thuna

Hade du verkligen viljat så hade du gjort det - åtminstone försökt!

Ärr I lond!

Kategori: En vardag

Men tjena. Nu var det ett tag sedan jag skrev märker jag. Är som sagt i lund nu, varit här sedan i fredags. Har redan sprättat pengar på kläder. Men det kändes bra eftersom det är saker som jag behöver. Vi var i Malmö med moster igår (pengarsprättande) och idag blev det Bakken och danmark med hela rasket :) har fått massor av kort då syster tror hon är paparazi ;) haha, ja ja men det är alltid kul med kort :)
Imorgon ska jag upp med tuppen (?) och följa med moster när hon ska på intervju runt 10 i malmö. Ska träffa sebbe (igen) och handla lite mer ;) Muaha, nog för att det egentligen är skittråkigt men saker och ting blir vad man gör dom till.. eller nått. Måste ju passa på medans jag är här nere och det finns mer än hemma i nkpg :) BILLIGT MED!

Men hursomhavetr, nu ser folk att jag inte har dött utan bara njuter av att det är fint väder och att man försöker förstå de vilseledna skåningarna ^^ (dock är det jag som sticker ut... men iallafall ;D). Vi hörs nog under veckan, annars när jag kommer hem :)

Ja, det är smått irriterande

Kategori: En vardag

Hur kommer det sig att det blir tråkigt att ta det lugnt bara för man är sjuk? Annars är det ju hur skönt som hellst. Chansar på att det är för man VET att man inte får göra något? ;p Men ska iallafall på bio ikväll med syster & hennes vän Johanna :) Vi ska se på "Hancock". Den verkar faktist rätt bra, men åandra sidan brukar ju will smiths filmer vara bra. En av världens bästa skådespelare, enligt mig.

Hittade igår en låt på youtube som dom BORDE tagit med i filmen. Den som spelas under eftertexten (som en tjej sjunger) hade dom spelat in med gerard butler! Hans version är väldigt mycket bättre! Spammar den i högtalarna. Den är fin, men ändå kan jag inte sluta bli irriterad för att den inte kom med i filmen. GAHR!

SNART LUND! :]

Och som vanligt äro jag sjuk.

Kategori: En vardag

Ja, då var det dags igen. Är svullen i halsen IGEN. Förstår inte, man kan ju inte få körtelfeber en gång till? Men det känns precis som när jag hade det sist. Svullet på sidan, ont och slemmigt. Kan jag haft det hela tiden, fast det inte brutit ut förrän nu? Var 16v sedan jag hade det sist. Hur typiskt är det inte att jag blir sjuk nu när vi ska åka iväg?
Dumma hals :/


; google.se

Sometimes i wish i could

Kategori: Mina skapelser


Jag tror att jag måste släppa taget.

Västerås med Niklas hela helgen

Kategori: En vardag

Har haft en sjukt bra helg :) Hur kul som hellst! Visst, Västerås kanske inte är stort eller så, men jag gillade det iallafall (vilket är huvudsaken ;P). Åkte ungefär 2h bil, så man kan ju förstå hur seg rumpa jag hade efter det. Kunde knappt stå upp. Men det var det värt med tanke på att det var fint väder också. Han lägenhet var hur fin som hellst, stor! Men vad du ska med 2 balkonger till förstår jag inte ;) Men hur som haver. Har som sagt varit jättekul!
Tack Niklas för en jättebra helg! Vi får göra om det tycker jag, kommer gärna på besök igen! :)


Såg på "300" :)

if only you

Kategori: En vardag

Förlåt med fördröjningen, men jag har inte haft orken att skriva något. Här är ialalfall bilderna :)

 
Tårtan som min kära syster gjorde med hjälp av mamma (:


blekfisen ute i solen! (;


Våran hund ÄLSKAR att bli kliad på ryggen & på baken.
Men så är hon lite egen med ;P


Sött va? Stod två stira sånahär på ett torg här i nrkpg.
"smstävling" eller nått sånt.

Roligt värre

Kategori: En vardag

Fick sov morgon i morse. Vi kom överrens om att åka till jobbet vad tio eftersom lacken kom först då. Så gick hem och slaggade på soffan i en timme. Drömde världens bästa dröm, det var den bästa jag någonsin haft. Helt underbar. Tills jag vaknade :/ Blev rätt ledsen så. Önskade och önskar att jag aldrig skulle vaknat..
Kort arbetsdag. Lackat väggar från 11 - 15 ungefär. Hade inget mer att göra så vi åkte hem. Måste ha ställningar och sånt för att kunna göra något mer alls ;P

Glömde skriva igår att jag även fått ett usb+minneskort till luren av syster :D Den var de bästa! ^^
Släkten var ju här igår. Som vanligt perversa diskutioner och allmänt sjuka saker. Men det bästa var nog detta:

Mamma
: vi såg något sjutk program på tv, en kille som hade odlat en benikemask i magen för att se hur lång den kunde bli. Men han skulle gifta sig så hans fru tvingade honom att ta bort den.
Jag: Ja, rätt grose kan man väl säga.
Bror: Ja.. men dom på jobbet säger att jag har en annakonda. Den slukar allt, och ibland sticker han ut för att ta en mus eller råtta ibland. Men det blir så jobbigt när han ska ta en kanin för det gör så ont när han ska in igen.

