thuna

Hade du verkligen viljat så hade du gjort det - åtminstone försökt!

Ther's a hole in the ground

Kategori: En vardag

Provet idag gick sådär.. men får hoppas på det värsta, då brukar det lösa sig! ^^ Så svenskan ska jag sammanfatta till stödord så det kan bli något bra till redovisningen nästa vecka :)
Var och storhandlade med mamma idag. Från ett till fyra, och ändå hade vi inte fått med allt vi skulle. Bra jobbat ;) Var nästan så påsarna inte fick plats i bilen när vi skulle hem! :D haha!  Men fick med mig två Cocacola Vanilj burkar hem :D Var ju jättelänge sen man drack dem! Gillar dem bättre än orginalet, men INGET klår Cola Zero förstårs ;D


Snö någon? :)

Now, lets put a smile on that face

Kategori: En vardag

Träningen idag var lite seg, hade inte så mycket fantasi. Tur att jag hade Moa där, annars skulle det blivit segare :P Dock skrattade jag nästan oavbrutet! Töserna är rätt roliga när dom väl kommer igång, låter som en hönsgård! :P
Vi brukar spela match i en kvart, alltså 18.15 - 18.30. Klockan var 17.45:
Jag: Nej nu kör vi match
Lova: VA?!?!?! redan?! :o
Jag: ja, eller du kanske inte vill? :)
Lova: SÅKLART :D
Jag: Ja, men dåså :)
Lova: Så.. du kan vara snäll?! :o
Jag: Ja, idag känner jag mig snäll :)
Lova: Omg.. DU ÄR SNÄLL!! :D

Hm, det fick mig att tänka till lite.. Jag kanske borde vara snäll lite oftare? ^^ hm.. NE :D Blir jag det så uppskattas inte småsaker på samma sätt. Kör fys rätt ofta för att ge dem kondition, OBS! Fys på DERAS nivå. Tro nu inte att jag kör slut på barnstackarna! :D


Nu är jag iallafall klar med mitt PM till svenskan, hoppas det blir bra nu bara ;o Iof brukar han bli nöjd med det jag lämnar in, så ska bara få det att låta bra på redovisningen med :) Så har jag pluggat lite natur, kan det mesta men ska kolla genom det sen innan jag går och lägger mig och hoppas på att jag klarar provet imorgon.
HÅLL TUMMARNA FÖR MIG! :)

Vi kan spela fio-lio-liolej

Kategori: En vardag

Har försökt att plugga lite nu på förmiddagen. Eftersom det inte är ett dugg intressant som verkar det inte vilja fastna. Får nöta lite då och då så kanske det sätter sig tillslut. Måste komma igång med mitt MP till svenskan med. Men vet inte ens hur jag ska skriva det? Får inprovisera lite, se om det blir bra. Bara skriva på ;P

Ska åka till K-J idag :) plutten är skapligt bakis, så ska jävlas lite med honom! *muaha*. De där studenterna alltså, sicka fyllskallar de kan vara! ^^ Men som sagt, se hur sliten plutten är! Kommer bli kul ;)

Old rockmusic<3

Kategori: En vardag

50talet - 90talet<3

Johnny Cash - i walk the line
Johnny Cash - The ring of fire
Billy joel - Uptown girl
WHAM - wake me up befor you go-go
Nick Kershaw - The riddle
A-HA - take on me
Alphaville - Forever young
Twisted sisters - we'r not gonna take it
Warrant - heaven
Queen - I want to break free
Bon Jovi - Livin on a prayer
Whitesnake - Here i go again
ZZ topp - Gimme all you loving
Judast Priest - Breaking the law
Black sabbath - Iron man
Saxon - Princess of the night
Foreigner - i wanna know what love is
Van Halen - Jump
Cutting Crew - (i just) died in your arms tonight
Mr. Mister - Broken wings
Gary Moore - wild frontier
Helloween - i want out
Europe - Open your heart
Twisted Sisters - Be crule to your school

