thuna

Hade du verkligen viljat så hade du gjort det - åtminstone försökt!

Ja.. jag är lättroad!

Kategori: En vardag

Ensam hemma.. uttråkad..



Hon som blir perfekt på bild.. och jag då förstårs :D
(OBS! Min vackra mössa! ;D)


En sur thinkerbell som inte vill vara med :o
(OBS! Min vackra mössa! ;D)


Håller mig pigg!
(OBS! Min vackra mössa! ;D)


.. Lite för mycket koffein kanske..
(OBS! Min vackra mössa! ;D)


.. okej.. MYCKET koffein :D
(OBS! Min vackra mössa! ;D)


När alla andra shoppar senaste modet, skor, smycken mm...
Ja då köper jag mössor :D I LOVE mössor!!
Och denna skönhet fick jag av mor&far när de var i finland förra helgen :)

aj, min arma rygg

Kategori: En vardag

Blev hemma igår pga mensvärk ju. Och nu verkar det inte riktigt 100 på att det bara är mensvärk. Har så förbannat ont i ryggen att jag har svårt att bara resa mig ur soffan/sängen. Försöker resa mig och röra på mig ofta, för att inte bli stel. Men det är tungt..

.. och till råga på det så hittar jag inte salvan! Vi har en smärtlindrande salva vi brukar använda med naturläkemedel. Och det funkar faktist lite. Men ja, den är spårlöst försvunnen! får nog ligga på värmedynan en stund ikväll innan jag ska sova. Hoppas på att det känns bättre imorgon! Känns så dumt/löjligt att vara hemma pga smärta. Men som C sa till mig: "man ska vara jävligt försiktig när det gäller ryggen."

HV71 - MoDo

Kategori: En vardag


Me like ALOT ;D
+ att LHC torskade :D





Mensvärks/helvetes-dag.. same shit!

Kategori: En vardag

Blev hemma idag. vaknade med en nasty mensvärk :( Nu har det släppt i magen, men sitter kvar i ryggen. Har sagt det förut, och säger det igen; GOTTA LOVE VÄRMEDYNA! .. och pronaxen+panodil såklart..
Men måste även säga att jag är jäkligt nöjd med spiralen :) Satte ju in den 20 Maj, och allt har faktist vart bra sen dess. Lite småvärk någon gång (kanske 3ggr?) och inga stora blödningar. Så har haft den inne lite över 4 månader, och det funkar fortfarande! Det är väldigt sällsynt att det blir så för min del. Men tänker inte hoppa och jubla förrän det gått 6 månader, för det är efter det som man ser om det funkar helt :)
Men än så länge är jag nöjd! Så ni som har stora problem (jag behöver nog inte skriva mina extrema problem, mer än att barnmorskan sa till mig att jag var en av de 2% i hela sverige som har värst problem?) så kan jag rekommendera sprial! :)

Nej nog nu om kvinnokroppsproblem! (långt ord..)

Sitter och lyssnar på soundtracket från Mamma mia movie :) För att inte kunna sjunga någon av dem, så är det faktist rätt bra ^^ Och filmen är rätt rolig på vissa ställen. Men det jag gillade mest i hela filmen var ändå slutet :D När man fick se Skarsgård, Brosnan & .. han.. jag aldrig kommer ihåg namnet på.. i 70tals diskokläder :D ja fyfan vad jag garvade första gången! (Ja, även nu faktist!)

Ikväll blir de att lyssna på HV71 - MoDo :D

Rögle - Hv71

Kategori: En vardag



JAAAJEMÄN! :D


Rögle - Hv71

Kategori: En vardag



Fasen också! men, ja. Efter vad jag hör, så är det inte mer än rätt.

Rögle - Hv71

Kategori: En vardag


Fortfarande 2 perioden
YESYES! :D
(Bytte webbläsare, gillar den här bättre ;P)




"Där gav han honom en REJÄL snyting..
Ja.. nu är det krig mellan spelarna.
Och dääääär kom en utvisning för HV.
Det blev Ledin, det var väl en onödig smäll"

Varför blir jag inte förvånad? :)

Rögle - Hv71

Kategori: En vardag



Period 2
Rögle har blivit grymt bra! riktigt kul att de kommit upp till Elitserien :)
KOM IGEN HV! Ge oss andra vinsten nu då :D

The winner takes it all

Kategori: Mina skapelser



I dont wanna talk
About the things weve gone through
Though its hurting me
Now its history
Ive played all my cards
And thats what youve done too
Nothing more to say
No more ace to play

KOM HEM!

