thuna

Hade du verkligen viljat så hade du gjort det - åtminstone försökt!

Skånebo!

Kategori: En vardag

Håller på och stökar så här mitt i flytten. Därav dålig uppdatering.
Men nu har älsklingen beställt bredband så det borde vara här nästa vecka (förhoppningsvis!).

Hörs då! :)

Hinner inte med!

Kategori: En vardag

Det har verkligen varit fullt upp idag. Packa de sista, fort iväg och handlat, hem och bära ner från vinden, packa mer. Ha isär sängen, bädda åt älsklingen och hans bror då de ska sova här inatt innan vi far iväg imorgonbitti.
Och imorgonbitti ska jag även hämta min bil från mekanikles!
Undrar vad allt gick på riktigt..

hmpf..

Hur har jag, och hur ska jag, hinna med allt? Är så glad att min familj finns här och hjälper mig just nu! (och har gjort det hela tiden) annars hade jag nog separerat från mig själv och blivit fler jag, än bara ett jag.

eh

För det vore ju rätt jobbigt.

Full vulle (rulle)

Kategori: En vardag

Phew! Har varit igång hela dagen känns det som. For iväg och köpte två kartonger till, sen hem till syster och hämta min tv, två lampor och en skrivare. Sen hem igen.. sen hem till syster igen för att käka och få upp hennes nya tv. Och nu ha jag stått och packat kläder i evigheters evigheter. MÅH, trodde inte att det skulle ta SÅ lång tid.
Det var ju åandra sidan inte bara kläder, utan även skor och diverse saker som låg åvanpå skåpen.

Ahwell, är klar för ikväll. Sen är de bra badrumssaker kvar. Sen en hel del elektronik. Dock funderar jag lägga dem i alla olika tygväskor jag har. Dator, hårddiskar och kameran alltså. Tror det blir bäst så de inte blir förstörda! De ska ju ändå köras i min bil. 

Påtal om min bil! Den ska ju in på lagning imorgonbitti. Så jag måste försöka komma upp skapligt så jag hinner gå ut med hundarna innan jag åker och lämnar den. Känns lite sådär då jag blir mer stressad. Men förhoppningsvis tar det inte allt för lång tid och jag kanske får tillbaka den redan imorgon eftermiddag. 
Annars har de ju hela onsdag och halva torsdagen på sig. 

Hoppas jag får tillbaka den imorgon. 

Hur jag ska orka gå upp!?

-suck-

Det sista är kvar

Kategori: En vardag

Hej.. hej hej....... hej.

Nu är det verkligen inte långt kvar! Ojojojoj, nej det är de verkligen inte. Längtar ändå!
Börjar dock se ut som Thinkerbell och Nalah känner på sig att jag kommer "försvinna". Det ser verkligen ut som det. Och det känns faktiskt. Det gör lite ont i lillmattehjärtat, men jag vet ju att dom ändå kommer bli oh så glada när jag kommer och hälsar på igen! Så ja.

Idag blir de att åka en sväng till Ö&B och köpa två kartonger till. Det sista ska ner i lådor nu. Det är egentligen inget kvar att packa. Kläder och badrumssaker. Så egentligen behövs bara en liten till badrums sakerna. För kläderna tar jag i säckar och mina träningsväskor.

Det är snart klart. Mitt liv är nedpackat i lådor. Allt, utom pälssons saker. Men de kan man ju slänga ner i en vanlig påse. De tar ju ingen större plats (förutom buren som ändå inte går att packa ner). 

aand off we go! 

Helt såld igen

Kategori: En vardag

Har försummat bloggen totalt igen! Förlåt! Men jag har fastnat i en sån period där jag inte kan sluta titta på anime. Jag har kollat klart Fairy Tail för stunden, så har börjar se Death Note nu istället. Blir helt besatt! OH, den är så invecklad, svårläst och jag får rysningar av den! Det är verkligen en form av "jag måste verkligen hänga med för att förstå". Helt otroligt så spännande den är!

Är helt såld på den. Synd bara att det inte är så många avsnitt av den serien. Ah well, har ju fler att titta på! Dock ska jag nog vänta med att börja titta på dem tills flytten är helt klar och sådär. Så jag har något att titta på där nere sen mer än Ghost Whisperer & Dexter. 

