thuna

Hade du verkligen viljat så hade du gjort det - åtminstone försökt!

oj

Kategori: En vardag

glömde andra bilden! Sminkningen :)



Svart skuggning med nyans av lila :)
ser dock mer rosa ut på bilden..

BILDER!

Kategori: En vardag

Såhär ser jag ut för ikväll :)



Sminkning!

Kategori: En vardag

Eftersom jag är så förskräckligt uttråkad och redan har duschat.. så ska jag nog ta och lägga sminket redan nu. Bara för att skapa tidsfördriv. För sätter jag mig med novellen jag börjat med så kommer jag aldrig komma härifrån och därmed missar tolvslaget. Känner jag mig själv rätt eller?

Idag ska jag minsann försöka lägga in bilder!

Punktlista

Kategori: En vardag

1. GRATTIS älskade syster till körkortet! :)

2. Nu har me systra från åland åkt vidare på sin resa. Men de senaste dagarna hon har varit har varit lika roliga som alltid när hon är här. Skönt att träffa henne igen, det känns som det går evigheter mellan.

3. Har fixar outfiten till nyår! Det tog sin lilla tid (och ett stycke mamma) för att få den bra. Men nu så! Mamma la till och pappa avgjorde. Som alltid! Det kan tyckas lite löjligt i era ögon att jag måste be mina föräldrar om hjälp och råd. Men jag är totalt värdelös på att mixa och matcha kläder med kläder.
Jag ber alltid dem om smakråd, och det slutar alltid gott med det.

4. På söndag kommer min älskling hit! :D FINALY! Han stannar ända tills nästa söndag. Helt underbart!! Dock jobbar jag ju nästa vecka. Men då har jag verkligen något att se fram mot när klockan slår 4.

5. Min tumme är inge bättre. Men jag pallar inte att vara sjukskriven längre. Får helt enkelt bita ihop, använda stödet och köra på så gott det går. Får ha med mig två kartonger ipren i väskan utifall att jag får psykspel på tummen. Klättrar halft på väggarna här hemma..

6. Har tömt min andra dator på allt och slängt över det på den externa hårddisken, så nu är det bara att blåsa den och bära ut den från rummet. Ska så småningom lägga över saker till denna dator. Men en sak i taget. Först måste jag bli av med den andra datorn + bordet så jag kan fixa rummet bättre. Det ser ut som mina möbler har krig med varandra för tillfället. Men det kommer bli bra. Kaanon!

Och JAG SKA bli bättre på att lägga in bilder. Jag är aningen för lat för att slänga in dem från mobilen.

Linkeboda och ålandsbesök

Kategori: En vardag

Ska snart iväg- Ska skjudsa syster till linköping, vänta tills hon är klar, sen hem igen. När vi kommer hem har förmodligen ELLEN kommit till stan, så ska svänga förbi och hämta upp henne med! Ska bli riktigt kul att få umgås med sin fru, och det kunde ju inte passa bättre än nu när jag är sjukskriven.
Är sjukskriven hela veckan ut. Vet inte hur jag ska uttrycka mig, men jag börjar klättra på väggarna av att gå hemma. Men jag ska försöka få tag på en arbetsterapeft oh se om ja kan få ett arbetsstöd för tummen.

Jaja jag ska väl ta och göra det sista innan jag far iväg, mor bad om skjuds ner till stan när jag ändå ska ut med bilen.
Adjöken!

Ny bild!

Kategori: En vardag


Testade kameran.
Jag ser allmänt nyvaken ut.
Men checka the überfinnen jag har där på kinden!
typ.. Wow, that's.. nasty.

Palett?

Kategori: En vardag

.. förresten!
Är det någon som vet vart man kan köpa en såndär palett med massor ögonskuggor i olika färger, som inte innehåller glitter? Alla jag har hittat har vart med glittter i färgerna.
Jag gillar inte glitter.

Nej.. det gör jag inte.

Ny dator

Kategori: En vardag

Nu såhär efter julafton, men innan nypår, så kanske jag skulle ta och passa på attnuppdatera. Dock är det lite bökigt då jag halvligger i soffan med fötterna på bordet och en hund under vardera arm. Förstår inte att de alltid ska ligga under armarna när man sitter framför datorn, men inte när man ser på tv. Nej nej.

JAG HAR KÖPT NY DATOR! Det ni. En laptop. Japp, jag som inte skulle ha en. Men jag börjar tröttna på att min syster och far tjatar på mig om att jag behöver både ny dator och tv. Så datorn är fixad, så ska jag köpa systers tv när hon får hem sin nya.

Jag som ville ha en systemkamera..

Men jag ser faktiskt bara fördelar med datorn. Nu får jag något att göra på tåget när jag åker ner till skåne (samt hem såklart), får mer plats i rummet när jag väl orkar rensa och plocka ner tjernobyl (min andra dator) samt bordet. Då kanske jag äntligen kan få liiite utrymme att röra mig.

Vad för dator?
Samsung Q560, för er som undrar.. alltså.
Syster var med och hjälpte mig. Killen som hjälpte oss "pajade" datorn jag skulle köpt, så fick den här på rea + 20%. Inte illa! Men egentligen pajade inte han den, den var tydligen paj. Den började tjuta när han satte igång den. "Jag säljer inte den här till dig. Jag hjälper dig leta efter en annan". Sweet!
Men jäävla tur att syster va med. Jag hängde inte med för 25 öre på vad killen snackade om.
Men nu är den här, jag är nöjd och allt är frid.

Nu måste jag bara som sagt rensa den andra datorn. Slänge över allt på extra hårddisken och blåsa skiten då vi ska göra oss av med den. Så får jag väl sätta mig och lägga upp allt jag vill ha in på datorn sen.

