thuna

Hade du verkligen viljat så hade du gjort det - åtminstone försökt!

Men hörredu!

Kategori: En vardag

Sitter hemma hos Nicke just nu. Har sovit här :) De kom och hämtade mig igår (de = Nicke, nickes mamma & nickes polare Emil). Slapp åka pendeln (A) men det lär väl bli den nästa gång (om jag inte kan flörta lite med pappa eller mamma förstårs..). Har inte varit i lkpg på flera år, så känner mig rätt vilsen kan man säga! :P

Borde plugga när jag kommer hem. Men jag orkar inte, fattar inte skiten. + att jag missat halva filmen (..). Yes, duktigt becca. Får flörta med Sara så kanske jag får snegla lite på hennes papper (A) (eftersom hon brukar det på mina ;P). Skiten ska ju vara klart om två veckor. Jävla.. samhällsskit! ><

Har en görnice grej att skriva sen. Min msacara fungerar verkligen (dock inte på mig. Men det är kanske för mina är så tunna efter all annan mascara?) Har bildbevis också! Guess who? ;)
Måste dock köpa nytt smink snart. Allt är snart slut. Men snart är det sommar och då behöver man ju iof inte foundation :) Det ska bli riktigt skönt att slippa. Bli naturligt brun istället ;D

men hörs om en stund igen. Ska snart hem :/ Vill egentligen inte åka hem, vill stanna kvar här. Men så går det ju inte i detta fallen. Får skjuds hem av mamma och pappa, orkar inte åka pendel :P Funderar typ på att.. ja.. gömma mig under hans säng och så får han låtsas att han inte ser mig (A) .. vore ju asbra! :D

som sagt, hörs senare. då kommer bildbevis också! :)

Sol, sol underbara sol!

Kategori: En vardag

Har suttit ute i solen med hunden och madde i nästan en timme :) Gu så härligt! varmt och skönt. Var ute med hunden i rastgården i tjugo minuter så hon är ganska trött kan man nog säga. Världens dregligaste slips! Måste verkligen börja träna henne så hon får kondition igen stackarn. :)
Brun hud, here i come.

Jag har kommit fram till att EastFm är beroendeframkallande. Har lyssnat konstant sedan praktiken började. Även fast låtarna spelas flera gånger om dagen så är det nice. Så kul att höra mellanpratet :) Speciellt deras udda kommentarer och diskutioner. Beroendeframkallande yes.

Ska till linköping imorgon, och denna gången blir det av :) Blev cp på att det inte går bussar på lördagar dock. Det måste vara en pik på att jag ska ta pendeln. Men jag är fan orolig för det. Har nämligen en släng av tågfobi. Men det skulle säkert gå skitbra när jag åkte den ett par gånger. Får lösa det där på något sätt ;)

image200
tack vare dig så fann jag vägen till himlen<3 (:
Niiklaaas min pudding ;D

Lillfredag

Kategori: En vardag

Egentligen är det ju inte fredag förrän imorgon, men för mig känns det som att det är fredag redan idag. Haft en görnice dag idag. Stått i solen hela dagen och målat lister :) Fått färg på armarna och lite i ansiktet. Riktigt skönt har det varit. Älskar att jobba ute när det är sol och varmt. Dock skulle jag haft med mig kepan och 2l vatten mer mig, hade bara 1l. Men får tänka på det till på måndag :)

Tänkte visa en tröja jag fick av mamma nu i helgen (tror jag det var). Har äntligen tagit latheten på hyllan och knäppt pic! Är väl inte sådär skitsnygg på mig som den är på bilden, men ni ser vad det föreställer ;)

image199


Ush vad jag hatar pollen. Min näsa har runnit konstant hela dagen, och nu den senaste timmen har den försökt kväva mig. Inte direkt allergisk, men överkänslig. Så kliar det smått i ögonen med, men har försökt undvika klia. Haft handskar på mig hela dagen, känns inte så bra att ha dem i ögonen direkt ;P


---

Min Söta Niklas<3

He was sk8ter boy, she said see ya later boy he wasn't good enough for her, now he's a superstar slammin' on his guitar does your pretty face see what he's worth?

Sorry girl but you missed out, well tough luck that boys mine now, we are more than just good friends, this is how this story ends, to bad that you couldn't see, see the man that boy could be, there is more than meets the eye, I see the soul that is inside

He's just a boy, and I'm just a girl can I make it anymore obvious?
We are in love haven't you heard? How we rock each others world.

Ja, då säger man väl; Imorgon är en annan dag.

Kategori: En vardag

Sitter just nu och myser i pojkens tröja. Vaarmt, men det är skönt. Har jumbolurarna och storkepan på mig. Så som syster säger  "yo, du liknar hiphoper.." Vad hon nu menar med det? ;P
Börjar faktist bli lite trött, fastän jag druckit nästan 1l cola. Det är bra! :) Lär väl bli rätt trött av medicinen också. Segt att man måste börja med det nu också, aldrig varit känslig mot något förut. Nedrans också. Det första målarn sa när jag kom till bilen i morse var "är du allergisk mot något? typ.. gräs.. pollen?". Så antog att det var dags för medicin. Snörvlar, kliar och harklar mig något så otroligt. Men det genomlider man lätt :D

Jag hatar tisdagar!

