thuna

Hade du verkligen viljat så hade du gjort det - åtminstone försökt!

Come on baby shake that thing

Kategori: En vardag

Blev fest hos Joel igår och sedan ut på Hugo. Riktigt trevligt faktist :) Hade lite obekväma känslor i början, men de släppte nästan direkt! Som vanligt var alla lika roliga och trevliga :) Runt elva drog hälften av gängen till Hugo, medans "min del" stannade kvar eftersom Frasse ville dricka långsamt. Men det var kul, vi satt och spelade gitarr.. och Micke tog ungefär 30 kort på mig bara för jag svor hela tiden. Tur att jag inte har Facebook, så jag slipper se bilderna! ^^
Sen när vi skulle gå så stod alla (UTOM JAG) och rökte i ungefär en kvart på parkeringen. Kändes som Hugo skulle hinna stänga innan dom var klara xD Sen när vi väl kom in på  Hugo så träffade jag Larsson!! :D Det var honom som jag jobbade med ungefär 50% av tiden på praktiken :) Det är alltid lika kul att träffa honom, för han har alltid så mycket att berätta ^^ (Han jobbar som vakt, därför han var där alltså).
Lyckad kväll :D Hade urkul! Dock kom man hem ganska sent, eftersom vi skulle ställa om klockorna. Så är rätt trött idag, men trotts det så har jag plockat upp och städar rummet lite :) Förstår inte att jag har så mycket saker här inne.. förstår inte VARFÖR. Ändå rensade jag och slängde massor för inte så länge sen ;s Men iof har jag svårt att göra mig av med saker (A). Det har jag alltid. Funderar på att införskaffa fler lådor att lägga saker i. Men åandra sidan, det som tar mest plats är ju faktist mina verktyg och arbetskläder.. Får se om vi har någon garderob som jag kan slänga in allt i ^^


Den über roliga stämpeln ;P

Give me my skate!

Kategori: En vardag

Spelade in en ny film med madde igår, "idol 2". Kan ju säga som så att det här nog är det pinsamaste hittills, men den var satans kul att göra :D Ska bara sammansätta och klippa ihop allt när jag fått bilderna av madde :)
Så har jag så in i satans ont i ryggen idag med. Hon masserade och tröck ut massor av knutar (ja, hon vet vad hon gör eftersom hon gått omvårdnad). Låg och skrattade för det gjorde så ont! Men hon fick ut ett par stycken iallafall, så får hoppas att det känns bättre imorgon.

Idag ska jag på fest hos Joel. Vet inte riktigt när jag ska var där än, men antar att det blir runt sju som vanligt! De vill ut senare, så jag lär nog åka hem då eftersom det är 20 överallt idag. Men kan ju vara social nog ett tag iaf :)

Kom på att jag ska till tandläkaren på måndag. huuva, det kommer inte bli kul.. Men aja, nu ska vi se hur många hål jag faktist har :D Måste ju ha minst ett, annars spricker allt eftersom jag bara kommit undan undersökningar EN gång utan hål. Och då var jag liten knådd!

GE MIG VÅR! Vill ut och jogga & åka bräda..

Don't stop me now

Kategori: Mina skapelser

Det är lätt att skapa sig en bubbla att leva i. Att allt utanför denna bubbla, angår inte dig, eller så existerar det inte. Man fokuserar så hårt på det man redan vet att man inte tar reda på mer. Förklaringar, eller kanske att se på saker i ett annat perspektiv. Att inte bara se det svart eller vitt. Att se saker genom andras ögon. Det är något jag börjar lära mig nu. Se saker från ett annat håll, att inte fokusera så hårt på vad jag tror, tänker eller uppfattar det som. Utan istället backa två steg med sinnet och se det hela på ett annat sätt. Att inte ta åt mig av allt som händer, allt som folk säger. Tar jag åt mig, försöker jag se det som att det kan betyda något annat. Det kan låta som att det är en lätt grej för andra, men det är inte så svårt egentligen. Det gäller bara att verkligen försöka att inte fokusera på en och samma.
Jag vet inte, kanske svammlar jag.