Ahwell, var väl mest det jag ville få sagt.

JO! Och så ska bilen in på verkstad på onsdag. Det är ju någon slang till tanken som antagligen gått sönder. Så det måste fixas innan vi åker. Har ingen lust att komma halvvägs igen och bli stående som vi blev med "Åke" (förra bilen). Men förhoppingsvis fixar de väl problemet ordentligt så det håller hela vägen ner!

Nu har jag väl sagt det jag skulle. 

Chiao!


Bild lånad från google

En natt i vardagsrummet

Kategori: En vardag

God förmiddag!

Denna natt har jag för ovanlighetens skulle inte ägnat sovandes i mitt sovrum eller i min säng. Nej, jag har sovit på madrasser på golvet i vardagsrummet. Det gör mig absolut inget då jag kan sova mitt på golvet vart som helst i princip. Men något roligt som mot påpekade för någon timme sen:

Mor: Förlåt, jag glömde nämna lamporna..
Jag: Lamporna?
Mor: Ja? Att de tänds vid fem pga timern..
Jag: Vadå? Har några lampor varit tända?

Förstår ni? Jag vaknar inte ens av att massor av lampor tänds. 
Har dock vaknat mellan halv åtta - nio varje morgon den senast veckan. Har ingen aning om varför eller hur. Det är ju åandra sidan rätt bra så jag inte sover bort dagarna. Men vaknade åter igen vid åtta idag, och en halv timme senare kommer Nala skuttandes in och tvångslägger sig under täcket.

ooh så lite det hänt

Kategori: En vardag

Hej folks!

Idag har det väl inte hänt något speciellt intressant. Varit och handlat med mor och köpt en extern hårddisk (då min var proppfull och jag behöver blåsa datorn snart). I gengälld behöver jag inte köpa ny på lääääääänge. De fick gå på sparpengarna! Annars har det väl inte hänt allt för mycket.

Är inne på en sida ang. annonsering på bloggen. Litar inte på det helt. Vet inte varför jag inte litar på det, men litar inte på att få pengar på något som man inte "jobbar för" att förtjäna. Hmpf. Någon som har erfarenheter av detta och kan avgöra om det är ett seriöst företag eller inte? Den där affiliator.se?

Hmpf!

Vill men vågar inte

Kategori: En vardag

OOOH! Hittade precis en bild från då när jag var uttråkad. Tog inte bara massor av mupp bilder, utan klädde ut mig också. Hittade precis en bild på hur jag verkligen vill se ut, men som jag inte har stake nog att fixa. 

Dels för:
1. Jag har dåligt läkkött. Mina piercingar blir ALDRIG helt läkta. (Min industrial tog 1½ år innan den slutade vätska, och den gör fortfarande ont ibland.)
2. 4 dreads i under håret! Det är inget jag VÅGAR göra.

Men jäklar så snyggt det är!

Ovanlig bild?

Kategori: En vardag

För en gångs skull är jag sminkad. Det är vääääldigt sällan jag faktiskt lägger energi på sånt. Oftast borstar jag håret som max, men sätter åandra sidan alltid up det i toffs. Lägger otroligt lite tid på att göra mitt yttre "finare". Det är inte viktigt för mig tydligen. Så länge jag inte luktar eller att mitt hår är flottigt är jag nöjd!

Men idag blev de make up! Knappt jag kom ihåg hur man gjorde (skämt å sido). Sååå, här får ni en ovanlig bild på mig. SMINKAD!


(nej, det syns inte så stor skillnad bortsätt från ögonbrynen.)
(dvs. äger inga ögonbryn)

Min mor ska inte bli datorsupport

Kategori: En vardag

haha naw, så söt min mor är!
Vi ska skaffa blogg åt henne (ju), och hon har allså skrivit en mail som inte ens existerar ISTÄLLET för att ta den mailen hon precis innan skaffade FÖR att kunna göra denna blogg hon skapat. 

Hängde ni med?
Hon har alltså skaffat en blogg som är kopplat till en mail som inte ens finns! och JO, det gick tydligen!
BRA DÄR SÖTA MOR! Du är så gullig ibland♥

Teamat med tvättmaskinerna!

