thuna

Hade du verkligen viljat så hade du gjort det - åtminstone försökt!

-/-

Kategori: En vardag

Okej, det där sved.. jävla BACKSTABBER!

Jag har en kyl!

Kategori: En vardag

Ja, det är faktist sant. Jag fick en mini-kyl i födelsedagspresent av min familj :D Jag har tjatat efter en i snart två år! Det får plats 6st colaburkar i den :D Så nu slipper jag springa ner varje gång jag ska ha dricka! ^^

AND I LOVE IT :D

Smutsigt martiniglas

Kategori: Mina skapelser

Ännu en gång har jag lurat ett sinne i taget. Hjärnkapaciteten började minska och goda tankar blev som en dimma för hemskheterna. De som förföljt mig, trampat mig hack i häl och flåsat mig i nacken.

Ännu en gång har jag förlorat mitt förstånd, tappat tidsuppfattningen och levt som jag velat. Men ännu en gång vaknar min verklighetsuppfattning och skakar om mig som en dry martini med en äcklig oliv.
Ja gott folk, mitt liv är som en dry martini. Den är acceptabel, men bartenden envisas alltid med att lägga till en äcklig oliv.

När, hur och var ska jag för en längre tid få leva utan verklighetuppfattning? När ska min bartender sluta smuttsa ner mitt martiniglas med den där äckliga oliven? När ska min onda demon sluta flåsa mig i nacken och trampa ner mina skor?

Myggbett och mer värme

Kategori: En vardag

Gu, igår var inte morgonen rolig. Någon idiot hade sparkat ut en burk färg från första våningen på ställningen så det rann ner till sista våningen. Och det är väl minst en 10 våningar.. Så vi satt och skrubbade som idioter för att få bort det. Fick frukost en timme senare. Inte speciellt kul. Förövrigt så det enda jag gjorde var väl att foga fönster. Det tar en bra stund kan jag lova. Speciellt med tanke på hur slitna de fönstrena är.. Men ja, Skönt att det är helg nu iallafall :)

Ikväll blir det party @ Joels place. Födelsedagsfest för honom och mig. Jag fyller ju år på måndag :D wuuhu!

Varmt som i.. öh... sahara?

Kategori: En vardag

Bra dag. Dåligt humör. Varmt i rummet.

Haft en bra dag idag. Visst var det varmt, men vi fick lite vind som gjorde att vi inte smälte däruppe på ställningen. Så kom två snubbar från facket på besök :) Roliga typer! Fick många svar på alla mina frågor, och så mutade de oss lite. Fick penna, godis, plåsterhållare och smått och roligt. Inte för mutorna behövdes, eftersom vi redan är med i facket.. men roligt ändå ;) Fick lite papper och så med, som ska fyllas i och skickas in. Som sagt, trevliga snubbar!

Dåligt humör. Tror det är humörsvängning. Irriterad, smått deppad och allmänt trött.

Kommer bli lika jobbigt som varje dag på sommaren att försöka sova. Det är påtog för varmt i rummet för att ens kunna lägga sig i sängen och slappna av. Och jag har ju en sån väldans tur att jag har eftermiddagssolen rakt på mitt fönster. Spelar ingen roll att man har fläckt, den snurrar ju bara runt på varmluften. Så ja, ikväll blir det nog en iskall blöt handduk runt fötterna! Funkar alltid ;)

Do'h, typiskt!

Kategori: En vardag

Jag är bränd. Då menar jag det.. eller ja, inte så som det kanske står exakt. Men jag är röd på axlarna så det visslar om det. Men så blir det när man sitter två dagar i rad, 8h om dagen i stek sol på 30+ i linne. Imorgon ska jag banne mig komma ihåg solskydd. Vill inte bli tomat när jag jobbar! Hur skulle det se ut? EN TOMAT SOM MÅLAR?! Nej, inget bra alls! Solskydd, solskydd heeela dan'.

Min dag idag har bestått till 80% dagdrömmar. Ja gu, det är det enda som får tiden att gå snabbare. Lyssnar på musik och tänker mig in i situationer. Dock blir det lite till överdrift när jag har en konversation med mig själv högt, utan att märka det själv eftersom man inte hör sig själv prata. Murarna har nog haft ganska kul åt mig den här dagen.. men det bjuder jag på :D så länge ingen kommer och stör mig mitt i en väldigt intressant dagdröm (som alla vid det här laget borde förstå vad innehållet innebär).

och jag säger bara det.. LUND 2 - 5 JULI! Here i fucking come! =D

Nu så!

