thuna

Hade du verkligen viljat så hade du gjort det - åtminstone försökt!

i've got my own beat

Kategori: En vardag

Nej, det blev inga bilder på rummet. Jag tog ett par stycken, men kom sedan underfund med att det inte gör någon större skillnad om jag lägger upp dem, eftersom alla väggar är precis vita. Men kan säga som så att tapeterna från grund är oranga (låter fult, men det var faktist fint!) och nu som sagt, vita. Det är ju inte så svårt att föreställa sig :)

Igår var ännu en gång en riktigt rutten dag för min del. Det gick inte ens en timme från då jag och sara början jobba, förrän vi båda var flyförbannade (och det är samma gamla orsak, personen-vi-inte-nämner-vid-namn). Försökte verkligen förtränga den känslan för att spara energi, men det gick inte. Men det slutade med att när vi var klara (och sara kommit tillbaka från körlektionen) så hade hon med sig colaburkar och vi satt och pratade. Vi har lite sjuka diskutioner, det kan jag medge, men det är ändå intressant när man för en gångs skull har något som man kan diskutera med. Som inte bara vill vräka ur sig sin åsikt och ingen annan får tycka annorlunda.
Eftermiddagen blev inte bättre, om jag säger så.
Men den här dagen har varit relativt bra faktist. Gjorde klart det lilla sista i köket som vi hade kvar i lägenheten, sen till skolan. Vi fogade och målade dörrar. Visst, inte direkt roligt arbete men vi blev ju inte förbannade idag iallafall :)

Annars så har det varit rätt okej. Har än så länge inte hunnit filma så mycket med kameran, men ska se till att få ihop något och försöka lära mig hur man lägger in det på bloggen (ja, jag är VÄLDIGT efter!).

Ellen konversation!

Kategori: En vardag

Ja, såhär låter en typiskt konversation mellan mig och Ellen. Hon pratade om öspelen som de brukar ha, men i år är det inte bara norden som kommer utan det är öar från hela Europa. I år samlas alla på yttepyttelilla åland :)

Ellen säger: men nu är det som sagt på åland, så det är inte så häftigt

Jag säger: jo för mig

Ellen säger: kanske om man ser det så

Ellen säger: men det kommer att bli sååå mycket folk

Ellen säger: tänk dig bara hur mycket öar det finns i norden, men nu är det hela europa

Jag säger: ja men oj ja!

Jag säger: överbefolkat, hälften kommer inte få plats

Ellen säger: precis

Ellen säger: om man räknar med att det inte BARA är fotboll heller, det är allt från friidrott till bowling, löpning, golf.. m.m.. om man räknar 3 lag (ca 60 pers) + 40 suportrar så är en ö redan 100 pers

Ellen säger: var skall dom bo då?

Jag säger: haha precis

Jag säger: haha, det är redan fullt! XD

Ellen säger: ungefär 30-35 öar brukar ju vara med i öspelen

Ellen säger: muahahahaaaa

Ellen säger: och nu är det redan ont om platser och vi är 37 000 typ (tror jag)

Jag säger: MAN ÖVER BORD

Ellen säger: hahah, EXAKT
 

Ellen säger: hur skall alla komma hit till ön på så några dagar?

Jag säger: hur fan ska folk komma in på ön? xD

Jag säger: dom får sova i havet

Ellen säger: skaffa en gummibåt eller madrass att guppa på i våra vikar ute i skärgården

Jag säger: så har ni nog.. typ.. ett träd att.. bygga koja i

Ellen säger: ja, det gör jag! sen hyr jag ut den


Ellen på sin semester nu här om veckan (:
(och ja Ellen, vet att du kommer svära satan nu ;D)

3

Kategori: En vardag

Ja, nu är rummet klart :) Eller ja, var väl klar runt 3 tiden kanske, men inte haft orken att blogga. Både pappa och mamma blev supernöjda (tack och lov) så ja, finish. Har dessvärre inte tagit någon bild än, eftersom mamma gick och la sig tidigt och jag inte hann smita in när dom lagt tillbaka sängarna. Förstår bara inte hur de orkar sova därinne med målarfärgslukten? Eller ja, för en gångs skulle stank det inte färg (mja, kanske bara jag som inte kände det eftersom jag satt i 2h i rummet?). Kanske helt enkelt börjar bli emun mot starka lukter? ;)
Så har jag ritat upp övningar till träningen imorgon. Har fått ideétorka, så kollade genom pappas innebandypärm och ritade dem för att memorera dem. Hittade många väldigt bra övningar, dock är dom än så länge lite för få för många av dem. Men får göra det bästa av situationen imorgon :) Funderar på ifall man ska ha med sig shortsen och passa på att dra ett par varv i hallen medans man ändå har tid? Maby maby.Knäskyddet har blivit lite litet nu, har fått lite större muskler runt knäskålen pga "mitt jobb". Mycket knäböj, stå på huk och springa i trappor. Får ont av alla de, men de har gett mig lite muskler så det stabiliserar, så ska väl inte klaga :)

