thuna

Hade du verkligen viljat så hade du gjort det - åtminstone försökt!

Jag borde känt mig galen

Kategori: En vardag

Ibland chockerar jag mig själv rätt ordentligt. Speciellt när det handlar om något jag normalt sätt överreagerar på. Det finns händelser som jag borde reagera enormt starkt på, men som i detta fallet svepte som en tanke genom mitt huvud. Jag borde blivit mer oroad, panikslagen och ångestfylld. Men nej. Jag var bara lite orolig och lite fundersam den här gången. Vad hände? 
Är det ett tecken på mognad? Att min kropp tar över mitt psyke för en gångs skull? Det var precis som om min hjärna till en viss del kopplades bort för en stund och lät naturen sköta den delen. Det skrämde mig lite, men samtidigt var det en sån enorm lättnad inombords. För första gången på länge kunde jag hålla mig lugn i en pressad situation. Och vet ni vad? Det är tack vare tryggheten jag känner med min sambo.
Det är fantastiskt hur en annan person kan ha en sån lugnande effekt på mig. En person som inte varit där under min värsta tid, som har sluppit mina absolut värsta järnspöken. Jag vet inte om det är tack vare det, eller om hans trygghet har omslutit mig helt. Men jag är tacksam.
Jag är lugn och sansad. Det har dragit in en förstående känsla i min kropp. 
 
Allt runt om är fortfarande kvar. Jag tampas fortfarande med mina fobier och min ångest. Men för en gångs skull separerar jag det negativa och lyter upp det positiva. Jag höll mig lugn och jag greps inte av panik. Vilken underbar känsla!

Nostalgi från barndomen

Kategori: Musik

Den här låten har följt med mig sedan barnsben. Även om genren har glidit ur mitt liv, har den en stor plats kvar. Det är inte allt för ofta som låtar verkligen biter sig tag i mig, och framförallt inte länge. Men eftersom de var en stor del av min barndom så tänker jag inte hysha om att jag uppskattade deras låtar. De må ha varit steriotypa under 90-talet och rent ut sagt ett mainstream pojkband för sin tid, men jag är långt ifrån ensam om att ha haft ett sånt band som favorit.
 
 
 
"I can see that you've been crying
You can't hide it with a lie
What's the use in you denying
That what you have is wrong
I heard him promise you forever
But forever's come and gone
Baby, he would say whatever
It takes to keep you blind
To the truth between the lines,"