Och hade jag orkar, hade jag hämtat sladden till mobilen och lagt in nyare bilder.
Men det gör jag inte.

Så ni får en gammal!



Nu bojkottar jag även kinamat!

Kategori: En vardag

Det blev kinamat till middag idag. Och som vanligt testar jag diverse olika som de beställer hem.
Efteråt visade sig att OOOOJ det var visst vitlök på grillspetten..
(För er som inte vet, så tål jag inte vitlök.. alls!).

Har nu haft två ronder mot den mystika herr dass. Blir det en tredje?

Men jag klarade iallafall av att inte spy! Inte fan tänker jag slösa bort dyr mat!

could i? Should i?

Kategori: En vardag

Det finns ett erbjudande. ÅH jag kan inte låta bli. Men jag ska låta bli. Men jag vill inte låta bli--
Kan jag verkligen låta bli?

 

 

En bild säger allt

Kategori: En vardag

För endast 69 kr/kg får du skrubba Nordostatlanten! Intresserad?

-/-

Kategori: Mina skapelser

Halt!
Här får ingen passera,
här kommer ingen förbi.
Kommer aldrig över nån mera,

så gå är du snäll om ditt liv är kärt.

Över taggtråden såg jag min livskamrat,
Susanne stod och gestikulera.
Jag har gått här i tjugo år snart,

men med en K-pist är det svårt att diskutera.

Hobby?

Kategori: En vardag

Bajs. En vecka till.. åh!

Måste skaffa en hobby. Jag vill börja dekorationsmåla. Det är så jäkla roligt, dock rätt svårt att få till bra. Ska nog ta mig ner till hobbybutiker och se vad för slags pulver de har. Det är ju inte äkta vara, men det är ju alltid något att börja med. Hoppas bara de har marmor och grön marmor. Dock kan jag ju ändå inte börja med skiten än pga tummen. Men kan ju åtminstonde införskaffa det!
Vill börja med massor igen. Men det går ju inte tyvärr. Vill göra fler armband av snören. Tänkte börja med det förut, tills jag kom på att jag måste använda tummen. Får helt enkelt vänta.. vänta... vänta.

Denna vecka får jag passa på att leta efter mer julklappar. Har ju några kvar, men är i stortsätt klar. Sopigt bara att det enda jag verkligen letar efter - det finns inte. Har varit på alla leksaksaffärer i stan, men dom har slut på dem. "Vi kan beställa om du vill?". Men det känns ändå som att jag likabra kan vänta isåfall. Jag har för mig att det inte kommer komma innan jul ändå? Kanske ska ta en tripp till lkpg och se om de har det på sitt Toys'r'us?
Borde ju nästan finnas kan man tycka. Men då är det ju det att ta sig dit. Ska fråga tanta min!

Hittade en bil på blocket som jag blev väääldigt intresserad av. Den var skitsöt! Dock kommer jag inte ha råd att ha kvar den så som det kommer se ut. Lite tråkigt egentligen, men får vänta tills jag får ett jobb nästa gång! Då jäklar blir det bil!

Nej nu vill mor gå ut med hundarna. Jag är sällskapsdjur dessa veckor!
Tjing!

Tillbaks på ruta ett

Kategori: En vardag

Min tumme har änte blive bättre! Jag blir galen :(
Den är fortfarande svullen och gör ont som as. POOP! Så nu måste man sitta och ringa till vårdcentralen igen, rådfråga om hurvida jag ska göra. Känns verkligen inte bra.. Januarilönen kommer suga :/
Jag som igårkväll hoppades på att inflammationen hade försvunnit till idag, så jag kunde jobba imorgon.
THIS SUCKS!

Sitter och väntar på att telefontiden ska öppna. Ska passa på att kolla runt på jobb så länge, börjar närma sig slutdatumet. Känns inte bra! Denna gång vill jag ligga steget före.

Uppdatering

Kategori: En vardag

Ja men vi kör väl en uppdatering igen då. Trotts att det inte hänt allt för mycket!

Jag var hos farbror doktor idag med min jobbiga tumme. Den har svullnat upp igen, och gör ondare än sist. Så drog med far min (skulle ändå hämnta honom från jobbet innan) och gick på drop in mottagningen på vårdcentralen. Det visade sig att jag har en kraftig inflammation i tummuskeln (och som jag uppfattade det så ät det tydligen ingen bra sak). Farbror doktor sa åt mig att vara sjukskriven i en vecka och äta ipren som är inflammationsdämpande.
Kul kul. IT TOTALY SUCKS!

Imorgon ska jag, syster och dennis på bio och se den nya Harry Potter filmen. Ska bli kul! Var länge sen jag var på bio med syster. (Det är faktiskt den enda gången jag tycker det är kul att gå på bio). Dock vill jag mest bara se den för att jag sätt alla tidigare. Måste ju se fortsättningen.. så är det bara?

På lördag är det Marcus maskeradfest i linköping! Ska bli riktigt kul! Är i princip klar med dräckten, saknar bara två lädersnören, alternativt skosnören som sist, att knyta runt låren. Men javafan, de löser sig. Fick ju inte välja kostym själv (marcus ditt as) så det var ju inte direkt svårt att hitta vad jag behöver.
Synd bara att jag inte tål fejkblod! :(

NÄSTA HELG åker jag till skåne! Så är det bara! :) Ska tydligen på dop på söndagen. Kan bli intressant. Har inte varit på dop sedan kusinbarnen döptes (vilket var ett par år sedan).
Men längtar tills nästa helg<3


Tror la det var de jag ville få sagt för denna gång. Lär väl skriva under veckan då jag kommer vara sjukskriven. Mest pga uttråkning.

Hörsla!