The best of me

Kategori: En vardag

Who! Är ledig resten av veckan nu :) Har inga lektioner på tisdagar, och så har jag och mummel komdagar att ta ut. Det är bara lite förrvirrande och stressande att vi går ut på praktik snart. Näst vecka ska vi få reda på våra praktikplatser (om det nu blir några), sedan är det lov. Och veckan efter går vi ut på praktik. Stress och lite nervositet. Men de ska gå bra, det har det ju gjort hittills :)

Har gjort lite svenska nu med, det ska ju in på tisdag för betygsättning. Dessvärre är det saker som är lite svårare att göra, så får sätta mig med det när jag är lite mer motiverad (när man nu är motiverad att plugga?). Så ska jag sätta mig och skissa ner lite fler övningar till träningarna. Har redan massor, men det är ju aldrig fel att ha fler att välja mellan. Träningarna går bara bra. De kämpar på och blir bättre :) Det är alltid lika kul att se när dom lyser upp så fort de gör mål! Det värmer verkligen :) Visade igår lite småknep som är bra att komma ihåg när det gäller skott. Hur man vinklar klubban, hur man slappnar av i armarna m.m. Och titt på tusan, de snappade upp det direkt!

Och måste bara skriva att jag är lite bitter över att snön kom igen.. är det bara jag som tycker att våren borde komma nu?

--

Har äntligen fått tid till ortoped!! Skolsyster ringde i fredags och lämna det stora glädjebeskedet :) 16/4 klockan 10.10. ÄNTLIGEN! Räkar inte med så mycket egentligen, men en röntgen ska jag ha. Det sa skolsyster att jag kan 'kräva' eftersom jag aldrig fått det förut. Bara för att se att det inte är korsbandet eller så. GÅH vad jag längtar nu! :)

i am the one who is the last man standing

Kategori: En vardag

Mah! För att gnälla ännu mer, så vill jag knappt gå alls idag. Känns som.. ne, det känns för mycket :)

Nu i eftermiddag måste jag försöka plugga svenska. Allt ska vara inne om två veckor, så får ligga i lite nu. Har kanske 3 - 4 uppgifter kvar, men de är rätt långa. Speciellt att skriva "dikter" på ett sånt sätt som jag aldrig skrivit dem på, tex. som en romantiker. Men får försöka. Hade nästan önskat att jag fått skriva novell istället ;) Så pluggplugg. Ska inte säga något, det är ytterst sällan vi har saker att plugga faktist! :)

Har lite idétorka nu. Men skriver förmodligen mer senare!

I can't stand it!

Kategori: En vardag

Satt och kollade runt på lite bloggar, och så kom jag in på en speciell blogg. En tjej som är helt emot djurplågeri och päls. Hon la upp bilder på hur man behandlar hundar i andra länder och hur man avrättar dem. Fick tårar i ögonen. Det finns inget värre än djurplågeri. Jag är uppväxt med djur sedan jag blev född. Katter, hundar, fåglar, kaniner, råttor, möss, gerbiler, ödlor, fiskar.. Jag förstår inte hur man kan slå ett djur. Det, för mig, är det värsta man kan göra. Djur och barn, som inte kan försvara sig. Jag vägrar röra allt som har med döda djurs päls och skinn att göra. Jag får en klump i halsen, och vill spy. Det är knappt jag vill vara nära fejk-päls heller.
Om man kunde, skulle jag göra allt för att ge tillbaka på alla de som plågar djur för mode. De som plågar djur utan orsak och de som inte fått en kastrering utan bedövning en gång (eller bedövning när man rotfyller/lagar hål/behöver opereras) ska få känna av samma smärta. Rättvist? I mina ögon är det de. Det är den enda gången jag kan tänka mig att sjunka så lågt. Även när ett barn kommer till skada, blir våldtagen tex. Kastrering! I mina ögon har man misst sin rättighet att använda sina organ till annat än pissa.
Behandla andra som du själv vill bli behandlad = Få samma skit som du ger de försvarslösa!

Ja, nu blev det rätt hettsigt inlägg. Men jag fick ur mig det jag behövde. Min åsikt.

---------

Nu till något annat.
Mitt knä har inte blivit ett dugg bättre. "det försvinner när du blir 20 - 25". Borde jag då inte känna att det blivit lite bättre nu isåfall? Har ont i knät dagligen. Igår på träningen så var jag med lite och spelade match i 15minuter. Sprang inte, joggade försiktigt med mitt specialknäskydd. När jag kom hem och tog av mig knäskyddet så hade knät svullnat upp kraftigt och var varmt. Det kändes som det kokade i knät. Kunde inte stödja mig alls på benet. Smörjde in det med natursalva (det är ungefär som värksalvan ipren, fast med naturläkemedel). Har försökt att inte stödja allt för mycket på knät i dag, eftersom svullnad + värme oftast är tecken på överansträngdhet. Var inne hos skolsystern under dagen med för att prata om tid till en ny ortoped. Hon ställde med glädje upp och hjälpte mig. Så nu håller jag tummarna och tårna för att jag får en tid och åtminstonde får röntga knät. Något fel måste det vara.. eller är det som en del läkare säger: "det är bara inbillning"? Imorgon blir det att bita ihop under jobbet iallafall :) Knät ska så satan heller hindra mig från jobbet jag vill ha ^^

Succes!

