thuna

Hade du verkligen viljat så hade du gjort det - åtminstone försökt!

Meu.. nervöst..

Kategori: En vardag

Det märks väldigt tydligt att det är vår. VÄLDIGT tydligt. 

Ska förövrigt på arbetsintervju idag! Om 30 minuter faktiskt. Det börjar killa lite i magen.  Det är ju ändå rätt tur att lokalen ligger runt hörnet ungefär, så det är ju inte så långt att ta sig! Kunde ju lika gärna fått åka in till Malmö och försökt orientera mig. Så håll tummarna för mig är ni snälla!

Fick ett ryck

Kategori: En vardag

Men lyckades hejda mig. Blev dock mer hår i påsen efter jag tog kortet. 
Fast.. jag lär nog ta mer ändå.

Länge sedan nu

Kategori: En vardag

oh, ursäkta att jag inte uppdaterat ALLS! Men jag har haft världens problem med att logga in på bloggen. Vet inte om det är mitt internet som inte tillåter det eller om jag bara har problem ändå. Har inte orkar fortsätta när jag kommit upp i 6te försöket.

Jag tänkte att jag skulle sammanfattat de senaste dagarna. Men så kom jag inte längre än två punkter, då det faktiskt inte hänt SÅ mycket som för er vore intressant direkt. Men kan säga som så att jag har INTE klippt av mig håret..än och så har jag varit på ett informationsmöte på arbetförmedligen med ett företag som faktiskt var intressant! 

Igår blev det party, trotts att varken jag eller richard skulle dricka något i helgen. Först blev det hem till hans kusin där även de andra bröderna var och sedan for vi hem till Danne och fortsatte där. Det var faktiskt en riktigt rolig kväll på båda delarna! Och vi ser verkligen fram mot 7 Juli, då richards kusin och hans fästmö gifter sig!

ÅH, jag måste hitta en klänning nu när jag tänker på det! De hade ju lite utav en "dresscode". Traditionsenligt, killar ska ha kavaj och tjejer ska ha klänning som går över låren/ner till knäna. Hmpf, jag som bara har korta fetklänningar.. hm, tror dock att jag kanske har någon? Det måste jag ju fasen ha? Annars får det nog bli klänning + underkjol. Ahwell, det ska bli så roligt!

I.D.C, rly.

Kategori: En vardag


bild lånad från google

Party rockers in the house tonight

Kategori: En vardag

Blev party igårkväll. Rätt roligt faktiskt. Var ensam tjej fram tills 10 någon gång, men är rätt van vid det. Det är lika roligt det faktiskt! Blev en del jägerdrinkar och en whiskey som snälla Simon bjöd på!
Annars har de inte varit sådär jätte mycket nytt att berätta direkt.
Har fått nytt request till skiss: Pyramidhead (Från silent hill) i chibi format. Det kommer bli svårt.. det kommer bli AWSOME! Ska ge det ett försök iallafall. 

Nu blir det dextermaraton ett tag innan skissandet börjar!

Skiss två

Kategori: Mina skapelser

Här får ni en till skiss!


Bild lånad från google


Stela leder som attan

Kategori: En vardag

Jag måste verkligen börja ta tag i träningen igen. Eller ja, det här med att röra på mig. Det märkt på mina knän samt mina leder att jag måste åtminstonde gå ut och gå några gånger i veckan (helst varje dag). De är stela och knakar så fort jag rör mig litegrann. Så är de ju rätt bra för hjärtat att det får jobba lite extra ibland.. samt immunförsvaret. DET om NÅGOT behöver en kick.
Många runt om oss har gått genom den där influensan som fort runt (den med feber, snorighet och hosta). Peppar peppar har jag inte blivit smittat än men Rille känner sig småkrasslig imellanåt. 

Jag ska minsann gå/jogga bort det! Det är ju mer awsome nu när de börjar bli varmt ute. Det var ju närmare 10+ imorse vid 9 när jag var ute och gick. AWSOME! Hoppas på samma imorgon!


Kaffe vore awsome.. trodde jag!

Kategori: En vardag

Jag tänkte att kaffe vore nice. Jag gillar det kanske mer nu, än för ett år seda.
...
..
.
HAHAHAHAHA. 
NEJ! No, sir NO! Det GÅR INTE att dricka skiten!
och då hade jag ändå fyra sockerbitar i.

En av mina skisser

Kategori: Mina skapelser

Nae, jag pallar inte sitta och scanna alla bilder. Så ni får se dem i sämre mobil kvalité. Ahwell, man ser ju ändå liiite likhet? Slänger upp orginal vs mina egna så får ni själva avgöra om det kanske är lite likt! (eller om man ens ser att det kanske påminner lite smått?) 


Bild lånad från google

♥12/3-2012♥

Kategori: En vardag

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det vår 1½ års dag! 
Hurraaaa hurraaa.. säger man ens hurra?

Ja, idag är det alltså 1½ år mellan mig och min sötnos! Och mer ska det blir! :]

Jag älskar dig min fina älskling♥

Inget har direkt hänt

Kategori: En vardag

Go'kväll!

Inte haft något att skriva om. Alls. 
I fredags satt jag uppe till klockan tre på natten och bara skissade och igår käkade vi hos svärföräldrarna (jag slapp laga mat!!! YEEAH!). Det är en sån ENORMT lättnad att min fobi inte yttrar en ton när jag ska äta hos dem. Oh, det är som.. som om jag blivit på nytt född!

Ahwell, ska försöka ta mig i kragen och scanna in bilderna imorgon. Är rätt mycket för trött för tillfället.
Natti!