Kategori: En vardag

Hm.. Nu har jag varit ensam hemma för länge! SYSTER NU FÅR DU FAKTIST TA OCH KOMMA HEM! Ma & Pa är på kyssning med moster och alle, och kommer inte hem förrän på söndag. Och ja, ha rvart ensam hemma sen runt halv fem. Missförstå mig inte, jag gillar att vara ensam hemma. Men efter ett tag tröttnar jag (för jag inte kommer på något mer att söka på Spotify). + att jag fan inte träffat syster på länge (en längre stund) nu. Hann träffa henne en halvtimme igår ;s (Ja, jag tycker om min syster!). KOM HEM. Jag börjar bli rastlös..

De där försäljarna alltså!

Kategori: En vardag

FREDAG! FREDAG! FREDAG!
.. men ingen John-John tyvärr :( Synd att du inte kunde komma hit, hade vart trevligt att ses igen :) Visa dig tråkiga norrköping ;) Det var meningen att han skulle komma hit när han ändå skulle åka till stockholm. Men ja, får ta det en annan gång helt enkelt :)

Imorgon blir det utgång! Det hände något roligt på Levi när jag skulle hämta fribiljetter. Det stod en tjej bakom kassan och en kille satt framför den
*Jag kommer in i affären*
Killen: Låt mig gissa *låtsas tänka efter*.. fribiljetter?
Jag: öh.. ja de..
Killen: Du ska ha två! Eller hur?
Jag: Ja
Killen: Du får tre! Du ser ut som en sån som gillar att gå med fler än en!
Jag: ..?!
Killen: Eller nej.. ta fyra!
Tjejen: Nej du får fem!
Killen: NEJ NEJ NEJ NEJ.. då blir det sex stycken! Det kan fan inte bli ojämnt!
*Jag står där som ett fån*
Tjejen: här, varsågod!
Jag: Tack!
Killen: Vi ses där då! *världens försäljar-leénde*

YEY!

Kategori: En vardag

EFTERSOM BLOGGEN ALLTID KRÅNGLAR.. så kan jag inte lägga upp resultatbilden..
Men det slutade iallafall 7 - 6 till HV71 :D Me so happy ^^

Håller koll på hockeyn!

Kategori: En vardag



Ja, kom igen nu gubbar!
Och förövrigt ligger slaka (LHC) under (YESYESYES!) :D

När jag var allt

Kategori: En vardag

Har en skum känsla i magen just nu. Det här är varför jag inte vill bli inblandad i situationer som man ändå aldrig släpper. Eller ja, släpper gör väl de flesta. Men inte jag konstigt nog. Tack och lov är jag inte ensam om det (hah, nu skriver jag det som om det vore något bra..). Är trött på att folk säger att det är underbart, att när det väl händer så är det perfekt. Men jag orkar inte. Jag lägger ner och går hem. För jag vill inte fortsätta såhär, jag vill inte gå genom samma sak igen. Jag har nog problem med att vända ryggen till som det är. Har inte klarat det än, den här (långa) tiden efteråt. Jag orkar inte gå genom det igen. För det kommer ändå bara bli likadant. Det vet jag..
Jag hatar känslor.



Träningen idag var ju fail. Kom inte en kotte! :P Vi kom överrens (Vi = Jag, Emma, Pappa & Martin) om att ge det två chanser till. Kommer det inga då, så blir det pojklaget :) Så hur vi än gör blir det bra ^^

Söndag!

Kategori: En vardag

En typisk söndag för mig är:
Hjulet snurrar men hamstern är död.
Paddeln vänd åt fel håll.
Inte alla ägg i kartongen.
Ljuset tänt, men ingen hemma.
Inte alla hästar i stallet.
Skivan snurrar åt fel håll..

Ja.. helt enkelt.

