thuna

Hade du verkligen viljat så hade du gjort det - åtminstone försökt!

29/6 klockan 05:05

Kategori: En vardag

.. från en småbakis liten "becca bebis" vill jag bara säga: GRATTIS MIG SJÄLV PÅ 18ÅRSDAGEN!
.. och tack Joel & gänget för en görrolig kväll igår :)

Hej!

Kategori: En vardag

Var på stan idag med syster. Hittade ett par skor och en present till Joel :) Men har inte tagit kort på skorna än, utan gör det senare när jag orkar ;P Men dom var finaiallafall. Behöver ett par sommarskor! Har inga som passar.

Här kommer en bild på min kära far när han arbetar :) Uppe på en spårvagn med antingen massa klet eller med massa skruvar! ;P hur som haver, sådär stod han hur länge som hellst ;P

Fredagar rocks!

Kategori: En vardag

Eftersom en viss maddam är som en hök över mig för jag skriver "så sällan" så får jag ta och skärpa mig och få ner lite mer text om dagarna (när man nu har tid lust och ork ;P).
Jobbade från 10 - 1 idag. Kände världens stress bara för att få sluta. Fick nämligen gå när jag var klar. Så gick jag till min kära far och var där tills halv fem då vi skulle hämta mamma :) Alltid lika kul på hans jobb! Tog ett kort på när han lagar några kablar på taket, men har inte lagt in den än. Gör det sen tror jag allt :)
Så blev det hemmagjord pizza idag! MUMS. Så nu sitter man här, proppmätt till 1000.

Vill krypa ner i sängen och se på film, bara gosa ner sig och njuta. Men känner på mig att jag kommer somna då. Gör näst intill det nu när jag sitter här och skriver. Ackackack ;)

Godmorgon!

Kategori: En vardag

Var uppe kvart i sex.. men börjar inte förrän nio. THAT SUCKS! Men så är det :) Slutar direkt när jag har målat fönstrena klara (vilket borde gå ganska fort). Sen är det helg. Oh, underbara helg. Härligt härligt. Ska nog ta det lugnt idag eftersom syster ska låna mitt busskort. Men inte mig mot ;) Får sätta på en film och köra maraton. Blir kanon  :)

Goda råd är inte alltid bra möjligheter!

Kategori: En vardag

Imorgon är det fredag. ÄNTLIGEN. Gu vad jag ska sova! (har jag fått för mig iallafall). Rätt lugn dag sa larsson, eftersom han egentligen ska vara ledig och jag måste jobba så skulle vi ta det lite lugnare sådär. Inte jobba så länge :) Sånt gillar vi. Men åandra sidan är vi värda det. Ingen av oss har någon som hellst ork eller kraft kavr i axlarna efter två dagars målning av tak. Hm, vad kan ytan vara på? 150 - 200kvadrat? Hur segt som hellst eftersom vi måste använda rullar och penslar istället för att spruta taket så det blir snabbare klart. Nej nej, det ska vara traditrionellt även fast bygget ligger långt efter. Men det är ju deras bekymmer, vi är bara inhyrda, gnällande extramålare! ;)

Min mobil laddas just nu. Batterit dog hur snabbt som hellst. Lite segt om jag har ett dåligt batteri nu när det är sprillans ny :/ Men laddar den som sagt nu så får vi se hur länge de håller. Har bilder på den som jag ska lägga in, på bygget :) Kommer bli lite bättre bilder nu eftersom det är 2pixl på den här mobilen.

Så nu är det tre dagar kvar tills man fyller år med! wuhu (A)

Sprättat nästan allt!

Kategori: En vardag

Ja, då har man slösat ännu mer pengar idag då :) Hamnade på stan efter jobbet med mamma, syster och mormor. Blev lite grejer.. för dom övertalade mig och jag tyckte att deras anledningar lät bra! Jag är snål när det gäller mig själv, så är det bara! :P Men iallafall har tagit kort på det :)

1. 2. 3. 4.
 5. 6. 7.