Dont hide what you feel inside

Kategori: En vardag

Var och såg Madagaskar 2 med Robin igår. Den var grym! MYCKET bättre än ettan! :D Fullkompligt värd pengarna, det kan jag lova. Skrattade mig genom hela filmen :) Värd att se, jag lovar!
Sen på kvällen åkte jag hem till Joel och spelade Call of duty och såg på Welcome to the jungle. Åkte dit runt 8 och kom hem runt halv 3. Hur kul som hellst :D Det är så kul att restas med Joel genom att säga A men inte B, för då kan han sitta i 2h och bara fundera på vad man menade med det man sa! ^^

Ska snart ut och åka bil med Joel :) Se om man kanske hittar på något kul att göra (knappt troligt så dags här i stan). Men någon hittar vi alltid på :D Hoppas det är stjärnklart! Älskar att sitta och leta efter stjärnor i kylan =) Synd bara att man inte har en funktionell kikare så man kanske hade kunnat se dem lite bättre. Ska se om jag hittar pappas trasiga gamla, hoppas på att den funkar :) Ta med kameran och kanske få några kort också! ^^

still of the night

Kategori: En vardag

Idag har vi bara städat målerihallen. SEGT SOM SJUTTON. Men vi gjorde det bästa av saken, tjurfäktning med gummiskraporna, biljard och krig i vattenrännan! Lärarna blev lite muntrare iallafall ;D
Har varit förbannad i två dagar i rad. Borde väl inte skriva egentligen varför, men vi ligger 1 - 2 dagar back med rummet pga en idiotjävel! FYFAN! Men får väl bita ihop och försöka iallafall. Blir rektorn på tisdag.



Så igår kom första snön ;o snöade som fasiken! Dock stannade det inte kvar utan blev till is överallt. Men fick iallafall kort den första snön :D (Se om de går bättre att ladda upp nu!)

Jo-ho, a pirates life for me

Kategori: En vardag

Detta har nog varit den absolut sämsta dagen i år. Seg dag, irritation och trötthet. Började med naturen (som alla säkert vet vad jag tycker). Mer uppgifter, ägna sina lediga dagar åt att PLUGGA. Sen svenska där motivationen låg på 0. 2½h av att bara sitta och glo. Skulle skriva stöd för ett pm, men jag kunde verkligen inte. Kunde inte koncentrera mig, huvudvärk och allmänt gnällig. Så satte mig och började på en ny novell istället. Så jag gjorde nått iallafall! :)
Imorgon blir förhoppningsvis en bättre dag! :)

Slutar runt 4 imorgon, men måste sätta mig och plugga när jag kommer hem *ts*. Så jag iallafall får uppgifterna till provet klart så det bara är att plugga in dem. Pm:et kan jag ta vart efter, eftersom muntliga delen är om två veckor. Så länge jag har en grund att redovisa för Stefan så är han nöjd :) Skönt att vi slipper prata inför hela gruppen! Men det var som han själv sa: "Se inte detta som ett prov, se det som träning".

Har börjat läsa genom mina gamla noveller nu. Märker myckte som jag vill göra om, men på sätt och vis känns det bara dumt eftersom man inte ska ändra på det man en gång skrivit. Det är lättare att jämföra och se vad man kan göra bättre till nästa text. Visst, skulle kunna skriva om den och spara den gamla, men ändå. Vill ha dem som dom är, inte ändra. Kan bli kul att läsa första novellerna man skrivit sen när man bli äldre och se :)

Nu känner jag för att åka ner till lund igen. Komma bort och slippa känna stressen man har i den här stan. Visst, Malmö är väl med en stresstad men eftersom det inte är ens hem eller vardag så stressar man inte. Man kan komma bort, koppla av och njuta av en annan miljö. Har börjat lära mig bussar, tåg och pendlarna där nere nu. Även hur man hittar i staden (iallafall i lund, malmö kan man bli lite smått vilsen i). Men det lär nog dröja ett tag.