Jobb imorgon. Så ska jag försöka få familjen att skriva klart alla pappren till vv, så vi snart kan börja övningsköra. Så måste jag även börja ladda inför träningen på onsdag. Papper och sånt. Men den här veckan kommer bli en bra vecka känns det som :) Inte ensam på jobbet och så kommer ju lönen på Fredag (YEY!). Så på lördag blir det utgång med mummel. Så förhoppningsvis rullar det på ganska fort!
Dock skulle det inte sitta fel med en veckas ledigt igen.. en vecka i skåne igen tex ^^ Funderar på att åka ner en helg nu framöver. Måste bara se hur satana man bokar de där tågbiljetterna! (ja, jag är korkad. som sagt, ni har en lista där uppe!).

Nej om man kanske skulle ta och sova nu då. Eller se på tv, eller så. Något! Blah!
Min paddel har visst flytit iväg från båten..

Ny designe!

Kategori: En vardag

Ja som ni ser har jag bytt designe nu :) (Matilda som lagt in den och fixat lite). Började tröttna på en jag hade, så ja varför inte bara byta nu när jag har ps ^^ Sen om den blev bättre, det får ni avgöra ;) Kände för att ha lite färg bara :) Det räcker ju oftast!

Läste att Hugo blev bombhotat nu under natten. Dock hittade de varken sprängärmen eller bomb, vilket alla nästan redan överlistade. Förstår inte varför man måste förstöra jämnt. Som sist det hände något, då hade ju något idiot tänt på uppe på Otten. WHY? Har man så tråkigt liv att man måste förstöra för alla andra? Jävla moget av de som gjorde det. IDIOTER.

Nej nu ska jag ta och få håret att torka lite fortare, och sedan åka iväg till farmor :) Se hur hon mår nu efter operationen som var i onsdags! Sen blir det att fylla i hälsodpapprena till vägvärken.
Hörs!

På onsdag, då gäller det!

Kategori: En vardag

ÄNTLIGEN! Jag säger det igen, ÄNTLIGEN Lördag. Den här veckan har gått något så enormt segt och långamt så det.. ja, det finns tamefan inte ord för det. Har ju vart själv nästan hela veckan (om man inte räknar med snickarna då) eftersom C har ont i ryggen, stackarn :/. Men har fått slita rätt ordentligt själv. Men fick med nästan allt jag skulle fått med på veckan :) Så lite stolt är jag faktist! (Okej, ringde C ett par gånger.. men jag är bara lärling så jag får det!).

Så nu på onsdag startar innebandy säsongen igen :) Förhoppningsvis kommer det mer töser den här gången, så vi kan få ihop ett helt lag och kan börja seriespel till nästa år! :) Fick erbjudande om att själv spela med i utvecklingslaget. Vill verkligen spela igen, men har varken råd eller tid för det. + att mina knän inte klarar av den påfrestningen längre. Det räcker med den jag får på jobbet! Synd, hade annars vart urkul att komma igång själv igen. Men tänker sattsa på min position som Coach :)

Men om något har en syster (eller själv är) 13 - 15 år så hör gärna av er eller kom och testträna nu på onsdag 23/9 klockan 17.00 - 18.30 i mässhallen. Vi tränar i hallen som är till höger direkt när man kommer in genom Entrén :)

Smygreklam, smygreklam, smygreklam...

Nala är allmänt läskig när hon sover

Kategori: En vardag





Och JA, hon sover på båda bilderna!
Och inte nog med det, hon SNARKAR som gudvetvad!

Måndag, och mina tår säger snart upp sig!

Kategori: En vardag

Måndag, som alltid en suck när man vaknar. Men blev en rätt okej dag ändå, trotts att det blir lite stressigt mot slutet :) Vi skulle lämna in lappar (mummel kom och hämtade mig), och det drog ut lite på tiden. Nästan så siste man stod och hoppade för att vi skulle skynda oss ;)

Annars har de inte hänt mycket idag. Kortspel under rasterna som alltid, och konstigt nog äger jag på plump? Hade aldrig spelat det innan snickarna halft som halft tvingade mig vara med, vilket jag är glad för :) Det är faktist riktigt kul med dem! Speciellt när de muttrar med ett leende över att jag vinner ;)

Håller på med en ny designe till bloggen. Orkar dock inte starta ps då det slöar som fan. Men snart så :)

Ogillar dessa "varannan vecka". Just nu också när de inte går att kontakta! BLAH. Snart fredag, och förhoppningsvis går det att smsa och ringa tokstollen snart ;)


Till och med mina tår börjar bli slitna, titta bara på blåmärkena! =(

Sånt här gör mig lycklig! =D

Kategori: En vardag



Bilder från igår!