Kategori: En vardag

Bar mor att klippa av benen på en av mina arbetsbyxor. Så nu har jag äntligen ett par shorts! :) Gick och svettades som en ångbastu hela dagen. Trotts att jag hade linne på mig och vek upp arbetsbyxorna. Det kändes som det var närmare 40+ däruppe på ställningen. Men ja, skönt med sol iallafall :)

Ska berätta en sak som hände igår. Jag skäms.. nästan!
Klockan ringde, jag stängde av den och kollade vad klockan var. TJUGO ÖVER. Fick total panik och stressade upp. Gjorde mig iordning, klädde på mig och slängde i allt i väskan och stressade mot dörren när jag hör far säga:
Far: Vad gör du?
Jag: JAG HAR FÖRSOVIT MIG!!!
Far: Har du?
Jag; JA!!

Och så går jag in i vardagsrummet och kollar på klockan. 5.30...
Så jag stressade som en idiot på tio minuter, och inte tänkte jag en blinkt sekund på att far fortfarande låg kvar i soffan. Han går alltid tidigare än mig. Men det hemska slutar inte där! När jag stog och klädde på mig skickade jag ett mess till mummel och skrev "Jag har försovit mig, kommer så fort jag kan". Blev idiotförklarad när jag kom till jobbet..

Jag + kök = big nono

Kategori: En vardag

Pappa: Ja, när ska du laga mat då?
Jag: .. öh, va.. jag?
Syster: Ja, det är på tiden att du gör det.
Jag: Jajo, men är du riktigt säker på det? Ja menar.. min hamburgare..?
Syster: Ja.. jo... nej du ska inte laga mat....


-----------

Syster: Du måste lära dig laga mat!
Jag: Ja, men jag får ju aldrig chansen..
Syster: Joho, det är ju bara att du börjar!
Jag: Men när jag väl börjar, så tar du alltid stekspaden ur handen på mig ju.
Syster: men...... ja.. jo.. det är ju faktist sant.
Jag: men dåså!
Syster: ja, men de är ju bara för du antingen bränner saker eller steker dem halvråa..

Det gör ont, men jag kommer inte medge det

Kategori: Mina skapelser

Det där gjorde ont. Sved som bara satan. Men jag kommer aldrig medge det för dig. För jag låser in sånt hädanefter. Har svurit att aldrig mer säga det jag brukade. Och den här gången, kanske det äntligen blir ett slut på det hela..

Det gör ont. Det är förkrossat och blir åter till inget. Det kommer försvinna som med dammet i vinden. Det som en gång betydde något, börjar sakta sina ut. Åtminstonde från ena hållet. Men jag är inte bitter. Jag kommer bita ihop, jag kommer stå starkt för att sedan gå min väg in i glömskan. Du ska aldrig mer se mig i såsom dagsljus som mörker.

Det var som ett slag i ansiktet. Ett omedvetet som för mig blev medvetet. Ett slag, som fick till följd att ådrorna sinade på blod. Allt fryser till is för att sedan spricka och bli till damm. Jag är en kropp, full med damm som väntar på att dammas av. Men dammet kommer ligga kvar, för det blåser inte bort på ett tag.

Det är som början på en saga, "det var en gång". Men vi vet ju alla vart den sagan leder. Vi vet att det slutar så som alltid ".. lycklig i alla sina dagar". Må så ske som i alla forntidens sagor. Mår så ske, att det bli ett slut på det allra sista kapitlet.

Det gjorde ont. Det sved. Det brände.

Men jag kommer stå stark för att sedan gå min väg in i glömskan..

And so on..

Kategori: En vardag

Smått feber idag med. Men det var bara 37 :) Min normala temp ligger på 36.4, så det är inte mycket! Ska iallafall jobba imorgon, får då lär jag vara frisk. Skönt! =D

Fick höra att farmor hamnade på sjukan inatt. Tydligen fått en infektion i bröstet (hon opererades ju på min studentvecka). Men mor och far var uppe idag och kollade till, och hon mår tydligen jättebra nu :) Så jävla skönt att höra! Jag blev som en panikslagen höna när jag fick höra.. men det blir jag ju alltid iof när det händer något. Som det här mordet som hände på öland. "21 årig man från linköping". Och Robin var på öland i SAMMA STAD. Ja, då var jag som en panikslagen höna.. igen.