Jo, just det! Om man är lite skadeglad så ska man se hela den här serien (ungefär 29 delar). En kille som spelar ett nästan omöjligt spel. Han får bokstavligt talat psykiska besvär imellan åt. Typiskt min humor! Skrattade så jag fick magknip när jag började titta :D


(och eftersom jag fortfarande är lite efter vad det gäller bloggen
så kan jag inte lägga in länkar. Så får bli bild istället ;P)

Nometter what your friends say

Kategori: En vardag

Idag kommer Robin hit så ska vi se på film och snacka lite :)

Det är läskigt att helgen går så fort! GAHR. Men men, snart lång helg. Fredag - Måndag ledighet :) Då blir det sova och försöka hitta på så mycket man bara kan ^^ Kanske blir biljard med K-J! Aldrig spelat det, så lär väl vara sådär dålig förlorare som vanligt ;P Men kul att testa på nå nytt :) Så ska jag höra med tant (madde) om hon vill åka och bowla snart. Alltid lika kul med henne då man alltid gör strikar och en bra början.. men sedan åker på storstryk :P Göra som sist, bowling och sedan pizza :) Görnice!

Och det här med cola drickandet fortsätter. Muaha, kommer sluta med att jag inte ens dricker nå vatten.. igen :P

Band of brothers

Kategori: En vardag

Tänkte skriva en liten resension om den bästa serien (enligt mig) som finns!

Den utspelar sig under andra världskriget. Eftersom Steven Spielberg sammarbetat med Tom Hanks så är den så realistisk så det nästan är otäckt. De har verkligen fått med detaljer som gör hela serien bättre. Iallafall..
Serien handlar om E-kompaniet från träningsläkret Tacoa tills kriget tar slut. De har en riktig skitstövel till befälhavare under träningstiden, men utan honom hade de flesta nog inte överlevt. Hans hårda disiplin på grabbarna gjorde att dom stod ut med det mesta som stod i deras väg. Visst, ingen gillade honom. Men han gav dem mycket.
Sedan har vi Dick Whinters, kompaniets underbefäl som tar över kompaniet då den jobbiga människan blir flyttad. Han är en av de bästa befälen i hela armén, med tanke på att han blir befodrad nästan för varje avsnitt. Mot sin vilja.
Jag måste nog säga att serien ger en känsla av hur hemskt det verkligen var. Mycket blod, slagsmål och vapen. Skrik, orättvisor och envishet. Jag har nog sett hela serien minst 10ggr, men tycker den är lika underbar varje gång.
Verkligen värd att se, det kan jag lova! (iallafall om du gillar historia).

Betyg: 10/10.

If i tooked those words away

Kategori: En vardag

Kommer ha en tung period framför mig nu. Måste bita ihop ordentligt nu, klara av det.


Mja nu är vi klara med kuratorns arbetsrum. Slutade med att jag och mummel stod och sjöng "det ska va gött o' leva" i sisådär en kvart så var allt klart. Skönt att ha ett rum mindre :) Men nu är det bredspackling onsdag som gäller i våra tråkiga bås som är utan luft. Men det måste göras! Vi skulle även göra om hos elevkåren nu snart. Måla allt i hemsk skrikig röd färg. Men som våran mentor sa: "Vi är målare, vi kan tycka vafan vi vill.. men det är ALLTID kunden som bestämmer.. sååå... ja, säg helt enkelt inget". Haha, mja rätt inställning ;) Börjat skriva loggbok nu!
Så senare mot eftermiddagen-kvällen var man hos Rambo och käkade tacos med några bruds i från gamla laget. Gu, var 2½ år sedan man såg dem sist! Riktigt kul :D Snackade gamla innebandyminnen och alla hade som vanligt kul åt mina bravader som alltid slutade i katastrofer. De är ju SÅ KUL att prata om, speciellt "kaffekoppen" ;P

