thuna

Hade du verkligen viljat så hade du gjort det - åtminstone försökt!

Vad är det för fel på oss idag?

Kategori: En vardag

Idag har bara vart allmänt pinsam dag för både mig och M. Började relativt bra för min del då jag bara skulle måla fönster. Men för mummel.. jisus! Vet inte hur många svordomar det kröp ur den damen bara under en timme! Element sprutan krånglade (som alltid), så det slutade med att vi åkte till firman runt 2 tiden för att få lite hjälp med den. Så kom chefen, drog ett varv på ratten och sedan funkade den utan problem.. jag menar what the hell?! Vi hade suttit i en timme och försökt, men neeej. Så kommer han, vrider och så är det klart! Det blev bara jobbigt..

och som om det inte vore nog!
Vi åkte till jobbet (vi jobbar på en skola), öppnade dörren och gick upp för trapporna. Så tar vi två steg in i korridoren och allt börjar låta.. nej.. allt börjar skrika öronen av oss. Då har vi alltså (smartasses som vi är) glömt att larma av. Så där stod vi med fingrarna i öronen och suckade av pinsamhet. Det slutade med att vi stod utomhus och väntade på larm-killarna som bara skakade på huvudet åt oss. Jag kunde riktigt höra vad dom tänkte! "Typiskt målare..".

Förövrigt har vi flummat en hel del. Eller ja, jag skrattade oavbrutet hela eftermiddagen. Speciellt när vi åkte tillbaka till skolan från firman.

*Mummels mobil ringer*
Mummel: ja hallå?
* *
Mummel: Det är william..
Jag: Lägg ner den där förhelvete!
*Mummel fortsätter prata med Will*
Jag: LÄGG NER DEN!
*Mummel ignorerar mig*
Jag: Du, bara så att du vet! Dör vi nu, så kommer jag skylla AAAALLT på dig inför sankte pär och tvinga honom att skicka tillbaka mig hit. Så kan du sitta där och ruttna i din ensamhet!
*Mummel skrattar som fan*
Jag: HÖR DU MIG?! LÄGG PÅ!
*Mummel tappar telefonen*
Mummel: WILLIAM, LÄGG PÅÅÅÅ! JAG TAPPADE MOBILEEEN!
*Jag ligger dubbelt över bältet och skrattar*
Jag: Ja, där kan den ligga!

Nice weekend

Kategori: En vardag

Den här helgen har vart perfekt för min del. Vart i lkpg från fredag tills idag. Har fått bygga upp min självkänslan på nytt igen och känna att jag är så jävla bra. För vet ni vad? Det är jag. Anledningen är att den krashade i torsdags.. ganska hårt (av en orelevent sak som inte direkt är intressant). Men now i'm back in buissnes!

Nej borde väl ta och fixa matlådorna nu. Börjar bli lite slö-trög i huvudet!

Beviset på att mummel har dålig motorik!

Kategori: En vardag

Det här är varför mummel inte ska ha hand om viktiga saker (som nycklar) på jobbet:



Det undermedvetna, går det att radera från hårddisken?

Kategori: En vardag

Ja, jag menar allvar. Jag stör mig som sjutton på det just nu. Det bara är i vägen! Vart sitter esc knappen i min kropp?

Tidsfördrivsdiskutionen mellan mig och mummel idag var baserad på leverfläckar.. hur sjutton vi nu kom in på det? Vi satt och diskuterade över hurvida stora skador man får om man rivr/skär bort dem själv? Vad händer? Dör man? Och ja, jag är fullt allvarlig. Det är sånt vi diskuterar när vi inte har något bättre för oss. Allt från leverfläckar till fräknar.. ja, till och med till att vi tycker att det är fränt att man inte kissar ner sig.




och btw moster, jag kommer ändå kalla ungen för otto ;)

En otto!

Kategori: En vardag

Fick mms av kära moster idag, och fick höra att det blir en liten tösabit :) En liten Ottilia! Fast jag kommer dock kalla henne för otto (vilket min moster inte verkar gilla? det som är så sött :D).