Kategori: En vardag

YESYESYESYES! :D HV71 vann matchen nu ikväll. Det betyder en sjunde match, vilket är ett steg närmare semifinalen :) Dock tycker jag jävligt synd om killen i Timrå vars skridsko gick sönder, precis innan HV71 gjorde sista målet. Hade den inte gått sönder, så hade kanske inte HV fått det sista målet. Men jag är glad för det (trotts att jag hör pappa muttra i soffan om att HV inte förtjänade målet). Så blev jag ännu mer chockad av att det andra målet gälldes :o Jag var 100% säker på att det tog stolpe-ribba-ut, men icke då! Till och med timråtränaren sa att det var mål :)
7nde match, 7nde match 7nde maaaaatch

Och så måste jag säga att jag är skitglad att skellefteå vann över LHC!! :D Den satt riktigt fint, ut med slaka! Hoppas Sk vinner nästa match med och därmed kommer till semifinalen :) KOM IGEN!

karma for a kingdom

Kategori: En vardag

Jag har två stycken favoritsångare som har de absolut bästa och starkaste rösterna jag vet. Men nu är frågan bara; vem har den starkaste rösten? Joakim Can (Hammerfall) eller Roy Khan (Kamelot). (och ja, de är båda bara hårdrock). Svensken vs. Norrmannen. Det bästa med båda kan jag iallafall säga att dom låter underbart live.  De låter nästan tillochmed bättre live! Såå, vem har den starkaste rösten? Båda kan ta höga toner, dock kan Roy Khan ta ett snäpp ljusare än Joakim Can. Joakim kan är bra på att gå från mörk ton och stegra uppåt mot ljusare. Men båda är grymma på att hålla samma ton under en längre stund. I cant deside! Det får bli en delad första plats :)


Kamelot                                    vs                           Hammerfall

mier ist kallt

Kategori: En vardag

Har dammtorkat rummet lite idag. Plockat undan saker som bara tar plats och slängt en hel del papper. (Fick klagomål igår när pappa skulle leta efter ett papper åt mig). Det ser fortfarande ut som ww2 här i rummet, men ja, har ju fått bort en del iallafall. Det som tar mest plats (och gör så det ser ut som ww2) är mina arbetskläder och verktygen. Har verkligen ingenstans att lägga dem! Försökt trycka in dem i bokhyllan men mjaa, det är trångt ;P Så de får helt enkelt ligga kvar där de är nu. Men som sagt, slängt mycket onödigt med :)

så nu när jag fått tillbaka min digitalkamera (som det tog en månad för att byta on/off knappen på) så har jag tagit en bild på nya videokameran :)

it just hit me

Kategori: En vardag

Det gick upp för mig först nu, idag när jag var på kyrkogården med pappa. När jag fick se stenen med namnet och årtalen. Det var som att gå in i en tegelvägg. Jag visste att du försvann, men nu fick jag en smäll - du är verkligen borta. Igår var det ett år sedan du försvann från oss. Den 12 Mars.
Fick en klump i halsen så fort vi kom in på kyrkogården, den växte sig större hela tiden. Vi tände ett ljus och ställde den vid graven. Vila i frid benka, vi saknar dig!

no one could ever now you

Kategori: En vardag

Mja har en såndär "nej-dag". Mådde skapligt dåligt igår pga mensvärk. Samma sak idag -_-'. Förstår inte varför? Det är ju inte meningen att jag ska ha ont? Aja, får väl lägga mig i sängen idag igen med värmedynan på magen. Tråk bara eftersom jag skulle åkt till KJ igår, eller idag :/ Men vad gör man?
Och "nej-dag" är det för allt dras ner när man har ont. Gnälligt, jag vet. Men ja, vad gör man som sagt. Är rätt tråk när jag har ont, så lär inte bli så mycket skrivet här (eller vara speciellt social på msn).

Nej, ner i sängs med värmedyna och hoppas det finns något bra på tv!