thuna

Hade du verkligen viljat så hade du gjort det - åtminstone försökt!

Knädjur? vadå?

Kategori: En vardag


En typisk kväll när man är ensam uppe i vardagsrummet..
Aldrig får man vara ensam ;)


Och så blir det ju inte bättre av att Nala stirrar på en avundsjukt!


.. och det slutar oftast alltid såhär.
Thinkerbell: -suck-
Matilda: *pressar ner sig i knät* JAG SKA FÅ PLATS!!!
Nala: Jag vill med sitta i knät för helvete!

Jag är smör

Kategori: En vardag

Lyssnar just nu på Enrique Iglesias ft. Toni Braxton - Could i have this kiss forever. Om och om igen.
För jag känner mig riktigt SMÖRIG. Jag är så underbart glad, de är nästan så jag faktist skuttar i stolen här :o Har en såndär skum känsla i kroppen som gör att jag bara vill göra en smörvideo och kråma mig mot en snyggig.. som typ Jeremy sumpter eller * :D Grr!

Och så är jag även så sjukt glad över att äntligen våran hardcore kommit till världen! :D

Ebba (otto!!) Stenvall
30 November 2009!

Fick en bild på henne när hon låg på mosters bröst :) Slemig och dan.. men en riktig hårding! :) Välkommen till världen framtida skejtproffs! :D

Otto ÄR PÅ GÅNG!!

Kategori: En vardag

Mamma kom inspringade till mig i morse:
Mor: HAR DU FÅTT SMS AV CATTA?!
Jag: öhm.. vet inte? *yrvaken*
Mor: HON LIGGER PÅ KK NU! VATTNET HAR GÅÅÅÅÅTT!!!!!
Jag: VA?!
Mor: Ja, "Ebba" är påväg, hon kommer förmodligen inom de närmsta två dagarna! :D


Jag chansar på att hon kommer under natten! Vi alla här hemma längtar efter våran lille otto :D
Hon smsbombar mor för fullt, och berättar om hur det går och känns just nu :)

Jag.. kjol?

Kategori: En vardag

Jag har problem. Brukar inte bry mig om klädseln i vanliga fall.. men nu när det gäller kjol & klänning (och sånt) så blir jag lite kluven. Är det snyggt? Ser det slampigt ut? Är de för lite? HELP ME!
Håller på att försöka puzzla ihop kläder till pappas 50års fest nästa helg. Tänkte att jag skulle vara lite fin och klä upp mig, samt inviga de nya skorna. Men ja.. What the hell?! Jag vill inte se slampig ut, men jag känner mig alltid det så fort jag får på mig kjol eller klänning :o

It just dont feel right..

Och bara därför kan jag inte lägga upp bilder, så kan inte visa vad jag ska ha! :D haha.. FAIL!

Nyss

Kategori: En vardag

*pappa knackar på dörren och visslar för jag har hörlurarna på mig*
Jag: ja?
Pappa: Vad ska du ha för pizza sen?
Jag: öh.. hm.. står jag ut med att ha ont i magen resten av kvällen & natten?
Pappa: hah, det vet väl inte jag. Det får du ju själv avgöra. Ta en gyros istället? Eller nej.. det är ju inte bättre.
Jag: nej, precis. Förbannade dom att dom skulle uppfinna vitsås!
Pappa: Men ta en kebabpizza utan vitsås då?
Jag: Nej.. men det är ju vitsåsen som gör det ju..
Pappa: Ja jo. Du har ju en poäng där.
Jag: -suck-.. jag får väl ta en såndär dubbelvikt då.
Pappa: Calzone?
Jag: -mer suck- Ja!


Tyck synd om mig! Jag tål inte vitlök.. :(

Har en ny kamera!

Kategori: En vardag

For iväg igår och köpte en ny kamera iallafall :) Ingen av de jag la upp igår, utan en SAMSUNG ES60. 12.2 Mpxl. Jag är nöjd iallafall! :)

Sen på kvällen blev det film med syster och mor. Skönheten och odjuret samt UPP. Massor onyttigt och en hel del julmust! De gillar vi ;) Men bäst var ändå när vi såg på UPP! Vi satt och jämförde den gamla gubben där i med pappa. Gud så vi skrattade! Tex. när han vrider ner hörapparaten. TYPISKT ;)

Sen kom även Marcus över ett tag :) Han fick sin födelsedagspresent (tror vi räknar det som de!), och ja vad ska man säga. Han blev ganska glad? Iallafall av bilden att dömma! ;)

Ny kamera?

Kategori: En vardag

Hm, började städa lite i rummet efter jag gick upp ur sängen. Så hittade jag fyra stycken presentkort. Så jaha.. nu måste jag alltså på stan igen. Hittade ett till H&M, ett till Citylife (piercingbutiken) och ett till Lagerhause. De har legat på en av högtalarna, sedan studenten. Så mycket bryr jag mig ;)

Har inte hunnit komma ner till körskolan för att plugga än! WAH. Känner att jag behöver det. Men om jag inte minns fel så hade vi saker att göra idag med? MM JA. Om vi inte ska åka iväg idag igen, så måste jag börja spackla. Det ska ju bli ett fondmönster i vardagsrummet. "yeey -not". Varför öppnade jag min trut?

Men imorgon ska jag iallafall till elgiganten :) Ska köpa ny digitalkamera! ÄNTLIGEN. Man känner sig helt borttappad utan den. Och jag behöver den ju nu tills pappas fest och till In Flames konserten i GBG. Dock har jag två stycken att välja mellan. Antingen den som är lite dyrare, med en skärm på framsidan. Eller den billigare, men som tar bra kort. Menar, jag behöver ju ingen vursting kamera direkt. De kan jag ju vänta med tills jag köper en systemkamera (och det är inget prio just nu).

 
1290:- eller 2490:-
(Elgiganten båda två)

Maxi med mor och mormor

Kategori: En vardag

Det blev en del inhandlat på Maxi idag. Först var vi på apoteket för jag skulle köpa koksalt, eftersom jag fortfarande är täppt pga jag använt nässprey för länge. Men sen när vi stod där och kollade på alla olika, så kom det en jätteduktig experdit och hjälpte oss. Hon var verkligen grym på det här kan jag lova! Förklarade min situation. Hon tittade på mig och sa: "Då behöver nog inte det här. Du har inget snor kvar i näsan, utan du har antagligen infektion och uttorkade bihålor". Så fick andra saker som förhoppningsvis kommer hjälpa :)

Det första är en inhalator med mentol. Det den gör är, precis som halstabletter egentligen för att förklara på ett enkelt sätt. Vidgar luftrören när man är täppt.
Sen ska jag även testa på att ta ögondroppar (jag vet att det låter sjukt) och droppa i näsan varje morgon och kväll. Det var lite specifikt med den här, eftersom den här hade en kanonbra läkareffekt. Den smörjde och.. ja.. allt det där, som gjorde att det läker fortare. (Eftersom jag får näsblod varje gång jag snyter mig). Så ska testa på det här, annars måste jag till en läkare och kolla upp det. Men så långt tänker jag nog inte gå ;)
Så ska testa det här en tid nu framöver. Hon sa till och med "Du får jättegärna komma förbi och berätta hur det gått och så". DET mina vänner, kallar jag service!
Och nu tänker ni säkert "hon sa allt det där, och så kostade det säkert massor.." men nej! Det var inte ens dyrt. Hon föreslog ju kortisonspray först (vilket var dyrt!), men hon tyckte att jag skulle testa det här först. Eftersom mitt problem just var nästäppan och inte uttorkningen i sig.

Aja, har försökt förklara på ett bra sätt nu. Och jag kommer se ENORMT rolig ut när jag ska använda inhalatorn när jag är täppt. Men what the heck, funkar det så gör det! Kan ju inte bli konstigare än vad jag är.. eller hur var det Marcus? ;)


Bild från; google

Deep.

Kategori: Mina skapelser

Obehaglig rysning. En känsla av att något är påväg att gå snett. Att det är nu det börjar. Känslan av att något inte stämmer, att det förmodligen kommer gå åt skogen. Tanken på att försöka förtränga, stänga in. En tanke av att inte känna svaghet. Men framförallt: Inte visa svaghet.

För svaghet är något som idag framställs som något negativt. Att be om hjälp, det är uteslutet. Man har kravet att man måste klara det själv. Att allt som händer, oavsätt om det är ett stort eller ett litet problem. Det kan vara allt ifrån att man är nära kanten och vill hoppa, till att det kan tyckas inte vara något för världen. En lite sak, som man själv känner inte egentligen är ett problem.
För svaghet är ett fult ord idag. Att må dåligt, vilket de flesta gör, är något som man absolut inte får visa. Man ska ha det där leendet på läpparna. Man ska tindra med ögonen och kalla andra för diverse onödiga saker. Glåpord. Man ska visa sig stark, inte ta någon skit.