Kategori: En vardag

Denna dag har varit förjävlig, rent ut sagt. Knappt orkat ha ögonen öppna, ryggen värker och så har allt gått segt. Både jag & målarn har gått och mummlat och muttrar (mest över några snickare). Men imorgon är det onsdag, hoppas på en bättre dag (som inte blåser lika mycket) :D
Har spacklat ännu mer skruvhål idag. Nu är de klara iallafall. Ska dock gå EN GÅNG TILL. + bredspackla ett pannrum. SEGT. Men det måste göras. Ju fortfare man gört destu fortare kan man måla skiten.

  
1. Finfina spacklar och tak.
2. Såhär blev det när man ispacklat en gång (:
3. Snobbvilla med utsikt över sjön! ;P


Stod och skrattade för mig själv när jag lyssnade på EastFm. (Tur jag var ensam på nedervåningen, annars hade jag väl blivit idiotförklarad).
Tjejen: Ja, men jag gillar att ha sex till Justin timberlakes platta.
Killen; Jaha, ja men det går ju det med. Jag gillar mer ballader (sa någon artist)
Tjejen; Jaha okej, men vadå går det inte segare då?
Killen; Jo men det är ju jobbigare om man har en med högre takt i.
Tjejen; vadå.. jobbar du i takt till musiken..?
Killen; tja.. nej.. nja.. njo.. men alltså.
Tjejen; Tänk dig att ha sex till Slipknot då! Hoho!

Nackspärr imorgon?

Kategori: En vardag

Har stått och spacklat spruvhål hela dagen.. I TAKET. Snacka om att jag kommer ha stel nacke och axel imorgon. Det komiska med det är att jag ska fortsätta med det även imorgon! Så får bita ihop och lägga något varmt på dem ikväll och hoppas det kanske hjälper :)
Det var lite kul idag ändå faktist, fast det var en bit att åka (nedrans snobbstugor vid vatten!). På morgonen mötte jag Bränna vid Norr tull. Sedan Filip och Linus vid Flügger Färg affären. Och inte nog med det, där jag arbetar, jobbar två stycken från husbygge med! Haha, rätt kul. Aldrig snackat med dem innan, men ena verkar schysst :) (den andra är mest tyst, lite blyg sådär). Haft en bra dag, trotts trötthet, irritation över radion och nackont :) Sol gör mycket för humöret! Det märkte Roger allt ;) (han jag jobbar med).

Ska snart äta, sen ner till Willys och köpa åt farsan och Cola Zero till imorgon. Måste verkligen ha det, kommer dö annars. Det eller typ.. nått vettigare. Eller ska man ta med sig en jättestor vattenflaska? Hm.. Cola Zero får det bli ;)
Kan ta kort på stugan imorgon, glömde/hann inte göra det idag. Har en del att göra under veckan där. ALLT ska bredspacklas 1-2ggr (två våningar).


Niklas, du ska vet att du finns hos mig varje dag. Tänker på dig hela tiden, du får min dag att bli ljusare :) Dock saknar jag dig så förjävligt när jag inte är med dig eller när vi inte pratar! ^^
Jag har bevis på hur mycket jag faktist tycker om dig, det är bara att fråga Madde hur mycket jag pratar om dig. ;$


image194
; men tänk om? :/

Sådär ja!

Kategori: En vardag

Nu är jag klar iallafall. Ska strax ringa och väcka madam madde ;P Men skriver mer senare iallafall :)

Såhär är dagens;

image192 image193

Jeans: Veromoda
Linne: H&m
Tröja: Gina Tricot
Halsband: Kicks (present från jimmy)

Har du sett dig själv och på dom som är kvar?

Kategori: En vardag

Gooodmorgon godmorgon! Dock var jag uppe redan 11 - 11.30 men okej ;P Sitter och har precis käkat klart frukosten. Känner verklien för ett glas cola.. kanske ska ta ett? Eller nja.. vet inte ;)
Var hos madde på kvällen igår. Görnice, väldigt trevlans! Mest kortspel och singstar. En del chockerade mig faktist. Inte visste jag att killar kan sjunga och kan låten så bra? ^^ Kändes som alla skulle köra mot mig, men tjao. Jag vann inte speciellt mycket. Men jag har fortfarande rekordet på "under ytan" :D YES! Jag är oövervinlig på den! (Utom EN gång då min hals var lite konstig. Då fick madde en gratis chans).

Idag ska jag på stan med den tanten. Vet inte riktigt vad vi ska där och göra, men det är alltid tidsfördriv :) Dock ska jag fixa allt klart till imorgon (lägga tillbaka allt i arbetsbyxorna. Tvättade dem nämligen i fredags/lördags) och välja matlåda. Ska ju ut till Memm och spackla hela dagen. LÅÅÅNGT bort. Men så är det :)

Nicke<3 (:

Sträckt gäspmusklerna?

