thuna

Hade du verkligen viljat så hade du gjort det - åtminstone försökt!

Save me before i fall apart

Kategori: En vardag

 Den här låten är fantastik. Observera då att jag väldigt sällan lyssnar på denna sorts musik.
 

Två små båtar möttes på ett hav

Kategori: Mitt "riktiga" jag

Nu var det ett tag sedan jag skrev av mig. Har mått rätt kasst ett par dagar kan jag väl erkänna. 
Men innan det så kan jag prata lite om att jag "var på bråvallafestivalen". Kan inte direkt påstå att jag egentligen var där så mycket. Meningen var att jag skulle campa och vara där så gott som alla dagar. Men på vägen upp så stressade jag i onödan. 
Första dagen när vi lämnat alla saker på Bråvalla så åkte jag, sambon och en polare hem till mina föräldrar för att fira att jag och sambon fyllt och skulle fylla år. Där brast det för min mage. Jag var så omedvetet stressad att min mage fick kortslutning. Efter mat och fika och hela köret så hamnade jag på toa. Mådde så fruktansvärt illa och hade en sån enorm smärta i magen att jag inte kunde resa mig från golvet. 
Det slutade med att min sambo övertalade mig att stanna hemma istället då jag verkligen inte mådde bra. Och tur var väl det, för smärtan gick inte över. Jag har idag fortfarande problem med magen och äter magmedicin varje dag tills det går över. Magkatarr är verkligen inte att leka med. 
Men jag såg iallafall banden jag ville se så jag är mer än nöjd med det. Rammstein var det absolut bästa jag sett i hela mitt liv och jag hoppas så innerligt att jag får se dem nästa år igen.
 
Nu över till det tråkiga (dessvärre). Min älskade lilla Rozie (en utav råttorna) fick knölar för inte så länge sedan. Vi var hos veterinären där de konstaterade att HON tydligen är en HAN vilket vi blev helt ställda på då ingen sett det innan. Han har iallafall cancer. Vill för tillfället inte gå in mer på saken då jag bara kommer bryta ihop än en gång. Därför har jag varit oerhört ledsen och mått dåligt. Det underlättar ju inte det hela med magatarr åt något utav hållen. Men som ni kanske förstår så kommer en bit utav min själ att slitas bort och mitt hjärta kommer brista en del snart. Kommer vara ledsen. Och jag kommer tillåta mig själv att bli det, att gråta och att bryta ihop.