1. Kortbrallor, 49,50:- (H&m)
2. Tjocktröja, 198:- (Klippet)
3. Linne, 49,50:- (H&m)
4. Bikiniöverdel, 149:- (Ello.se)
5. Plånbok, 49:- (Väskmakra'n)
6. Nässprey & Läppsyl (Apoteket)
7. Sony Ericsson w660i, 1879:- (cdon.com)

Jag vill innerst inne bara skrika det rakt ut

Kategori: En vardag

Nästa helg blir det att åka med Luukas till örebro för gaddning då :) 3 långa timmar.. men de kan va kul, se lilla luukas lida pin! muaha, eller som sara skulle säga: IH! ;)




detta är luren jag beställt och som förmodligen kommer hem
med min kära syster imorgon! (:

Hott hott hott!

Kategori: En vardag

Ush, svettades som en gris(?) på jobbet idag. Vi stod i ett litet utrymme intäckt i glas och svettades. Måste varit minst 55grader! Huvudvärk och självbad - nice. Så blev jag iaktagen av polacker med, dom verkade inte gilla mig.. dom sa rätt fula saker på polska ;P Inte så kul, men ja brydde mig egentligen inte så mycket. Hade annat att göra ;P

Imorgon har förmodligen min mobil kommit till posten, och lappen kommit hit. Så förhoppningsvis får jag den lille söte imorgon! Hoppas hoppas hoppas .. nått sånt ;) Så får jag lön med! Lön för mödan. GÖRNICE. Ska ju på krogen på lördagnatt med joel så de kommer väl lite lägligt :) + att det kanske blir stan imorgon om matilda har tid!


Ja just det, idag fyller den bästa JOEL år. Hela 21, grattis ponken! :D

Regniga dagar

Kategori: En vardag

Nu har jag beställt en ny mobil! Inte för att jag egentligen behöver en, men jag tycker om nya saker ;$ thiihi. (Eller som sara skulle säga: IH!). Blev en Sony Ericsson w660i Black :) Beställer den genom syster på Cdon.com, gratis frakt! Så behöver alltså bara betala för själva paketet :) SWEET! Hoppas den kommer nu under veckan ^^

Här kommer iallafall bilder från lkpg! Ursäkta den kassa kvarilén, men det är från min mobil ;)

   
  
1. Gata i lkpg city!
2. En glad liten sara (:
3. 'ojojojdå'! xD haha!
4. Perrongen i lkpg (:
5. Suddiluddi utsikt från pendeln!
6. "He's just like us.. KALLINGAR!" ;)

Hem från lkpg

Kategori: En vardag

Haft en skitkul dag med Sara i lkpg! Haha snacka om att skrattmusklerna fått jobba! Vi tänkte köpa godis.. men det kostade 10kr/hg så kändes lite onödigt. Men vi gick till en pizzeria och käkade och satt där ett tag. Var nice! Dock skrattade sara ihjäl sig när jag från tomma intet kommer med världens grej. Det kom in 5grabbs som jag knappt såg. Men rent reflex mässigt hände detta:
Jag: ojojoj då!
Sara: vaaa?
Jag: Ja?
Sara: HAHAHAHA!

Efter det mobbade sara skiten ur mig för det. Det och även att jag tappade mat ur munnen när jag satt och käkade. Jag kan inte äta normalt.. eller för allt del inte göra något normalt, när jag druckit cola! Jag + koffeinSocker = inget bra. ;)
Ska lägga in kort som jag tog från idag senare.. om jag kommer ihåg!

Midsommar!

Kategori: En vardag

Det har varit rätt lugnt idag. Inte gjort allt för mycket, softat mest! Var med thyman på förmiddagen, sen över till asklöf och käkade och sedan träffade ja toy ett tag på stan. Så nu sitter jag här med min cider och funderar på att gå och lägga mig. Är hur trött som hellst, luft är inte bra för mig ;) haha! Ska ändå upp relativt tidigt imorgon, ska åka runt 1tiden. Inte för att något i lkpg lär vara öppet men man kan ju ändå roa sig ;D Saknar brushan, det var länge sen.. känns det som ^^

Är helt stel i axlarna. Skulle behöva massage, bara trycka lite. Men nja, får väl dras med värk ;) Eller så är jag allmänt gnällig för att jag är trött.. så kan det med vara! Aja, ska ta och göra mig iordning och krypa ner i sängs. Hörs!