Så fort jag får tid över så ska jag sätta mig ner och ringa till medicincentret för att boka tid till ortopeden. Ska nog även fråga skolsyster om hon kan hjälpa mig. Har hört att det nästan är omöjligt att få tid där hos ortopederna, men har man inte försökt så har man heller ingen chans :) Känns bara som vilken läkare eller barnmorska man än ringer till så blir man inte tagen på allvar. Hade tur sist jag ringde till kk, det var en jätte trevlig reseptrionist i andra änden som faktist lyssnade på mig :) Dock var det inte till någon hjälp eftersom min barnmorska inte hade några tider.. men ja, iallafall så blev jag glad åt att en reseptionist tog mig på allvar :)

Tillbaks till skolan imorgon igen då. Prov i måleri det första vi gör, sedan religion. Efter det hem, äta och sedan kånka med all träningsutrustning till mässhallen. Men det är underbart att komma dit och mötas utav glada småtjejer som verkligen ser fram mot att få träna :) All irritation man fått under dagen (ja, det är väldigt mycket sånt när man har en viss lärare) släpper när man ser små glada ansikten! Ännu bättre när dom har kul :) I love it! Ska jag vara ärlig så trodde jag aldrig att jag skulle klara av tränarrollen, att ha hand om småtjejer och lära ut. Men det funkar bara bra, och det är framförallt kul. Men mycket tack vare att jag har Rambo där, hon ger mycket positiv energi :)

Långt inlägg, men ja. Ta igen för det lilla jag skrivit innan ;P

2

Kategori: En vardag

yes! Det blev målat iallafall :) Har grundmålat alla väggar nu! Så nu är det bara att se över spacklingarna och sedan färdigstryka. Tog sin lilla tid eftersom jag använde en stege att springa upp och ner för, men ja.. klart blev det iallafall :) Tur att radion finns! En av de bästa uppfinningarna, enligt mig :)
Och grattis mig som för en gångs skull inte lyckades trycka upp skallen mot nymålad vägg! ;D (Ja, jag är rätt klantig i vanliga fall. Är det inte huvudet så är det handen). Nu blir det att vila ryggen till imorgon (haft skapligt ont i ryggen de senaste veckorna, tror det brors på min madrass i sängen). Lite pit får man allt lida av! ^^

Nu blir det spela Bejeweled på jesper.nu :) Beroendeframkallande spel - Eeehm, ja ^^

1

Kategori: En vardag

Har börjat med själva renoveringen av sovrummet. Spacklat hål, schelakerat (fast jag använde då kvistlack. Funkar lika bra!) och täckt golv. Dock kan jag inte göra så mycket mer nu, måste vänta på att spacklet torkar. Ska nämligen spackla i ett antal djupa hål fler gånger eftersom spacklet kommer sjunka in. Så får helt enkelt bara dra ut på tiden på annat sätt. Ah well, förhoppningsvis kan jag måla redan ikväll, men det tror jag inte på. Blir nog imorgon.

Nu blir det spel på jesper.nu! ;D

At the end of wvery week

Kategori: En vardag

Och ännu en gång har jag fått byta smycken i örat. De andra satt bra, men jag kunde inte sova med dem märkte jag ganska snabbt. Jar fått sår i öppningarna och hålen har töjsts ut precis i varje öppning. Lite tråkigt :/ Men nu har jag iallafall ringar så de ska läka bättre :) Och det ser ju inte sämre ut för det! Dock har jag nu en i silver och en i svart, men ska snart byta till en färg.. trotts att det är svårt att välja vilken av dem jag ska ha ^^
Fick nämligen 3 ringar av mina kära föräldrar idag :D Två svarta och ett silverfärgat. Men allt är i kirurgiskt stål :)



Grr, jag blir galen på att bilderna blir så dåliga med mobilkameran! Varför ska jag alltid vara i bruk efter digitalkameran när jag inte har den hemma? Alltid samma sak ^^ Men ja, ni ser ju iallafall..

Skulle även hämtat ut min lins. De ringde från optikern och sa att den kommit nu, men tror ni jag kom ihåg det? Men neeej, det är väl inget viktigt att komma ihåg? Gahr! Det hjärnan inte gör, får kroppen lida för (som mamma säger).

Cant touch this

Kategori: En vardag

Idag syndar jag. Det är nog inte mer än rätt. Mamma köpte en Pepsi Max åt mig, efter att jag inte druckit läsk på snart 3veckor. Varför jag slutade var för att jag hade ont i tänderna, det var första varningstecknet för "för mycket läsk". Men nu ilar det inte i tänderna längre, så kan unna mig något en dag :) Men ska inte börja dricka så som jag gjorde förut. 2l Cola Zero per kväll är inget att föredra. Hade inga sömnproblem alls, men tänderna blev inte så glada. Och så var det inte direkt bra att jag även drack energidrycker samtidigt om dagarna då jag fick hjärtklappningar ;P Men som sagt, ibland kan man ju faktist unna sig något :)

Fick ett par übersöta tofflor/sockar av KJ:s mamma häromdagen :D (Eller ja, hon postade dem till honom, så hämtade jag dem hos honom). Dom är grymt fräna! Förstår inte hur man kan göra så fräna saker, för hand! Kolla!:

Hur fräna som hellst! :D

Break it down

Kategori: En vardag

Fick mig ett rätt gott skratt idag. Inte för det var om något komiskt, utan mer patetiskt. :)