Kategori: En vardag


Laddade rejält för svullkväll :D


Tant började i förväg!


DVDn strulade, så blev att se på laptopen istället.
Men gick lika bra det ^^


Tant halvsover och äter samtidigt..
SVULL! ;D


Titt, det blev den gamla vanliga!


.. fast tant somnade ;o

3h med snyggve?

Kategori: En vardag

Blev en inte allt för lång vistelse i stan, men bättre än inget :) Höll på att komma hem med ett par stövlar som madde pekade att "de här ska du testa". Och jag som inte kan gå i högklackat, jag kunde gå i dem! Jävla tant.. nu kommer det bli jobbigt!

Det blir en filmkväll senare med tant, massor av svull och fyra fyrkantiga ögon! Får se om det blir samma gamla vanliga: Fantomen på operan ;) av någon anledning så ser vi alltid den när vi har filmkvällar.. kanske för att vi inte har dem så ofta, så man inte hinner tröttna? Menar, den är ju tre timmar lång.. och.. underbar :D Men får se! Skulle faktist bli förvånad om det inte blir den ;P


snyggve! ;D

Jag kan tamefan själv!

Kategori: En vardag

Ska ner till stan om ett tag och ta en fika med tant :) Hon måste vakna bara.. och ringa.. Eller jag kanske ska ringa och väcka henne? :) (A)
Hur som haver.. efter duschen och fönet, så provade jag att klippa till en lugg. Vet inte riktigt om det blev bra. Men det ser ju inte förjävligt ut iallafall :) Var ett tag sen jag klippte mig, kanske borde boka tid snart? Var nöjd med frillan hon klippte sist så vill gå till henne igen! Kommer bara inte ihåg vad hon heter ju! -_-'


Blev de godkänt? =)
eller den större frågan.. passar jag i det? ^^

älskling ljug, gör vad du kan

Kategori: Mina skapelser

lala.. jag är fortfarande i en bubbla som går emot newtons lag.
Inga fysiska lagar existerar längre.
Och allt bara flyter på.
Mitt sinne går helt mot newtons lag.. och jag älskar det (:

En hel del i det här inlägget

Kategori: En vardag

Har gått och blivit sjuk jag. Snorat hela veckan, men igår blev det värre. Halsen jävlades och jag kunde med nöd och näppe andas. Så blev hemma igår, och även idag. Inte kul att behöva vara hemma pga en förbannad förkylning.. men ja, mår man dåligt så gör man. Har ju iallafall inte ont i bihålorna idag :D

Har bestämt mig nu. Ska köpa en ny mobil :) Vet precis vilken jag vill ha med! Till och med sis tyckte den var värd pengarna (hon gillar inte min mobil.. eller tja.. hon gillar inte sony ericsson i almänhet!). Så när lönen kommer ska vi ner och kolla på den :)

Och ja gott folk, den 23 börjar det igen: Innebandyn! Förhoppningsvis har vi lite mer tur den här gången. Tjejer 93 - 95. Hoppas det kommer folk :) Men om det inte gör det så är det inte hela världen ändå, då får jag & petter ett litet pojklag istället. Men först och främst vill vi ha ett nytt flicklag! :) I LONG!

Närmsta händelserna:
17 September - Handledarkurs
23 September - Innebandyn startar igen
26 September - Utgång

Svordomarnas dag!