Kategori: En vardag

Ush är lite smått trött. Inte sådär JÄÄTTE, men tillräckligt så jag skulle kunna somna nu. La mig i sängen i 10min och slocknade. Var bara en typ "power nap" men det räcker med en sån ibland för man ska må bättre :)
Det blev inte linköping igår, utan nicke kom hit istället.. igen :P Myspys serrni! Dock förstår jag inte varför jag bli så förbannat pissnödig av just läsk? toabesök vart 10min eller nått xD

Satan vad glad jag blev igår! JÄKLAR. HV71 tog SM GULD!  Fyfan vad lycklig jag är just nu. Mår så jääkla bra. ÄLSKA HV71!! Alltid alltid alltid<3 Tvekade dock på Stefan liv ett tag, men när det verkligen gäller så ställer han fan upp för laget med 100%. Men alla i HV71 är så grymma. En man gör inte hela laget :) Och kvällen blev bara bättre med tanke på sällskapet. Me like ;) Har massor av artiklar från aftonbladets sporttidning som ska upp på garderober och väggar. Här blir det görnice ska ni se "HV71/Sport rummet"

Mamma hade köpt en t-shirt från Gina tricot igår. Har sucktat efter den ett tag, och hon var så snäll och köpte den åt mig! Dock fick jag spel på henne, för jag ogillar när folk köper saker åt mig. Så vet jag inte riktigt om jag passar i den, men kan ta kort och visa sen :) Köpte själv två små smycket på Ur&Penn i torsdags. En liten ring och ett litet.. ja.. vet inte om den är till mobilen eller vart den ska vara, men ska sätta den på en kedja och ha som halsband. Hursomhaver, det var ett litet äpple. Lite småsöt faktist. Kunde inte låta bli, menar 20kr för båda? ;)

image191
jag bara ÄLSKAR den här bilden (:



Niklas
i can be your hero, baby<3

Det är som.. ja.

Kategori: En vardag

Känner mig varm. Görvarm. Är så sjukt glad! Jag kan fasen inte beskriva det med ord, det går inte. Mådde lite småkasst i 1minut idag, men det gick över fort. Väldigt fort. Dock hatar jag den här känslan. Den är så förbaskat tung, den blockerar allt jag vill göra. Alla tankar och ord jag vill slänga ur mig. Jag hatar början på sånt här.. jag vill falla, men inte ner i en grop. Jag vill inte skrapa upp mina knän, utan bara fortsätta falla - flyga fritt.
Låt mig få det, låt mig få sväva. Låt mig inte falla, slå mig hårt.
Niklas<3

Imorgon kanske det blir lkpg :) Är inte riktigt 100 på om det blir så, men förhoppningsvis. Så är det ju HV-lkpg på tv med! TÄNK, hv kanske tar hem guldet imorgon! Dock har jag svårt att tro det eftersom lkpg har hemma match. men tänk om dom gör det.. fan då vill jag inte gå ut överhuvud taget från huset xD haha! Kommer få världens skit ju, HVälskare som man är ;)

Skola imorgon, tråk som tusan :/ Men måste man så måste man.. Egentligen vill jag bara stanna hemma och soovaa fram till läkaren. Men nej, ska sköta mig ^^

Godmorgon alla ni som sover!

Kategori: En vardag

Ja, gick upp halv sex idag. Kändes lika bra, då vet jag att jag kommer upp som jag ska och går iväg! + att jag inte behöver slänga i allt i väskan för att springa till spånkan. Rätt skönt :)
Sista praktik dagen för den här veckan. Imorgon är det skola igen. Gu så tråk det är! Sen ska jag till läkaren halv tre. Inte så där jättekul kanske, men lika bra att man går. Så kanske träffa nicke :D (de är iaf nått positivt över imorgon ^^). Han kommer iof hit idag, men.. anyway :D <3

Ska åka med den som går 47, så har ju lite tid att sitta kan man ju säga. Men det är skönt. Kalla mig galen, men jag ställde klockan på 05.15 och gick upp halv sex. Då är det alltså mer än en timme tills man ska åka. Men jag hatar att strässa på morgonen, speciellt när man måste äta. Försov mig ju igår, vaknade med världens ryck och fick panik. Klockan var bara sex som tur var, men jag blev panikslagen. Ja, jag hann ju iallafall :)

image190

Ush vad näsan är täppt.

Kategori: En vardag

Tror det är pollen + slipdamm. Ush ush :/

Såg ett döfräckt armbandsur idag. Den satt innuti ett svettband :o Fan va fräck den var! Skulle ha tagit kort, men tänkte inte på det då. Skulle vilja ha ett sånt. Använder ju inte klocka, men svettband händer det att jag har. Då är det ännu mer perfekt! Måste kolla vad ett sånt kostar när jag går förbi nästa gång. :)
Sitter och mumsar popcorn och Cola zero just nu. Kände för att vara ännu mer onyttig idag så köpte två burkar ;$ Det är ju såå gott! Och popcorn, GRR!