Sms mellan mig och moster
Moster: *berättar massor om ultraljudet* Så det ser ut som det blir en liten Ottilia
Jag: JA en liten Otto :D
Moster: Otta.. :)
Moster: Eller Tila...
Jag: Nej, otto ;)
Moster: Det är ju ingen kille heller.
Jag: Haha nej men det är gulligt att säga otto :D
Moster: Är det hämnden för anala..?
Jag: Haha nej ;) eller.. Lite kanske ;)
Moster: Ja då får hon heta Sara i så fall :) Kram

WUH!

Kategori: En vardag

MIN DATOR FUNKAR IGEN :D Tack vare världens bästa far! TACK TACK TACK TACK TACK!

Outhärdligt?

Kategori: En vardag

Idag känns som en upp&neddag. En ut-och-in dag. Eller ja, rent utsagt; det känns tyvärr som lördag. Sitter med en grogg, har ätit tacos och mor min sa att hon köpt chips åt mig. Men jag vet ju att det är söndag. För att inte direkt gjort något alls (förutom hälsat på tant ute på landet ifredags med Marcus) så har det gått rätt fort. Lite löjligt fort. Men det har vart skönt trotts jobbiga saker jag fått höra. Mycket funderande och övervägande.
Men trotts allt, har jag fått ett nytt motto:

Vill du verkligen något, så gör du det
hade du verkligen velat, så hade du fan kämpat.

Det är inte direkt riktat mot någon annan än mig själv. Det är som en sorts läxa jag lärt mig de senaste åren.

Ska bli skönt att jobba imorgon, inte behöva grubbla.

Min hjärna kortsluts

Kategori: En vardag

Vet inte vad jag ska tro längre. Men jag vet att det blir en ändlös natt full av grubblingar och "i give a shit!". För mycket att tänka på, för mycket att släppa. Bra att få veta, men dåligt att få höra. Dagen som var perfekt; fint väder, sluta tidigt och klar med jobbet.. och så kom kvällen.

Orka :)

Kategori: En vardag

Hah, nej det är inte ens värt att skriva!
Haft en bra dag, så tänker fan inte ens lägga en tanke åt negativitet :)
Fu, era backstabbers :)

Darn!

Kategori: En vardag

Min dator har lagt av. Den sa upp sig och gick hem. Och jag blir så frustrerad.. JA, jag är datorberoende. Men förhoppningsvis kan de (syster & far) fixa den snart igen. Måste bara köpa en såndär.. vad heter de nu då.. nätag? NÅGOT FEL ÄR DET IAF. Jag förstår mig inte på datorer! Bilar ska det vara, de kan man ju iallafall se felet på ;o

Jobbet går bara bra iaf! :) Mummel fick köra våran bil idag, även imorgon. Första gången hon kör automat, så hade rätt roligt i början! Glömde ju totalt bort en del saker man måste göra för att ens kunna starta och så. Men iväg kom vi iallafall ;) Skönt att kunna köra till jobbet, eftersom det är i Åby. Det blir en bit att åka varje dag kan man väl lugnt säga. Men nästa vecka blir det en lägenhet i stan, så då blir det förmodligen cykling :) Om jag nu får låna syster cykel vill säga! (Ska fjäska, det funkar för de mesta :D)

Annars har det väl inte hänt så mycket. Upp, jobb, hem, äta, sova, upp, jobb, äta, sova...

Meu?

Kategori: En vardag

Bra dag idag :) Började med att vi åkte ner till ställningen (som vanligt) och väntade på Pelle (en på firman) som sku säga vart vi skulle vidare till idag. Det blev en skola i Åby, så det var ju tur att mummel tog bilen ;) Hoppas hon kan ta den imorgon med! Känns lite tradigt att känna att man måste cykla ut dit.. Visserligen har vi ju redan kommit överrens om att vi ska det någon dag.. men vi säger så mycket (A) måste bara försöka komma ihåg att ta med förlängsningsskaftet imorgon.. menar, det är nog inte så smart att måla tak, stående på enbart en bock.

Spammar "disslåtar" just nu. And i like it :) På något sätt känner man sig starkare av det. "whatever" känslan har kommit fram mer och mer. Precis som min tatuering ska bevisa. (Dock ska det ju förstårs inte stå "whatever" på den.. alltså..). Känslan av att bara släppa alla bekymmer som tyngt mig, inte ta åt mig av precis allt och känna mig fri att tycka och tänka precis vad jag vill. Känslan av frihet. Den är obeskrivlig.


