thuna

Hade du verkligen viljat så hade du gjort det - åtminstone försökt!

Ingen direkt anledning att blogga

Kategori: En vardag

Ursäkta att jag inte skriver så mycket. Men har svackor på följd, och därav skulle det inte bli så positiva inlägg. Känns lite dumt att skriva tråkiga inlägg. Så därför, när jag kommer ur mina svackor skriver jag mer.
Just so you know dudes!

Kommer minnas förevigt

Kategori: En vardag

Kom hem idag, tror vi var hemma runt 15.20, så fick vi skjuds hem av kenna. Riktigt skönt att slippa åka spårvagn med den tunga väskan :) Iof lånade han våran bil medans vi var borta, men ändå ;)
Vill tillbaka! De här 4dagarna gick påtok för fort! (som det alltid gör när man har kul). Men hade det görtrevligt :) Lika kul som i sommras! Vi var över till danmark igår, kom hem med lite sånt där.. ja, ni vet som man köper i danmark ;D Dock var det nog bra att mamma sa att jag inte skulle köpt den sista, var snortungt att bära på! Känner mig rätt duktig ändå, hade packat så praktiskt att det max tog 5min att packa upp allt ^^ *DUKTIG* haha! Blev inte allt för många kort, men en del iallafall. Har ju kort från i sommras så behövdes nog inte många mer ;) Tack moster och alle för denna gång!

Nu är det höstlov :) Inte för att jag märker av det nu när jag redan varit ledig i en vecka. Men ska bli skönt med lite ledigt :) Passa på att njuta för fulla muggar när det inte lär bli mycket ledigthet efter sommaren :)
På lovet:
- Linköping och se liveband med Marcus
- Plugga röven av mig till provet 4/11.
- Linköping med Sara
- Plugga ännu mer, (SKA få G)
- Göra klart mina teckningar
- Träffa vännerna (som jag tyvärr inte haft tid att träffa så mycket :/)
- Band of brothers maraton


bjussar på mig och mitt lilla smile ^^

Lund lund, härliga lund

Kategori: En vardag

Moster och resten sitter och tittar på tv. När moster satte på idol så stod jag inte ut längre. Så satte mig här, kan berätta lite om dagen hittills :) Kom igår runt 9, var dyngtrött kan jag lova! Men lyckades hålla mig vaken till halv tolv iallafall ^^  Idag var vi inne i malmö, köpte min jacka som inte finna kvar i norrköping. Blev skitglad! :D Dock blev det den svarta, för pappa och alle fick vara mitt smakråd (pappa brukar alltid ha rätt i sånafall!). Döskön :) Blev även en present :)
Imorgon ska vi till danmark! Se om jag kanske hittar några roliga presenter där också! :)

Har dock inte tagit några kort än, eller jo på SF butiken eftersom pappa proppsade på att jag var tvungen för att syster MÅSTE ha kort där (när vi redan har ett?) Iallafall, ska inte glömma kameran imorgon ;P
Lite tråkigt att vi ska hem på söndag. Vill stanna här nere, trivs hur bra som hellst :) Har velat lite på det här med att flytta ner, men varje gång jag varit här så känns det som hemma ungefär!

... Hör att moster har karaoké till Singing-bee där ute i vardagsrummet.. mja, det är ju inte westlife iallafall! ^^

Snart är det dags!

Kategori: En vardag

Har packat klart allt nu, eller ja vad jag vet iallafall. Att det alltid ska bli så mycket! Menar vi är ju bara borta i fyra dagar :P Men tar alltid med mig extra saker så jag har ifall att! ^^ Hur som havet så åker vi runt fem tiden, så vi är nog framme i lund runt 8 skulle jag tro. Blir intercity ner (3½h) och x2000 (3h) hem :) Inte så stor skillnad diret egentligen, men det blev billigare med intercity ner :) Ska bli så otroligt skönt att komma härifrån ett par dagar!