:)

Kategori: En vardag


Ville bara skriva GLAD MIDSOMMAR HÖRRNI!

Hej igen!

Kategori: En vardag

Nu känns det som jag latat mig igen. Men så är det när man är trött om dagarna. Men nu är det iallafall helg! ÄNTLIGEN. Larsson (en jag jobbar med just nu) var bakis idag för firman var på hugos och kollade på fotboll, så började halv tio och fick sluta 1 ;) Det kan jag kalla en soft dag! Nu ska jag ta det lugnt och snart ner och köpa Cola Zero som jag så duktigt varit utan i .. öh.. 2 - 3 dagar! :p

Imorgon är det midsommar, då blir det väl att ta de lugnt. Kanske om man skulle på något partaj eller om man blir hemma. Tror jag blir hemma eller så. Bräda lite :D Sen på lördag blir det Lkpg med min lille söta 'bror,' Sara :) hon hittar iallafall i lkpg så vi slipper komma bort oss helt! haha hade jag lugnt gjort om jag gått själv. Höll jag ju på att göra de senaste gångerna. och då skulle jag ändå bli mött på stationen! ^^
hur som havet så blir det att åka dit och roa sig lite. Äta på Bk, som jag aldrig någonsin ätit på. Ja, jag vet "VA HAR DU ALDRIG DET?". Och svaret är nej, det har jag inte :) Så det ska bli kul att recensera om det var lika bra som alla säger!
Så på söndag ska jag vara med Toy :) Var länge sen vi sågs kan man ju lugnt säga. Bräda lite med någon som kan :D

Hm, märkte nu att jag har massor av lasyr kvar på armarna. Och det går ju inte bort i första taget kan man ju säga.. tur att det är vattenbaserat iallafall :) slippa satans olja som sabbar kroppen totalt!

Nu är det ett såndär udda väder igen

Kategori: En vardag

Vad fasen ska man ta på sig? Det är ett pmsväder. Ska de vara varmt eller svalt? Ska man ta kortbyxor eller jeans? Hahr, nu skulle dom där shortsen på Newyoker sitta fint ;) haha!
Ska snart ut med Matilda och ta lite kort. Se om man kan fånga nått bra på bild! Antagligen, så kamerakåt som jag är så lär jag väl ha minnet fullt eller något ;P haha!

ut i kylvärmen :)

Godmorgon!

Kategori: En vardag

Godmorgon därute. Ställde klockan på 8, och låg och drog mig till ungefär 9. Gjorde 10 av varje och nu funderar jag på vad man ska ta och göra för frukost :) Lär väl bli det gamla vanliga är jag rädd.

Funderar om man skulle ta och gå ut en sväng sen, antingen med brädan eller så och ta med kameran :) Var länge sedan jag faktist fotograferade (trotts att jag bara har en 'vanlig' digitalkamera så har jag fått bra bilder). Skulle vara nice med lite nya. Har tjatat ur de andra trotts att de är fina ;)

nej nu blir det frukost!

Frustrationen växer

Kategori: En vardag

GAHR blir galen. Söker på videos på youtube, men trofasen att den ska strejka för mig! Det tål att upprepas: GAAAAHR! Jag som just kom på massa låtar jag vill höra som jag faktist hittade där ;o Nåväl, får nöja mig med musik på datorn. Som jag förävrigt hört ungefär 1miljon gånger (men trotts det funkar dem fortfarande!)  =)

Humpf (som Tom skulle säga), jag måste fixa ett par halvlånga brallor. Det finns ju dock inga jag vill ha på stan. Eller jo, men de ska ju vara så satans dyra. Fast hittade skitsnygga på herravdelningen på Newyoker :) Skapligt billiga med! Funderar på fall man ska investera ett par sedan när pengarna kommer in. Har bara jättekorta och mjukis. Och mjukis blir så varmt när man har dem ;/ + att de inte sitter speciellt bra. Så hittade jag en kepa där som jag vill ha! Men det är inte direkt ett måste just nu ;P Mer brallor som behövs. Dock går jag sällan i mina "civila" kläder. Men om tre veckor kommer jag det, och då är det förhoppningsvis fint väder så man kan ha dem också! :D Måste även införskaffa lite nya linnen och sånt. Är rätt renplockat på dem i garderoben. ^^


Typiskt mig, screwing it all up.