Seg på att blogga!

Kategori: En vardag

Ursäkta att jag inte skiver allt för ofta, men jag har verkligen ingen ork när jag kommer hem. Och så när jag väl orkar så är jag ute eller med någon. Får ta och skärpa mig lite :)
De senaste dagarna har varit sketabra. Haft lika kul på jobbet. Dock börjar det på banken bli klart så ska ut och jobba i Memm på Måndag. Det är en bra jäääkla bit dit, men ja. Jobb är jobb :) Så om snickarna blir klara så är det tillbaka till banken som gäller och spackla helt nya väggar. Men det vi gjort på nedervåningen blev riktigt bra! Så gå in på Swedbank och se hur det blev :)

Hockey ikväll då. Hoppas på ännu en vinst :) För isåfall lär ju lhc vinna nästa och sedan är det hemmamatch för HV ;D Men hoppas som sagt på vinst ikväll! Skulle sitta redigt nice. Förra matchen var visserligen mycket liv i, men samtidigt, 5 - 1? Vad är de för resultat egentligen. (Nej, borde inte klaga. Men det är inte hockey, okej!)

Ska nog ta och hoppa in i duschen nu. Tvätta bort allt damm och målarfärg. Är helt täppt i näsan pga. Pollen och Slipdamm, nedrans snickare ;) haha!



Would you dance if I asked you to dance?
or would you run and never look back.
Would you cry if you saw me crying?
Would you save my soul tonight?
Niklas!

Avril Lavigne

Kategori: En vardag

image189

Jag diggar allt hon har på denna bild. GE MIG!
Det började med att jag sökte på hennes låt "sk8ter boy" och föll för bakåtvända kepan. Det är riktigt snyggt! Lite mer åt min stil av utstyrsel :) Så massor av gummiband i olika färger och fräcka ringar. Vanlig tröja till det och vanliga braller. Perfekt! Gillar den stilen, men mest gillar jag den bakåtvända kepan!
GE MIG! :)

Ja just ja!

Kategori: En vardag

image188

Kom på att jag lovade lägga in ett kort på det syster skulle få i födelsedagspresent.
En flaska med medel som skyddar för fuktighet och gör att håret lägger sig platt.
Ett linne från h&m :)
Hon blev glad iallafall, hon önskade sig hårsaken så.. köpte så hon kan testa hur mycket hon vill^^

Smycken!

Kategori: En vardag

Hittade två armband hos Cocoos som jag tyckte var rätt läckra. (:

image186
image187

-/-

Kategori: En vardag

image185
Block 44
absolut bäst^

Nyvaken, var lite sne.

Kategori: En vardag

FYTUSAN! Mamma kom in klockan 9 och väckte mig! "ska du ha frukost?.." Jag kan lova att jag känner mig totalt nyvaken för tillfället. Var tvungen att lägga mig och sova ett tag till. Men är ändå lika trött. Fick tvinga mig upp vid halv tolv för att inte sova bort hela dagen. SEGT!

Idag ska jag hjälpa pappa att sätta upp staket. Han tror att jag kan snickra (..) vilket jag tar som en förolämpning. Men iof är det ju inte så avancerat att sätta upp sånt. (tar kort senare). Därimot kommer jag väl få lasera det. Men jaow, får väl se hur det blir med den saken. Nu skaj ag ut i kylan och se hur det går för de äldre!
Hörs senare :)

sweetheart<3

Dagen roligaste!

Kategori: En vardag

Jag och mamma var på willys!
Jag: Ja. men så fick jag ju skitont i benet, tror det var någon nerv som låg i kläm..
Mamma: aha.....
-10 sec senare-
Mamma viskar: Sa du att du hade en lem som låg i kläm?

När vi var påväg hem från willys.
Jag: vadå jag är elak?! (hade sagt något om att hon börjar bli gammal)
Mamma: Ja! :)
Jag: nej, det är du som säger att jag har lemmar i kläm.. ><
Mamma: ja.. men det kan du ju inte nu.. du vet..
Jag: MEN SLUTA! :o
Mamma: Nej ush, det där var ett slag under bältet va?
Jag: JA. Det var hårt under bältet!
-tystnad i fem sec-
Jag: hahaha NEJ.. tolka det där som du vill xD
-10 sec senare-
Mamma: AHAAAA ... nu fattar jag.. HAHA :D

Det var länge sen, men det sitter kvar

Kategori: En vardag

Fan vilka problem det ska vara. Så j'vla egoistiska människor kan vara! Det är fan inte bara dom som saknar honom, även fast dom är närmast. Ingen kan hindre en från att få ta sitt farväl.
Jävla as..