Tog helvetesdrickat förut. Visst, det är bara en matsked, men måste verkligen hålla för näsan och skölja munnen efteråt! FYFASEN så vidrigt det smakar! DJÄVULENS PÅFUND ;) Kunde dom inte gjort den lite godare? Menar, den luktar svarta vinbär, men det smakar som outspädd hemmagjord svartavinbärssaft (som aldrig smakar gott) blandat med järnsmak. MAKE IT BETTER! Men som sagt, förhoppningsvis hjälper det nog. Det sägs ju att ju äckligare det smakar, destu bättre är det? ;) Mjaa, får helst enkelt stå ut! ^^

Min ser inte riktigt ut så, men det är ju samma sak i ;P

Pappasflicka & Mammasbebis

Kategori: En vardag

Jag kan erkänna att jag är en pappas flicka. Och det är fan i mig det bästa man kan vara. Att ens föräldrar har förtroende för en, litar på en. Att man kan prata om saker och slipper allt bråk man annars skulle haft. Att man ställer upp för varandra, lyssnar, tar hänsyn och respekterar varandra. Visst, man är inte alltid sams. Men för det behöver man inte bråka och skrika på varandra. Jag är hellre mammas bebis, pappas flicka än en värsting som jämnt ska bråka med mina föräldrar, slåss och supa ner mig utan att kunna få hjälp.
Det låter hur lame som hellst, men att ha det bra hemma är iallafall i mina ögon något att vara stolt över! :)
+ så är jag systers pyttlillasyster som hon vägrar släppa ;D

GRR!

Kategori: En vardag

Blir bara irriterad på mottagningar. Skulle ringa kvinnokliniken, men de hänvisar mig vidare. GAAHR när fan ska man få hjälp?! Kommer sluta med att jag får spel, och hamnar på ungdomsmottagningen iallafall där dom inte kan göra annat än skriva ut recept ><.

Köpte Bludsaft idag. Smakar SKIT, men förhoppningsvis blir jag inte sådär dålig :) JÄRNKVINNAN, here i come! Har förlorat rätt mycket järn den senaste tiden, pappa övertalade mig till den här äckliga saften. Vägrar ta järntabletter. Se hur länge jag står ut med den äckliga smaken! ^^ (syster kommer tvinga i mig det ;D).

Nu har jag nog halkat in på ett velaktigt bananskal?

Kategori: En vardag

Nu går jag och funderar på att göra dreads. Har alltid sagt NEJ till det, och det gör jag fortfarande :P Men ändå funderar jag på det. Det är rätt snyggt :) + att alla (utom min familj) säger att jag skulle passa i det. Men sen har vi ju det här med att ta hand om det, och när man tröttnar så måste man klippa av det! HM. Kommer iallafall inte göra några nu på en bra tid :P Kör på mina extensions, trotts att de inte riktigt ser ut som dreads ^^


Nu ska det passas på!

Kategori: En vardag

Ska passa på att köpa julklappar och födelsedagspresenter nu när jag ska till lund :) Även en vinterjacka så jag slipper frysa som en naken hund. Även se om jag hittar något läckert till örat :) Så måste jag såklart se om det finns fler flaggor! Har änsålänge varit lite för lat för att sätta upp min älskade In Flames flagga, men ska försöka få upp den idag (om någon här hemma vill hjälpa mig *blinkblink*). Känner inte direkt att jag har något behov av kläder, mer än ett par brallor förstårs. Förstår inte att det ska vara så tråkigt att shoppa? >_<

Nu vet jag ännu en tatuering jag ska ha! Nu ska man bara våga sig till tatueraren också! :P Men den kommer förhoppningsvis bli läcker :) Ska be tatueraren att skissa om den lite, så det inte bli så mycket skuggor, detaljer och sånt där. Tror det blir för plottrigt annars! Den ska inte se ut så som bilden, men något liknande iallafall :)


från: google!

Det är tungt vissa tider

Kategori: En vardag

ush, har huvudvärk. Bäddade ner mig i sängen när jag kom hem runt 10, somnade. Och nu har jag huvudvärk. Får nog bli en såndär dundertablett tror jag! ;D

Snart blir det lund! :) Jag är en såndär som alltid gör en lista när jag ska åka iväg, så jag inte glömmer något. Det är faktist rätt effektivt! Har änsålänge inte glömt saker när jag åkt iväg. Ska nog sätta mig och göra en tror jag, dock inte packa förrän imorgon såklart. Men så har jag den gjord!
.. annars ska jag nog sätta mig och teckna en ny bild. Det är rätt kul att fylla i dem i ps! ^^
..  ja så klart så måste ajag ju även plugga. -suck-

LEDIGHET!