Imorgon (eller rättare sagt senare idag) så kommer K-J hit :D Längtat hela veckan som en tok. Så funderar på att sova så tiden går lite snabbare! (A). Dock försvinner alltid tiden så fort när det väl gäller :(

Var och testade min blodnivå.. nått.. eller ja, kollade hur bra mitt järn var i kroppen och sådär. Så blev ett stick i fingret vilken jag verkligen avskyr att göra!
Läkaren: Är det under hundra måste vi ta blodprov i armen.
Jag: ... VA?!
Mamma: ja men de fixar du ju
-kommer in till en sköterska där jag redan sitter och skakar-
Sköterskan: ja, stick i fingret, det går kanon :D
Jag: mmmhmmm...(?!) -skakar-
-klar och lägger in dropparna med blod i maskinen-
Sköterskan: Ja som sagt, nu ska vi se om de går över hundra..
-väntar lite-
Sköterskan: Ja men de ser bra ut.. de är över hundra.... oj.. oj.. OJ... OJOJ!
-Jag blir rädd-
Sköterskan: Ja men oj, du är långt över hundra! 146! (vilket är bra)
Sköterskan: Ja, tränar du mycket? Det kan bli så att man får högre om man tränar.
Mamma: Nej, hon dricker massa cola zero...
Sköterskan: Drick mer vatten!

Så nu måste jag dra ner mitt zeropimplande och dricka loka istället. Jag som verkligen inte gillar loka >_< Och så har jag slängt 150:- i sjön eftersom jag verkligen inte behöver dricka den där järndrickan. KUL! Vi borde testat blodet innan jag köpte skiten. Men det är lätt att vara efterklok ;p så nu ska jag exprimentera lite tydligen med massa olika saker! ^^

Who would trade his karma for my kingdom?

Kategori: En vardag

Var sjuk igår, mådde verkligen risigt så stannade hemma så jag skulle orka göra nationella idag. Tog 1h & 20min så var jag klar. Vet dock inte om det var MVG nivå på de jag skrev, eftersom jag mest bara skrev åsikterna jag har istället för att jämför så mycket som möjligt. Men det stod att jag kunde välja, så chansade :)  Ledig resten av dagen. Skulle behöva åka ner på stan men orkar verkligen inte. Huvudvärk och det bara rinner om näsan >_<

Måste nog börja skriva loggbok till projektet med. Vi glömde det sist, men iof kan det bli lite svårt eftersom vi inte är i rummet och styr just nu. Så får skriva det lilla vi gjorde sist, sen fortsätta nästa vecka. Båda imorgon och fredag kommer gå åt till kuratorns rum om jag gissar rätt. Kanske hinner med lite i rummet. Det är bredspackling på G, så måste ha en hel dag för att få det klart. Blir inte bra att sluta mitt i väggen. Visst, det går, men det blir inte bra! Får lösa det.

Innebandyn!
Träningen i måndags var riktigt kul att se. För två veckor sedan när vi körde lekmatch så sprang tjejerna lite som dom ville, spelade skolinnebandy. Nu börjar de faktist gå in för det, de börjar förstå hur grundspelet är :) Det är skitkul att se! Blir en del fys, men de måste ha lite för att förstå bättre hur vi menar med maekeringar och att gå på mer. Så vi körde "hav skepp & land" för att få dem att tänka till en extra gång. Det märktes även på lekmatchen, de tänkte ett steg till och inte bara sköt i väg bollen :) De lär sig fort de små busarna! ^^
Men hädan efter kommer jag nog att ta med min egna klubba. Har lånat en ur väskan, men kan tamesjutton inte skjuta som jag ska med den. Min klubba är helt klart bäst! :D Exel<3

Funderingar

Kategori: En vardag

Det känns overkligt att prata med någon som tänker ett steg längre än vad man själv gör. Där du själv kanske ser att allt går ner till botten av en flod, så ser hon/han att det bara är en bit kvar till ytan. Man måste bara se saker från ett annat perspektiv. Kan man inte se det själv, måste man våga fråga någon som kan. Det är inte fel att be om hjälp, man måste bara lära sig att svälja stoltheten. Jag har faktist, förvånandsvärt nog, gjort det. Men för det är jag inte sårbar. Skulle jag vara akilles, skulle jag gömma min häl till varje pris fortfarande, men inte backa för att be om hjälp.