Men även för den största björnen, eller den starkaste vargen, finns det dåliga tider.
Ett problem kanske inte är en big deal för andra. Men det betyder inte att det inte är ett problem. För allt som får en person att må dåligt, är ett sorts problem. Bara för att det inte påverkar andra, betyder det inte att det inte förstör för just den personen. Man kan jämföra sig med andra, tänka sig som så att "här gnäller jag över mina små problem, medans X har det betydligt värre". Men det betyder inte att man inte kan må dåligt över sina egna "små problem". För dessa problem, även skador, är jobbiga just för den personen själv.

Inga problem är obetydliga. En del problem kanske man måste ta upp till ytan, för att man ska kunna få ett annat perspektiv. För det är betydligt annorlunda att se det i ett annat ljus, en annan vinkel, än den man är van vid. Går man och (som de flesta gör) grubblar, ser det från ett håll. Då är det klart att problemet växer.
Men vågar man ta steget att be om hjälp, att höra någon annans åsikt, så kanske man kan få en klarare syn. Oftast får man inte det svaret man vill höra, men det ger en tankeställare.


Vad jag försöker säga är: Våga be om hjälp. Alla vänder inte ryggen till, och om någon skrattar - ta det inte personligt. Personen själv ifråga har förmodligen (för det mesta, jag chansar på 90%) egna bekymmer och klarar därför inte av att höra. Personen i fråga vågar inte låta tillitet växa.

i <3 me music

Kategori: Musik

Favoriterna & de just nu:


In Flames - Only for the weak


Queen - Dont stop me now


Whitesnake - still of the night


Bon Jovi - Runaway


Kamelot - Karma


Nocturnal Rites - Leave Me Alone


Stratovarius - Phoenix

Än en gång blir jag förvånad

Kategori: En vardag

Jag chockerar mig själv. Vi (Jag, mor och far) var och storhandlade i fredags. Så hade jag hittat ett par snygga skor på ineternet (skopunkten) som jag ville ha. Det stod att om man är medlem så skulle de kosta 99:-. Så jag blev medlem dagen innan. Sen väl i affären så testade jag dem, och vi frågade om medlemskapet gällde, eftersom jag inte fått mitt kort än (det tar ju drygt 2v). Och jajemän, det gick bra.
När jag skulle betala så skrev de in medlemsskapet (kollade legget) och fick slutsumman 89:-.
Jag måste sett väldigt frågande ut, för experditerna sa "ja, alla nya medlemar får ju 10% rabatt vid första köpet!". Så ja, jag blev smått överraskad. Visst, det var ju "bara 10kr", men mpnga bäckar små ;)

Så från början kostade dem 300:-. Så var det rabatt på dem till 249:-. För medlemar 99:-.
Och jag fick dem för 89:-. Inte illa? ;D

Nu kommer bara kruxet.. jag ska lära mig att gå i dem också!

Ni får ursäkta bilderna. Eftersom min digitalkamera har sagt upp sig, så fick min mobilkamera duga. Och ja, jag är inne på dass på sisa bilden. Var bättre ljus därinne :)




Ge mig!

Kategori: En vardag

Jag måste ha fått en skruv lös. Eller så har jag helt slukats av det här med konstig stil. Men jag vill ha en pilotmössa. Inte en såndär med massa ludd på, eller som är stickad. Utan en riktig, i fejkskinn. Hittade tyvärr ingen perfekt bild på den, men den här är de närmsta. Och den här är faktist med skitfrän :)

Ja, skratta ni!

Kategori: Musik

Men den här låten är tamefan fin.

Bilder förklarar mer än ord :)

Kategori: En vardag


Eat your words, dear ;)

i dont want this moment to ever end

Kategori: Musik



I don't want this moment to ever end
Where everything's nothing without you
I'll wait here forever just to, to see you smile
'Cause it's true, I am nothing without you

Through it all, I made my mistakes
I stumble and fall, but I mean these words

I want you to know
With everything I won't let this go, these words are my heart and soul
I'll hold on to this moment you know, 'cause I'll bleed my heart out to show
That I won't let go

Thoughts read unspoken, forever in doubt
Pieces of memories fall to the ground
I know what I didn't have so, I won't let this go
'Cause it's true, I am nothing without you

All the streets where I walked alone, with nowhere to go
have come to an end

I want you to know
With everything I won't let this go, these words are my heart and soul
I'll hold on to this moment you know, 'cause I'll bleed my heart out to show
And I won't let go

In front of your eyes, it falls from the skies
When you don't know what you're looking to find
In front of your eyes, it falls from the skies
When you just never know what you will find (what you will find)

I don't want this moment to ever end
Where everything's nothing without you

I want you to know
With everything I won't let this go, these words are my heart and soul
I'll hold on to this moment you know, 'cause I'll bleed my heart out to show
that I won't let go (I want you to know)
With everything I won't let this go, these words are my soul
I'll hold on to this moment you know, 'cause I'll bleed my heart out to show
that I won't let go

Snart här!

Kategori: En vardag

Älskar Coolstuff, beställde igår och det skickades idag. Så kommer förmodligen ha paketet här imorgon :)


Då var det klart

Kategori: En vardag

Då var det beställt och bokat :) Har beställt juklappar & födelsedagspresent. (Ja, hör och häpna!). Så nu är jag fan på G :D Så har jag även bokat det absolut bästa av allt..

IN FLAMES I GÖTEBORG 12 DECEMBER! 
Jag längtar så jag nästan spricker. Det kommer bli naaaaajsssse, RIGHT MARCUS? :D
Ska försöka övertala mor min att skjudsa mig till Hageby så jag kan hämta ut biljetterna redan imorgon! Jag vill ha dem här och nu i mina händer! Känna MAKTEN. Den tootaalaa maaakteeen! (hm.. vilken film kommer det ifrån?). Ska blinka riktigt mycket med ögonen och fjäska (för det har min moster lärt mig hur man gör!).

Har nog inte längtat såhär mycket efter december på de senaste 3 åren :)


Big fcking LOVE!
<3

Min syster har förstört mig

Kategori: Musik

Jag lyssnar på.. JULMUSIK! Ja, där har ni det. JULMUSIK. Jag är inte sådär jättepepp på jul nu mera. Men nog fasen spelas det julmusik genom högtalarna just nu. TACK SYSTER. Jätte tack.
Hon själv är julfanatiker. Hade hon kunnat och fått, så hade hon nog redan pyntat nu. Julmusik, pah! Finns egentligen bara en låt jag gillar. Triad - tänd ett ljus.
Så åter igen, TACK SYSTER. Tack tack.

Jag blir galen!

Kategori: En vardag

Inte klia.. inte klia.. inte.. klia... INTE KLIA!!!

Jag älskar verkligen fysövningar!

Kategori: En vardag

Okej, nu ska jag försöka förklara så utförligt att vem som hellst borde förstå.
Bara för att jag skriver saker jag har tänkt på, så behöver det inte betyda att jag bryr mig jättejättejättejättemycket om det. Att tänka och bry sig är två olika saker. Jag släpper saker som är oviktiga, saker som stör mig och saker som jag anser inte är värt att lägga energi på. Det jag skrev igår tex. Jag skrev att jag lagt fem minters tänkande på det, OM ENS DET!! Det betyder inte att jag bryr mig, eller att jag grubblar över det. LÄS ALLT istället för att fokusera på det ni stör er på. Morons! (Nej, det är inte bara en som ifråga satt).

Nog om er puckon som vägrar se längre än er näsa :)

Tror min tattoo har börjat läka nu. Det har börjat klia sådär jävligt irriterande. Och nej Marcus, det är inte skönt att smörja för det kliar tamefan mer! :D Men jag älskar när sår kliar, då är det snart läkt ^^


Idag är det träning på schemat :) Förstår inte det här med att folk alltid ska höra av sig när jag har träning, men inte innan? Jag har träning mellan 5 & halv 7, därmellan svarar jag inte på samtal eller sms. Just so ye know :)
Har några övningar som vi ska testa på idag, eftersom de måste få upp konditionen lite mer. Trotts att de tränar både fotboll, hockey och annan sport så har de inte det konditionen jag önskar att de hade. Visst, de är bara 8 år, men de ska ha lite bättre än de dom har nu! Men träning med mig och petter i tre veckor, så kan vi ge oss på att det kommer visa resultat :) För våra övningar är inte bara jobbiga, de är roliga med. Det är de som är kruxet med att få yngre att öka sin prestation på både kondition och styrka positivt. Det ska vara roligt! Och än så länge verkar det som att de har det :) Visst, sen är väl kanske inte idioten den roligaste fysövningen, men den ger något så enormt i benstyrka så det är underbart.
Körde den förra onsdagen, men la då till klubba & boll så de skulle få göra skott i fart. Det uppskattades verkligen, trotts att de låg på govlet och skrek "JAG HATAR IDIOTEN". Dom är skitduktiga, våra pojkar! :)

Ja.. mycket text, ingen sammanfattande rubrik.

Kategori: En vardag

Körlektionen gick kanon idag :) Nästa uppgift: Start och stopp i backe! I'm on me way dude! ;D
Sista väggen blev även klar idag. Så nu är hela bottenvåningen här hemma är klar. Skitsnygg kulör =) Blir väl att börja på mitt rum snart. Är så trött på dessa fettfläckar och rivmärken som är på väggarna. Även den fula tapeten. Vet exakt vilka färger jag vill ha och vart. Det enda jobbiga kommer bli att flytta på allt (tex sängen.. blöh!). Men det ska nog gå ;) Säger bara en sak: Tänk Buddah! (Nej, inte min chef).

Ska gör om designen till systers blogg. Frågan är bara vilka färger? Får nog testa mig lite fram. Är sugen på att göra om min med. Men nej, det får vänta. Bytte ju för inte så länge sen. Får bli ett senare projekt ;) Har ju redan en bild jag håller på med, samt ett par till jag ska göra om. Kan nog bli bra :) Två bilder som omslag till några noveller! Eller iallfall till kommande noveller, har en del i huvudet som ska ner på skrift, samt några i min "lilla svarta" :) Måste bara få den där kickkänslan för att komma igång ^^

Det är faktist en till sak som jag kommt att lägga fem minuter på (om ens det). Jag har fått kommentarer som:
"Varför klär du dig inte mer som en tjej?"
"Du borde gå i kjol oftare.."
"Du skulle passa i klänning!"
"Varför har du alltid ha så tjocka tröjor på dig?"
"Du har kurvor, du borde visa dem!"
Ja.. listan kan göras längre. Och min fråga är nu alltså: WHAT THE HELL?! Varför kläcker man ens ur sig en sån sak? 9/10 jag pratat med säger att det är personen i sig som betyder. 2/10 menar det. Och nej, jag behöver inte skriva några namn, personerna vet själva hur dom sabbade allt :)


En thuna såhär dags. Nu.

Sånt här gör mig lycklig!

Kategori: En vardag




.. Mer behöver jag inte skriva! ;D

Det är bra typiskt!

Kategori: En vardag

Vad är höjdheten av otur egentligen? Nu när jag har saker att ta kort på, ja då strejkar digitalkameran! JA, det är fan helt onödigt sinnessjukt. Det pajade ju i våras, lämnade in den och sen funkade den. Och nu jävlas den ännu värre. Har formaterat den och allt, men inte fasen funkar det. Slänger den snart åt helvete, för tiden har gått ut. Jävla skitsak! Så det får bli en ny nu. Känns som jag måste ha en (rättar mig själv = JAG MÅSTE HA EN!). Så tyvärr blir det inga nya bilder på tatueringen på ett tag, om jag nu inte kan lägga över de få jag lyckades ta. (Eller om kameran helt plötsligt slutar vara en sån pmskossa, men det är väl knappast troligt).

Men trotts detta pms-utbrott-pga-tekniska-prylar, så har jag faktist roliga nyheter med! (JA dom är viktiga!). Jag har idag (16/11) inte tagit nässprey på 10 dagar! :) HELT OTROLIGT? Ja, det är det. Men tro det, för det är sant! För er som inte vet, så har jag varit onödigt mycket beroende av det de senaste tre åren. Minst 5 gånger per dag, varje dag i tre år. Och nu, inget på 10 dagar. Det är tamefan en braggd! Jag borde få medalj för denna utomordentliga prestation!

Ja.. jag är lite efter

Kategori: Musik

Dagen har bestått av att måla, i princip. Och flyttat möbler. Målade klart hallen (äntligen) så nu är det bara fondväggen kvar :) Dock känns det lite onödigt att ta den nu såhär dags, så kör på det imorgon. Måste ju ändå ställa mig och tvätta ur allt. Men tror det kommer bli nice :)

Tänkte även sätta mig och plugga lite. Kanske åka ner till körskolan och sätta mig där ett tag :) Ska det iallafall någon dag denna vecka! Så är det ju körlektion på tisdag med. Full fart!

Onsdag är det träning igen. Vi hade våran första träning i onsdags, och det gick kanon :) Synd bara på att Petter var sjuk så hon missade the big premiär :/ Men ja, får hoppas hon frisknat till tills onsdag. Frågade pojkarna om de tyckte det vart roligt att testa på riktig innebandy (de hade mest bara lek förut). Och ja, absolut. De såg till och med fram mot nästa träning. Så något bra måste jag ju gjort? :)



NUUU har jag äntligen lärt mig hur man lägger in videos!! :D Min syster ist ein geni! En sjukt bra låt med Stratovarius :)

Vadå, borde det gjort ont?

