade av hur lägenheten ser ut! Hmm ;)

Ahwell! Igår fick vi hemtelefon! Dock kommer den egentligen enbart användas när vi ska ringa viktiga saker som man tydligen måste stå i kö för (tex bredbandsbolaget, bank, akassa och sånt). 
Har kommit underfund med att jag inte gillar vårat bredband. Eller egentligen är de inge fel på bredbandet, det är hastigheten! Vi kunde inte ha snabbare än 12-24 i denna lägenhet! oooh, så tradigt! 
Men vi måste helt enkelt bita ihop antar jag. Som älsklingen säger "vi kommer ju antagligen inte bo kvar här resten av livet". Och jag antar samma sak.
Nej, ska nog fortsätta kolla lite saker på youtube, sen lite hell girl och sedan blir de mer jobbsökande och städande! (Sen har jag börjar "träna" också. Säger inte att det är träning egentligen då det bara är situps, rygglyft, gång och såntdär. Inte träning, men ändå.. röra på sig?).

Lägenheten!

Kategori: En vardag

Jag har ju lovat att visa hur lägenheten ser ut, så här får ni ett par bilder. Dock ser det allmänt stökigt och tråkigt ut, men tog ju faktiskt bilderna bara några dagar efter att jag flyttade in! Blir bättre bilder sen när vi bytt ut en del saker så som vi vill ha det!


Direkt när man öppnar ytterdörren ser man detta. 
Badrum till vänster och extra sovrumet till höger.


Badrummet! (Kan ni gissa vilket färg jag gillar? ;))


Extra sovrummet.


Klädkammaren i extra sovrummet (används dock mest som förråd)


Hallen. Till vänster extra sovrummet, till höger är köket och rakt fram är vardagsrummet




Köket! (Som ser allmänt ostädat ut :( )


Till vänster i vardagsrummet




Rakt in i vardagsrummet


Sikt mot sovrumsdörren & hallen.
(Självklart var jag ju tvungen att få upp mina halsdukar!)


Sovrummet. (Och där är byråerna vi köpte på IKEA)

Avund!

Kategori: En vardag

Gosh vad jag önskar att jag hade tjockare hår! 
Just för en så enkel sak som bobby pinns. Att sätta upp luggen sådär snyggt över det tjocka håret runt om. Det är så jäkla snyggt! I mitt hår ser det bara konstigt ut och de lyckas alltid trilla och glida omkring.





Bilder lånade från google.se

Jag är så tradig ibland

Kategori: En vardag

Oj. Jag som sa att jag skulle bli mycket bättre på att blogga när allt var klart.. hah, tji med det!
Har åandra sidan haft rätt fullt upp, och när man inte haft fullt upp så har man varit på tok för överdrivet trött. Det är ju inte så kul att sitta och blogga massor när ögonen faller ihop vilken sekund som helst. 

Ahwell, har tagit lite kort och så. Ska även ta lite fler bilder!

And now we say; goodnight!

Gång, Hell Girl och lägenhetsvisning

Kategori: En vardag

Allå!

Har fortsatt plocka konstant här hemma känns det som. Har dock äntligen fått upp alla mina kläder i skåp, hängare och byrå. Det är bara skorna kvar igentligen. Har nästan glömt bort vad jag har för skor, så får nog gå genom dom ny snart och se om det är något som ska försvinna. Okej, försvinna och försvinna. Jag lär nog aldrig klara av att göra mig av med dem ändå. Höhö.

Ser lite på Hell girl nu till frukost. Ska väl fortsätta se ett par avsnitt till innan det är dags att dra ut en sväng. Har börjar gå ut och gå nu varje dag. Det ska bli en ny grej. Klockan tolv om dagarna drar jag ut på 30 - 60 min gång. Inget direkt överdrivet ansträngande utan mer för att röra på sig lite. Speciellt nu när de fortfarande är is överallt. (Det är inte mycket snö här nere, utan snarare is på gatorna). Men när de blir varmare sen lär det nog bli PW eller jogging. (Det lutar åt jogging, känner mig så fånig när jag PWar).

Har tagit ett par bilder på lägenheten med. Slänger upp dem lite senare så får ni se hur lägenheten ser ut iallafall! Vet en person som ser fram mot det iallafall (höhö).

Inte min eftermiddag

Kategori: En vardag

Kommer ni ihåg när jag skrev om de där dagarna då man har så skumt humör?
Well, idag är inte en sån. Är så arg/irriterad att jag tjuter. Inget går som jag vill just i detta ögonblick. Lyckades ju bränna mig på handleden igår vilket gör sig påminnd idag. 
Sen vad som händer idag vill jag helst inte skriva ut här för tillfället. Men tro mig, i want to hit someting! 

GAH! 

Inget roligt inlägg. Nej, verkligen inte. 
Men ibland måste man låta känslorna komma ut även här. 

VI HAR INTERNET!

Kategori: En vardag

ÄNTLIGEN HAR VI INTERNET!!

oooh som vi båda har längtat! Det kom en snubbe idag nämligen och fixade och trixade. Hur som haver..
VI HAR INTERNET! Oh, nu kan jag bli "social" igen! Och blogga! OCH SÖKA JOBB!!

Oh, mitt liv kom precis tillbaka till mig. *smile*

Men först: Se klart ouran High school host club.