Imorgon är det jobb igen som sagt. Hoppas på varmt och fint väder :) Alltid skönt när det är sol när man jobbar utomhus! Och det är ännu mer perfekt eftersom vi står på solsidan hela dagen och jobbar :D Synd bara att man är så dum att man har t-shirt på sig så man får en såndär rackarns snygg bonbränna! Måste komma ihåg att klippa av en av brallerna så man får arbetsshorts också. Det värsta är att jag måste ju spara knäskyddshållarna.. så de blir inte så korta ändå. Men ja, vädra benen lite är väl inte helt fel? Så har jag och mummel kommit på en sak vi ska göra till sommaren. Kan inte avslöja för mycket nu, innan det är färdigplanerat ;)

Förövrigt fick jag en perfekt bild på lilla Nala i fredags!


i'm so darn good! (;

Så, vad gjorde du på midsommar då?

Kategori: En vardag

Jo, jag har legat hemma i soffan med feber, världens hosta och hesa stämband.
Men det var inte så hemskt ändå, busade med valpen och grillade med mor, far och de gamla grannarna :) + att jag fick i mig whiskey (som förövrigt är skitgott och nej jag förstör den inte med läsk) som gjorde att den hesa rösten iallafall försvann för ett tag :) Så ja, inte misslyckat alls! Eller ja, febern hade jag ju gärna sluppit!

Förövrigt så ska jag väl gå och lägga mig nu. Är riktigt trött, och ont i bröstet har jag med efter allt hostande. Men tog hostmedicin för en stund sen, så förhoppningsvis får jag sova inatt! Tog även med mig Strepsilsen. Så som jag sagt hela går dagen och denna dag: Hoppas jag blir riktigt dyng sjuk nu under helgen, så jag är frisk till på måndag! Offrar hellre en hel helg på att vara sjuk än att missa jobbet pga förkylning.
Kommer ju missa någon timme på tisdag, då jag ska upp till ortopeden för att få min bedömning på knäet.

Och ännu en gång.. TACK MUMMEL FÖR DIN JÄVLA FÖRKYLNING :) Iof var det väl inga så smart att stå och jobba i kallt väder med ösregn två dagar i rad när man redan var små snorig.. men som sagt, missar inte jobbet pga förkylning!

Bilder!

Kategori: En vardag



Födelsedagspresent från Ellen


Studentpresent från Ellen
(kameran ville inte ta bra bilder, orkade inte tjaffsa med den)


Våran nya hund, Nala
(Ja, vi kör på disneytema..)

4 saker!

Kategori: En vardag

1. Ellen var här måndag - idag :) ÄNTLIGEN. Synd bara att jag jobbat hela veckan så det inte blev så mycket tid att umgås ;/ Och att hon åkte hem idag! Borde ha gjort som vi sa, binda fast henne i förrådet :D

2. Har antagligen jobb hela sommaren. Det är ganska många fönster som ska göras. Mummel frågade chefen idag hur länge vi får jobba, och han svarade "ja, tills det här är klart". Och allt ska vara klart i oktober. Så lär åtminstonde bli hela sommaren (i hope!)

3. Vi har fått en ny hund. En liten valp. En pytte liten king charles spaniel.

4. Sitter och försöker knepa ihop ett mail till firman i linköping. Går rätt bra, men måste ha någon som bedömmer det innan jag letar mail och skickar iväg det. Egentligen är det väl bättre att ringa, men testar att skicka ett mail först och får vi inte svar, så ringer vi till larssons kontakt! Vill ha det jobbet, är taggad på det nu!

Ännu en söndag

Kategori: En vardag

Blev fest hemma hos madde igår. Var riktigt roligt faktist :) Träffade gamla människor man inte sett på länge. Sedan var jag, madde & mr J ute och gick en sväng och det slutade med att vi satt och snackade. Trevligt :)

Imorgon kommer Ellen! :D ÄNTLIGEN. Lite synd bara att jag ska jobba hela tiden hon är här, så är ju inte hemma förrän halv fem. Ed, du får ta och fördriva tiden på något sätt tills jag kommer hem ;) Men skitkul iallafall :D
Hoppas även pappa har tid att ringa till ortopeden imorgon ang röntgenbilderna. Är skapligt nyfiken på vad de kan ha hittat för fel. Eller rättare sagt så hoppas jag att dom har hittat något fel! Även om det så bara är en enkel grej. Efter fem års smärta i knät, så måste det ju vara något. Om det så bara är förslitningar. Men jag vet iallafall att det inte är ledbanden eller korsbandet :)