Har inte direkt känt för att blogga nu på ett tag. Knappt ens sitta vid datorn så mycket. Men iallfall, var hos KJ igår. Fick med honom på film, trotts mycket gnäll och suckar från hans sida ;) Gott'sha! Såg på en del asterix filmer och på Unga mödrar (ja, HAN såg också på det). Blir helt tagen av att en del unga tjejer klarar av mamma rollen :)
Kom hem runt halv 10, så hade missat halva Efterlyst eftersom jag fick för mig att det började vid 10. Men såg hälften iallafall. Slocknade rätt fort efter Sex and the city. Men det finns nästan ingen skönare känsla än att bädda ner sig och bara somna, när man är så trött som man kan vara :) Och inte för att tala om att min kära mor kommit hem vid 10 de två senaste mornarna med nybakade frallor till frukost!

Imorgon blir det att hjälpa mamma att handla lite i ingelstad, och sedan börja spackla småhål i deras sovrum. Så ska jag väl se över svenskan och skriva recension om två noveller samt blänga genom snickeriprovet. Vet inte varför, men jag har alltid varit rätt bra på det här med skolan. Just det här med att sköta läxor, plugga till prov och lämna in inlämningsuppgifter i tid. Men ja, lite ansvar har jag väl i kroppen, fast jag själv inte inser det! ^^ Men åandra sidan skulle jag ju inte klara av att ta hand om lilltöserna på innebandyn annars?


Grattis till Matilda som klarade körkortet! :)

And so on

Kategori: En vardag

Idag har det vart en såndär irriterande dag. Men har iallafall (med mycket hjälp av mamma!) fått ihop ett CV och ett ansökningspapper :) Så nu är det bara att se om jag får ha mina referenser så är det bara att börja söka jobb. Men som sagt, har vart på halvmurket humör nästan hela dagen, vilket inte är kul för någon.. alls!
Ska ta och sova om ett tag, och invänta på att imorgon blir en bättre dag :)

Nu har jag bara en wallanderfilm kvar att se. Eller ja, egentligen två men mastermind vet jag ju redan hur den slutar och vem som är 'mördaren'. Men iallafall, nu är det bara en kvar. Har väl sett runt en 10 - 12 filmer iallafall (om jag nu inte är helt ute och cyklar med antalet).
Annars har det väl inte direkt hänt något annat att nämna. Blev inte att måla om nu på lovet ändå, det passade inte ihop med mamma jobbtider eftersom hon jobbar sent och tidigt för det mesta. Så får ta det senare! Det är väl inte direkt någon brådska heller, det är ju inte så att färgen får ben och springer sin väg ;P

Nej, nu blir det väl sängen antar jag :) Tjing!

Why wont you tell me what it is

Kategori: En vardag

Morrn!
Funderar på att gå och kolla på IBFs match idag. Men vet inte, det är inte lika kul när man inte har någon att diskutera med, eller iaf bara prata med under matchen ;P Men det verkar som de flesta är upptagna. Så får se hur man gör. Var länge sen jag såg på en match nu, kan vara på tiden att få lite mer idéer :)

Har inget att plugga heller. Svenskan kan jag inte göra så mycket på eftersom de mesta ska vi ha genomgång på. Det är två korta noveller som man ska skriva en redovisning på eller redovisa för läraren. Men då skriver jag hellre, och sedan har jag ju såklart provet som är efter lovet. Men det är inte svårt ens, eftersom jag redan kan hur man målar snickerier. Så ja, finns inte så mycket att göra eftersom jag inte ligger efter någonstans. Så får väl helt enkelt fortsätta på novellen jag påbörjade för inte så länge sen :)

Back to the wild frontier

Kategori: En vardag

Har haft som ett maraton nu hela dagen. Älskar verkligen wallander och beck :) Men nu får det räcka för idag, kommer troligtvis se resten av filmerna imorgon. Vi har ju ett par om man säger så ^^. Låter som om jag haft en tråkig dag, men det har faktist varit skönt att bara ligga och titta på film. Det är sällan jag gör det, är inte sådär film fanatiker direkt. Så det passade ganska bra.

Hittade en väldigt gammal bild från innebandyn. Tror det här var en av de första matcherna vi körde (alltså 2004). Så ja, där var man en liten plutt :) Och ja, jag är med på bilden. Jag är den slöhasen längst till vänster ;)

No time for screaming

Kategori: En vardag

Suttit och tittar på Wallander och Beck hela dagen. En maraton skulle man kunna säga :) Gamla beck då, med Gösta Ekman. Förstår mig inte riktigt in i de filmerna, men antar att man måste se ett par stycken för att förstå dem. Har ju bara sett de nya beckfilmerna innan, och dom är ju lite mer våldsamma. Gamla beck är mer tankeverskamhet. Men de är inte sämre för det. :) Nej, nu tillbaka till filmerna!

