thuna

Hade du verkligen viljat så hade du gjort det - åtminstone försökt!

Mätt och belåten.

Kategori: En vardag

Jag förstår inte hur mat kan vara så sjukt underbart. Det är inte klokt vad man kan njuta av att bara äta ;P Mat is the shit. Trotts att man inte alltid kanske tycker om.. sådär.. en del. Men man äter ändå ;)
Nu är det bra, humöret åkte upp lite grann igen :) Vi diskuterade om "eget farväl" vid middagen. Tyckte om idén, det lät som en riktigt bra idé. Trotts att man själv troligtvis inte blir nämnd så känns det ändå som man är delaktig och därmed får ta sitt farväl.. på ett sätt iallafall. Det går upp för mig att man fastnar i livet utan att få säga adjö när någon försvinner. Man går mest och bara grubblar över det.

Ska snart sätta mig i systers rum och ja Angelmaraton :D Har inte riktigt förstått det hela med "angel" men har sett lite på de flesta säsongerna så fattar en hel del. Diggar det, men det är väl mest eftersom allt är byggt på grunden Buffy som visades för ett tag sedan. Och nu var Spike med också :D Even better up!
Nu blir det då att bänka sig med popcorn och se hur länge man orkar hålla sig uppe för att se det ;)
hm.. men först blir det nog att ta en såndär äcklig samarin brustablett. Magen vill inte samarbeta idag heller. Men tack gode gud är det ju iallafall inte magsjukans fel! FY för magsjuka säger jag bara.

Lär väl inte skriva så mycket mer ikväll, så vi hörs imorgon! :)
Godnatt, Hejdå och allt det dära.

Kommentarer

  • Matilda säger:

    Har aldrig sett det faktiskt, kanske är bra. Mmm, popcorn vad gott det låter! ska nog med poppa lite.

    2008-03-27 | 20:02:23
    Bloggadress: http://matildafrisk.blogg.se
  • Hp säger:

    Ha en fin kväll! :)

    2008-03-27 | 20:46:13
    Bloggadress: http://hanipaj.blogg.se

Kommentera inlägget här: