thuna

Hade du verkligen viljat så hade du gjort det - åtminstone försökt!

Härlig Fredag!

Kategori: En vardag

För att summera dagen:
Var i skolan runt en timme för att såkallat "städat".
Sedan ner till stan med bränna och köpte bräda på Wollywood (yes :D).
Efterdet möta syster som ska handla kläder. Sedan hem, äta tacos för att sedan åka ner och träffa Toy vid söder tull. Vi gick vi upp och ned längst drottninggatan för att sedan gå till Vasaparken och se på skejt tävlingen. Sedan så Ringde Tobias som ville att vi skulle komma bort till Folkparken, så vi drog oss dit och var med honom, Max och deras polare från klassen :) Satt där ett tag, men dom skulle till krogen senan så då när dom gått så fick jag och Toy dra oss hemmåt. Jädra busssatan som aldrig kom då! Blir något irriterad på det där.

Idag har jag suttit ute i solen massor, så nu är man brunare (; Kommer säkert flamma upp och bli röd senare, men det är de värt (: Ska grilla idag, brorsan kanske kommer hem och äter med oss. Var väldigt länge sedan man såg den fjanten (; Ja, och senare ikväll ska ja va med Tobias igen. Blir en bra dag idag med :D He's cool.




Måste bara visa mitt hjärta :D
image221
är han inte vacker? :')

Aldrig mer!

Kategori: Musik

Jag hade börjat tro att allt du gjort
var spöken i mitt huvud, inte svek
Jag tänkte
att som man bäddar får man ligga
Kan jag ha nåt och göra med
att du inte vill hålla mig

Och som om längtan inte längre fanns
Försöker leva livet som förut
Jag tänkte
Och alla som jag möter här omkring
har bara goda ord om dig
Men ingen ser vad jag ser

Aldrig mer
va vad du sa till mig
Lovar bättring och mitt hjärta viker sig
Aldrig mer
blev som ett hot från dig
Jag tar min sans till ro
Och jag förlåter dig
Aldrig mer

Jag låter tiden ta mig framåt och
jag blundar för din ånget, dina svek
Jag tänkte
För i de mörkaste av utrymmen
Ser jag åter ljus igen
Jag vet jag måste lämna dig

Aldrig mer
va vad du sa till mig
Lovar bättring och mitt hjärta viker sig
Aldrig mer
blev som ett hot från dig
Jag tar min sans till ro
Och jag förlåter dig
Aldrig mer

Men om vi hittade tillbaka
Kan jag då förlåta dig
Och alla vänner som jag saknat
De säger att det ordnar sig
Men ingen vet hur du har behandlat mig

Aldrig mer
va vad du sa till mig
Lovar bättring och mitt hjärta viker sig
Aldrig mer
blev som ett hot från dig
Jag tar min sans till ro
Och jag förlåter dig
Aldrig mer

Aldrig mer
Aldrig mer

Patrik Isaksson är kung!

Kategori: En vardag

ÅH jag är så lyckligt glad. GUUUD. Det är helt underbart. Såhär glad har jag inte varit på bra länge :D Patrik Isaksson är gud och lite till. Kung helt enkelt :) Kan inte sluta le, han är bäst. Sen får alla andra säga vad dom vill (vilket de flesta gjorde med..). Hur som haver så sjöng jag så halsen skrek och så fick jag autograf :D
Den ska plastas in och sättas upp på väggen. Nu är den min heligaste, mest värdefulla pryl :)
PATRIK ISAKSSON<3

image219

image220

Du lovar förändring och mitt hjärta viker sig

Kategori: En vardag

Var hos läkaren idag. Så nu har man fixat med allt, så förhoppningsvis kommer det här att funka för mig. Annars kommer jag bokstavligt talat få damp. ;s
Men hur som haver så var min käa mamma med och vi gick sedan på stan efter det. Införskaffade lite saker! Otroligt att den enda gången man handlar något är med just henne ;) haha

 
Kalsonger 25:-
Kortbyxor (H&m lillgrabbsavdleningen) 79:50:-
Solglasögon (H&m) fick av mamma (:
Mascara (H&m) 96:-

Ja, som ni märker är jag ganska billig i drift. Hatar när kläder kostar mycket.. och varför lägga ut 300kr på ett par kortbyxor när det finns för 80kr? ;D

Imorgon blir det Patrik isaksson i hörsalsparken 19.00. Jag älskar Patrik Isaksson, han är så sjukt underbar. Ungefär som.. Håkan Hellström är för en del ;o Ska dit med Jimmy, kan bli skit kul. Annars gör vi det skitkul! Så är det bara, kommer säkert skrika halsen av mig! Hittat en "ny" favorit - "Aldrig mer". Texten är så perfekt. Den passar in på så många, och på så många sätt. Me like very mutch! :)

Trött och seg som en vanlig Måndag

Kategori: En vardag

Ush vad svårt jag hade att sova igårkväll. Hade vänt på dygnet totalt. ALLT var helt plötsligt fel, var för varmt, kläderna band fast mig, täcket låg fel.. haha ^^ Typiskt mig på söndagar! Är så dum som sitter uppe på helgerna när jag behöver sova ut ordentligt. :)

Var och jobbade i krokek idag. Målade fasad utom hus på en camping. Ush jag hatar att måla med oljebaserat, man blir helt förstörd i skallen efter ett tag! Eller som Jonas min handledare sa: "Ja, när jag var i din ålder så blev jag väääldigt hängig". Det är ju positivt att höra när man arbetar ;) Ska ut dit imorgon igen och måla klart med grundfärgen. Hoppas bara det är skapligt väder så man varken behöver svettas som en gris eller stå och frysa. Jobbigt det där med väder ibland alltså. :)

Idag fyller min coola moster år förresten! 25 var det va? ;) GRATTIS MOSTER<3

Ska snart köpa min skateboard med! Får den i tidig födelsedagspresent av mamma och pappa! :D It makes me smile like damn! (Just like somthing more ^^). Sen får världens skratta hur mycket dom vill när jag kommer rullande och ser skitrolig ut! ;)

Fredag och det är nice väder!

Kategori: En vardag

Gu görnice ute nu :) Varit och storhandlade med familjen efter skolan och läkaren så nu har man ganska mycket godis och dylikt. Så hittade jag ett par skor som jag föll för DIREKT på skopunkten. Jag såg dem från entrén som var 10 - 15m bort! ÅH jag älskar dem (än så länge) :D

image216
TAXI, skopunkten 300:-

Fredag ska väl vara en lyckodag?

Kategori: En vardag

Skitdag. Orkar inget, vill inget. Allt går under för tillfället. Hade jag inte varit i skolan så hade jag nog legat och stirrat upp i taket. Försöker behärska mig och ta det lugnt som dom säger. Försöker se hur allt blir framöver. Nu är det snart sommarjobb, pengar. Sedan LUND! Förhoppningsvis 2v om jag får det för moster och alle :)
Vill bara här ifrån.

Sitter just nu på samhällen och tvingas vara kvar för att hans ska prata med oss om antagligen betygen eller så. Se hur det går för mig ;) Sitter och kollar massa skejtklipp med bränna. Jävla människor alltså ;o
snart kommer facket hit och ska prata. Slipper halva tiden eftersom jag ska till läkaren. YES, må ännu bättre (....)

Dystra värld.

Kategori: En vardag

 It broke my heart in to pieces. :/
En dyster torsdag jag aldrig glömmer.

Skulle du och jag gå samma väg tillsammans?

Kategori: En vardag

Deep, i'm feeling deep tonight. Kan inte sluta grubbla, det har fastnat på skallen nu.
Ungefär som mina dagdrömmar om dagarna (de jag har för att få tiden att gå fortare). En del är så sanslöst dumma att jag blir ledsen på mig själv att jag ens får en sån dröm. Men det är ju som med nätterna, jag kan inte välja vad jag ska dagdrömma om. Det går inte att tvinga fram något.
BTW är jag ensam om att göra gester, viska och leva in i dagdrömmarna när ingen annan ser?

Grubbling på G. Men ibland kan det vara bra, det brukar hjälpa en att fatta bra beslut. (Även fast mina inte varit dom bästa genom tidern..) Men man är ju inte bra på allt inte :)
Ush vad lat jag känner mig när jag inte orkar lägga in kort från digitalkameran ^^ Så lägger upp ett kort som en polare fick mig att ta när jag stod och målade den förbaskade fondväggen ;p

image215
komentar; Ja, ungefär såhär glad var jag just då ;P
(min näsa såg rolig ut.. så censur ;)

Vad är egentligen sant?

Kategori: En vardag

Okej, nu blir det en såndär "själv.diskution" som jag så fint brukar ha för mig själv i mina inlägg ;P

Behövs verkligen de tre första månaderna i ett förhållande? Alltså, dom där när man är så förälskad som det bara går att bli och man inte kan sitta still för man bara vill få ur sig alla sina känslor. När man inte kan berga sig förän man får träffa sin "älskade" igen. Behövs dem? Är det dom som avgör om ett förhållande kommer att hållas vid liv? Själv hatar jag de tre första månaderna, det är då man är som sårbarast. Det är då man är en aligator med fienden under ens mage. But still.. de är alltid mysigt att ha en varm känsla som gör en röd om kinderna. Dock hatar jag den nu, jag hatar den verkligen. Har blivit attakerad mot magen förut, så tyvärr går det ut nu.
Behövs verkligen förälskelse för att ett förhållande ska blomma ut?

image213

This night will hurt you like never before

Kategori: En vardag

Det var länge sedan jag faktist lyssnade på Rammstein, Nightwish (vilket jag inte gillar egentligen..) och SOAD. In Flames har jag lyssnat på nu ett tag. Sweet music, man avreagerar sig som sjutton (:

"i'm in love in my lust, burning angelwings to dust"
(Dåvarande) Nightwish - wish i had an angel

image212
sådär blev "tattoon" (;

Inget är värt utöver ett sånt liv

Kategori: En vardag

Tjo och tje. hah, har varit en rätt bra dag idag. Trotts att jag tappade humöret.. lite :) Men som folk vet så har jag absolut inget tålamod när det verkligen är jobbigt. Och sedan blir värre. Som idag, målade upp en fondvägg. Första rundan gick skitbra att spara, inget kladd utanför alls. Så kladda resten.. så blir de fetränder, humöret sjunker. Sen andra rundan så kladdar jag ner ALLT (..) och färgen tar slut. Så var tvungen att göra en sak man inte får göra, nämligen lämna ungefär en halv vägg omålad :) SKITBRA. Får mer färg imorgon ;P
Men allt slutade med att Robban (han jag jobbade med) skrattade åt mig och jag fick gå hem 45min tidigare.

Tänkte visa lite kort jag hade på mobilen, men som jag avrit påtok för lat för att lägga in (;

    

1. Milkshake ala becca, blev mer sorbe ;p
2. Mutad! Arbets t-shirt, fick två st (:
3. Ja, jag tyckte själv det såg lite kul ut. Vad kan jag varit i mitt förra liv? (;

Hush little baby, don't you cry

Kategori: En vardag

Rätt söt låt ändå, Eminem - mockingbird (:

Det är verkligen deprimerande väder ute idag. Iskallt och ruggigt. Men inte förändras humöret för det inte :D Finns så mycket man vill göra, men knappt orkar. Får ta och se på film istället (; Filmtips någon?
Ser för det mesta bara krigsfilm, men det är inte kul att se dem när man redan kan dem utantill. Visst, har en del man inte sett på ett tag men de flesta är rätt kassa ändå :/ Så får väl byta genre för en gångs skull (:
Skulle behöva plocka upp i rummet med. Mina arbetskläder ligger lite här och lite där. Man är så trött när man kommer hem från praktiken att man inte bryr sig om vart man lägger kläderna. Slarvig som jag är :P

Man kanske ska ta lite kort? :) var ett tag sen kag hade kameran framme och tog skapliga kort! DET är tidsfördriv, men ett roligt sådant. Har inte fantasi nog att skriva eller göra något i ps så får bli kamera sen när jag tröttnat på att sitta här :) Blir det några kort så lägger jag upp dem!

Godmorgon världen!

Kategori: En vardag

Nu skrämmer jag mig själv. Vad gör jag uppe såhär dags? Sen när är jag uppe innan 10 på en helg?! haha, jag börjar bli lite weard ;) Men det är rätt skönt att gå upp tidigare och bara va :)  Frågan är.. vad ska man göra idag? Mer än att fixa allt till imorgon vill säga. Bara två veckors praktik kvar för den här perioden :D Sedan är det jobbjobbjobb = MONEY. Då blir det mer värt :D
Men till saken. Vad gör man på en söndag som har ruskigt dåligt väder? (kallt, molnigt och jävligt).

Man kanske skulle ta och käka lite frukost och hoppa in i duschen snart. :) Är hungrig! Det är skumt för det brukar jag aldrig vara på morgonen annars. Food, here i come ;)

Kanske dags att sova?

Kategori: En vardag

Ibland kan man inte göra annat än att skratta åt patetiska människor (:
hahahahahahaha!

Är lite seg nu. Dock piggnade jag till nu mot kvällen/natten. Hatar att det redan är söndag imorgon. Vill och orkar inte gå tillbaka till praktiken. Behöver leeeedigt. Men nej, jag ska lära mig den hårda vägen från början! :)
.. även fast man själv inte vill det.
Är rätt trött nu, internet funkar inte i mitt rum så måste sitta vid datorn i vardagsrummet. But that's the way it goes. Ska sova nu, godnatter (:

a jo just det..
Niklas, min älskling. Du är den bästa som finns.
and i love you.

Hemma hos Nicke (:

Kategori: En vardag

Sitter just nu hemma hos älsklingen, vid hans dator. Själv ligger han och sussar så gott så. Jag åandra sidan kan inte ligga kvar såååå länge när jag sover hos någon annan. "Hon har myror i brallan.." ;)

Så besviken jag blev igår! Sverige - Kanada. USH.. och jag ogillar alla som klankar ner på Lundqvist, han gjorde så gott han kunde genom hela turneringen. Man kan inte vara 100%ig varenda match. Det är en omöjlighet även för de bästa och mest vältränade. Men tellan gjorde ett bra jobb sen när han kom in, dock räckte det ju tyvärr inte.. men som sagt, man kan inte alltid vara bra eller vinna :) Nu får vi se mellan Ryssland och Kanada då. Vilka ska man hålla på? Ryssland vill jag egentligen inte hålla på, gillar dem bara inte. Men Kanada är så förbaskat diviga och tror att dom äget hela hockeyvärlden. Dilemma dilemma!

Ne, man kanske skulle ta och väcka sleeping beauty så han inte sover bort hela dagen ;P
tjing!

Lillfredag imorgon

Kategori: En vardag

Sista dagen imorgon. sen är det HELG. Okej, jag ska till läkaren klockan 3 på fredag.. men sedan (förhoppningsvis) får jag åka till Nicke (: Åh, jag hoppas verkligen den. Längtar efter dig älskling, saknar dig!

Nu är det hockey på tv, så kanske skriver mer senare.. annars blir det nog imorgon :)

Tatuering

Kategori: En vardag

Jag och mamma hade lite kul förut, bad henne rita upp tatueringen jag vill ha. Tycker jag själv passar i den och den är snygg :D Dock var det svårt för henne att rita med tusch så den är lite sned.. och sådär. Lite stor kanske, men det är huvudsaken hur den kommer se ut på ett ungefär. Fastnade för den :)
Mamma: Nej, det är ju inget snyggt. Den ska vara mindre.. och längre ner. Det är INTE SNYGGT.
Pappa: Det där är ju en äkta fylletatuering. Tänk när du får barn, då kommer du ångra dig när dom frågar varför du varit så pinsam och gjort den där!

Taskigt :( Men man får ju tycka vad man vill som dom säger :) Har två till jag vill ha men jag tänker inte rita upp dem där jag vill ha dem. Får köpa klisterpapper och sätta fast dem på det sättet :) Clas ohlsson nästa!

Jag hatar att ringa till ungdomsmottagningen. Dom fanskapen svarar ju inte. De bara låter telefonsvararen ta all skit ;o DÅLIG STIL FÖR OSS SOM VERKLIGEN BEHÖVER ER! .. aaaah just det, just ni!

Brollemaan

Kategori: En vardag

Jag ryser varje gång jag hör Brolle sjunga. Gillar hans röst, fast mest när han sjunger på engelska förstårs. Men detta är ett undantag. Här är han sjuuukt underbar i rösten :D
och jag som är så sjukt kass på det här med blogg lägger bara in länken eftersom jag inte vet hur man lägger in klipp och såna saker. Men ni hajar ju vad jag menar ;) SE DENNA. Han har en av Sveriges bästa röster :)



image208

Agaaain

Kategori: En vardag

Fem sanningar igen då!

1. Jag doppar min pomme på mc donalds i glassen. Låter äckligt, men det är gott, tro mig! Alla blängde snett på mig när jag började med det men nu har jag fått över folk på min sida. så nu köper tex alltid madde glass och jag pomme. Asbra, testa vet jag (;

2. Jag skulle lugnt vilja byta kön. Faktist, fatta va kung att va kille ;D Då kan man pumpa hur mycket man vill och slåss utan att folk tror man är idiot till fjolla för man är tjej!

3. Även fast jag har handskar på mig när jag arbetar så har jag ändå färg ÖVERALLT. Allt från hela händerna, hela armarna till ansiktet och nacken. Till och med knäna är färgade!

4. Jag tjatar alltid 2 månader innan om att jag snart fyller år, bara för att uppmärksamma folk om hur glad jag är för att jag snart fyller år. Inte för presenter, det är inget viktigt (inte jätte iallafall 8-)) nej utan för uppmärksamheten ;)

5. Jag slåss när jag bli ägd. Om någon säger något som gör mig tyst och jag inte kommer på något så smäller jag till istället. Frustration kan vara förjävligt :)

Jag hatar att vara tjej.. ibland!

Kategori: En vardag

Fyfan för att vara tjej! Ibland bli jag mer trött på det.. fast ändå är det en bra grej ibland. Men idag skulle jag gärna byta till kille för ett tag. Gick hem från praktiken pga att jag varit spyfärdig hela morgonen pga mensvärken :( jag HATAR det här. Så nu Matilda får du hjälpa mig, vad ska jag göra?
Måste ringa ungdomsmottagningen sen. Se om dom nu har öppet! Såhär kan vi inte ha det varje månad.
Ska bädda ner mig i soffan nu med värmedyna och tycka synd om mig själv till en film. :)
.. se om illamåendet försvinner så kanske man ska ta lite te eller milkshake ala becca!
Se ya!

Sol hela helgen

Kategori: En vardag

Gud vilken underbar helg! Har gått i linne och shorts hela tiden :) Och så min nya t-shirt såklart!
Hade hela släckten här hemma igår för att fira syster. Blev görvarmt på baksidan. Men skönt, och så blev man ju brun på köpet. Dock vill jag egentligen inte att det ska vara såhär bra nu, för då kommer det säkert regna halva sommaren. Och då kan jag slå vad om att det är halva sommaren kommer vara MIN LEDIGA del. Haha men ja, hoppas det är min jobbar del, det gör inget då :) Iof kommer jag att få shorts och tshirts så det gör inget om värmen lägger sig på lite grann. Ska jobba utomhus ;D

Idag ska jag bara sola, och montera ner min säng då. Klarar inte av att sova i den längre, har skitont i ryggen :( Får bli madrasser på golvet så länge, ska få mormors säng sen när hon flyttar :) Hoppas den är skönare!
Iof tror jag det mesta är skönare än den där förbannade sängen ;P

Svettväder ute :)

Kategori: En vardag

huuva vad jag svettas. Var nyss hos tandläkaren och slipade bort ett hack jag hade på en hörntand. Så nu har man ännu finare tänder :D De är nice! Så putsade dom lite extra så de skulle bli meeer vita. asbra.
Så nu sitter jag på faders jobb och väntar på att mamma ska sluta och att han ska basta klart. Passar på att sno datorn ett tag, finns ju inget annat roligt att göra. Så är det ännu segare att läsken kostar 4kr och jag bara har två ;) haha men vatten duger lika bra vet ni!

Idag ska jag bara ta det lugnt när jag kommer hem. Köpa hem massor av läsk som sagt och njuta av solen. Orkar inte göra något annat. Bara softa och ta det lugnt i trädgården med iskall dricka. Då kanske jag till och med kan börja på en låt eller kanske om det blir en novell som jag har känslor för. Har en speciell känsla, som jag dock inte kan förklara, innom mig som jag känner att jag kan få ner på papper. Den känns lika stark som ni vet dom där träden som har så mycket pollen att det känns som man går in i vägg av illaluktande molekyler? ;)

ÅH! märkte precis att dom hade chokladbollar för 2kr! YES. Mumsmums :D

Plugg sucks

Kategori: En vardag

Sitter i skolan just nu, har samhäll. Gjorde precis klart uppgiften. Allt är säkert fel, är dödålig på sånhär. Men ja, det märker vi ju om två veckor ;) Ska snart hem. slipper gå nästa fredag! så nu är det heeelg :)
hem och käka. Är vrålhungrig. Pappa asgarvade åt min frukost imorse. Två knäckebröd och en ergidricka. Nu är dom dessvärre slut, får åka och köpa en ny platta ^^
Ska hem och händla läsk till i kväll, svulldag i min ensamhet då jag inte vet om niklas kommer :( I MISS YOU GOD DAMN IT! Bli frisk dumma unge ;)

Saft funkar perfekt när man är varm

Kategori: En vardag

Sitter och dricker persikosaft och tänker. Har världens klump i magen, läste något hemskt. Så är jag jättesugen på att skriva ny låttext, eller kanske en novell? Hellst lyrics :) Men jag har inget att skriva om. Får klura lite på det där. Ta med en lapp och skriva upp meningar och ord jag får upp i huvudet på jobbet imorgon. Den perfekta inspirationen är när jag dagdrömmer. Gör det i stort sätt hela dagarna, vad jag än gör. :)

Nu ska ni få se något som får min familj att skratta lika mycket varenda gång.. vilket är varje dag. Ser tydligen skitrolig ut, men de kläderna är asnice att ha på sig. Riktigt "avkopplade från jobbet" :D
(Ja, ni får skratta hur mycket ni vill ;P)


klicka^


Om världen skulle falla sönder och samman
skulle du, skulle du stanna hos mig
skulle du va varje minut
?
Niklas<3




.. hoppas jag får ett! :D

Har fått utslag på armarna igen

Kategori: En vardag

Nu kommer torrutslagen från färgen :) Tvättade av armarna med vatten ocg gnuggade ordentligt. Så fort som fan på med Helosansalva. Dock svider det som sjutton, men hellre det än att det kommer spricka som det gjorde på fingrarna ;P Får börja smörja varje dag hädan efter.
Har faktist varit duktig idag. Fyllt på min vattenflaska 2ggr! Dock var det ingen konst att få i mig all vätska eftersom jag i stort sätt svettades som en gris och det var varmt. Varmt + rörelse = .. ja, ni hajjar.
Fick btw mina nya arbetsskor idag! GÖRSKÖNA. Får hoppas de sitter bra resten av tiden nu bara :) Slapp Stålhetten (YES!) så nu kommer jag inte få blåser på fötterna efter en dag. Det är nice :)

Imorgon är det lillfredag för min del. Att gå till skolan på fredag känns inte direkt så ansträngande (även fast det blir till att plugga eftersom jag missade det sist). Gör skiten hemma över någon helg så är det finito sedan. Asbra. Så heelg. Dock vet jag inte om det blir så kul som jag hoppades.
Vill så satans gärna träffa pojken, men jag vet inte om de kommer bli så :/ Ska fira syster med släckten på lördag, beror ju på om han är frisk eller inte.. eller har något annat att göra. Kommer kännas skitsegt om vi inte ses i helgen, fick ju aldrig träffa honom förra veckan. Så ni kan ju fatta hur mycket jag saknar fanskapet :P
Niklas, make space for me? (A)

Såg som sagt på Life igår. Var riktigt bra :D Skrev ett långt inlägg igår, men det försvann ju.. givetvis. Men hursomhaver så var den asbra!  Life, tisdagar 20.00 på 3:an.






Snälla säg att jag får ett, snälla säg att jag får ett.. (A)

Ny serie

Kategori: En vardag

Det är pause på tv just nu. Passar på att skriva;
Nu ahr den nya serien Life börjat. En av min favoritskådespelare är huvudrollen :D Damian Lewis (han var med i band of brothers). ASBRA änsålänge!
Titta vet jag :)

Och det bara rullar på.

Kategori: En vardag

Det är lika kul varje gång grabbar tror man är en liten och inte kan något. Det var så att de kastade basket på tivolit. Ni vet, där korgarna är 2 - 3m upp och pyttesmå? Alla fyra missade.Och gu vad jag skrattade. dom var ju sååå bra. Så utmanade dom mig, jag är ju skitkass eftersom jag är så kort & mesig ;)
Men ack ack, på första försöket fick jag i båda bollarna och därmed vann jag ett stor playboykaninhuvud som madde fick. Jag nöjde mig med att jag ägde :)
image204


Vet redan vad jag ska önska mig när jag fyller år. I år blir det inte bara pengar vet ni eftersom jag har sommarjobb (ja, jag måste bara tjata om det hela tiden för jag är så glad över det ^^) så kommer ju få en liten slant till sommaren :) + att jag fyller ju år i slutet av Juni. 29:nde för att vara korrekt. Eftersom jag redan köpt digitalkameran som jag ville ha, och inte behöver någon ny mobil så blir det saker jag vill ha men egentligen inte kommer köpa själv för jag är på tok för snål & fattig för :)
Tex. Lite mer märkes skateboard då jag är nybörjare och troligtvis kommer ha sönder den om den är billig och inte tål smällar ;) Så ska jag önska mig en basketboll med. Vet, dom kostar typ inget, men det är roligare att önska sig sakerna för alla klagar jämnt på mig att jag inte önskar mig roligare saker. Så, där har ni :)

image205
Där är förresten min nya jacka :)

Watt, dönice :)

Kategori: En vardag

Hittat ny energidricka nu. WATT. Den var ju helt ok faktist. Dock 10kr/st. Men vafasen, funkar ju när man är seg som sjutton :) Tror dock inte att man ska dricka den allt för ofta. ^^

Blir att gå ut ikväll igen då. Rätt nice, regnar ju inte (än iallafall). :) Solen kom fram och började mysa med oss för ca ½h sedan. Görnice. JO var på stan förut. Hittade en vårjacka nu! :D Har letat som en galning, och nu har jag faktist hittat en jag gillade. Har dock inget kort på den, men ni får klara er ändå ;)  Den är från Cubus - Herravdelningen. Det var rea på den så från 399 ner till 199. Tycker jag var ett bra pris. :) För en gångs skull hittar man en jacka som inte stramar åt. Alla andra har gjort det, stamar åt och så kan man knappt stänga dem :/

Nästa vecka blir det Mem på måndag, sedan Swedbank resten av dagarna skulle jag chansa på. Roger skulle jobba över, och jag kan inte ta mig hem från Mem själv eftersom jag inte har körkort :/ Men swedbank duger finfint :) Där vet jag ju iallafall vad jag ska göra + att jag har roligt sällskap :D


Niklas, kom ihåg att jag tycker om dig älskling<3 (:
Saknar dig sötnos, vi får ses snart tycker jag nog ;) Nästa helg vill jag vara med dig! Tror nog inte du skulle ha så mycket mot det heller (om du nu inte ska göra annat förstårs.) :) Me like you sweetheart!<3

image203

Tjohej.

Kategori: En vardag

Man ska inte tro för mycket :)

Idag är en helvetes dag. Har varit grinig ända sedan jag vaknade. Måste verkligen byta ut min säng nu, kan inte sova i den längre. Har göront i ryggen. Får ta och gå ut en sväng sen, se om det kanske hjälper :)
Valborg var väl inte någon jättehöjdare kanske, men helt ok :)
Vad gjorde ni på valborg?


Niklas<3

Seg, träningsvärk och övertrött.

Kategori: En vardag

Man är ju inte lite seg idag. Nej, jag är inte bakis. Drack inget igår, eller jo. En cider. Kroppen är helt slut pga jobbet och att jag snubblade igår över en gräsmatta i Folkets Park. Gjorde världens vurpa :D haha. Så sov jag ju inte bra igårnatt då jag samtidigt gick upp 5.15. Det kände man av igår kan jag lova. Ville bara hem till sängen hela tiden. Imorse orkade jag inte gå upp. Ville ligga kvar i sängen hela dan och sova. Men kände att det är lika bra att gå upp så man kan sova senare. Lär nog inte bli så mycket där ikväll eftersom det var så tråkigt igår.
Imorgon därimot kanske vi ska tillbaka :) då kanske det är lite mer roligt folk där också. ^^

Har ju lite saker att berätta ja.
1. Har sommarjobb nu. Ringde och fråga de min handledare och han sa ja. Så nu har man 3v målerijobb i början av junimånad :) Yes! Men mest är det för jag vill tjäna in timmar. Annars hade jag sökt nått annat. Så att jag tjänar lite pengar är inte heller fyskam.

2. Var vid minneslunden igår med madde. Lämnade en liten hemmagjord buket och två brev. Var inte lång ifrån att börja lipa flera gånger. Men på något sätt klarade jag av att hålla det inne. När vi väl satte oss på moppen och åkte iväg fick jag tårar i ögonen när jag sa "hejdå.. vi ses nästa år igen. Vila i frid vännen." It hurts, jao.

image201 image202