Kategori: En vardag

Håller på att tvätta för fullt, jag och min mor. Eller ja, vi tvättar egentligen bara täcken och överkast och diverse sånt nu tills innan flytten. Så att allt är klart och fixat. Min mor är smart hon, det var hennes idé. (Sen att jag får lära mig hur tvättmaskinerna funkar - det är en annan femma. Vi har ju likadana tvättmaskiner därnere som i vårat hus här hemma!).

Annars idag? Vet faktiskt inte. Ska hjälpa mor att skaffa en till ny blogg, leta jobb och.. ja? Vet inte riktigt. Jag gjorde klart peruken igår. Eller ja, den är inte HELT klar då jag måste limma och klistra lite. Men i det stora hela så är själva spikarna klara! Ska försöka lägga in lite bilder senare.

Nej, hålla koll på tvätten var de!

Loki the lion

Kategori: En vardag

Började att göra min Loki he lion peruk idag. Eller ja, jag tänkte att jag skulle ge mig på ett försök iallafall. Och jäklar så enkelt det var. Trodde verkligen att det var mer teknik bakom det, men nope. Det var i princip bara att tvista lite och sen på med massor av hårsprey. Awsome!

Har bara kommit en liten bit på väg, men här har ni iallafall en förhandstitt!


Bakifrån


Från vänster


Från höger


Framifrån

Mååh, de gör ont

Kategori: En vardag

AE JAG BLIR GALEN!!

Nu har jag gått omkring med värk i knät hela satans dagen! I ena stunden känns det som benhinneinflammation, i nästa som knät är inflammerat. Jag blir galen på mitt knä! 
Nu har den ju hållt sig bra jätte länge. Varför, helt plötsligt, ska det börja jävlas nu?! Mååååh.. ska kanske uppsöka en ortoped i skåne istället och se om dom kanske kan ge mig någe seriösare svar?


Bild lånad från google

Inget spännande

Kategori: En vardag

Det har inte direkt hänt något extremt intressant idag. Var på landet som tidigare nämnt och hämtade fotöljer och et par mattor. Har även packat smycken och diverse små saker som snart ska ner i lådor.
Annars fick jag väl lite information från Richard på telefonen idag ang. lägenheten. Inget märkvärdigt, utan bara allmänt sånt som jag redan visste. Dock blev jag sur på hyresgästen som bodde där innan, som har haft halva månaden på sig att ta bort sitt skit från källaren. Men NEEEJDÅ, det låg kvar även idag tydligen. Så hon skulle dit IDAG på eftermiddagen och flytta det. Blir så irriterad på sånt där! 

Nej, nu blir det titta på mer Fairy Tail!


Bild lånad från google

Allmänt om denna helg

Kategori: En vardag

OH! Jag har fasen vaknat innan klockan ringer två dagar i rad nu. Men det är rätt skönt, faktiskt. Ställer ju klockan på 9 varje morgon så att jag inte sover bort hela dagarna. Det är ett tips iallafall till alla arbetslösa där ute. Visserligen känner man "varför? jag har ingen orsak att gå upp?". Men faktiskt så jo. Man ska alltid se det positivt att få ut mer av dagarna. 

Igår var familjen på IKEA och Biltema i linköping. IKEA notan stannade (tackochlov) på 420:- och biltemanotan på 160:- så det blev ju inte allt för dyrt i slutändan. Men kom ändå hem med väl behövliga saker. Så nu har vi det mesta som jag gått och funderat på. Det vi saknar mest nu är egentligen en svabb. Har hink och den där kramaren, men ingen svabb! Men dom är ju inte så dyra och de finns ju överallt i princip.
IDAG hämtar älsklingen våra nycklar till lägenheten!! IDAG ÄR DEN VÅRAN!! :D
Önskar att jag varit där också. Men jag kommer ju ner snart. Längtar! Jag hoppas bara elen kommer på imorgon som bestämt. Men det borde ju inte vara några problem.
Mer idag? Jo, vi ska ut på landet och hämta diverse saker som ska med ner. Mattor och lite sånt. Så det är väl vad jag kommer att göra idag. Vara allmänt skitglad och åka ut på underbara landet och hämta saker!


Landet i somras!

Dagens interna gapskratt!