Var hos K-J igår :) Ville inte åka hem! Men tyvärr var jag tvungen ;/ Men det var hur mys som hellst! Han satte sig och spelade på sin synt och sjöng. Han sjunger hur bra som hellst. Han spelar hur bra som hellst, låg och rös hela tiden ;$ Så spelade han en av mina favoriter: "Robbie Williams - angels". Höll på att somna. Det var halvmörkt i rummet, bara en lampa som var dimmigt tänd där han satt som lös. Det är verkligen en speciell känsla när någon spelar för en, och sjunger (iallafall när personen kan sjunga) :)

Det var bara frågan om NÄR

Kategori: En vardag

Har gått och blivit förkyld.. igen. Hade skapligt ont i halsen igår och hela natten, men har så mycket slem i halsen att det inte känns nu. Så slem är bra till något iallafall! ;D Men som jag säger, så länge jag inte har feber så går jag ut! ^^ (om man inte hade fått tillbaka kötelfebern, då skulle min farmor strypa mig om jag reser mig ur sängen eller soffan! Fick världens mordblickar när jag hade det förra gången. Jisus, scary grandma! :o)

Ska till linköping idag, trotts att mina kära familj inte tycker jag borde :) Skickade mess till K-J om hur läget var, och vet ni vad han svarade?! :o 
"mmm, och om du inte är ordentligt påklädd när du kommer så blir jag sur.. och inget stressande idag!!!"
Inte mitt fel att jag nästan jämnt är stressad ;o men iof.. man kanske ska tänka på att lugna ner sig när en halskötel är svullen. Farmor skrämde upp mig med att man kan få problem med hjärtat annars :s MAH...

Nog om sjukdomar!
Vill rekomendera är låt som är hur bra som hellst. Bon Jovi - Always. Den är så fin, samtidigt som den är sorglig. Rätt gammal, men hans äldsta låtar är bäst enligt min mening :)

Skön dag ändå

Kategori: En vardag

Idag har var en rätt bra dag. Fick sluta 1 pga vi inte hade nått att göra! Vi ska renovera en av kuratorerna på skolans rum, så vi (sara alltså) spacklat och jag täckt golv. Men eftersom det ALLTID ska vara torktid på allt så kunde vi inte börja måla. Så mja, skönt med relativt kort dag :) Ska bara ta det lugnt ikväll, känner inte för att festa eller gå ut alls. Så bara sitta här eller se på film! (Mer troligt det första alternativet!).

Imorgon ska jag till linköping och va med K-J :) Kommer bli nice! Han lovade att om jag blir värre imorgon (har åkt på en förkylning som satt sig i halsen) så skulle han bädda ner mig och göra te! MYS :D

Annars är det väl inte så mycket mer att skriva, i guess. Måste ner på stan innan måndag och köpa födelsedagspresent åt Rambo (hon fyller på onsdag) men eftersom jag nog inte kommer träffa henne då, så får hon den på träningen :) Tror jag vet vad jag ska köpa, men kan inte skriva ifall hon läser detta ^^

JO! Whitesnake spelar i stockholm den 16/12! Vill dit och

Våga bygga på nått nytt

Kategori: En vardag

Jehapp. Då har jag och mummel fått ett litet rum på skolan att jobba med. Alltid något! :) + att vi ska börja med projektarbetet. Alltid lite lättare när man är två på att skriva renovering, så man ser saken från olika håll. + att hon är bättre på tapetsering ;D Blir nog bra det där!