Fotograferat av: Mig
Redigeringar av: Mig

Den där tiden, på kvällen

Kategori: En vardag

Jomän, då var det söndagkväll igen då. Det betyder upp och jobba imorgonbitti. Men skönt det :) slippa sitta hemma och dega ner sig i massor av onödiga tankar! Då är det bättre att stå och dagdrömma medans man målar! Har fått en hel del saker som grämer mig, som jag inte kan få ur skallen. Mestadels saker jag inte ens behöver tänka på, eftersom det inte är nödvändigt. Ska bli skönt att jobba (konstigt nog) så man släpper lite =)

Dock är det verkligen saker som grämer mig hårt. Och jag kan bara inte släppa dem! GAHR. Det är lika pain in the but som tandvärken jag har nu. Jisus, när ska den släppa? ;o Får trycka i mig en ipren sen innan jag lägger mig. Hoppas på att det kanske hjälper lite iallafall! (Optimist som jag ska bli!)

Har bestämt mig för att göra en tatuering nu :) dock måste jag bara hitta det perfekta motivet! Vet inte om jag ska söka efter ett på google, eller om jag ska be någon tecknare att rita en åt mig? Den ska hellst vara så verklighetstrogen som det bara går, så blir nog google :) Wuhu, lillbex ska våga tatuera sig nu! (Nej, jag kommer banga :D)

Varför denna smärta?

Kategori: En vardag

Jag säger bara.. FÖRBANNAT VARE VISDOMSTÄNDER! Jag förstår inte varför de måste göra ont? Okej, den gör visserligen bara ont när jag tuggar, eller biter. Men det känns ju för det! Hela tandköttet är svullet, och kinden ömmar smått. Allt bara för att en extra tand tvingas visas sig LITE GRANN! Nu kommer the stora frågan..
Ska jag dra ut den, eller inte?

Svensk sommar = Regn

Kategori: En vardag

Idag pratade jag och syster om utebion i stan. Det är alltid roligt att åka dit, träffa folk och sitta på en filt och se på kvällens film. Visst, det brukar bli kyligt och så, men det är ändå ett njutexemplar. Som jag i år inte har någon nytta av! Det suger verkligen att de bara har på tisdag, onsdag och söndagskvällar. Finns inte en chans att se någon film alls! Menar, jag har ingen lust att gå dit, komma hem tolv på natten, och sedan gå upp och jobba dagen efter. Jag som verkligen vart pepp på att gå dit, och Luukas som skulle komma ner i sommar. Ser inte ut som så. Aja, inget att göra åt :)

Nu vore väldigt passligt att vara fullbetald! Det skulle inte kommt mer lägligt. Så skönt det vore, helt klar med utbildningen, kunna söka med större chanser och sedan kunna flytta vart man vill :) GE MIG!

Jag har tänkt på det här med sommaren. Man längtar efter den 3/4 av året, men sedan när den väl kommer så brukar det oftast regna 70% av tiden. Så varför längtar man egentligen? Det var som jag och mummel kom överrens om. Vi har bara två årstider i Sverige nu mera: Höst och Vår. Antingen regnar det, eller så är det kallt!

Träning ger näring för själen

Kategori: En vardag

Idag var det meningen att jag skulle åkt till lkpg och vart med Marcus. Men det regnar oavbrutet och jag har gått och blivit förkyld igen :( Blä! hoppas det inte håller i sig och blir värre. Har inte tid att bli sjuk!

Far och syster ska och gymma idag, men jag har sagt ifrån. Dels för jag skulle åkt till lkpg, men även för att jag som sagt är smått förkyld. Har lärt mig av mitt misstag sen innebandyn då jag fick 39graders feber när jag bara var lite snorig. (som pappa sa till mig då: skyll dig själv).