Kategori: En vardag

Far: "Jag har nog fått gonorré i halsen"
Jag: "Hur fan kan du få gonorré i halsen....?
Far: "Hahahahaha" *gör sugljud med munnen*
Jag: "....Nee jag vill inte veta..."
Syster: "Pappa, sa du precis att du fått gonorré i halsen?
Far: "Vad sa du? Har du fått livmodercancer i halsen? Hahahaha"
Syster: *suck*
Jag: "hahahahah"

Vill jobba nu!

Kategori: En vardag

Blev en sväng ut idag med mor och mormor. Ö&B samt en secondhand butik. Hittade åter igen lite saker på second hand, två isformer och en ball tröja! Rackars farligt det där med second hand alltså. 
Har dock inte provat tröjan än, ska väl kanske ta och göra det. 

Annars jagar jag jobb så attans fortfarande. Vill verkligen börja jobba snart, trotts att jag kommer ha fullt upp med flytten. Vill komma igång igen. Vill få gnälla om hur jobbigt det är att gå upp på morgonen och hur lååångt det är till lunch. 

GIVE ME! :]

Uttråkning+Rastlös+cam = baaad

Kategori: En vardag

Som rubriken säger. Att vara uttråkad, rastlös och ha en cam slutar ALDRIG bra.





Dont say me name!

Kategori: En vardag

Vet ni vad? Jag ogillar när folk säger hela mitt namn. Jag vet inte varför, jag bara gör det! 
Den enda anledningen jag kan komma på är: enda gången folk sagt hela mitt namn är när jag ska få skäll. 
"REBECCA THUN.. FÖDD NAKEN, VAD HAR DU GJORT!?!"

Ja, ungefär så.
Jag ogillar när folk säger hela mitt namn. Speciellt när det finns så oändligt många kortare smeknamn.
Varför inte Becca, som alla andra säger?
Becca, Bex, Thuna, Beccis, beccs, becco..

Var lite fantasirika, och snälla. Snälla sluta säga hela mitt namn. Det känns bara.. fel.
Inte ens mina lärare sa hela mitt namn!
Eller kanske ska börja säga som om Beetlejuice?
"Säger du mitt namn tre gånger så händer något hemskt". 

Would you buy it? :D

Packning och storrensning

Kategori: En vardag

Nu är nästan allt nedpackat. Halva mitt liv, ligger i lådor.
Jag och mor rensade ju ur skåpen i köket på både mina saker och även saker som vi får av dem. Bla. träningsflaskor, plastbyttor, easy-too-usekkonservöppnare (röda klara) och diverse andra saker som kommer bli användbara. Det är inte lång tid kvar nu. Och det börjar kännas kan jag lova.
De enda som är kvar är ju sängen, högtalare, kläderna, tv/bar-bänken, min toa och hörskåpet. Annars är det mesta klart och nedpackat. Alla mina vackra buddahstatyter tex. Åh, dom är så underbara! Och alla 1000 ljuslyktor och ljushållare. Hittade även en sån där "gammaldags" tändare, som jag köpte på augustifestibalen något år. Ska dock fylla dem med lite klet så den funkar innan flytten.

Alltid lika roligt att kolla genom saker.
Tills jag skulle rensa bland "gamla viktiga papper". Där fanns en heeel del att slänga, sortera och märka. 
Bunten som skulle slängas var jag tvungen att riva bort personnumret på. Så jag satte mig ner och började. Rev, rev, rev, rev...rev. Tillslut när det bara var 3 pappersark kvar, ja då klämmer mig far ur sig:
"Men du.. varför inte ta med de till landet och bränna i öppna spisen?"

.............................................
förhel"#¤¤&¤#%".
Vais"%"¤&¤!!!

VARFÖR tänkte inte JAG på det FÖRST?!
OCH VARFÖR kom inte HAN på det förrän EFTER jag var KLAR!?
Irroniiiiii.... BAH!

Countdown!

Kategori: En vardag

Idag SKA jag packa! Jag MÅÅSTE. Sen att det är för jag och mor ska hämta mer kartonger, det är en heeelt annan sak. Men idag ska det packas mer! Har ju som sagt en del saker kvar.
För vet ni vad? Jag flyttar om: 18 DAGAR! Aaarttooooon daaagaaar!
Det är så det kryper lite i magen av nervositet!