När alla clownerna
har gått från jobben
så visslar fåglarna i träden,
det finns ingen poäng i att vara fri längre
För jag vet att den här natten kommer döda mig
Oh-oh ooh yeah
Om jag inte får va med dig

Klubbland
Folk säger att allt är för konsten
Inget för berömmelsen
Men ni ser ut som dockor i kulisser
Åh, vad jag saknar Ernst-Hugo...
för patetik är konst
och konst är att förstå

Det har blivit svårt att älska,
när all kärlek lett till besvikelse
Och compadres
Lever på gränsen till förintelse
Och compadres, ni trodde man kunde svika kärlek
Oh-oh ooh yeah
Men det kan man inte

Ska snart ta och hoppa in i duschen. Orkar egentligen verkligen inte, men känner att det vore rätt skönt faktist. Slippa göra det senare mot kvällningen. Så måste jag ut med hunden med. Men funderar.. tar nog det sen innan ja ska åka. Tror det blir bra så. Hoppas jag hittar dit bara, annars bli det lite pinsamt. (:

Betydelsefull<3

Grattis syster! :)

Kategori: En vardag

Idag blir syster hela 20 år! Grattis grattis. Dock sover hon fortfarande, så får säga det senare när jag kommer hem från läkaren. Segt att sluta 11.30 och sedan ska man vara där 14.30. blir så seegt. För lång tid att gå på stan och nästan lite för kort för att åka hem. Men lovade att åka hem och gå ut med hunden så får väl sega här hemma då ;P Ska snart ha teori. SEGT as hell! Orkar inte ><

Vill ha mitt studiebidrag nu också, finns ju saker jag vill ha som säkert kommer vara borta då! Skit :/ Men får väl leta efter nya! Jag har alltid så svårt när jag väl har pengar att hitta något. Annars minnsan är det fullt av snygga saker överalllt. Det är segt, fast kanske är en bra grej? ^^ Funderar ju även på att beställa ett peacehalsband från.. öh.. någon av alla smyckessidor på nätet. Bags and fashin eller fall det var Cocoos? Hur som haver.


Nicke! (:

Görnice dag.

Kategori: En vardag

Haft ännu en bra dag på praktiken. Trotts att man fick ha eld i baken ;P Men det var kul, fick göra något vettigt :) Så hoppas vi nu på att jag får nya arbetsskor av företaget (A) Skulle inte direkt sitta helt fel.
Imorgon fyller systeryster 20 år! Gammal tant är vad hon är ;) haha! Så ska hon få mina paket som är sååå fint inslagna.. det syns ju vem det är som gjort det kan jag lova! Men det ska ju ändå bara öppnas :D

Bästa eftermiddag någonsin<3.. (sen i tisdags ^^) Det är sjukt, men samtidigt på ett bra sätt. Skulle inte bytt den mot något annat, aldrig :) Me like to mutch!
Me like <3

Ska krypa till kojs nu. Börjar bli lite trötter sådär. Så vi hörs :)
natti!

För jag tog mig upp min vän

Kategori: En vardag

Ush, segt det är när tiden går för fort på eftermiddagarna :/ Helt plötsligt är klockan 10. SEGT. Men förhoppningsvis går halva dagen rätt fort imorgon ^^ (hoppas jag iallafall, den kan sega sen mot eftermiddagen.. efter 4). Sen är det nästan som helg för min del. Ser inte skolan som något speciellt. Visst, det är jäkligt segt att sitta och lyssna på teori och skriva prov.. men slutar ju halv 12 ;P Sedan ska jag till läkaren 14.30 så får väl gå på stan och fördriva tiden. Eller så går jag upp till mormor och kollar på sängen :) Ska byta min nuvarande bäddsoffa mot hennes som hon inte använder. Den kommer bli lägre, men det struntar jag i. Kan inte sova i den jag har nu. Man får ont i ryggen av att ligga så snett.. och guppigt :/

Har nu lagt in lite bilder från mobilen, så nu ska det visas hur min vardag är ^^

    
1. Satte väv, blev lite rester.
2. Skönaste arbetshandskarna ever! (:
3. Målade vägg på praktiken. Blev faktist bra ^^
4 & 5. Sara var klantig i skolan.. mer säger jag inte (;

Onsdag, halva veckan kvar?

Kategori: En vardag

Igår kändes det som Onsdag hela dagen. Men nej!
Har gjort massor idag igen. Fick reda på att vi ska renovera en tom lägenhet imorgon. Kan vi lite kul. Dock är jag rätt kass på sånt, men det kan ändå bli kul ;) Har sår efter arbetsskorna. Fuktskada skulle man kunna säga, som rivits upp. Så nu måste jag köpa nya arbetsskor. Segt, men kan inte gå omkring i de där skiten :/
Var på stan med matilda efteråt med. Köpte present till syster. Dock hittade jag massor som jag själv vill ha, men är påtok för snål för att köpa.. + att jag måste hålla lite i pengarna. Ska ju köpa nya verktyg och skit med. Men det kanske man ska vänta med till efter sommaren? Köpte massa onödigt.. tre påsar Malaco godis.. jag har en såndär.. "det-är-okej.-Det-är-veckan-innan!" period :P Men.. jaow, fanna inte det jag egentligen ville ha så köpte de tre för tjugo kr. Var billigt tycker jag allt :)

Sitter och ser på HV - LHC just nu. :D Skriver mer senare!