En del tankvärda saker

Kategori: En vardag

Funderar på fall man ska ta en sväng till lkpg nästa helg? :)  Måste dock bara hitta någon frivillig att åka med! Kul att bara komma bort och vara borta för dagen ett tag! Ta med skejten eller nått och glida. :) Vore rätt kul faktist! Säga hej till några medans man ändå är där också. Passa på menar jag ;) Har ju lärt mig åka den förbaskade pendeln med, så nu kan det åkas när som hellst ;D (brukar inte klara av pendel eller tåg annars).
Såå, Lkpg? :)

Nyfräsht

Kategori: En vardag

Nu har man nyss duschat då. Så skönt det känns, inte klokt! Fast jag sitter och är skitirriterad just nu, för det är en flugjävel som försöker åka in i mitt öga gång på gång. VARFÖR?! Och varför just jag? Vad är det med mina ögon som gör att dom MÅSTE in dit? Korkade kreatur.. nått. Blir snart tokig. Ska nog ta och föna håret snart så det torkar någon gång. =) annars blir det låång väntetid + att det ser helkonstigt ut.

Har precis tryckt i mig en jättemuffins som syster bakat. Banan och choklad tror jag att det var. Gott iallafall ^^

Godmorgon!

Kategori: En vardag

Så nu är man vaken med. Hade ett helvete med att försöka sova igårkväll. Fastnade framför tvn, där det var 'hiphiphora' på. Men så kommer det en satans mygga som gör att jag fick spel. Det enda jag koncentrerade mig på var att hitta den fan och bli av med den. Först tänkte den flyga in i ögat (vet inte varför?) och sedan rakt in i örat! Jag menar, vad är det med myggor och öron?! Iallafall så försökte jag slå ihjäl den fan men neej den var för långt borta. Tillslut försvann den och gömde sig någonstans. Så där låg jag vaken i 45min extra bara för en mygga!

Funderar på att dra ut med skejten en stund sen, var länge sedan ;o men det blir ju så när man absolut inte har någon ork kvar under vardagen. Så måste jag börja på den där specieltl Jumpstyle hoppen som jag och Luukas ska köra i augusti ;) Haha måste lära mig den! Kommer dock dö efter halva med tanke på hur kass min kondition är.
Vill börja jogga med, men har kommit fram till att det är bättre att ta det sen när jobbet är slut. Då kommer jag ha mer ork och tid till det ;P (ja, nu kommer en viss person säga 'bortförklaringar!!').

Övertröttheten smittar över känner jag

Kategori: En vardag

Mina ögonlock börjar bli tunga. Kanske dags att krypa till kojs så man kan sova ut lite. Om man nu inte går upp tidigare imorgon? (Lär knappast hända!). Såg iallafall på 'We were soldiers' för ett tag sedan, och nu tänkte jag krypa ner och se på 'Den tunna röda linjen'. Har sett den, men kommer knappt ihåg den. George Clooney är med i den iallafall ;)
Om jag förstårs inte fastnar framför tvn. Det kan jag göra ibland.. sådär när den är ytters intressant ;P

Ska nog stänga av datorn med. Annars lär jag fastna här och somna i stolen sen. Så får se om jag skriver mer imorgon och sådär. :) Då är jag förhoppningsvis på bättre humör och piggare! Natti (:

Jag är rätt bra på att tapetsera ändå!

Kategori: En vardag

Var ute i svärtinge idag och målade, drog tejp och tapetserade. Helt ok dag faktist :)
Jag har säker mycket att skriva, men jag orkar verkligen inte nu. Är sjukt trött (som vanligt?). Försöker få fram lite grann, men kan inte lova något ;) Paketet kommer nog under nästa vecka :) Ska bli kul att se om man kan ha sån tur att den passar. Men som vanligt kommer den inte att göra det ;P

Nu är det helg igen. Dock vet jag att den kommer försvinna lika fort som alltid! >< Men får ta vara på den stunden det är helg iallafall :) Är ju trottsallt fredag nu! Funderar på att hä på en film, hälla i mig cola zero, poppa popcorn och mysa ner mig i sängen :D Krigsfilmstajme!