Bild lånad från google

Helt uppslukad av skissandet

Kategori: Anime

Phew! Har suttit och bara skissat de senaste eftermiddagarna/kvällarna! OH, det är så lugnande och så befriande! Visserigen skissar jag ju bara av anime figurer på fri hand, men ändå. Är faktiskt rätt nöjd över mig själv. Det går framåt iallafall. Kan tyvärr inte visa er än, då jag inte orkar släpa fram skannern. Känner att jag inte vill ta kort på skisserna och lägga upp. Vill ha lite bättre "kvalite" om man nu kan säga så.

Fan va kul detta är!


En av bilderna jag skissat av! :)

Bild lånad från google

den perfekta avreageringen?

Kategori: En vardag

Jag hittade den perfekta avreageringen denna gång! Har börjat skissa igen. och OJ vad det var länge sen! Men guuuuu så roligt det är. Struntar i porträtt och bananer, kör på anime figurer denna gång. De blir inte perfekta, men övning ger färdighet! 
Har gjort två skisser bara ikväll. Kan slänga upp dem om de vore intressanta?

Yeey! :]

Måh! Allt går åt ..

Kategori: En vardag

Men ÅÅÅÅH! Lagom jävla irrierande det är när saker inte funkar!!
Bara för jag MÅSTE skriva ut papper så funkar inte våran skrivare..

.................

AAAAAAAAAHHHHHHHGGGGRRRR!!!! ¤#%""%"!

...............................................

...
.

-suck-

Måste skriva ut papper som ska till polisen och sedan till en del jobb. Det känns så.. ÅH! Just nu, denna period, denna månad, detta LIV så ska verkligen ALLT mucka med mig! ALLT ska jävlas! 
Snälla SNÄLLA karma, give me a break! 


Bild lånad från google

Stress över Cosplaykläder

Kategori: En vardag

Ouph! Nu har jag ännu mer beslutsångest. Vet inte vad jag vill cosplaya till uppcon! Nu kom det två till alternativ. L från Death note och Ai Enma från Hell Girl.
Så alternativen står alltså vid:
Loki från Fairy tail (allt jag har är håret)
Gajeel Från Fairy Tail 
Gray från Fairy Tail (allt finns klart på Ebay)
Serenity från Sailor Moon (Har inget?)
Ai Enma från Hell Girl (allt finns billigt på Ebay)
L från Death Note (lättast av alla att fixa!)

I.. cant.. deside.. Just nu känner jag mycket för Ai Enma. Mest för jag vill ha hennes uniform. Och L, mest för att det är absolut enklast. Speciellt då jag inte ska vara med i Cosplaytävlingen. Om jag ställer upp i tävlingen så måste jag ta Gajeel eller Serenity. Menee... jag vet fortfarande inte?


Bild lånad från google

Ouran highschool host club

Kategori: Anime

Detta påminner lite om Richard när han vill något. Dock gör det honom bara mer söt! 


Natsu blir förbannad

Kategori: Anime

Natsu when he gets freakin damp. Dude, det bästa med Fairy Tail! :]


Ed hatar mjölk

Kategori: Anime

Ett awsome klipp från Fullmetal Alchemist. Gu jag skrattar varje gång! 


Bad apple!!

Kategori: Musik

Har fastnat för den här låten. Och med fastna menar jag att den inte släpper mitt huvud. Går och nynnar på den hela tiden. Rätt störande. Faktiskt. Men den är faktist rätt bra ändå.


hur skickar man snigelpost?

Kategori: En vardag

Hej! 
Håller mig undan sociala evenemang för tillfället då jag är en tickande bomb. Såhär osäker har jag inte varit på jättelänge! Har redan bitit ihop två gånger för att inte bryta ihop. Allt är verkligen mer känsligt när ett fruntimmer har sin pms. Rätt irriterande. Eller, det är mega irriterande faktiskt. 

Men ska inte hänga läpp för det. Ska iväg och passa Maya några timmar om en stund, sen måste jag hem och skriva ut lite papper och få iväg. Det är ju en del jobb som inte går att ringa eller maila till (vilket känns väldigt märkligt) så måste minnas hur man skickar snigelpost. 

Så atte .. vi hörs senare tror jag allt!



Bild lånad från google

Typisk j**la kärring

Kategori: En vardag

Alltså nae.. nae fy. Jag har världens pms-damp. Får utbrott hur lätt som helst, får tårar i ögonen för inget och skäms för allt. MÅH! Men mest tycker jag faktiskt synd om Richard. Min stackars, fina älskling.
Tack för du ändå (på något mystiskt sätt) står ut med mig och mina pmd-damp-tjut-anfall. ♥

Funderar på ifall man faktiskt skulle överväga att kanske börja äta de där pms-tabletterna. Nu är det inte så att jag börjar kasta saker omkring mig, hotar folk med stryk eller faktiskt (tack och lov) slår ner folk. Men det är nog fan inte långt ifrån. Och precis nyss höll jag på att börja stortjuta. 

Varför?

INGEN ANING.
Försökte tänka efter lite. Vad är jag ledsen över? 
Det skulle jag nog inte gjort.

Ska nog kolla upp dom där tabletterna ändå..


kinda feel like this..

(bild lånad från google)

Det är vår i luften

Kategori: En vardag

Och jag har glömt att ta min medicin. Ahwell, shit happens!
Vad hundvakt ett par timmar åt sötaste Maya, och såg då detta på min väg.
FIIIIIINT!
(Märkte förresten att det fanns vita blommor utanför huset också!)