Nya krafter och nya tag

Kategori: En vardag

Nu har jag ätit med. Pasta/Skink sallan :) Är inte så mycket för sallad, men det dög kan jag lova. Var hungrig som en varg.. eller kanske björn? Varför inte en gnu :D Fixade även matlåda till imorgon. Blir köttbullar, pasta och små tomater. Dock måste jag ha ketchupen i en burk, men får väl stå ut med det då ;)

Var på halvars igår med madde. Åh vad jag saknat deras glass! Sjukt vad gott det är. Köpte Hallon Sorbé och Pechannöt :) Madde köpte en stoooor strut med massa äckel i. Hon orkade inte ens äta upp den, så jag fick ta struten, vilket hon hade väldigt kul åt. Så har ganska många kort från igår kan jag säga ^^
Sedan gick till stan. Köpte en av systers födelsedagspresenter och så blevd et ett par kortbyxor. De blev svarta! Hittade de vita först när jag stod i kassan, men ångrar det inte. Ska nog köpa ett par vita nästa månad så man kan byta av. Fanns även på BickBok(?), gråa och så men de var varmare.. och lite dyrare. Men kanske blir ett par gråa med. De var skitsnygga! :) Men som sagt, nästa månad. Får se hur mycket pengar man har kvar då ;) Dock har jag inget mer kort på byxorna än ett roligt som pappa tog, så får ta en senare och visa!

image177 image178
halvarsglass. så sjuukt gott. (maddes hade en kokosboll från början)


ääään

Det är inte klokt

Kategori: En vardag

Praktiken är skitkul :D Är just nu och renoverar på Swedbank i stan. Gjort massor på bara två dagar. Dock hade jag liiite svårt att koncentrera mig idag ^^ (undrar varför?). Vissa dagar känner jag att jag ska bli målare, vissa dagar känner jag att det fullt inte är min grej. Står och velar, men jag kan faktist i det stora hela tänka mig att fortsätta!
Har inte haft tid att skriva något här i bloggen. Haft massor att göra, fullt upp typ :) Ska gå en sväng på stan efter jobbet imorgon igen och köpa sista presenten till syster. Var och kollade på det idag, så ska fixa det imorgon. Dock är det segt att gå med 10kg extra kläder på sig på stan. Har vant mig vid att alla glor, men det är så tuungt!

Har massor av kort jag vill lägga in, men jag orkar verkligen inte. Tror inte jag kommer orka det sen heller, men får väl ta tummen ur och faktist göra det. Vill ju visa massor ^^ Just nu känns det som att jag ska somna här och nu vid datorn, men det kan jag ju inte. Ska äta och sen måste jag vara vaken för att kunna sova i natt. Annars kommer jag somna medans jag sätter väv i morgon.. eller under frukosten (deckar nästan varje morgon).
Men vi hörs senare iallafall, kanske piggnar lite när jag käkat :)



N

Ibland går det bara inte annat

Kategori: En vardag

Ibland kan man inte bli mer än jävligt irriterad. Skitbra humör, så direkt vänder det. Det är ju skitkul början på en dag. Nu kommer jag gå och vara irriterad ett bra tag ju. Nämner någon nått om det kommer jag lacka ur, allvarligt talat :s Fast iof, om någon nämner tvärtemot skulle jag bli irriterad för den personen har rätt och jag håller med. Så då blir irritationen värre över de andra. Vadå, kraftigt humör?
Kanske ska gå ut och avreagera sig lite. Ta en sväng i skogen trotts att det säkert är kallt ute. Skiter i om jag får ont, det är skönt att springa av sig :) Speciellt när man suttit på sin häck länge och inte gjort på länge. Lär flåsa som ett djur, men då får jag göra det. Avreagering is the shit! Man mår så bra av det :D Idrott är det bästa som finns, vill lira igen. Men neeeej :( Ska höra med några av brudarna om vi kanske kan göra det på kul någong gång :D

Irriterad!

Seg dag och huvudvärk

Kategori: En vardag

Har varit en rätt seg dag idag. Inte gjort något, har inte orkat. Haft huvudvärk i princip hela dagen. Lite segt men har överlevt. Sitter för tillfället i en bastu. Mitt rum är ganska varmt kan man ju säga. Min dator gör ju inte direkt saken bättre när den är så pass gammal att den utsöndrar värme ;P

Har egentligen inte allt för mycket att skriva iochmed att det inte hänt speciellt mycket. Skriver nog mer imorgon när jag vaknat :) Tjing!

image176
Vi är i final.. final.. FINAL :D

Man borde kanske sovit lite till

Kategori: En vardag

Idag vet jag ärligt talat inte om det är pollen eller förkylning som spökar. Men seg är jag iallafall :P Jäklar vad trött jag var igårkväll! Var pisstråkig hos maddes pojkvän. Haha snacka om att dom måste tyckt jag var världens tråkigaste människa. Men så är det när man verkligen inte orkar hålla ögonen öppna längre och måste hem för att inte somna medans man går utomhus. Så illa var det. Vaknade imorse mes igentäppt näsa och lite huvudvärk, så antingen är det förkylning eller allergi som sagt. Ögonen kliar iallafall inte än :)