Jag försöker faktist.
Men det är svårare än vad jag kan förklara..

Regn, wuhu!

Kategori: En vardag

Kom ett litet stänk förut idag (vet inte hur de var med det här i stan men ute på "landet" där jag varit hela dagen så var det bara litet stänk). Snacka om att regn renar luften! ^^ Skönt, trotts att det blrv lite kyligt. Hoppas det riktigt spöregnar inatt. Alltid lika nice att höra regnet smattra mot altantaket (:
2 dagar kvar, sen helg!

Och som vanligt (känns det som) har jag inget direkt att skriva. Är skittrött, då menar jag verkligen TRÖTT. Skulle kunna gå och lägga mig nu, men det vore lite väl överdrivet. Vaknade 00:20, 01:30, 03:30, 04.15, 04:45 & 05:00 nu under natten/morgonen. Fatta vilken seg natt! Nog för jag tycker om att vakna mitt i natten för att se på klockan att jag får somna om..  men det får ju inte gå till överdrift ;s Drömde förövrigt om att jag hade en övervakningkamera i rummet. Var halvvaken men ändå trodde jag stenhårt att det var en där. Så i halvsömnen gick jag upp för att klä på mig ännu mer kläder. Men förklaringen lyder: Jobbade på banken igår, precis brevid valvet och där var en övervakningskamera som följde vad jag gjorde ;P

"14 dagar?!"

Kategori: En vardag

Haha, NEJ ALLE jag menade inte 14 dagar ;)
Nu blir det att krypa ner i sängen och försöka bli trött i denna hetta. Får ta och blöta en handduk i iskallt vatten och lägga över benen när ögonen ska igen.. någon gång. Att det ska vara så svårt! Får titta på tv tills jag blir lite tröttare. Ingen idé att sitta här framför datorn där man bara blir pigg vart efter klockan går. Börjar bli duktig jag, fröken B.

Men nu blir det att krypa ner. Godnatt!

None
avslutar med en bild på den bästa! ^^

Kom igen, lite regn tack!

Kategori: En vardag

Idag har det varit skitjobbigt att jobba! Inte för arbetet utan för den oändliga hettan. Det låter som jag gnäller, men jag tror inte ni heller skulle vilja stå frivilligt i arbetsställ inne i ett nybyggd villa där solen bara gassar på.. OCH SPACKLA. Gud, det har ju varit jobbigt trotts att det blåst. Blåser ju inte ens kallt ;s REGN TACK. Hörde på Eastfm att dom pratade om regn på onsdag och fredag. Man kan ju hoppas :D Regna två dagar, det räcker! Då behöver inte naturen självantända heller ;P Made some money today! Feels allright :) Var på swedbank fram till elva och sedan den där villan ute i svärtinge. Har lite kvar att göra på banken så ska dit imorgon igen. :)

Jag har kommit på mig själv att jag 'missbrukar' (kan man kalla det så?) Cola Zero. Köper ju föfasen en flaska varannan dag.. om inte varje ibland? Men.. det är så gott :D Me want it, me must have it! ^^






<3

En del människor vet ni

Kategori: En vardag

Har fortfarande ont i armar och sånt. Men det börjar släppa lite nu :) Skönt om det kunde släppa ännu mer till imorgon så jag kan arbeta lite mer. Annars lär jag nog avlida på plats! Iof kan det vara för jag tog tablett tidigare idag. Ska nog ta en imorgon med, så kanske det lindrar litegrann iallafall? ^^

Nu känns det som jag har skrivit så mycket idag att jag har idétorka. Kanske dags att sluta? Spara saker tills jag verkligen har något vettigt att skriva? ;P Ja. Så får det bli!




Jag har bara två ord jag vill tillägga.. no names:
SCREW YOU! :)

life from the other side

Kategori: En vardag

Nu tänker jag igen. Tänker för mycket, för djupt. Hur slutar man? Det är på något sätt som att glida in på ett bananskal, det bara händer och sedan är man fast. Det är läskigt ;o Ska fokusera på att försöka sluta tänka på det. Ska tänka på att snaaart är det påväg till lund :) Gu va de ska bli nice! Komma från stan ett par dagar och bara ha kul :)
Hoppas de här veckorna går fort. Lett'em just paaaaass.. NOW. Det är sjukt vad jag längtar från stan! först ner till lund, sen i augusti blir det två dagars kryssning till antagligen Tallin eller något av alla de städerna (: Skiter i vilket, kommer härifrån iallafall! + att man kanske hittar nya saker man kan testa :)


rätt bra låt. Trodde aldrig jag skulle få höra Nordman vara med
i en rapplåt / rappvideo (:

Träningsvärk och blåmärke stort som.. ja?

