thuna

Hade du verkligen viljat så hade du gjort det - åtminstone försökt!

Lite hit, lite dit.

Kategori: En vardag

Nu skall det smidas planer!
Tant kom med ett förslag på (snarare ett önskemål) på att åka iväg någonstans igen. Och jag säger inte mot. Det är roligt med roadtrips, även om de bara innefattar en helg. Men frågan är då vart? Finns ju massor. Men något ska man väl komma på. Visserligen var jag ju borta hela helgen, så.. ja. Men inte med min tant!
Det är avkoppling när bara vi kan hitta på saker. Min tant och jag. (Ja det låter som vi är gifta. Och man kan faktiskt säga att vi är nog det också).

Det börjar närma sig flytt också. Och ännu har jag inte packat ner saker än. Som min minikyl, allt som hänger på väggarna, hyllan över datorbordet, alla småsaker (mest buddhasatyer och sånt). Ska nog överväga att hitta en kartong, slänga ner skiten och få det överstökat.. när jag nu får tid. Kommer ju vara rätt upptagen om helgerna fram över, och eftermiddagarna (vardagar) är ju praktiskt taget bortblåsta. Men får väl helt enkelt försöka pressa in något tillfälle. Måste ju iof. "Annars får du väl stanna kvar här då" som mor sa fräsandes.

Ahwell.

you make me sick, you make me nervous

Kategori: Musik

Jag hinner inte med!

Kategori: En vardag

Har märkt att det skett stora förändringar nu. Det känns konstigt. Folk har skaffat förhållande, folk har hittat jobb, folk har tatt körkort, folk har flyttat..
När hände allt på en och samma gång? Det känns läskigt. Men det är väl så när man står på ett lager om dagarna och knappt sitter framför datorn. Eller träffar folk så ofta.
Men jag antar att det är vad mor alltid säger är "välkommen till vusenvärlden"? Man får ta det som det kommer.

Och det gör jag också.
Bryr mig mindre om saker nu mera. Och inte på det negativa sättet. Jag har släppt allt som brukade rubba min vardag, mitt liv. Allt det där som bara drog i mig och gjorde mig till den rädda personen jag var.
För jag var rädd. För allt egentligen.

Jag har trottsat många hinder under de senaste tre åren. Har lyckats bryta ner min försvarsmur på alla sätt. Inga bortförklaringar. Jag har börjat aklimatisera mig till ett liv värt att hålla fast vid.
Jag kommer fortfarande få kämpa för att klara alla hinder. De sitter ju fortfarande kvar, och det lär komma fler. Men den här gången är jag berädd.

Som en stor bedrift som jag är stolt över själv. Jag har en "fobi". Att äta med andra. Oftast familjer, nya människor och även på resturanger. Jag har inga problem med den sociala biten. Har ingen "torgskräck". Men när det kommer till att äta hemma hos andra tex. Där tar det alltid stopp.
Panikångesten slår till. Varför? Jag har ingen aning. Jag har försökt ta reda på det hur många gånger som helst. Men det finns inget svar. Det är bara där, och det enda jag kan göra är att utmana mig själv. Precis som med alla fobier. Man måste utsätta sig för situationer som innefattar fobin.
Jobbig? VÄLDIGT. Men man måste.
Jag har haft denna "fobi" sen jag var 11 - 12 år.

Men för att återkomma till det jag är stolt över: Jag åt hemma hos R MED hans föräldrar. Visst, det var "bara" rostat bröd och fika. Men "bara det" är en stor sak för mig.
Jag brukar inte ens kunna dricka ett glas saft utan att känna något.

Jag är stolt. Och det med all rätt!

För mycket på gång?

Kategori: En vardag

Jobb jobb jobb! Stress stress stress! Innebandy innebandy innebandy! Flytt Flytt Flytt! Packa Packa Packa! Städa Städa Städa! Sår Sår Sår! Trött Trött Trött!

Ja.. ni hajar.
Men imorgon är det fredag, och vid 18.00 sitter jag på tåget ner till Lund. FINALY! Tack snälla Alle & Moster för jag får låna lägenheten.. IGEN.

Var på ledarmöte idag. Mycket information att ta in kan man väl säga. Men det verkar som det kommer bli ett bra år iallafall. Nu vet jag lite mer vart vi står. Ska bli kul att äntligen komma igång med en riktig säsong.

Försöker städa rummet lite, så det ser lite propert ut när "spekulanterna" kommer hit. Kaaaanske inte ska se ut som bomben från ww2 slagit ner. Så packar jag det sista till helgen med. Hade gärna bara åkt ner med en rygga, men som vanligt har jag för mycket och måste ha en sportbag. ORKAR INTE. Behövs ju inte ha så mycket med sig kan man tycka. Men mjo, tydligen. Det som tar plats är iof sängkläderna och handduken.
Känns bättre att ta med egna saker, inte skita ner alles saker.

Aja, ska väl fortsätta med mitt.
Hörs!