Ska försöka ta det lugnt idag ifall det är förkylning. Vill inte direkt bli genomförkyld igen nu när jag äntligen håller på att bli frisk! Får ju inte missa praktiken, då går det illa illa. Ska nog installera Brohers in arms och se om jag kommer ihåg hur man spelar :P Var görlänge sedan jag spelade det! Ska nog dra mig ner mot willys och och köpa lite mer dricka, det börjar ta slut nu ;o
Ser ut som ett mobmnedslag i mitt rum.. igen. Men denna gången är det mina arbetsprylars fel. De måste stå mitt i vägen, har ingen annanstans att ställa skiten. Men har iof diverse tomma flaskor, burkar och påsar att slänga. Men det tar vi när vi piggnat till lite mer ^^

Skriver nog mer om ett tag igen. :)


n

Dagens:

Kategori: En vardag

och som vanligt vräker min klass ur sig roliga saker ;) här kommer dagens:

När vi satt i klassrummet:
Steeen: Är det farligt att äta vattenbaserad färg?
Mattias (läraren): Öh.. va? (idiotförklarar steen)
Steen: ja, men alltså. Oljebaserat är ju asfarligt.. tänkte om vattenbaserat var mindre farligt?
Mattias: Alltså.. man ska inte äta färg alls, bara för det är vatten är det inte ätligt ><
--
Linus mobil ringde:
Mattias (läraren): Men linus!
Linus: jaaa, men det är mamma!
Mattias: VA?! haha.. ojoj
Linus: vadå :p
Mattias: haha.. naaw, var det mamma? "hej lille bubben, ska du ha lite skjuds av pappsen till praktiken?" HAHA!
Linus: meeeh..
Mattias: ojoj, detta kommer du få höra ända tills du slutar trean! :D

Helg och det är fint väder!

Kategori: En vardag

åh så underbart :) dock sitter jag nu hemma ensam när alla är kvar i skolan :P Ingen är hemma så får vara sällskap till hunden ^^ Letar bland gammal musik vi har på datorn, vi har en hel del kan jag lova.
Min handledare ringde förut när jag precis kommit hem med. Han sa att jag vi ska jobba på Swedbank på måndag :) Fast jag kommer inte in eftersom jag inte har något att stämpla eller ett jobblegitimation så måste ringa till en snubbe på banken så jag kan komma in :P Lite segt, men det går ^^

Men nu är det som sagt helg. Ta det lugnt, roa sig och njuta allmänt av lite ledigt :D Se om någon har lust att göra något kul, som typ biljard eller bowling för en gångs skull. Var länge sen :) dock har man inte så bra ekonomi, men vill verkligen göra något. Så segt annars ^^

image175
tror detta var sommaren 05 eller 06, inte riktigt säker.
Jag och min syster när vi var på kusinens campingplats.

Godmorgon världen!

Kategori: En vardag

Idag är det vanlig skola. Eller vanlig och vanlig. Vad är vanligt i våran skolvardag? :P Börjar 8.10 med teori (lite segt eftersom vi annars alltid börjar 10.00) och sedan samhäll. Så slutar man 11.30 tror jag. Inte helt fel :) Dock är det frost ute och 0,8- :/ Visst, det kanske blir varmare men det är ju sommar morgnarna man saknar, då man bara behöver ta på sig en tröja ;) Får bli vinterjacka ännu en gång.
Ska snart gå in och borsta tänderna. Gick ju som vanligt upp för tidigt. Visst, det är skönt för då behöver man inte stressa. Men det är ju så tradigt att sitta i 40min och bara glo >< Iof har jag ju bara skola en dag i veckam, och på praktikdagarna måste jag upp tidigare för att hinna. Sjukt att det är sån stor skillnad på klockan fem och sju :P

nae om man skulle ta och resa på ändalyckten och borsta sina tänder. Ska åka 47 spånkan, så bäst man börjar göra sig lite iordning kanske.. snart. :)
Hade lite svårt att somna igårkväll. Hade världens överskottsenergi för jag var så glad! ^^ Men vi hörs senare, lär väl skriva mer då :)

Jag måste bara avreagera mig!