Måste komma ihåg att springa in på banken imorgon och sätta in mina studentpengar på mitt konto. Men det är rätt praktiskt, för vi jobbar precis mittemot banken jag har, så behöver bara gå max 10m så är jag framme :D haha! (Kommer jobba på den höga ställningen på drottninggatan). Ska bli skönt att få jobba, faktist. Visst, var rätt trött på praktiken. Men det blir en annan sak när det är jobb. Då vet man att man iallafall får något för sitt arbete. Inte för jag är pengagalen, men när man gör samma jobb som alla andra så känns det lite surt att inte få lön för det ;) Men hädanefter så blir det lön, äntligen! Nu måste jag bara hitta mailadressen till facket också.

Ja men se där ja!

Kategori: En vardag

Ja då var allt klart, börjar jobba på måndag :) Visst, det är väl egentligen bara sommarjobb. Men det är ju iallafall något! Så får vi hoppas att tjomen i lkpg ringer snart om hösten. Får jag inte jobbet där, så ska jag försöka söka i malmö. Tycker att jag borde ha hoppat upp för den där lärlingsstegen nu. (Det betyder att man tjänar mer för varje steg). Hoppas kan man ju alltid göra. Måste även maila facket och fråga hur jag ska göra angående mina timmar jag jobbade i somras. De måste också in i lärlingsboken... och förövrigt, vem är det som har den? Är det skolan eller facket?
Får maila och ställa alla frågor sen när jag kommer hem. (ska till mormor).

Har fått världens idéer nu. Vad jag vill göra i framtiden. Saker jag verkligen vill göra! :)
x fortsätta jobba som målare
x Jobba i Norge några veckor
x Skaffa lägenhet i Malmö
x Skaffa körkort
x Skaffa bil
x Fortsätta med mitt novellskrivande & skicka in dem till något förlag

Jag vill verkligen, är taggad! Det här hade jag aldrig kunnat tänka mig för ett eller två år sedan. Men nu, min självkänsla har ökat något så enormt och jag vill verkligen testa på saker. Få riktiga livserfarenheter :)

Nu är det över

Kategori: En vardag

Gårdagen var hur grym som hellst! OCH VI FICK SOL :D
Visst, den var lite långdragen mellan 11 - 3, men helt okej ändå. Vi fördrev tiden på vårat sätt ;) Slutade med att jag och sara åkte en skitsnygg Jeep efter utspringet och sedan på krogen på kvällen :)

Bjussar på lite bilder!







Sjung om studentens lyckliga dar!

Kategori: En vardag

IMORGON SMÄLLER DET!
Studenten. Utspringet. Det vi längtat efter hela året är äntligen här! Och skiter i er som säger "ja välkommen till arbetslösheten" för så ser jag det inte :D (Eftersom jag antagligen kanske har ett jobb!). Vi har tjatat om detta ett helt år nu. Längtat, kännt distansen. Men nu sker det. ÄNTLIGEN! Nu slipper vi Ebersteinska! =D
(och så håller vi tummarna för att det inte regnar när vi ska springa ut..)

Röntgen & Avslutningsmiddag

Kategori: En vardag

Ja, idag fick jag sitta i 1 timme och en kvart bara! :) För EN bild. Men men, det gick bra ändå. Bilden blev uppeifrån med böjt knä. Det var för att se om jag har en lös bit under knäskålen (förmodligen bråsk) eller om jag har sprickor/trasiga minisker. Om det är något utav dem, så hoppas jag att det är en trasig bråskbit som skaver. För det skulle förklara väldigt mycket varför mitt knä viker sig och låser sig. Så hoppas på det, för då blir det antagligen en titthåls-operation och så plockar de ut den bara :) Men åandra sidan så kanske det inte är något av det ens! Det är de som är så surt med röntgen, man får inte reda på såna saker av dem. Men pappa ska ringa till ortopeden nästa vecka (ja, pappa ska ringa för jag föstår inte vad ortopeden säger) och få resultatet :) Hoppas det bådar gott!

