thuna

Hade du verkligen viljat så hade du gjort det - åtminstone försökt!

Tror inte jag är vaken än

Kategori: En vardag

Jag är nog sämst på att sparka mig själv i baken. Och att äta frukost ordentligt.
Vet ni varför? Jag saknar disciplin och jag ogillar frukost helt enkelt.
Som idag. Bestämde mig (innan jag tittade ut) för att idag blir det gång/jogging.
Tittar ut.
DET REGNAR!
Överväger att nej, nej det nog inte värt det..
härligt. Dock började jag skura dasset istället. Syster kommer nämligen på besök och skiner inte dasset kommer jag få det onda ögat. "She'll curse me!". Eller något i den stilen.
Men en framgång: Jag har ätit ett äpple iallafall!

Bara lite stressad!

Kategori: En vardag

ÅH! Haft en AWSOME helg uppe i Norrköping! Och nu har jag äntligen beställt mer linser. Skönt att ha det ur världen iallafall. Nu ska bara resten bli gjorda. Måste ju fixa bilen och sånt med.
Letar jobb som en tok. Något borde väl ändå dyka upp? Intervjun jag var på, det kändes inte som ett jobb för mig om jag ska vara riktigt ärlig. Men jag ger inte upp, något kommer dyka upp!

Och mitt i allt letande så passade jag på att prova min "Loki-kostym". Fick massor av fina vita skjortor av mor och far, så det enda som egentligen saknas nu är ett par blåa solbrillor och ett par svarta byxor av något slag.
Sen är jag redo och klar för att svettas ihjäl på uppcon!

(är inte klar än så klart. kommer även måla dit rätt kulör på ögonbryn och andra detaljer!)

Snabba puckar

Kategori: En vardag

Lite kort bara:

Är i Norrköping nu och stannar tills söndag.

Jobbintervjun gick bra, men osäker på hur det kommer gå (om jag vill eller inte. Lutar åt ena håller, men inget jag vill säga riktigt än).

Orkar inte vara känslorsam just nu. Vi hörs igen senare!
Ciao!

Snart dags!

Kategori: En vardag

Är smått nervös just nu. Inte för själva intervjun egentligen, utan för att det ska hända något på vägen dit. Att jag blir sen, åker fel eller ja.. att något ännu värre kan hända! Men nej, vi får hålla tummarna för att inget dumt händer! Måste även leta fram lite papper att ta med. Känns alltid bättre att ha med lite saker, än att komma tomhänt och verka okunnig (såattsäga).

Aja, skriver mer om det efter intervjun!

Har ju glömt skriva att jag ska till Norrköping i helgen. Det ska bli kul! Åker mest upp för jag behöver beställa nya linser. Men ska även bli awsome att träffa min tant igen, OCH min familj! Den enda nackdelen är att jag måste vara i lund tidigt imorgonbitti. Mitt tåg går 9.43. Aldrig åkt tåg så tidigt (vad jag kommer ihåg?).

Spännande

Kategori: En vardag

OH! Nu kommer jag gå och vara nervös! Ett jobb jag sökt ringde för en stund sedan och bjöd in mig på intervju! INTERVJU! Moh, nervositet..
Ska dit imorgon klockan 14.00. Vad ska man ta på sig?!
OH, spännande! :D