thuna

Hade du verkligen viljat så hade du gjort det - åtminstone försökt!

- n yo, don't mess

Kategori: En vardag

Håller på att skriva min andra låt just nu. Går väl ok, men det är svårt att koncentrera sig när man har alla dessa tankar i huvet. Har så sjuka känslor innom mig som jag inte vågar låta komma fram.
hade det gått så hade jag skuffat undan vissa känslor som, det hade jag isåfall gjort för länge sen. men det går inte. det går bara inte att släppa det. det är som att de gnaggt sig fast. Jag pallar inte..
Niklas Norberg, bästo! <3

Längtar till sommaren. Då jag kan packa mina saker & dra iväg från norrköping. jag pallar varker med staden eller folket här. Måste komma bort, bara få vara ifred. Umgås med min moster och träffa nya vänner. Få slippa allt jävla gnäll, tjat & irriterande komentarer.
.. och även få prata ut lite saker med moster. kan behövas.

- n why even try?

Kategori: En vardag

jag orkar inte mer skit nu. sluta tjata och gnälla på mig, det hjälper inte, kommer iallafall inte att ändra uppfattning. tvärtom, ni gör det bara sämre..

känns förjävligt. Det är illa när man hittar en grabb som man börjar gilla som bor långt bort. Men när man hittar en som bor i stan så är han givetvis inte här föralltid. När man äntligen hittar en man tror att man skulle kunna lita på, så finns han snart inte i närheten längre. Så det känns som att det kvittar om man ger det ett försök eller inte. Vet att jag kommer ångra mig om jag inte gör det, men jag kommer inte orka att bli krossad igen. Vet inte om jag kommer att orka gå igenom smärtan. För jag vet att jag kommer att gilla honom asmycket om jag börjar inbilla mig saker nu. det är sjukt vad en grabb kan fastna hårt..

Håller på att skriva låttexter. mest för att fördriva tid men också för att uttrycka mig klarare. Visst, det är bara jag som kommer läsa dem men det är skönt att få saker sagda när ingen vill lyssna. När ingen bryr sig. För det är de fan ingen som gör. Jo, Niklas & Christoffer gör det visserligen! <3
Det enda sättet att lyckas är att skriva av sig.

Ja, jag börjar falla. men vadå, det kanske inte håller i sig iallafall.
och ja, jag gillar honom..