Shopping runda

Kategori: En vardag

Idag ble de att fara runt till alla inredningsbutiker med syster. Hon blinkade om de igår, och inte kan jag ju säga nej! Såklart jag ville det. Dock kliade det lite i fingrarna när vi kom in på Bolagret. MÅNA fina koppar och muggar. Men jag lyckades hålla mig. Faktiskt.
Istället kom jag hem med en pläd och Tresumme Schampoo och balsam. Tänkte att man kanske skulle ta och testa dem och se om de är så bra som det sägs.
Varje flaska är på 900ml. Tror det kommer räcka ett tag.

Och jag är för lat för att lägga in bilder på datorn. Så nej, de blir inge.

Alltiallo

Kategori: En vardag

Var och kollade på bilar idag med far min. Först åkte vi till en bilfirma som var så jävla nonshalanta att både far och jag blev pissförbannade. Så vi åkte till den som var bakom, men de hade absolut inget under 100.000. Så vi drog oss till svärtinge där en kille säljer bilar. Hade nämligen sett två stycken bilar där jag var intresserad av. Tyvärr var dessa redan sålda. Men kommer absolut hålla koll på bytbil.com efter hans bilar. Han var skittrevlig, seriös och verkar ha något mellan öronen. Så fort jag hittar en bil hos honom, lär jag ringa och försöka få honom att hålla kvar den.

BIL SNART!

Vi flyttar btw 1 november. Syster har fått lägenhet, så hon kommer troligtvis flytta samtidigt. Kommer bli tomt utan henne. Men åandra sidan kommer jag nog bo hos henne imellanåt också. "Våldgästning", men samtidigt inte. hon har inget val, och om jag ska vara ärlig så tror jag inte hon direkt har något mot det heller. Jag får hennes UNDERBARA mat, hon får sällskap. Perfekt! + när jag skaffat bil sen, så lär jag handla hem mat åt henne efter jobbet.
Snacka om att vi har lagt upp en perfekt plan.

Ja, det var väl det antar jag?
Syster och jag har under halva dagen hållt på att rensa i mitt rum och packat ner saker i lådor. Lite tidigt kanske, men jag VET att jag inte kommer ha tid med det de kommande helgerna, så lika bra att passa på när jag inte har allt för mycket inplanerat.
Mina helger kommer vara rätt fullbokade framöver.

Ska flörta med min moster och se om jag får låna lägenheten nästa helg. Vill ner till skåne. Hellst hade jag åkt redan igår.. eller till och med måndags.


i miss you ♥

®

Kategori: En vardag





I'm in to deep. I've lost my mind.
But i dont care.

Skånskt besök

Kategori: En vardag

Sitter för tillfället och väntar på att polarens tåg ska anlända till norrköping. Ska få skånskt besök över helgen nämligen. Det är beräknat att vara här 20.06, men så får man lägga på lite förseningstid. För tillfället är det bara 7minuter sent. Skapligt bra ändå måste jag säga! Han ska vara 19.37 + 7minuter i linköping. Om dom nu inte lyckas köra ifatt tiden som de brukar göra till linköping!
Vi får väl se helt enkelt. Ska hämta honom på stationen.

Tycker de är jävligt roligt att det ALLTID regnar när jag får besök. ALLTID. Det slår aldrig fel. Och det ska tydligen regna hela helgen. Men vi får väl se. Man kan ju alltid hoppas på det bästa.

Imorgon blir det utgång iallafall. Vart är oklart för tillfället. Det är tråkigt bara att det alltid är slut på fribiljetter till Hugo numera. Är sugen på att dra dit nämligen. Men vad gör man.

Hörslaav!

Skor + Kullersten = no no

Kategori: En vardag

När vi var i lund så fick jag känslan av att jag behövde köpa nya skor..

Är man uttråkad, så är man även lättroad

Kategori: En vardag

Alla vet ju att när jag är uttråkad så gör jag en "make over". Gårdagens:
Förklaring: Öhm.. tror det bottnar i mitt förra liv. Om jag nu inte var en trollslända förstårs.

Snart köper jag en riskokare

Kategori: En vardag

Har blivit en slöhelg. Känns som det var lika bra eftersom jag vart sjuk nästintill hela veckan. Skulle gått på fest i fredags, men ne. Och igår blev de slökväll hemma hos tant! Sjöng lite singstar och såg på film. Disneys aladdin. Och så blev det en del mobbning av hennes Fox (Phille). Höhö, jag är bra snäll ibland.
Jag blir ju så jävla rastlös när jag ser på film. Var ju tvungen att göra något. Sen höll han även på att somna flera gånger, så det passade ju bra att peta på honom hela tiden.
Han tyckter det var en dålig idé.
Men nej, jag hade kul!

Sitter fortfarande och kollar på bilar. BEHÖVER HJÄLP. Men ingen verkar vilja hjälpa mig.. -suck-.
Tänker ju inte ringa på en bil, åka dit och sen bli lurad eftersom jag inte kan något om bilar. Känns jävligt tråkigt. Vet ju inte vad jag ska titta och lyssna efter. Menar, jag skulle bara säga "så länge jag kan åka med den till jobbet och träningarna är jag nöjd" och sen är det en riskokare efter 4 gånger.