Så vid fyra var det avslutningsmiddag med klassen i abborreberg :) Var riktigt trevligt, trotts att vi inte var så många. Ännu roligare var att nästan alla målerilärare var med :D tillochmed våran gamla mentor som gick i pension förra året! Riktigt kul :) Så fick vi tillochmed skjuds hem i skolbussen! Inte helt fel ;)

Imorgon är det stipendiumutdelning i skolan, sen ska vi förmodligen spela bowling med "gänget" i klassen :D Hoppas bara dom fortfarande vill det imorgon!

Uppe strax efter tuppen

Kategori: En vardag

Japp, då ska man upp halv sju imorgonbitti då. (Ja, jag är lite bitter nu..). Ska försöka vara på röntgenavdelningen så tidigt som möjligt. Så kanske inte hela dagen går åt att bara sitta där och häcka som en pelikan :) Funderar på ifall man skulle ta med min bok (ja, otroligt men sant!). "Berling - undergången" heter den. Seg, men alltid ett tidsfördriv när man sitter där. Låter som en bättre idé. Trotts att jag kommer se skum ut som sitter och läser bok för mig själv :D

Och nej Robin, tror inte det är miniskerna ;P


Nej om man kanske skulle försöka lägga sig i sängen och sova lite. Eller ja, åtminstonde varva ner framför tvn en stund. Kommer ju visserligen ändå att sluta som alltid, man ligger och dagdrömmer ;)

Röntgen idag

Kategori: En vardag

Är irriterad.. och sur som äpple!
Kom upp till röntgen runt ett tiden (hade tid 13.25). Så jag och farmor sa till att vi var där, och satte oss i väntrummet. Tiden gick, folk fick gå in.. VI FICK GÅ IN EFTER 1½ TIMME! (och då hade vi en bokad tid!!!). Så när jag väl fick gå in:  ta av sig brallerna och skorna, lägga sig ner. Ta två bilder, klä på sig och sätta sig i väntrummet igen för att få besked om ifall bilderna blev bra. Ytterliggare 1½ timme gick utan att någon sa ett jota. Tillslut var jag så irriterad, och mitt blodsocker var så långt nere i skorna som det gick att gå, så vi gick. Orkade verkligen inte sitta längre. Farmor bjöd på middag på stan, och mitt humör blev genast mycket bättre!

Så när jag kom hem, så berättade mamma att dom ringt från röntgen.. JAG SKA DIT IMORGON MED. För jävla kompletering! Vafan kunde dom inte kommit ut och sagt att jag måste ta en bild till för då?!
Hur som haver..
Så måste dit imorgon med och sitta hela dagen för att ta mer bilder. Antingen:
1. Blev bilderna suddiga.
2. De behöver bild från tredje vinkeln (de tog bara uppifrån och från insidan)
3. Dom har hittat något fel, och vill ta en närmare bild.

Så ja, där rök paintballen imorgon. SKITKUL. Men ska upp och vara där redan vid 8, så kanske jag får gå in tidigare och bli klar tidigare (önskedrömmar).

Nytt och fräsht

Kategori: En vardag

Märkt att jag behöver ta lite nya kort. Känns som jag alltid använder samma om och om igen. Men mja, man glömmer ju alltid kameran hemma när man väl åker någonstans! Så nya kort, ska bli!

Funderar på att börja på en ny novell igen :) Har små idéer om vad den kan handla om, behöver bara lite mer information om just karaktärerna och hur de fungerar. Kan säga som så att det kommer bli mer utav "fantasy" denna gång :) Allt annat jag skrivit låter mer verklighetsbaserat. Nu blir det att försöka sig på en större, kanske längre "fantasy", som kanske är lite till syns för er som gillar overkliga texter och saker :) Visserligen var de två senaste lite utav fantasirika, men den här blir helt och hållet det. Dock vill jag inte att det ska låta som om jag tagit det från en film eller så. Lite knepigt bara på den biten. Men det ska gå! ;)

Det här med torktider

Kategori: En vardag

Ja, nu har jag gett mig på en andra fransk manikyr målning på naglarna. Gjorde det häromdagen och det blev (förvånandsvärt nog) bra. Det här gången blev det minsann inte det! Men det var inte det jag ville komma till.. Det jag försöker säga är att det tar år för skiten att torka! Det är som.. som att sitta och titta på när en vägg ska torka. Fast 10 gånger värre! Menar, man kan ju inte göra något. Inte smsa, inte byta kanal på tvn.. Vad har jag gett mig in på?!