Back in controll

Kategori: En vardag

Morn! :)
Det gick faktist bra att sova inatt. Men det var nog för att jag automatiskt sover på höger öra. Ömmade inget alls i vänster öran är jag vaknade :) Därimot i framtänderna! Har totalt glömt bort min natttandställning de senaste månaderna *fy skäms!* så kom på det igårkväll att jag MÅSTE använde den. Och så visade de sig att EN tand har flyttat sig 1mm, så det var lite körigt att sätta in skenan. Men den flyttade sig nu under natten :) mirakulöst nog! Så ömt, det kan man lugnt säga. Gjorde något ont när jag skulle bita ihop och sedan när jag plockade ut den. Måste komma ihåg att ha den inne om nätterna. Och nu ska jag ha den varannan natt, men ska nog försöka ha den inne varje natt, så jag verkligen kommer ihåg den. Så, vad ska man göra idag?

Holding my breath

Kategori: En vardag

Ja som jag skrev i förra inlägget så bytte jag smycken. De sitter bra, men kan inte ha på min hörlurar så som man ska, och kan nog troligtvis inte sova på dem heller. Men ska ge det ett försök iallfall (envis som jag är). Annars blir det att gå upp och sätta i staven istället :) Var bara lite smått svårt och komplicerat att sätta in dem eftersom hålen går genom "viket" i öronen. Men som sagt, fröken envis klarade det efter mycket "aj.. aj.. aj..aj.." :) Och inte började det blöda heller! Så ett urbra tecken på att det läkt :D Dock vågar jag ändå inte bada än. Men det kan jag ju ändå inte göra av vissa andra skäl (som jag inte behöver skriva rakt ut här).

Ännu en gång blev det en rolig konversation med KJ i telefonen:
Jag: MEN DU! kan vi inte köpa heliumballonger? :D
KJ: Jomen visst, det är skikul med rösten :D
Jag: Jag har aldrig testat :o
KJ: inte?! Men då kan vi köra med tyngre gas än luft, då får man basröst :D
Jag: JAAA!!! :D
-10min senare-
Jag: Kan du inte testa att ta viagra någon gång? :)
KJ: öh.. jaha?!
Jag: Ja, men bara som test. Menar, ta ett piller och se hur länge det håller!
KJ: Ja jo, det kanske vi kan? ;o
Jag: Ja, men du får inte göra något när du tagit det! Inget lek!
KJ: Satan.. det kommer göra ont!.. eller nej.. inte ont.. men.. ONT.
Jag: YES! du sa ja! :D
KJ: Jajo, men då slipper jag väl att pierca bröstvårtan? :)
Jag: JUST JA!!
KJ: FAAAN! Varför påminde jag dig om det?!

Du är så söt älskling, vet du det? Lite smått korkad ibland, men ändå så söt :D

Fredag den 13nde, min turdag?

Kategori: En vardag

Har inte haft direkt lust att sitta vid datorn, därför har jag inte bloggat på ett tag.

Men nu har jag äntligen köpt min efterlängtade videkomera :D Blev en Samsung Mini DV :) PLUS att jag har fått mina smycken till piercingen som jag köpte på tradera :D Snacka om att fredag den 13:nde verkligen är min turdag! Det har det varit sen jag var liten. Allt bra händer just på den här dagen, eller så är det bara att jag tänker på det sättet. Men med all rätt eftersom jag hade en skitdag igår. Vill hellst bara glömma gårdagen helt!
Så nu är Thuna glad till 1000 x max! Wihu ^^ Lämnade även in min digitalkamera till reparation, få se om de kan göra något åt den. Den är inte trasig, men onoff knappen är seg så ibland stänger den inte av sig och ibland sätter den inte igång. Så ser man heller inte en del kort man tagit, bara en svart skärm. Men de är lite skumma på Mediamarkt, först gick vi till kundservice som skickade ut oss till en som jobbar med kamerorna. Men den killen var dryg mot oss, och skickade oss tillbaka till kundservice. Vi sa vad "kamerakillen" sagt till oss, och till och med killen i kundservice tyckte att det var drygt svar. Men kundservicekillen blev iallafall trevlig efter det :) Så han sa att dom skickar den och ser om det går att fixa till den, annars får jag pengarna tillbaka. Så nu blir det bara kort från mobilen eller videokameran i en månad framöver. Lite segt, men hellre det än att inte ha någon kamera alls. Tur att jag iallafall slapp betala för reparationen :) Hade även tur med det, så se! Tur dag :D


Syster försöker ta sig genom bundbanden som Merdiamarkt
jämnt sätter på paketen. Eller som syster sa:
"Nu gör vi inbrott i paketet.. MEN EN NYCKEL"
Och ja, hon använder en nyckel ;)


Twisted med kulor :) Ursäkta den dåliga bilden, men som sagt så
har jag ingen digitalkamera så mobilen fick duga! :)

it's a kind of magic

Kategori: En vardag

Jag ser faktist fram mot att börja jobba. Skulle vara skönt att komma ut på praktik nu. Visst är det jobbigt att gå upp 5.15 om mornarna och det första man tar på sig är arbetsbrallorna. Men det gör mig inget, bara känslan när man kommer hem vid 5tiden och är fysiskt utmattad är en bonus. Att känna att man verkligen gjort något :)

Fick höra något underbart idag. Att vi, ELEVER, hade fullständigt rätt! Det är inte ofta man får höra det :) Synd bara att det inte kom tidigare så vi fick ändra på det under tiden. Men det var skönt att få höra att VI hade rätt!