Kategori: En vardag

Ja, nu är jag ledig i två veckor! :) Ska bli ruskigt skönt. Hade Prov i måleriteori idag, gick faktist bra! Men det beror nog på att jag redan gjort allt praktiskt. Man förstår bättre efter man fått göra det. Så no problemas :)
Kom nyss hem från träningen. Underbart, precis som alltid! :) Varje gång jag har träning så känns allt så mycket lättare. Mitt självförtroende ligger på topp. Älskar känslan av att få lära ut om något jag själv brinner för.. och sedan se det gå in, och töserna har KUL. Så länge dom har det kul och förstår så är jag nöjd! :)

Ska till skolan imorgon (trotts att jag inte behöver egentligen) för att hämta en länk så jag kan beställa studentmössa. Var visst fler än jag som behövde länken :P Så dit vid halv 10 för att se om kåren är där (skulle inte förvåna mig om dom inte ens var där när dom ska.. ) Men jaa.. Något ska man väl göra ;)

Så råplugg hela lovet till naturprovet!

Funderingar i stugan

Kategori: En vardag

Jag vet att det är sant, men det gör så förbannat ont att behöva höra sånt när situationen är som den är :/
som att få en kniv i ryggen, jag klarar inte av att höra sånt :(

Varför har man så svårt att släppa taget om saker, om personer? Man intalar sig själv att man inte behöver det eller dem, men ändå grubblar man. Man hakar så lätt upp sig på saker på något sätt. Man har bara svårt att släppa taget. Funkar det verkligen att släppa en balong på ett öpper fält, rakt upp i luften för att på något sätt visa att man släpper taget? Ja, så som dom gör i usa? För usa är ju världens förebild (så som det verkar utmärkas) ;P

En del saker är bara för mycket.

Kategori: En vardag

Satt och kollade på en blogg där det fanns bilder från en studentbal då jag kom att tänka på våran bal. Det sägs att alla ska få vara med, men så vitt jag vet så får inte vi 'arbetare' vara delaktiga :s Är det inte den sortens diskriminering som skolan vill sätta stopp för? Jag är inte 100% säker på detta, men pratade med treorna från förra året. De sa att för det första så fick de inte ens veta någon om balen, för det andra blev det inte inbjudna. Och för det tredje var det en som frågade, men de hade sagt att det inte var något för bygg. MHM, diskrimineringsutrotning my ass! :)

Nu är min praktik slut! Ska bli skönt att få koppla av lite, men jag känner ändå att det kommer saknas något. Fick en biocheck på 300kr som tack för att jag varit till sån stor hjälp + att jag ska få en hel verktygslåda :) Inte fyskam! Synd bara att jag ska byta firma tills nästa period. Men det blir nog nyttigt :)
Så nu är jag ledig i nästan två veckor. Ska till skolan på måndag, sedan är det inte mer :) Tandregleringen på onsdag, sen bär det av till LUND i fyra härliga dagar! Jag kan knappt bärga mig :D Vill åka nuuuu!

Har kommit på en perfekt julklapp, nu måste jag bara jämföra priserna på marknaden ;D
-hemligstämplat eftersom jag vet att personen/personerna läser detta *pikpikpik*- ^^

Tillägnad de allra bästa.

Kategori: En vardag

Detta inlägg vill jag tillägna de bästa jag har i min närhet. Min familj
Efter 18års gnäll, skrik, tjaffs och diverse jobbigheter jag haft för mig så står dom fortfarande kvar för mig. Varje problem jag har så finns dom där för mig. (Även fast jag är lite trögfattad och för det mesta inte riktigt vill inse vissa saker ;D). Alla bra saker, dåliga saker, halvbra saker.. allt har jag fått hjälp med. De lyssnar alltid, finns alltid där för mig. Vad det än är. De bästa minnena har jag med dem, alla saker vi gjort (som jag har hälften på kort). Jag älskar det att vi kan prata om precis allt. Att jag kan komma hem, må dåligt och veta att jag har någon att prata med om jag behöver det.
Ni vet att jag älskar er.. även om jag inte säger det rakt ut. (vilket jag borde göra).
Jag älskar er, det kommer jag alltid att göra. Vad som än händer<3

In Flames we trust!