Kategori: En vardag

Vurpade på skejten igår (första vurpan). Så nu har jag ett rätt stort blåmärke på låret, men vasjutton. Krigsskador som mamma säger :D Skrapsår på knät, men de försvann fort! De gillar vi :) (även fast pappa ger mig onda ögat..)
Var ute igår och åkte för att avreagera mig lite. Och ja, så gick det när man har tankarna på annat håll än att tänka på att inte trampa fel. Får skärpa mig och inte åka när jag är så upprörd hädan efter!

Idag ska mamma beställa den där bikiniöverdelen. Så kommer den förhoppningsvis tills nästa vecka, eller veckan därefter. Men med min otur så kommer jag säkert inte kunna ha den ;o Då blir jag lite ledsen, sådär ^^
Men nästa vecka börjar även sommarjobbet. Målare.. yey.. 4v slit, men det är det värt! Totalt :) Får ju pengar den här gången. Bli kanon med lite cash nere i lund/malmö. Då matilda lovar jag att försöka hitta nya saker ;)

Idag ska jag ta de lugnt i solen tror jag. Fortsatte på min nuvarande novell igår ett tag innan Sebbe ringde. Behövde den pausen för jag fastnade efter vart femte mening. Är så seg när jag inte har någon kanon idé och känsla för det jag skriver. Vet inte hur det känns själv det här som händer, men tänker hur jag skulle reagera i bådas situation. Kommer bli hemsk novell, som vanligt. Men det ska bli intressant att se hur folk reagerar på den :)

nej, nu ska jag ta en isglass (som förövrigt är den godaste sortens glass) och schteka i solen :D

Bikinifynd!

Kategori: En vardag

Nu har jag hittat en överdel jag vill ha med hjälp utav Niklas (nej, inte mitt ex) :) Han är bra på sånt här, så hädanefter så får han leta kläder åt mig. Han vet ju vad jag gillar och inte gillar ^^
Dock finns det inte i min stolek, men får köra på en som jag tror kan funka och sedan sy in den därbak. Annars får jag skicka tillbaka den och leta vidare. Men den var söt! :) Svart också, slippa lysa långa vägar när man ska till stranden. Den fanns även i vitt, men svart var finare :)


Korten från igår!

Kategori: En vardag

 

Före / Efter (;

Godkväller med popcorn

Kategori: En vardag

Kom nyss hem från Erik. Såg på Arn, den var väl sådär. Inte riktigt min typ av film men den dög för att vara svenskfilm :) Gillar inte sånt annars. "krigsfilms..grej." my ass Erik xD haha! Så blev det lite Scrubs avsnitt med :)

Har tyvärr inte lagt in bilderna från städningen än, men ska försöka få till det imorgon :)
Såå.. nu har jag inte så mycket mer att skriva. Vad jag vet? Fantasitorka som vanligt (;

Aldrig ha?

Kategori: En vardag

Jag tycker att det är så sjukt fint med de där trekantsbinisarna som man knyter kring naken. Det är nu som man önskar att man inte var "storbystad" :( Eller.. det önskar jag ju iof alltid. Hittar ingen bikini som både ser bra ut och som man kan ha. TJEJER, glöm det här med att ni önskar er större boobs. Det är inte så kul som man kan tro :/


Den första är en sån modell jag egentligen vill ha. Det är skitsnyggt :) Men den andra Var också söt! Och det är en sån jag kan använda, men eftersom dessa båda kommer från ellos så kan jag inte köpa dem heller :(
Kan aldrig ha beställda bhar >< It susk!