Everything comes to an end

Kategori: En vardag

Dagen har varit helt okej faktist. Trotts att det kändes ganska meningslöst att gå på religionen. Var där, hon sa "ni kan plugga" och åkte hem ;P Men mitt humör blev på topp när träningen kom, som vanligt :) Blev lite av en slö-träning, men de fick springa av sig lite iallafall. De var inte så många idag, så det fanns inte så många övningar vi kunde göra. Så det blev mest dribbling och skott på mål. Och match såklart! Ännu roligare när pappa kom mot slutet.
Pappa: Gå in med kropp!!
Jag: Pappa.. hon är 7 år!
Pappa: ja, men hon ska ju lära sig från början!
Jag: pappa.. du är inte tränare längre! ;)

i'm never gonna dance again

Kategori: En vardag

Det blev att se på beck. Det är reklam just nu så passar på att skriva lite :) Spelar in Trolkarlens hemligheter på boxen därnere så kanske jag har tid att se på det sen under veckan. Denna gången är det Beck - Flickan i jordkällaren. Otäckt, som vanligt. Alltid hemskt när det handlar om barn! Det är ju självklart otäckt vad det än är för mord, men just barn och djur som inte kan göra motstånd :/ Ja, ush!

Dagens!

Kategori: En vardag

Jag: kan inte du pierca bröstvårtan?
KJ: vaa??!? öööh?!
Jag: ja, jag vet att du vill :D
KJ: ihelvete heller!
Jag: ska utmana dig när du är onykter :)
KJ: JAG SKA BLI NYKTERIST!
Jag: DU?!.. NYKTERIST?!.. HAHAHAHAHAHAHA!!!!

We are the champions

Kategori: En vardag

YES!! Sverige vann LG games :D De hade ett riktigt bra spel och lag i år. Nu sista matchen vann de med 4 - 0 över Finland. Med tre raka segrar i fickan, så vann tog de hem allt. Så nu har vi smått bevisat att vi är på banan igen. Som syster sa nu vid middagen: "Där ser dom, vi behöver inga NHL spelare för att vinna". Men självklart så kan det ju bli lika bra om det kommer lite folk från NHL också! Så nu har vi VM att se fram mot, och så klart Elitserien som pågår nu.

i'm just the pieces of the man i use to be

Kategori: En vardag

Måste säga att jag älskar att det blir ljusare om eftermiddagarna! Skönt att kunna gå ut med hunden runt fem och inte slå halft ihjäl sig i mörkret. Dock är det väldigt halt på marken, men den här gången var det nog hunden som halkade mer än vad jag gjorde. Lillstackarn ^^. Pluggandet går sisådär. Har läst genom båda proven, men vad gäller religionen så är det lite knepigt att komma ihåg. Det är trottsallt ganska mycket att lägga på minnet. Men som man brukar säga; Gör så gott du kan.

Ikväll blir det att se på "Trollkarlarnas hemligheter" (om det nu är så det heter?). Lustigt att man kan genomskåda de flesta tricken på detta programmet, men att man inte tänker på det när man väl sitter i publiken? Men ett och annat trick ska det nog bli att träna på och köra på nästa fest ;)
Är det bara jag som vill att Insider ska börja igen? Gillade inte det programmet förut, men nu under förra säsongen såg jag nästan halva. Man blir väldigt irriterad, nej arg! när man ser det. Det är otäckt när det händer saker i trackterna där man bor. Men iallfall, det är ändå intressant att se och speciellt att höra kommentarerna folk lämnar som visas under eftertexten. Många har bra synpunkter, medans andra bara slänger ur sig svordomar :)

Ja just det! Har köpt piercingsmycken på tradera! :) Köpte dem direkt, eftersom de var billiga! Se när de kommer bara. Kan vara kul att ha något annat i örat än bara en stav.


min industrial (:

ther's moments i believed you were there

Kategori: En vardag

Nu har jag försökt att plocka undan lite i rummet. Dock har jag bara sneglat lite på läsningarna till proven. Men ja, jag ska försöka sätta mig med det sen.. snart :)
Är rätt förvånad över att jag inte gått och köpt Cola Zero. Har varit på Willys hur många gånger som hellst. Såklart känner jag sug efter det, men mja. Ska härda lite till iallafall :) YEY ME!.. eller nått sånt.

Skolan imorgon kommer som vanligt bli smått seg. Men värsta dagen är ändå Tisdagar.
Imorgon: Måleriteori & Religion
Tisdag: Svenska & Religion
Onsdag: Praktiskt (Måleri)
Torsdag: Praktiskt
Fredag: Praktiskt
Kan ju inte klaga på schemat alls! Inte mer än att svenskan är upp mot 3h lång (med lunchbreak) och sedan religion i nästan 2h. Klarar man sig genom svenskan utan problem, så kommer religionen ta halft kol på en. Men nu på tisdag har vi ju prov, och får förhoppningsvis sluta när vi är klara. Men det brukar vi jämnt få, så ja ;)