Kategori: En vardag

Äntligen, alla album! :D In Flames<3

Var och bowlade igår med madde & turtles :) Resultaten ska jag nog inte skriva.. kan säga som så att.. tja, jag torsdgade big time! Men jag brydde mig faktist inte, vilket jag brukar ;P Men vi hade så kul, så det var toppen iallafall :D Så fick jag ju ett par strikar med så jag är nöjd ;) 4 serier på 1½h. Inte dåligt :) Sedan hem till Markus, sov där tills idag. Mys! Spelade lite Wii, dock sög jag rätt mycket på det också, utom bowlingen. Varför var jag bättre där än irl? ^^

Så har jag plockat iordning på rummet idag. Fick ännu en gång pikar om att man måste gå slalom. Så nu ligger det inte så mycket på golvet, bara skolsakerna som jag lagt på en hög. Arbetskläderna ligger insmockade i hyllan. Har tillochmed vikt dem! Ducktiga mig ;D Men hursomhavet så kan man nu gå rakt i rummet.


Höstigt värre!

underbart!!!

Kategori: En vardag

Så var första träningen över TYVÄRR :( Hur kul som hellst, har verkligen sett fram mot detta! Nu mår jag hur bra som hellst, hela kroppen mår bra även mitt psyke :D VÄRLDENS BÄSTA HUMÖR!
Kom tre töser som ville testa på, alltid något :D Det syntes på dem att dom hade skitkul. Dom log hela tiden, och det syntes att dom allt fick jobba. Dom var knallröda om kinderna ^^
INNEBANDY är ren kärlek. Då, nu och föralltid<3

Annars så har dagen varit seg. Mycket plugg, prov om två veckor i måleri. Ska plugga järnet till det. Det är åtminstonde något jag verkligen har användning av. Men Det var rätt intressant på naturkunskapen med. Pratade om astronomi, hur solen kommer till, hur den dör :) Sånt ska det vara, historik!

Helnöjd! :)

Kategori: En vardag

Ja så har man varit i storstaden. Kan med lugnhet säga att Stockholm verkligen inte är min grej. Känndes inte ens kul att gå där om jag ska vara ärlig. Trivs bättre med malmö, på något sätt kändes det intressantare. Kanske för att det är längre bort och inte lika bökigare? Hur som haver så kom jag hem med en In Flames flagga som snart ska upp på väggen och mina efterlängtade dreads. De var tillochmed billigare än vad det stod på nätet :) Helnöjd! Dock måste jag testa mig fram lite i hur jag ska få dit dem utan att spännena syns. Men tills dess funkar mössan skitbra :D Dock lägger lägger jag bara in bilder på det jag köpte, tar stockholmsbilderna senare :)

 
Tajmahal 125:-


"Emobutik" 79:-

So mutch better for today

Kategori: En vardag

Fick sluta tidigare idag, så gick upp till Markus en halvtimme och sedan till banken, så nu får man studiebidraget direkt in på eget konto varje månad! Sweet :)

Imorgon bär det till Stockholm för att köpa dreads :) Hoppas bara de har såna som jag vill ha. Vet vad jagv ill ha på ett ungefär, annars får jag nöja mig med det näst bästa helt enkelt. SKA komma hem med det och inte vela som jag annars alltid gör när jag ska köpa saker ;P Se om jag även kan hitta en lämplig vinterjacka. :)

Syster påpekade så vänligt idag att jag behöver städa.. igen:
(Hör syster skrika)
Syster: MEN BECCAAAA!!!
Jag: va? vad har jag nu gjort?
Syster: Man får ju föfan gå slalom här inne!


Little miss big-eyes (:

Övervägning?

Kategori: En vardag

Man kanske skulle sätta sig ner och göra en +- lista? menar... 7 månader är en rätt lång tid!

Gick hem idag runt 11, hade kramper i magen. Inte sådär skitkul direkt ;/ Men jobb imorgon iallafall. Måla tvättstugor här i närheten med herr larsson :) Torsdag imorgon ja, ungdomsmottagningen. Sen på lördag blir det stockholm :D Se om jag kommer hem med dreads eller inte :P (nej, ska inte göra dem ska köpa löshår!). 150:- var rätt billigt, om man ändå ska upp dit så man slipper beställa & få frakt på massor :) Tajmahal here i come!

jo, fruktis moss måste jag bara säga: NEJ NEJ till. Den funkar inte för mig iallafall. Kladdig som fan & så blir det skumt i håret när man fönat det och borstat genom. Känns som man har torkat smör på vissa delar. Så NONO! :)