.. men åandra sidan är det ju faktist fint när man får till det bra.

För att vara studentvecka så har jag tagit det lugnt. Inte supit skallen i bitar som andra. Men åandra sidan har jag inte kunnat det heller pga. mensvärk. Och nej, man kan inte göra sånt när man har min mensvärk, för då äter man rätt starka värktabletter. Och vi vet ju alla att det är nej nej och ett slag på fingrarna att blanda! Så alkoholist är jag då inte ;D
(In your face marcus!) Ska se om någon är frivillig till krogen imorgon dock ;)


Och för sjutton gubbar, ta mig tillbaka till lund/malmö!

För min farmor rockar!

Kategori: En vardag

Skön dag trottsallt :D Var hos farmor och diskuterade lite politik och min röntgentid. Hon är smart min farmor, hon röstade nämligen på PP! (haha, ja min farmor är cool!). Så erbjöd hon sig att följa med mig till röntgen imorgon :D WUH! Nu slipper jag springa runt som en galen gnu på motorvägen för att hitta :) DESSVÄRRE Måste jag plocka ut min älskling :( Får ju inte röntga med smycken, och då måste jag plocka ut my precios! -mraor-. Mene ja, den lär väl inte direkt växa ihop på 5 minuter? hah, då blir jag chockad isåfall :o

OCH ABSOLUT INGEN PARFYM. Nej, så nu ska jag gå och lukta.. inget.. hela dagen imorgon!

Ingen bra start på dagen

Kategori: En vardag

Dåligt humör, igen. Det är inte bra att lägga sig med dåligt humör, man vaknar alltid med det dagen efter. Skulle ha gått på fest igår, men nej blev hemma (som vanligt). Jag hatar det här, det förstör så förbannat mycket!
Jag önskar bara att det var slut på det här nu. Är så förbannad le på skiten!
(Le = trött/irriterad)

Idag ska vi till farmor. Har inte träffat henne på evigheter känns det som, och jag vill gärna träffa henne innan operationen. Ska även fråga om hon har lust att följa med mig imorgon när jag ska till röntgen. Kommer ju gå vilse på sjukan annars! Hoppas iallafall att röntgenbilderna visar något =)

Inge bra humör.. alls.

Kategori: En vardag

Dåligt humör. Självkänslan sjönk ett snäpp förut. Men det är okej, man får vara nere ibland..

Svängde förbi stan en snabbis innan jag åkte hem (vart i lkpg) och gick in i piercingbutiken. Min stav till örat är på tok för lång, så bad om hjälp att mäta och så. Hon som jobbar därinne är hur trevlig och duktig som hellst! Hon mätte och styrde och hittade den perfekta längden till örat :) Så nu kanske det äntligen kan läka. För så som jag förstått det så har det inte riktigt läkt eftersom min läkstav är überlång, och varje gång jag ligger på örat eller går emot så slår jag upp sårskorporna som satt sig runt om. Så nu håller vi tummarna (för att något iaf funkar som det ska på min kropp).
Min piercing är 6,1mm (tjocklek) och läkstaven var på 39mm (längd). Denna stav är på 34,5mm lång och sitter perfekt. Och eftersom jag haft mina spikar i ett tag nu, tänkte jag variera lite med tärningar! =)


(Ursäkta om det ser lite creepy ut i ingången till höger av bilden
men som sagt, jag har sår som inte läkt)

Mösspåtagningen på Hugo

Kategori: En vardag

Fick precis en bild från när jag och mummel var på Hugo i onsdags :)
Och ja, vad ska man säga? :D

wuh PARTEY!

Kategori: En vardag

Idag var det mösspåtagning på skolan :) Sjöng studentsången och nationalsången! Så nu är studentveckan igång (trotts att jag har praktik imorgon med). Ikväll blir det utgång ändå! :) Ut med några från klassen + en del polare :) Se hur många man träffar på därute i vimmlet med ;D
Var tvungen att snoka i systers garderob efter något att ha på sig. Jag har absolut inga festkläder alls ;P Men hon är så snäll så hon lånar alltid ut kläder när det behövs :D Iof kan det ju ha att göra med att hon får låna vad hon vill när hon vill av mig med ;) Och nu är jag HELTAGGAD! ;D

Och ögat är förövrigt helt friskt nu! :) SKÖNT.