Men ändå känns det som jag lika gärna kan göra så, för annars lär jag väl aldrig få en bil. Men då kommer alla bara gnälla på mig och säga "du ska inte köpa såna här dåliga bilar". Men det kan dom fan inte säga isåfall, för jag har ju åtminstonde försökt då.
Nej, det ser ut som det kommer dröja ett tag till..

JAG GER INTE UPP. Jag ska ha en biljävel, så är det bara! :D

Min kropp har missuppfattat en del saker

Kategori: En vardag

Det märks att febern har gått ur kroppen. Jag har börjat dagdrömma igen! Sen att jag dansar, sjunger och är allmänt som vanligt igen är en annan sak.
Nu är jag däremot förkyld. Brukar inte febern försöka ta bort sånt? Tror min kropp är lite vilsen. Hade feber från tisdag till torsdag morgon, men nu är jag förkyld. Försökte förklara för min kropp att hördu, feber är till för att motverka sjukdomar. Den förstod uppenbarligen inte vart jag ville komma med det.

Men säger som min mor brukar säga: "Hade du inte fått det, kanske det hade blivit ännu värre"

Hittade massor av bilder på mobilen som jag glömt lägga in på datorn. Dock la jag in allt på min dator (sitter vid föräldrarnas nu), så kan tyvärr inte lägga in dem för tillfället. Eller ja, la ju in några av dem igår på bloggen.. men har ju fler alltså... esh, ni hajar!

Nu ska jag fortsätta mitt sökande på blocket!

Vi lyckas!

Kategori: En vardag

När jag och madde åkte till skåne så tog vi med massor av skivor i ett fodral. Så när vi närmade oss Jönköping ville jag byta skiva..
Jag: Vart la du skivorna?
Madde: Kolla handsfacket
*Jag letar*
Jag: de är inte här?
Madde: kolla därbak då?
*letar i baksätet*
*tittar ut genom bakrutan av någon orsak*
Jag: HAHAHAHAHAHAHA!!!!!
Madde: Va? vad är det?

Låter bilderna förklara resten!

Hund#¤#%

Kategori: En vardag

Det är trevligt att det första man såg när man kom hem var detta:

®

Kategori: Mina skapelser

Det brukar oftast vara svårt att förklara hur man känner sig.
Vad som försigår i kroppen på en, och vad tankarna betyder.
Vad allt som snurrar är för något.
Det är svårt att förklara hur och varför.
Det är svårt att förklara vad man vill.


Jag känner mig bedragen.

Kategori: Musik

Tiden går

Kategori: En vardag

Jag är ingen bloggmänniska längre. Men nu när jag ändå är hemma och är sjuk kan jag väl lika gärna passa på att skriva lite.

Vad som hänt:

- Har fått jobb
Antälld hos bemanningsproffsen och jobbar med att packa lådor på stadiums lager här i norrköping. Gillart skarpt! Har för sjutton börjat få upp konditionen, fått muskler och magmusklerna kikar fram! GILLART!
Alla är jättetrevliga. Har kanonbra arbetskamrater, bra arbete och ja.
GILLART GILLART GILLART!

- Vart i skåne med tant
Helgen som var åkte vi "spontant" ner. Vi pratade om det under en månads tid, men det var inte förrän dagen innan vi åkte som vi bestämde oss. Mycket trevlig resa måste jag säga. Vi hade skitkul! Som alltid visserligen :)

- Införskaffning av bil inom närmsta framtid
Eftersom jag börjat jobba, så håller jag för tillfället på att lägga undan pengar till en bil. Nu är det inte bara för jag vill ha en, utan för jag verkligen behöver en. Träningarna drar igång och jobbet ligger på andra sidan stan. Det betyder att det tar en timme med lokaltraffik till jobbet och en timme hem. Jobbar ju 6.50 - 16.00 (plus övertid) och det blir VÄÄÄLDIGT stressigt då träningarna börjar 17.00. Med bil tar det max 15 minuter. Så om man jobbar över så går inte bussarna så roligt heller.

- Familjen planerar flytt
Enda sedan vi skaffade stugan så har mor och far viljat flytta. De har suttit flitigt och tittat efter nytt den senaste månaden. Alla vill ifrån klocket. Och jag kan inte annat än att hålla med. Är så förbannat trött på att bo här för tillfället. Men åandra sidan har jag ju bott i klocket hela mitt liv. Det kan ju ha sina förklaringar.
Perfekt vore om vi fick lägenhet precis i de områdena som mor hittat. Då har jag nära till tant!
Nackdelen är att det är ont om parkeringsplatser där. Men det går ju alltid att lösa.
Saken med allt detta är att jag måste rensa i mitt rum.. vilket kommer ta ungefär en månad.. eller tre.

- Syster har skaffat katt
Den är även känd som "kattjävel", "håll käften" och "the mad cat". Hon attakerar allt och alla. Man får inte sitta på toa i fred, inte i sitt rum. Gu förbude att du stänger dörren! Det är absolut förbjudet för håll käften.
Hon heter förövrigt Luna.