Började se på filmen jag lånade av alle. Det är uppdelad i 6 avsnitt, men orkade bara se halva första igår eftersom jag slocknade runt 10. VAD ÄR DET MED MIG? Så tidigt sover jag inte ens på vardagarna ;o visserligen är det väl bättre att lägga sig när man faktist är trött, än att tvinga sig vara vaken bara för att! :)

Har funderat starkt på att börja dansa. Street eller Salsa eller så. Inte för dansandets skull, utan för att bygga upp konditionen och musklerna. Dans är ju ett av de allra bästa träningssätten för att komma i god form, utan att belasta allt för mycket i och med att det inte blir tvärnitar som i innebandyn. Men nja, dans är ju inte riktigt min grej egentligen med tanke på att jag har kordination som en överkörd gnu. Men någon mer form av träning än gym ska det bli! :)


Fotograferat av: Syster

On top of the world

Kategori: En vardag

Kanon dag! Verkligen :D Solsken mot eftermiddagen, fick gå tidigare och på kanonhumör :) Jag och mummel har skrattar nästan hela dagen. (Jo, drack en redbull också. Kanske bra att påpeka?). Satt tom. själv och skrattade åt gamla minnen och saker som vi sagt fel. Det slutade med att vi kom fram till att vi börjar bli gamla! Varför?:
Vi gick till konsum på lunchen, och de bemaddade kassorna var stängda.. så det var bara snabbkassa kvar att välja mellan. Hade jag vart 16 igen så hade det gått snabbt och smidigt. Men jag förstod verkligen inte hur de där maskinerna funkade! Tror vi stod i minst 10 minuter och bara försökte förstå dem. Så ja, man kände sig en smula old.

Nu har jakten på systemkameran börjat! Och till min hjälp, har jag sidekicket Felix!

Det kommer fixa sig tillslut

Kategori: En vardag

Bra dag idag. Riktigt kanon :D Trotts att mummel slog till mig flera gånger och Larsson gjorde skepparbröst.. men i had it coming :D Drack nämligen en RedBull precis efter frukost. Jag blev totalt störd i huvudet och överdrivet hyperaktiv. Snacka om att jag gick precis alla på nerverna :D Satt och sjöng, skrattade och svor för mig själv! (Svor gjorde jag med följd av ett jätte-as-garv).

Och FÖRLÅT då Alle, såklart att du med såg fin ut på bröllopet :D

Lund 2

Kategori: En vardag

Underbar dag idag :) Och moster var superfin på "bröllopet". Allt har vart kanon, tills Kubbet. Ush jag ska verkligen inte spela.. min dåliga förlorarsida kom fram ganska fort som vanligt. Men ja, förövrigt har det varit bra :)

Orkar inte skriva så mycket just nu, börjar bli ganska trött kan jag väl påstå. Imorgon väntar en tågresa på 4 timmar -jippi-. Så hörs imorgon!

Lund, lund.. underbara lund!

Kategori: En vardag

Så är man som rubriken lyder,  i lund :) älskar det! Så skönt att komma bort från staden så det finns inte. Vi kom hit igår runt halv tio tiden (tåget blev tjugo minuter försenat). Det första vi gjorde var att köpa pizza, sen däckade jag i sängen. Var så oerhört överdrivet trött. De lät mig till och med sova imorse! Alle har annars en tendens till att gå upp och skrämma tuppen ;) Men som sagt, fick sova åtminstonde till tio.
Idag for vi in till malmö och glodde lite i affärer som syster ville till, och sedan till jägersro (vet inte exakt vart det ligger). Och chockerande nog hittade jag lite saker där :) Ett snyggt linne, en bok om andra världskriget, en bunt armband och gladiatorsandaler. JA, ni läste rätt.. Jag köpte gladiatorsandaler. Blev så sucktad när mor min köpte ett par, så gjorde detsamma. Trodde inte att de skulle vara sköna, men till min förvåning så är de faktist det :) Mina skor går ju bara sönder hela tiden, så passar på att köpa sommarskor medans de ändå är billiga.

Imorgon gifter sig alle och moster. Ska bli kul :) Familjen har förberett massor inför dagen, medans jag fördrivit tiden med att snacka massa skit med Tompa! Blev lite spel och sådär nu mot kvällen. Kul att träffa muppen äntligen ;) Så blir nog en hel del styrande imorgon, men de är cool. Tråkigt bara att vi åker hem på söndag :( Vill stanna kvar! Eller ja, hellst vill jag flytta hit nuuu. Mår så underbart bra varje gång jag kommer hit :) Moster har lovat att hjälpa mig med lägenhet och sådär, så ska väl försöka fjäska lite för henne om att sätta sig ner med mig och kolla på malmös hemsida (A)

Det är lite lugnt just nu, så passade på att sno datorn ett tag för att kolla runt lite ^^ Mene ska väl ut och vara lite social innan det är nattatime =) Natti!