Sitter och pratar med en gammal trea (från förra året). Lite kul att prata gamla minnen :D
Aja, kommer dock inte på så mycket mer att skriva nu. Lite trött ^^ Natti!

Ovärd dag i skolan

Kategori: En vardag

Sitter i uppehållsrummet och har absolut inget att göra. Ingen i klassen har något att göra. Känns rätt onödigt att ens vara här. Så vi drar nog till lunch :) Hm, hur som haver.
Ska träffa robin sen, var länge sen!

Orättvisa i ett klassrum

Kategori: En vardag

Kan säga som så att provet inte kändes något vidare. -suck-. Får jag IG på detta så är kursen körd för mig del bara för att vi inte får göra omprov eller har chans att försöka bättre oss.
Vi får inte göra omprov, vi får inte göra provet om vi varit sjuka.. Hur orätt känns inte det? Jag ger upp om jag inte fått G på denna, för vadå. Då är jag ju underkänd! Vi måste ha godkänt på  3/4 prov för att ha chansen. ORÄTTVIST, ehm ja! :) Så även om vi har lunginflammation måste vi dit och skriva provet för att få G. YEY US.
Ibland ogillar jag vissa lärare på skolan starkt. Men alla är ju inte så, vi har faktist många bra lärare med :)

Nationellt prov i svenska B nästa onsdag. Vi förberedde oss redan denna vecka, gjorde övningar och gick genom grundligt. Kommer nog bli en utmaning, men brukar inte ha så svårt för svenskan. Synd bara att det inte var novellskrivande denna gång också! (då hade jag klarat det, inte för att låta som skryt). Det enda jag är bra på när det gäller skrivning i skolan ;P Denna dag har faktist varit okej, efter provet såklart. Den ljusnade lite när vi bara hade svenskan kvar :) Slutade halv ett också!
Imorgon har vi praktiskt hela dagen. Tapetsering! :D Tre dagar bara praktiskt! (utom en timme projekt då). Skönt att slippa sitta så mycket i skolbänken i veckorna :)

Förhoppningsvis väl förberädd

Kategori: En vardag

Prov i naturkunskap imorgon. Känns som att det är hur mycket som hellst! Men den här gången är jag nog som sagt lite mer förberädd, har pluggat massor känns det som. Förhoppningsvis G! :)
Seg dag imorgon, naturkunskap på morgonen till 10 (dock bara prov så får gå när man är klar tack och lov!) sedan svenska. TRÅKDAG. Men sedan blir de bättre, arbeta tre sista dagarna :) Trotts att jag måste släpa med mig mina verktyg och kläder till skolan. Well well, det ordnar sig. Dock måste jag ha nya arbetsbrallor!

Neonen!

Kategori: En vardag

Hittade desse här söta bilder på Neo (mosters hund) från när vi var nere sist :D

Är det verkligen så konstigt?

Kategori: En vardag

Jag kan med ärlighet säga att jag aldrig har velat bli modell. Vi diskuterade det på mias fest, så sa jag det rakt ut. De blev chockade och frågade varför. Mja alla vill inte bli modell? Jag känner att det är lite slöseri för min del. Vill jag se ett kort på mig själv, så tar jag ett :P Menar, jag vill inte visa upp mina nuna för hela Sverige. Dock när jag var liten ville jag bli frisör, men bara för att jag trodde att man fick klippa bort massor hår ;D

Var i linköping igår och såg på film hos Kalle :) Nakna pistolen 1 & 2. Gu, var evigheter sedan man såg dem! Men de är lika roliga varje gång ändå! ^^ Så pendeln hem runt halv nio (fastän jag ville stanna kvar lite längre ^^) och hem till Joel. Där satt han och Rickard och söp ner sig, spelade gitarr och nördade ;)


Joel till vänster och Rickard till höger