Älsklingen håller på att fixa släp tills flytten. Hoppas bara de räcker och att det ordnar sig!

Goo midda'

Kategori: En vardag

Go förmiddag!

Vaknade ovanligt tidigt idag, eller ja klockan ringer 9 varje morgon, men för en gångs skull somnade jag inte om! OCH jag är helt utvilad. Helt underbart. Och inte har jag ont i örat heller, inte ens i käken! Är dock lite svullen i tandköttet fortfarande. Men förhoppningsvis går det inte över till smärta.

Idag då? Det händer väl inget direkt speciellt. Ska söka lite mer jobb, packa lite grann och hjälpa far att tvätta. Så intressant kommer denna dag vara.  För tillfället ser vi på NCIS (vi har alla säsonger) och slöar lite. 

Pappas första kommentar idag.
"Vafan, det är första gången vi är helt klara med frukost och allt innan halv elva!". 
haha, vi brukar vara rätt sega normalt sätt.

Well, nu har jag inget mer för tillfället åt er, så hörs om ett tag igen!

Mår inge bra :/

Kategori: En vardag

Ush, mår verkligen inge vidare just nu.
Min industrial (piercingen i örat) har gjort ont i två dagar i rad nu. Den har varit mega svullen, varm och värkt. Men det har inte sett ut som någon infektion då det inte varat, runnit eller blodat något. Så jag chansar på att det antingen är överkänsligt (huden) sedan jag blekte håret eller att jag sovit muppigt på örat.
Men NUUU helt plötsligt bara från ingenstans så började det värka i min vänstra överkäke! 

WHAT!?

Trodde det var tandvärk först, men det känns snarare som nerver eller så värker. Kan inte heller peka direkt på vilken tand det är? Det värken iallafall i hela käken när jag tuggar. Det började nämligen när jag tuggade tuggummi.

Så nu är frågan:
Är det nerverna som spökar, eller tror vi på ett virus (förkylning)?
Jag hoppas på en förkylning. Sist jag hade ont i tänderna såhär så hade jag en iflammation mellan bihålorna och tantköttet. Hoppas det är något liknande, för det enda som behövs då är rinnexin och koksalt.

Meeen har tagit en ibumetin nu, så ska se om jag kanske får sova inatt och hoppas att värken är borta imorgon!



Bild lånad av google

Hur fick jag G i syslöjd?

Kategori: En vardag

Allå!

Har legat och titta på Fairy Tail halva dagen. Är verkligen helt slö. Orkar inget. Eller jo, har ju fortsatt packa en del också. Men orkar verkligen inget mer just nu. Har dock tagit en pause från FT tittandet för att leta efter tyger. Ska ju göra en egen konstym tills Uppcon så det bööörjar blir dags nu.
Dock är jag rätt värdelös på det här med syslöjd. Vet inte ens vad jag ska använda mig utav för tyg? Hittade fina tyger på nätet, men det är ju inte ens säkert det är sådant jag ska använda mig utav? Men tror nästan det ändå skulle passa rätt bra. Sen är det ju lite extra med detaljer som måste hittas.

Meeen vi tar en sak i taget. Först: Vad för sorts tyg passas bäst att göra kostym av? (dvs beroende på tjocklek, täthet mm. mm.) Det ska iallafall vara mörblått!

Tacksam om man får lite hjälp! ^^

Provade lite

Kategori: En vardag

Hittade mina blåa linser. Oh så jag önskar att jag hade ett blått och ett brunt öga!
(Btw, min far tycker jag ser elak ut på denna bild?)

NCIS eller FT?

Kategori: En vardag

Oh, har druckit två BOOST just nu och känner mig alldeles.. lycklig! Snacka om endorfinkick blandat med adrenalinkick. Inte bra för varken mage, hjärta eller blodet dock. Men men, måste få någon form av kick första 48 timmarna. Efter det blir det att bita ihop! 
Far och jag har NCSI maraton just nu. Vi började om från början. Dock har jag ju sett alla dessa, så överväger om jag kanske skulle hä på Fairy Tail istället.

vs

Installering idag

Kategori: En vardag

God förmiddag folks! 
Som ni kanske ser så har jag inte uppdaterat så värst mycket. Men åandra sidan har vi suttit och fixat med bloggen så jag fått den som jag viljat ha den = massa kawaii. Det känns riktigt bra! Speciellt då jag fick med mina två favoritanime i headern. 