i didnt here you enter, no i didnt hear the door

Kategori: En vardag

Ush, seg söndag. Brukar vara seg på söndagar, men inte såhär seg. Ahwell, har gjort klart frågorna till religionsprovet så tänkte gå genom allt ett par gånger idag. Och så ska jag nog ta och städa upp lite i rummet. Om inget annat är det väl tidsfördriv iallafall :) Se om jag kanske kan kolla genom snickeriprovet med! Måste komma ihåg att köpa frimärken med. Ska skicka Ellens julklappar! (Ja, jag vet att det är väldigt sent. Men det brukar vara såhär oss mellan). Ska även sätta mig och försöka förstå övningar från pappas innebandymapp. De är lite komplicerade att läsa, men ska rita om dem så de blir lättare :) Väldigt många bra övningar. Mycket springa, bollteknik och passningar. Nästa träning (vilket är imorgon) lär det inte bli så jätte mycket träning, eftersom pappa och Sebbe skulle komma och prata lite med töserna. Men ska börja lägga in moment så de lär sig att komunicera på planen. Det är A&O.

Så mja, det är väl dagens saker. Sen får vi väl se om det blir mycket av det ;P
Har fått värk i svanken, trot det kan bero på mina rygglyft alternativt sittupsen. Gör dem inte fel, så det är inte det problemer är. Har trott att det varit mensvärk hela tiden, men nae. Låg på mage och pluggade igår, så sträckte jag lite på ryggen och det knakade till och värken släppte lite. Så ska se om jag kan sträcka lite mer på ryggen oftare :)

waitin on your call

Kategori: En vardag

haha, måste bara säga att min katt är rätt söt :D (trotts att hon är en pain in the as ibland!). Hon kräver att få ligga i mitt knä, och lägger jag ner henne på golvet så gör hon ALLT för att hon ska få komma upp igen! Sen när jag inte klappar henne så tittar hon på mig som om hon säger "KLAPPA MIG DÅ!!!". Haha hon är lite knas, min kisse ^^


gammal bild

it must have been something you said

Kategori: En vardag

Såg lite på melodifestivalen nyss. Det var EN låt som lät ok. Det var hon i början, men läderkläderna :) Sen ångrar jag att vi fortsatte titta. MF var inte direkt något för oss här hemma längre. Men mja, har ju gett det ett försök nu iallafall ;P Sen började Rosa pantern. Trodde den skulle vara rätt bra, rolig. Men nja, den var inte heller någon höjdare. Det var den nya rosa pantern. Pappa sa att de äldre filmerna var bättre, så får väl tro på det då ^^

Känner mig seg nu. Det brukar jag inte göra såhär dags. Men det är väl för jag inte direkt gjort något vettigt idag. Knappt gått ut alls. Eller jo, ner till affären och sen ut med hunden. Men är glad att det inte är kallt ute åtminstonde! Tyvärr får man ju då stå ut med slasket.. mindre kul. Men som sagt, frös ju inte öronen av mig :) Brukar göra ont i piercingen annars när det är kallt och jag är dum nog att inte ta på mig mössa! (do'h!)
Och hunden har fått sig ett bad idag med. Inte av mig förstårs, men ändå. Hon är fluffig kan man ju säga. Men mja, nytvättad hund och så är det blask ute. Inte direkt den roligaste kombinationen :)
Imorgon blir det plugg! Plugg plugg plugg. MÅSTE. Har kommit ungefär halvvägs nu, så borde orka resten med. Eller borde och borde, SKA rättare sagt!

Har förresten slutat att äta massa skit! INKLUSIVE Cola Zero! Det ni. Lite segt sådär, men mja. Efter några dagar försvann huvudvärken faktist :) Så nu dricker jag mest saft (Fun light, tropical fruit) och äter popcorn som 'onyttigt'. Måste tänka på tänderna. Känner av ibland att det ilar och gör ont i dem när jag borstar, så ska se om det kanske blir någelunda bättre om jag försöker hålla mig borta från så mycket som möjligt. Och JA, att sluta med Cola zeron var värst av de värsta. Dumma koffein! ^^

to mutch love will kill you

Kategori: En vardag

Inte bloggat på.. ett tag. Inte haft direkt tid eller lust att sitta så mycket vid datorn. Men ja, nu är jag tillbaka iallafall :) Var hos KJ igår (inte träffat honom på länge!) var mys :) Vi såg på Asterix och Obelix (ja, jag såg dem häromdagen innan) men man kan inte se för mycket på dem filmerna!
Skulle egentligen ha börjat måla om idag, men icke. Mamma sa att vi kan ta det på lovet istället, om jag nu har tid ;) Så har jag börjat att plugga till religionsprovet med. Kan ju säga det att ja, det är tråkigt. Massor av sidor om saker som jag inte direkt vill lägga energi på. Men a mans gotta do, what a mans gotta do, eller vad man nu säger.

Börjar stressa mer över studenten. Inte själva studenten, utan mer över efteråt. Jag hoppas jag får ett lärlingsjobb! Men tänkte sätta mig ner och skriva CV iallafall och skicka runt ifall att. Man kan ju inte förlita sig på att det finns praktikplatser. Ska även gå in och kolla om det finns några andra jobb tillsvidare. Men ja, ska försöka att inte tänka på det så mycket (vilket är lättare sagt än gjort för min del) men försöka går ju :) Såå.. Mja, annars letar jag fortfarande efter en videokamera. Förstår inte att det ska vara så svårt! Men ja, keep on lookin =)

Work work!