Kategori: En vardag

YES, FAVORITERNA GICK TILL FINAL!!!!! FYFAN SÅ SJUKT UNDERBART! :D

Lite olika saker

Kategori: En vardag

I måndags när jag var på stan så köpte jag en ny mascara och ett nytt linne. Köpte även ett periodskort och laddade mobilen. Så blåste nästan 1000kr på den dagen :P Men tänke lägga in lite kort jag tog från digitalkameran. Linnet ser svart ut på bilden för det var så mörkt, men den är brun egentligen.
image171
H&m
49,50:-



Msacaran gav inte den volym och så som jag hoppades på, men den duger helt klart :) (ursäkta mitt äckliga öga som är ovanligt rött) Det är samma mascara fast omslaget på den jag har är rosa :P 
  
H&m hade reapris på mascaror.
Den kostade 98 kr (orginal ca 135kr) så passade på :)

Pollenallergin startat för i år

Kategori: En vardag

Nu känns det verkligen att det är vår. Näsan är helt förstörd och ögonen är lite jobbiga. Pollenallergin kom även i år. Vet dock inte om det är därför eller om jag är förkyld. Men chansar på allergin. Får köpa medicin och se om det hjälper, annars vet vi ju varför jag är täppt, det rinnger och kliar ;)

Blev inget stockholm för min del idag. Varit vaken större delen av natten med mensvärk och så. inge kul inte :( Men det var ju inget jätteviktigt däruppe som tur är. Var mest bara en kul grej för dem. Så imorgon är det lekitioner som vanligt och sedan helg :) Tydligen har vi prov som jag inte visste om, så hur sjutton ska man klara det? :S Får göra omprov senare. Kul det är när folk berättar saker för en!

Ska försöka ta mig ner på stan i helgen eller under nästa vecka, ska köpa födelsedagspresent åt min kära syster :) Men eftersom hon läser min blogg så kan jag inte skriva vad det kommer bli så ni får vänta tills efter nästa fredag! (då kanske jag även har kort på det). Byxorna som jag hittade väntar jag med tills nästa månad (om de hänger kvar då). Märks :)

Sol trotts molnigt ute.

Kategori: En vardag

Första dagen på praktiken då. Det var görnice där, trivs redan :D Blev jätte välkommen när jag kom dit, alla var görtrevliga och roliga. Kom ju dit 11 och då var fika, så satt och tog det lite lugnt. Fick en skitstor tröja av ena delägaren som är hur jäkla skön som hellst :) Blir te att ha den om arbetsdagarna! Åkte iväg och jobbatde på Ållonöslott från tolv till fyra sedan. Lackade skitstora (ca 2 - 3m höga) fönster, 4st i ett biblioteksrum. Så spacklade jag även spikhål i elementskydd :) Var ett antal polacker där som glodde satan. När jag kom skriker alla "HELLO!!" på en gång. Haha var lite skoj ^^
Så fick jag reda på att vi ska till Stockholm imorgon på byggmässa :P Första hel dagen så ska man dit och ha trevligt :D Kan bli riktigt nice. Åka en görskön bil i ca 1h & 45min och sedan kolla in mässan fram till 2 då vi beger oss hem :) Blir hämtad klockan 7 imorgon bitti och måste ta en åksjuketablett så måste upp klockan 6!! Segt, men jag vill inte direkt bli åksjuk =) Kommer vara död imorgon bitti. Även imorgon kväll :P

Intervjun gick bra den med. De log och småskrattade åt mig så kan ju inte ha varit så förjäkligt ;) De var lite facinerade över att jag är målare med. Så tror mitt "slitjobb" är ett litet plus då det är mycket lyfta och bära på den positionen jag valde på campen. Sen kom lite konstiga frågor som för mig var självklara :P
Allt har gått som smort idag :D Gör bra dag!

blev klar med omklädningsrummet igår med :)

image170

Lite snabbt bara

Kategori: En vardag

Orkar inte skriva så mycket jsut nu, så skriver bara detta: Hittade ett par byxor på NewYoker jag vill ha. Vet dock inte om jag vill ha svart eller vita? Svart blir så varmt, och vitt blir så smuttsigt? Men snygga var dom iallafall :)

image169
Svarta eller vita?
New Yoker
129:-

Värme, åh härliga vår!

Kategori: En vardag

Nu är det verkligen vår i luften. Det är 10 - 15+ utomhus och jag går utan vinterjackan :D sköönt ^^

Idag blev omklädningsrummet klart, så inget mer på skolan framöver. Praktiken börjar nämligen imorgon :) Yes jag fick en plats på Snickeries måleri hon min mentors gamla elev :P Kan bli kul, är inte direkt jättenervös vilket är bra :D Han lät så rolig i telefonen när jag ringde att jag blev coollugnt ^^ Nu är det svåra bara att veta vad jag ska ta med mig för verktyg? Ska nog ta penslarna, tre spacklar och rullarna. Mer än så lär jag nog inte få göra. Ser fram emot det :) Ska bli kul att få testa på något nytt! Praktiken 11.00 =) (ska på läkarbesök innan, därför det blev senare).  Har tagit hem ALLA verktyg + kläderna. Dock glömde jag mina vardagsskor i skolan :o åkte nämligen hem i arbetsbrallorna och arbetsskorna. Får se om jag orkar åka och hämta dem senare, annars tar jag det på fredag ;p

Har massa kort jag vill lägga in, men de är på min dator i rummet så får bli ett bättre inlägg senare :) Dvs efter att jag rengjort mina verktyg och plockat iordning på dem ;p (vilket kommer ta ett tag). Måste tömma byxorna på saker med, de är så tunga nu att jag håller på att tappa dem! Illa illa ;) Har även kort från skolan att lägga in ^^