Idag händer följande: Istallera bilstereo med min far. Eller ja, rättare sagt så installerar han den på min bil och jag följer med som sällskap. Han kan ju såntdär, och när det handlar om el så överlåter jag allt sådant åt min far (han är ju trottsallt elektriker). Då vet jag att det bli bra och rätt gjort!

- Wooho!

Kategori: En vardag

Ja, som ni ser så är det rätt stor skillnad här inne på bloggen! Och jag är så NÖJD som jag bara kan bli! Allt är PERFEKT! oh, jag älskar allt här inne! TACK SNÄLLA MATILDA FÖR ALLT! :)

Mahaha?

Kategori: En vardag

Woho, har fortfarande inte tage nå snus! Mest för jag inte har något hemma, men åandra sidan för pappa har hemma. Men jag har minsann inte tagit något!
Se är det ju inte första dygnet som är jobbigast då jag fortfarande har nikotin kvar i kroppen (wikipedia is my friend). Dock är det de två ämnena som delar upp sig i nikotin, låt oss kalla dem "nik" & "otin", som gör att kroppen vill ha mer.

Alltså det är inte själva nikotinet som ger dig abstinens. Nikotinet stannar kvar i drygt ett dygn, det är när den "delar på sig" i blodet som man blir vresig. Dessa ämnen stannar kvar mellan 5 - 7 dygn tydligen. Så det är väl klart att första dygnet inte är jobbigt! JAG ÄR JU FORTFARANDE FULLPROPPAD. Vänta bara tills imorgon!

Min kropp kommer asgarva åt mig, och min hjärta kommer skrika: "MUAHAHAHAHAHAHA". 

Det är iallafall så jag förestället det.

Nu säger jag: Nej!

Kategori: En vardag

WAH!
Och hej förresten! Satan så seg jag är. Känner mig sim en zombie (bokstavligt talat). På sätt och vis känns det som jag inte existerar alls. Eller som att mitt huvud är uppe i det blå. 
Nej, jag är inte hög och nej jag är inte full.
Jag har bara inte snusat något sen igårkväll.
Så jag ber om ursäkt till alla idag om jag: Är seg / inte svarar / inte reagerar / inte ser / inte hör / inte är medveten! 

Nu ska jag söka runt lite efter information hur vida saker och ting stämmer ang. nikotin.
Just hur länge stannar det kvar i kroppen?


Ingen-nytta-dag

Kategori: En vardag

Åh så trött jag är! Seg och allmänt gummig. Ogillar dessa dagar då man känner sig konstant trött och inte kan ta sig ut soffkoman. Men lite nytta blev det gjort idag iallafall. i form av middag.
Jag lyckades skapa Korvanoff och ris.. ooch... DET VAR ÄTBART! 

Annars har jag spenderat dagen med att leta jobb och titta på Fairy Tail. Börjar om på serien igen, känns som det var på tok för länge sedan jag tittade på den sist. Så det lär väl bli det som händer ikväll. Måste även hitta en kartong till att börja packa lite i. Har ju fortfarande saker i köket, hallen och sovrummet kvar. Lathet är här och hälsar på, jag tror ni känner hän? (han? hon? den? det?).



Bild lånad från google

Tack mor!

Kategori: En vardag

När jag gick in i badrummet imorse (förmiddags?) och såg mig själv i spegeln, började jag sjunga på "Cruella De vil" helt bara apropå. Kom på mig själv efter ett par sekunder och gapskrattade. 
TACK MOR, för du började kalla mig Cruella de vil! haha.
(Och tack mor för du blekte mitt hår!)
(Och ja, jag vet att det ser gult ut i hårbotten. Det gör det ju när man bleker mörkt hår. Men det är inte SÅÅÅ gult som bilden vill framstå att det är!)

Ombyggnation!

Kategori: En vardag

Som ni ser håller jag och matilda på att bygga om lite här på bloggen. Vill ändra massor! Förnya och förbättra. Känner starkt för turkosa och grönt. Och massa coola effekter!

Detta komma bli AWSOME!