Kategori: En vardag

Yes, nu ska jag komma igång igen :) Börjar med:
10 x 3 situps
15 + 10 rygglyft
10 x 2 benlyft.
Sen blir det att lägga till armhävningar och tillslut få upp konditionen :)
Måste ju föregå med gott exempel som tränare, + att jag mår bättre av att göra lite olika övningar. All frustration, aggression och dunga känslor försvinner! :)

I'm sick and tired

Kategori: En vardag

Vaknade imorse med världens mensvärk i svanken som gick upp i ryggen. Svårt att ens komma upp ur sängen, men gick upp iallafall. Men bara för jag gick upp så började ja må illa, så jag ringde och sjukanmälde mig. Tog en värktablett och gick och la mig med tvn på. Så mja, ingen rolig dag ändåslänge. Hoppas man mår bättre sen till mötet.

Ska nog försöka läsa till religionsprovet som är på tisdag. Är lite väl lat just nu. Men läsa det som ska läsas och skriva anteckningar om texten, så jag slipper läsa texten 300ggr! :) Sedan får det gå som det går. Har inte så jättemycket tid att plugga nu i helgen då jag ska måla om här hemma. Eller ja, jag och pappa ska det ;P

So I might as well begin to put some action in my life

Kategori: En vardag

Ser på Las vegas just nu. Väntar på att Unga mödrar ska börja. Så tänke passa på att skriva några rader om "allt och inget". Ska jobba i skolan imorgon. Till en lägenhet med en av lärarna och renovera lite. Sedan till ett möte. Det var prat om att familjen skulle åka och kolla på videokamera imorgon, men tyvärr kunde inte systra mi. Så mjaa får väl se. Får väl helt enkelt vänta och se om det blir av. Blir det inte, så blir det inte :)

Så på fredag ska jag till min sötnos :D äntligen! Inte setts på länge nu känns det som (sentimentalt, jag vet).

Jag kom, jag såg och jag tror inte mina ögon

Kategori: En vardag

Har suttit och kollat på Asterix och obelix med mamma :) Först 'de 12 stordåden' och har sett ungefär hälften av 'asterix och britterna'. Man kan inget annan än älska dessa filmer! Har de flesta filmerna, men vill ha 'baotastensmällen'. Den var år sen jag såg, och har den bar på vhs.. någonstans ;o Leta gärnet! ^^

if you cant make up you mind

Kategori: En vardag

Mja kyligt var det allt, men inte frös man inte. Svettas som en gris! Det enda som är kallt på mig är mina kinder och hakan ;P Men riktigt skönt att gå ut en sväng! :) Behövdes verkligen, trotts att det småsmärtar lite i knäna! Men so what, nu har man rört på sig iallafall ;D höhö.

Hold the line, love isnt always on time

Kategori: En vardag

Mah, blev hemma idag. Vi hade föreläsning i aulan egentligen, men känner att det inte skulle gett mig speciellt mycket. Känns som att det kommer ge mig mer att plugga till det jag har prov på och som ska vara inne snarast. Så idag blir det att försöka plugga till religionsprovet som är på tisdag, snickeriprovet till efter lovet och försöka göra så mycket svenska som det går (har papper, men som vi tydligen ska ha genomgånger om). Skönt att jag iallafall har mamma hemma, det är så tråkigt att vara hemma själv mitt på dagen! :)

Men det är jobbigt att försöka piggna till. Sitter med en energidricka och ryser av bara tanken på att gå ut. Det ser svinkallt ut utomhus. Frost överallt, men det är sol iallafall :) Jag och mamma ska snart ut en längre sväng med doggipoo (hur jag nu ska stå ut med kylan?). Bit ihop var det!



Våran doggiepoo, Thinkerbell! (:

She's a killerqueen

Kategori: En vardag

Dagen har varit rätt.. ja, vad ska man säga? Seg?
Började med måleriteori vid 10, vilket var en helt onödig lektion att åka in till. Det enda vi gjorde var att sitta och rita lite, jag satt i telefonen och försökte få tid till KK (kvinnokliniken) och var hos skolsyster. Bortkastad tid? Well, you tell me. Så lunch från 11.15 - 12.15 (vilket är ovanligt långt för att vara vårat schema) och efter det religion. Satt som på nålar, var otroligt rastlös. Orkade verkligen inte med ännu en föreläsning en hel lektion igen. Men läraren pratade bara en timme, sedan skulle hon på en föreläsning så vi fick gå hem och jobba :) Dock har vi prov nästa tisdag, så det blir plugg plugg plugg! Hur som haver, hem för att prata med mamma om telefonsamtalet, och sedan vid 16.30 skjudsade far min bort mig till träningen. (Ja, mina föräldrar är otroligt snälla som skjudsar mig). Min dag, seg fram till träningen :)
Träningen räddade verkligen min dag!

Och nu sitter jag här. "Gå och lägg dig" skulle de flesta nog säga. Men icke då, jag är nattuggla på gott och ont. Fast.. det lär nog inte bli så mycket nattugglande när praktiken börjar.. eller ens efter den om jag ska vara ärlig. Då är det upp halv sex och jobba vid sju :) Men ser faktist fram mot det, hur konstigt det än låter. Har hellre så jag måste gå upp tidigt, men får jobba ordentligt och på tider istället för att gå i skolan och slöa. Arbetsnarkoman senare i livet?