Kategori: En vardag

Idag har jag en såndär dag då jag går och svär/muttrar om alla. Svär åt gamla ex tex. Och efteråt blir jag glad igen :) för jag får känslan "HAH, jag slipper det ju". Ja, jag är oerhört äckligt skadeglad ;P
Men jag är inte bitter, tvärtom :) Jag är fortfarande på toppen, och egentligen borde jag tacka mina ex, gamla "vänner" och andra som gjorde mig till den jag var då. För utan det, kanske jag inte varit den jag är idag :) Så tja, ska man kanske tacka?..
... eeeh NEJ :D  Det skulle bara vara f*cketup ;)

Och så har jag en såndär känsla av att jag vill göra mig fin! Klä mig lite fint, sminka mig och så. Innan jag åkte till lund så gjorde jag mig inte fin.. sist var nog studentveckan? I lund kände jag mig verkligen fin i mina "civila kläder" :) Jag köpte ju nya linnen, skor och så. Det funkar faktist för självförtroendet, och det är inte fel att känna sig fin. Det är inte ofta jag får den känslan, men känner för att göra mig fin och göra något roligt :) Blir ju krogen lördagen på lönehelgen, så får väl passa på då ;)

På onsdag är det visning av hus. Det ligger mellan norrköping och söderköping. Så får väl se vad det är för ena. Tydligen mycket landet känsla över det. Men ja, ska inte vara bitter för det. Jag har ju antagligen körkort och bil då :) (ja, jag kommer skaffa egen bil sen!)


Dom nya skorna jag köpte =)
Måste erkänna, jag känner mig faktist fin i dem ^^

Jävla dagis..

Kategori: En vardag

Marcus var här igår :) Han satt mest vid min msn och snackade med Ellen (kan bara tänka mig vad de skrev! xD) medans jag låg i sängen och kollade på Hockey :) Kan låta tråkigt, men vi hade en hel del skratt där inblandat också! ;)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Skulle vilja (eller mest behöva) åka in till stan en sväng. Behöver nässprey och diverse såna saker. Skulle även behöva kolla på jeans. Men mjaa.. det är så tråkigt att gå på stan själv och jag orkar inte ens tänka på att göra mig iordning ;P

JAG HAR ONT I HALSEN!! Det bådar fan inte gott. Jag har inte tid eller råd att bli sjuk, och jag hatar att ligga hemma med tvånget att "du är sjuk, ligg i soffan". Som när jag hade körtelfeber förra året. Farmor var halft galen på mig ;o jisus!
-Farmor ringer-
Jag (med knappt någon röst): Rebecca
Farmor: Hej hjärtat, hur är det?
Jag: Sådär.. ont, huvudvärk och..
Farmor: Ja för du ligger väl stilla i soffan?!
Jag: öhm.. ja? det gör...
Farmor: Ja för du får bara gå upp därifrån om du ska till toa eller hämta dricka i köket!

Jag hatar verkligen att ha ont i halsen. Inte för smärtan skull så, utan jag kan verkligen aldrig somna. Går inte att andas eller svälja. Så bildas det slem, så man måste gå upp och lorska ett tiotal gånger. Dricka vatten, hosta. Så håller man på så i ett par timmar innan man slocknar av trötthet.. och så samma sak natten därpå!
Nej, jag DISSAR halsont!

Fulbilder på mig och polarna :D

Kategori: En vardag


Marcus n Me :D


Me n Sis :D


Ida, me n Emma :D
(lääääääänge sen!!)


Tant:D


Tant n Me ;)
(Såhär ser jag ut på 98% av alla kort jag har på oss! :D)


Mummel @ work :D


Me @ school :D


En fuller JohnJohn :D


Luukas är glad ;D

I realy dont give a shit :)

Kategori: En vardag

Wuhu, fick sova länge idag :D eller ja.. vaknade vid 10 och bestämde mig snabbt för att ligga kvar och dra mig ett bra tag. Men nu sitter jag här med nyduschat hår och dunkar glad musik! :) Jag vet nu varför jag är så glad (Tack Marcus för du alltid ska genomskåda mig din jävel ;P) och bara njuter av endorfinkickarna :D Tänker inte berätta vad det är, då alla jämnt har något att påpeka.. så det enda jag har att säga är:
I dont give a f*ck if it's wrong or right :)

Ja påtal om M (som i mupp) så skulle han komma hit idag :) Jag måste vara hemma med djävulens avkomma, eftersom mor och far skulle ut och ta en öl med några vänner och syster skulle iväg. Men det gör inget, för då får jag göra samma sak som igår :D Högsta volym is the shit ;)


En glad (smått onykter) jag hos John-John :D

Speedy GONZALES

Kategori: En vardag

naaa na na na... Moster, jag kommer lägga en förbannelse över dig för du tvingat mig lyssna på barbados under min barndom :) BARA SÅ DU VET!