Tar min sans till ro och jag förlåter dig - aldrig mer

Kategori: En vardag

Ja godmorgon då. Känner mig lite sådär idag, hatar frukost. Jag vet inte varför, men jag är bara så satans trött på att äta det! Kan det bara inte. Får börja med Billys Pizzor eller nåt sånt på morgnarna ;P Och kom inte och säg att det är helt kasst med lunch till frukost för det är de inte. Så äter man ju ute på jobbet ;D
Idag måste jag städa rummet. Det är ser ut som ww2 utspelades här. Knappt jag själv kan gå på golvet, och DÅ är det illa. Annars brukar bara resterande i huset klaga på att dom inte kan gå här inne, mene.. Ja, så nu blir det städning! Värst är väl alla arbetsgrejor som ligger mitt i vägen men som jag inte har en chans att flytta på ><
Kanske ska ta kort på röran, och göra "Före / Efter" bild? ;)

Så idag fyller lille Mummel (Sara) hela 18år. Grattis gammel gatan! :)
Vad annars idag? Städa, Nationaldagen och så ska ja till Erik senare mot kvällen och se på film :) Ska väl dra ut med brädan ett tag och finslipa på glidandet ;) Det eller fortsätta på noveller jag började på. Jag har verkligen världens fantasitorka! Det är läskigt ;/  Funderar även på om man skulle ändra layout och allt det där här på bloggen. Den jag har nu var ju bara temporer då matilda tjatade på mig att min andra var tråkig ;) Får väl sätta mig och göra en ordentlig denna gång som är lite mer att se på än Henrik Zetterberg! ^^

Börjar fundera ut tatuering som ska hända efter sommaren nu (;

Som man passerat nån' sorts himmelsk port

Kategori: En vardag

Huva så vart det varit idag. Otroligt. Och det ska bara bli varmare. Ta imorgon tex. 30grader ska de bli! Det är nästan lite för varmt enligt min mening ;/ Men man ska väl inte klaga nu när sommaren äntligen är här :D
Skönt att man är ledig fram till Måndag. Då börjar sommarjobbet. Kommer bli drygt, men det är bara 4v. Ska bita ihop och klara av det :) Kommer ju kännas värt sedan i juli!
Åkte på min älskling idag. Skejten alltså. Helnice är den, dock måste jag dra åt skruvarna lite bättre. Eller jag och jag.. ska fråga om pappa kan det! Han är ju så att säga lite starkare än vad jag är. ;)
Den bejbin ska med ner till lund sen! Ner och skämma ut mig där också medans jag ändå håller på! ;D

Har inte bloggat så mycket på senaste. Känns som man inte har tid, och sen när man väl har tid så segar internetexplorer så mycket att man tröttnar på att sitta och skriva saker som ändå bara försvinner. Men får väl försöka bita ihop när ögonen trillar ihop så man kan få ner några rader iallafall. Händer ju så mycket saker :)

Freak?

Kategori: En vardag

Ja det är hur härligt som hellst nu såhär 1 Juni :) Varför jag tycker det är för att det är sommar .. och så fyller jag ju år om 28 dagar! ;D. Dock spelar det ju egentligen ingen roll, men det är alltid kul att ha något att se fram mot :) Min sommar kommer änsålänge se ut såhär:
- Första praktikperioden slut 3/6
- Säga hejdå till lärarna, skolan slut 5/6
- Nationaldagen 6/6 (då hittar man alltid på något kul^^)
- Sommarjobbet börjar 9/6
- Jag fyller 18 år 29/6 (:
- Utebio -/-
- Bada lite här och var
- Jimmy kanske kommer ner från ingemanland (;
- Sommarjobbet slutar den 4/7
- Lund/Malmö 25/7 - 29/7. (Kanske bli några dagar mer)
- Stockholm för att träffa Ellen ?/8
- Upprop på skolan 19/8
- Praktikperiod 2 börjar 20/8
- Augustibullret börjar sedan efter det (:

Kommer nog bli massor mer, men det är det där som är inplanerat just nu. Såhär på ens sista sommarlov! Då ska man minsann passa på :)

image222


Hm måste köpa nya sommarskor. Märkte att jag vuxit ur de jag hade förra året. Segt nu när man köpt nya skejtskor, istället för att vara smart och köpa något att ha i sommar! Men jag går gärna och svettas i de nya. Dom är snygga nog att ha på sig i värmeböljan ;D