Nu har dom varit här!

Kategori: En vardag

Tänkte komma upp i rummet och värma mig lite. Var kallt därute på altanen ;/ Satans väder!
Men tänker skriva allt jag fått ^^

Av moster & morbror (ja, nu kallar jag det så alle :P) - Presentkort på H&M, 250:-
Av bror  - Presentkort på JC, 300:-
Av faster + familj & farmor - Presentkort på Newyorker, 100:- / + 100:- kontant
Av faster+familj & kusin+familj - 200:- kontant
Av mamma, pappa & syster: Brädan, stor låda med gott
Av mormor: 250:- kontant (till truckarna)
Av madde: tre-i-ett- sexspel (vad nu det var för en pik? ;P)
av maddes föräldrar: 100:- kontant :) (+ en sak till jag inte tänker skriva!)

Snart så!

Kategori: En vardag

Snart kommer "tjocka släkten" hit. Halv tre bestämt. Såg att syster och mor har gjort en jättetårta, men 18 ljus i. ATT DOM ORKAR ^^  Ska ta kort på den sen och visa hur mina födelsedagstårtor ser ut varje år ;D

Har just nu inte så mycke att skriva, gick och la mig halv 12 igårkväll. Då är man trött om man är mig ;)

Nya!

Kategori: En vardag

Jao, här är de nya kläderna :)


Skopunkten, 149:-

Gina Tricot, 49:-


Newyorker, 59:-

Hearts all over the world tonight

Kategori: En vardag

Ja hellow :)
Var på stan idag en sväng.. igen. Köpte 2l jordgubbar och två sommarlinnen. Rätt nöjd själv :D Menar, två linnen för 110kr? Tycker jag är ett lagom pris då de annars kostar 149 STYCK! Så ja, ekonomisk - JA! ^^
Har fått en ny säng.. igen. Får se om den här är bra :) Hoppas det. Kanske inte lika stor, men iaf en 120! Så har kånkat massor idag, men det lönade sig iallafall. Dock fick jag inte lägga sängen till rätta själv, nej nej. Kära mor SKULLE ju hjälpa till, precis som hon alltid gjort och gör. ;D Men det var iof bara bra, eftersom det konstigt nog alltid ser ut som andra världskriget här inne annars! :)

och eftersom folk gillar bilder på kläder så visar jag mig & en på min syster från igår :)

När ögonenlocken skriker "släpp mig"

Kategori: En vardag

Känner mig fortfarande rätt seg. Funderar på att vila någon stund sen. Vore inte helt fel :) Ska även ta mig ner till affären (se om man kan flörta till sig sällskap av mina käääära syster som jag vet läser det här) så man slipper gå själv. Ska köpa lite zero tänkte jag :) Orkar inte ta mig ner till stan för att köpa godis, fastän det inte skulle sitta helt fel. Wuu.

Jag längtar mig tokig till den 25. Först pengarna, men mest LUND! Jag är inte ensam om att längta, har minsan hört resten prata mycket om det med ;) Stör mig lite på att alla frågar " Lund? Varför ska du ens dit?" & "vad ska du dit & göra?!". För det första så angår det egentligen inte er som ställer en sån dum fråga, och för det andra för er som ser det som en kul grej så: JA, komma härifrån ett tag är alltid kul :) Träffa  Sebbe & Tom, som jag förövrigt snackat med sedan sexan-sjuan. Världsbäst kan jag ju lova :) Ska ta kort, massor av kort!

En ledig dag

Kategori: En vardag

Fick ledigt idag eftersom jag jobbade över igår. Kom hem runt sju, duschade och käkade så hem till andreas (ja, jag skriver ditt förnamn även fast du hatar det ;P) och såg på film! :) Har ont i nacke, axlar och rygg. Satans arbete :/ Men nu är det en vecka kvar, lite slit kvar ja, men sedan är det äntligen semester. Kommer bli hur skönt som hellst.

Nu ska ja hämta min billyspizza, ja vet att det inte är någon bra frukost.. men jag hatar att äta frukost, gillar inget ;P och som min kära mor skulle säga: "ja, men det är ju bättre än att inte äta något alls!"

+ 1vecka

Kategori: En vardag

Är helt slut. Men axlarna är bättre iallafall :) Kom överrens med chefen om att jobba en vecka till. Dom var lite underbemannade och hade en hel del jobb. Så nu blir det ännu en veckas jobb. Men men, de blir ju lite mer grisar i säcken, så att säga! + att jag får in fler timmar på det :)
Ska till bästoniklas nästa helg, däruppe i Västerås. Kommer nog bli kul :) Den här helgen ska jag firas på söndag. Och eftersom jag skulle varit ledig nästa vecka egentligen så skulle ja gått på stan med mina presentkort. Men skjuter lite på det till :) Har rätt mycket att göra nästa vecka. Lackar en stor filmsal! .. och lacken kommer inte förrän måndag. Lite segt. Men så är det. :)

Har inte skrivit så mycket pga trötthet. Det enda jag orkat göra vid datorn är att se på dexter. (som råkar vara det bästa programmet på läääänge!)