Måste bara säga att jag älskar den här bilden på Freddie Mercury :D
(google)

Ny Designe!

Kategori: En vardag

SÅÅ! Nu har jag äntligen nya designe på bloggen :) Allt tack vare Matilda! TACK så hemskt mycket, ännu en gång :D

i want it now

Kategori: En vardag

Blev inte att kolla på videokamera. Pappa var inte körduglig och så for klockan iväg fort. Så ja.. känner för att ge upp om videkamera, ska tydligen inte ha någon ;) Budade på ett flertal på tradera med, men si nej det ville sig inte!

Nu håller jag på med en ny designe till bloggen :) Layouten är så gott som klar, så nu behövs det bara en matilda som jag hjälpa mig att mixtra in den. och NEJ, jag har fortfarande inte lärt mig sånt än ;P

Alltså.. aj!

Kategori: En vardag

Hmpf (som Tom skulle säga). Min träningsvärk går mig på nerverna. Det gör inte ultra ont, men jag kan inte lyfta armarna :D *gnällspik som vanligt* "Du är gnälligast av gnälligast" som någon så snällt kallade mig ^^

Nu har jag iallafall gjort klart min del av projektarbetet :) Så nu behöver jag bara Saras del, så jag kan sätta ihop allt och färdigställa det. Det ska vara klart v 13, men ja.. när jag väl kommer igång med pluggandet, så råpluggar jag verkligen! Då vill jag få klart allt nu nu nu! Men ja, får bita ihop och inte stressa henne (det känns som jag ofta gör det). Så ska väl sätta mig ner med snickeriprovet med. De provet skulle vi ha först efter lovet, men det är väl lika bra att plugga in det. Som mentorn sa "det här kommer vara lite svårare". Har för mig att han även sa att det var ett av de sista proven. Har fått bra poäng på de senaste vi gjort, så vill ju gärna göra bra ifrån mig på denna med, så man kanske kan få sitt söta lilla MVG :) Dock blev jag sur när han sa att "ja, men ni har iallafall G på rummet. Det är svårt att få högre". PFF! ALLA säger att vårat rum är perfekt (skapligt perfekt iallafall), och så får vi inte mer än G?! Vi räknade åtminstonde med VG! Kommer klaga satan om vi inte får det, var så säker ;)


Avgör själv! (trotts att bildkvalitén inte är den bästa på bilderna)

    
(tryck på bilderna för att se dem i större format)

Säg godmorgon till en söndag

Kategori: En vardag

Hm, sov länge idag. Vaknade runt halv elva och försökte tvinga mig själv att hålla mig vaken. Men det gick.. lagomt bra iallafall ;) Ska försöka göra klart min del av projektarbetet idag. Ju fortare jag gör det, destu fortare blir jag av med det :) Hoppas mummel blir klar med sin del snart med, så slipper vi tänka på det alls! Då har vi bara svenskan att grubbla över. Men den ser ut att vara klar snart med! Så behöver jag plugga till måleriprovet med. Snickeriet invändigt. Inte direkt svårt, men måste kunna termer som är görsvåra att komma ihåg, och vilka penslar som går till vad.

Har träningsvärk i armarna idag efter flytten igår. Har ont i från armvecket och upp i överarmarna. Typiska träningsvärken man får efter att ha lyft kartonger och lådor :P Något otränad. Pinsamt. Får nog börja köra lite småträning hemma så jag kommer i form igen! Det känns som ett måste ;P Köra åtminstonde:
Armhävningar 10 x 2
Situps 15 x 2
Benlyft 20sek x 3
Rygglyft 15 x 2

Köra det varannan dag så kanske man kommer upp lite i form och inte får träningsvärk för minsta lilla. Tur att jag iallafall inte får träningsvärk av jobbet! Det hade varit ännu mer pinsamt :D

Och så andas vi ut

Kategori: En vardag

Nu har alla åkt hem. Skönt. Lugnt och tyst :)

Borde nog fundera på refrängen tror jag, men mja. Vet inte, inte direkt trött. Jag vill skriva, men jag har noll ideér för tillfället. Så tips till nästa novell? :) Och nej, inga vampyrer. Försökte skriva en, men jag det gick väl.. mja, sådär är väl underdrift ^^

Kom på att det kanske blir att kolla på innebandy imorgon med :) Mathias skulle spela vid halv sex tiden, se om man hinner gå upp och titta! Och fan dig om du inte gör ett Zorro mål nu när jag tittar ;)

Jaja, får väl ta och krypa ner i sängen iallafall då. GODNATT :)

Vuxenvakt?

Kategori: En vardag

Hm, ja. Jag kan ju inte direkt påstå att vuxna kan hantera alkohol bättre än ungdomar. Vad jag hör och ser när jag kommer ner är inte ens i närheten av hur våra fester ser ut. Vi är vädligt lugna, tillskillnad mot detta.
Så istället för barnvakt, kanske man ska säga att jag sitter vuxenvakt?




Älskling, saknar dig<3