Nu vet jag en av de absolut bästa saker som finns att göra när man är såhär överlycklig!
x Ensam hemma
x Musik på högsta volym (hellst 80talsrock)
x Skrik halsen av dig till musiken
x Dansa som om du trodde det var rätt

och sedan är allt bara mer underbart :D Gjorde det förut när far min åkte iväg och hämtade mor min. Ställde mig och gjorde köttfärsen till tacos (det enda jag kan göra i köket). Så när de kom hem, hängde far min med i svängarna! :D Vi måste sett bra roliga ut.. men vad gör man inte :) Precis när de kom hem spelades "We built this city on rock and roll". Och givetvis, fuldansen ;)

FREDAG!

Kategori: En vardag

Åh, ljuva ljuva dag! Har visserligen ett underbart jobb nu (eller inte på sätt och vis). Jobbar på ett dagis, hela dagiset ska renoveras från grunden i princip. Och ja, såhär års är väl de ändå de sämsta stället att vara på? Ja, med tanke på alla förbannade sjukdomar.. NEDRANS BARN.
Men det är rätt bra ändå, inge stressjobb den här gången :)

Kom på igår att jag har kort som jag lagt in på datorn från digitalkameran (då jag var i skeånä). Madde ville låna den (eftersom hennes vart snodd i Bulgarien), så passade på att tömma den innan. Blev ju nästan inga kort alls! Jag är besviken på mig själv! :o

VI HAR HOCKEYKANALEN!! ... förövrigt. Jag.. är.. i.. sjunde.. HIMLEN. Wha, hockey 24 dygnet :D


hm.. ser att det blev väldigt mycket olika saker i ett inlägg. Men det är för jag just nu är på så jävla bra humör som det går :D ALLT ÄR UNDERBART. Mina endorfiner löper amok ^^ Dom typ...
"AAAAAAAAAAAAAH" och så med världens största leenden.

Citerar Marcus!

Kategori: En vardag

Såhär kan ett vanligt telefonsamtal låta med marcus:
"Jag har försökt fem nätter i rad, och kommer fortfarande inte in"

Ja, jag vet precis vad ni tänker. PRECIS SOM MIG. Jag skrattade halft ihjäl mig med tanke på att det inte hade något med snusk att göra alls! Men det lät roligt iallafall =D
(Vad han menade var att han inte kunde komma in på bilddagboken!)

Back, back in Nkpg

Kategori: En vardag

Hemma! Eller ja, det kanske är rätt uppenbart.. Åkte i söndags, och blev uppmött av mummel som så snällt ställde upp och gav mig skjuds från tågstationen :) Tack snälla mummel, du vet att du kommer få igen det!
Känns dock lite tråkigt att vara hemma. Inte just hemma här i vårat hus, utan vara tillbaka i Norrköping. Jag har bara fått en mer le-känsla över det hela (Le = Dålig). Jag har aldrig mått så bra, som jag gjort alla gånger jag varit nere i skåne. Allt känns underbart! Men ja, som jag nämnde i annat inlägg: Jobbet kallar :) Och jag är glad att jag har mitt jobb! Och jag har bestämt mig helt och hållet nu: Jag kommer flytta ner. När tänker jag inte ens svara på för det känns orelevant just nu. Men jag lovar er folks, jag kommer säga till innan! :)

Igår började som sagt jobbet igen. Det kändes som man inte ens vart ledig länge. Kändes mer som en långhelg. Men ändå var det inte helt jobbigt :) Var på kanonhumör hela dagen igår, även mummel chockerande nog! (Vi är nästan ALDRIG på bra humör samtidigt). Skrattade hela dagen, oavbrutet i princip. Speciellt efter det på Hemköp på ITG när mummel stod i kassan:

*mummel lägger upp varorna: Frukt, cola, pankisar och plastbestick med 50 knivar & 50 gafflar)
Mummel: Hej!
Kassörskan: Hej!
Kassörskan: Äter ni med en gaffel för varje tugga eller..?
Mummel: ja, det är bäst så förstår du!
Kassörskan: Vadå, svininfluensan eller?








I would fly to the moon and back
<3