Det blekta håret

Kategori: En vardag

Här har ni även bilder på det nyblekta håret!



Nya sakerna

Kategori: En vardag

Här kommer en bomb med sakerna jag kom hem med idag!


Slevar till matlagning 10:- styck på Citygross!


Buntband 10:- & Potatisskalare 30:- på Citygross


Glödlampor från Rusta


15:- från Bolagret


80:- Citygross


Örngott 10:-/styck på Jysk




Äggskärare, 5:- från Prio1


Bestickhållare, 5:- från Prio1


Kylklampar, 2st för 5:- på Prio1


Rivjärn, 5:- på Prio1


Såsslev, 5:- Prio1


Ugnfastform, 40:- Prio1

+

Plättpanna för 40:-. Dock ville jag inte slå upp allt papper runt den igen, så ni får ingen bild på den!

Bleker igen

Kategori: En vardag

Håller på att bleka håret nu igen! Eller ja, egentligen mest hårbotten och det som fortfarande var turquist (stavas de så?). Kände att det kanske var lite dags nu. Så förhoppningsvis sitter håret kvar efter avsköljningen, annars får jag undercut. Men det är inte helt fel det heller!


Orkar inte ta en ny bild, så ni får stå ut med den förra!

Blev en del nya saker

Kategori: En vardag

Phew! Det tog sin lilla tid att handla. "Stor handling" så att säga. Men blev bara hälften denna gång då vi tog min bil (som inte rymmer så extremt mycket). Men fick hem lite saker till lägenheten minsann!
Bla. gardiner, glödlampor och dl mått.

Vi hamnade även på Prio 1 (second hand butik) och ja, kom ut därifrån med saker för 96kr. Bla plätt-panna (ja alltså en sån där stekpanna man gör plättar i) i gjutgärn, stor Ungsfastform (glas), ett rivjärn, 2st kylklampar och ett bestickställ. Alltid bra att gå på second hand, man hittar alltid något! Allt det där hade lätt gått på över 1500:- annars. Blev lite intresserad över vad en sån gjutjärnspanna kostar i andra affärer, så ska nog söka runt lite!

Nu blir det fika med semlor och sedan vid fyra ska jag ner till fars jobb och fixa med pappas bil. Någon muppajävul hade ju sönder en av våra sidorspeglar så den hänger och dinglar! GAHR! HYFFS OCH FASON!!

Kan slänga in lite bilder sen om jag kommer ihåg!

Godmorgon!

Kategori: En vardag

Ska iväg och handla lite med mor min idag. Men nu blir det frukost!


bild lånad från google

Är.. helt.. chockad!

Kategori: En vardag

OH! Är helt.. lyrisk!  Har IDAG fått 29 besökare! 29 BESÖKARE
Är helt chockad. Jag har aldrig haft så många! Jag är ju inte heller den perfekta bloggaren (då jag oftast glömmer bort bloggen, eller inte har något att skriva.. alls) så bloggen har aldrig riktigt varit något stort för mig.
Men nu, nu är jag helt lyrisk! :)

Och nu har jag bestämt mig för att det ska bli en makeover här! Det ska bli HELT annorlunda. Mer färg, bilder och kawaii. Måste dock hitta ett program att göra designen i. Eller så ber jag världens bästaste Matilda att göra det. Hon äger på koder, färg och allt sånt där.

Men jag måste bara fråga EN sak..

.. Hur hittade ni hit? :)

Pälsson♥

Kategori: Mina djur

Give me!

Kategori: En vardag


Det är när jag ser den här bilden som jag saknar sommaren!

Taylor Swift - You belong with me

Kategori: Musik

Tappert fotografiskt försök

Kategori: Mina djur

Såhär går det när man försöker ta kort på pälsson! 









Det börjar arta sig

Kategori: En vardag

Packandet börjar arta sig känner jag allt. Har Som sagt en hel del lådor och påsar ståendes längst väggar i sovrummet. Har dock fortfarande saker som behöver packas. Men här har ni iallafall en förhandstitt!





Ser ut som ett bombnedslag! Men det får duga så länge. Ska börja packa ner diverse saker jag har kvar i köket, bokhyllan i hallen (med filmer och böcker) samt kanske börja packa undan de kläder jag inte använder. Men som sagt, det artar sig!