Kategori: En vardag

Var verkligen ett nervvrak precis innan jag la mig på den där "britsen". Skakade som ett asplöv ;o Och så fort han satte igång maskinen så drog jag ett andetag och väntade mig det värsta.. Så började han. Och min första tanke var.. "öh.. jaha.. är det här allt?". Alla säger att det gör så förbannat ont på vaden, att det känns massor. Men.. öh.. nej? Det är ju till och med värre att bli klöst av katten! Att råka skära sig på jobbet! DET VAR TILL OCH MED VÄRRE NÄR JAG SLANT MED SKRUVMEJSELN! Visst, förnekar inte att det inte var felfritt. Vissa punkter kändes ju, då foten domnade bort lite. Men tja, jag dog ju inte? :)

Men jag är så jävla nöjd! Han gjorde den verkligen skitbra, även detaljerna. Skuggningen är skitbra, texten är skitbra.. ja, ALLT är skitbra! Mor blev lite avis när jag kom hem ;)
Tack Marcus för du 'tvingade' mig :) Ångrar mig inte det minsta!

Nu måste jag bara komma ihåg att smörja in den också. Hm.. hur ska detta gå? Jag är ju ökänd för att ha minne som en säkerhetsnål. Påtal om det, det är dags att ta bort plasten nu! Höres!, eller som moster skulle sagt:
Fridens!

Nu är det gjort!

Kategori: En vardag

En tatuering. Den jag gått och tjatat om i ett halvår. Nu är den gjord :) och jag är så jävla nöjd! :D


När den var precis färdig :)

IKVÄLL!!

Kategori: En vardag

Mah. Väntar på att Marcus ska komma och "kidnappa mig" (är nervös.. han tror att jag kommer bita mig fast i soffan!). Nervös, men det skiter jag i. IKVÄLL SKA DE BLI GJORT! :D
För mer detaljer, håll utkik i bloggen senare under kvällen! :)

Psykiskt påfrestande med hundar ibland

Kategori: En vardag

Jaha, nu ringde mr JohnJohn och sa att han blir två timmar senare. Han skulle vart här vid det här laget, men att han "försov sig". Stackarn, förstår honom :) Jobbar man till sju på morgonen så får man sova mer!

Har grundmålat alla väggar nu. Så skönt! Det är de värsta av allt, man blir irriterad och det täcker inte. Men det ska inte täcka första gången, då är det något konstigt. Men sparmålade en gång extra, så det kanske kan täcka lite bättre än det brukar (hatar att måla med vit kulör!). Men det ska nog bli bra :)
Det värsta är att hundjävlarna inte kan hålla sig borta! Grr. Det är massor märken redan! Nästa gång låser jag fan in dem i köket.

Nej nu blir det att fixa mat! Tacos ikväll :D

Fullt-upp-helg!

Kategori: En vardag

Idag känns som en sån där dag med. Men på bättre humör :) Väljer att inte ta den bilen, utan fortsätter leta! Både JohnJohn & Marcus har sagt att man ska ha kollat på minst 3 - 5 bilar innan man hittar "den första rätta" :)

Påtal om pågarna, idag kommer Johnjohn förbi och säger hej :D Var ett tag sen nu! Dock blir det bara en "hej på vägen" eftersom han ska upp till stockholm idag. Men ändå! ^^
Och imorgon ska jag till lkpg med Marcus, för att göra... ja.. det där som jag kommer berätta efteråt :) + att jag kanske kan se om han kan kolla bilar med mig (A) Han är ju trotts allt min personliga expert! *host*slav*host* :D

Idag blir det att fortsätta måla. Började grunda igår med mor, så ska bara smeta på hallen en gång, så det kan målas en gång till i eftermiddag/kväll :) Hallen ska bli (chockerande nog) vit, medans väggen i vardagsrummet ska bli åt nogathållet! Valde att grunda den väggen, så jag kanske slipper måla tre gånger. Risken finns ju att det inte täcker annars. + att färgen framhävs lite bättre på vit bakgrund :)

Nej, om man kanske skulle ta och smeta på hallen, och sedan hoppa in i duschen! Har fasnat lite här pga musiken och blocket! Hittat två riktiga gamla goa låtar man lyssnade på förr :)
The underdog project - Summer jam & Shaft - (mucho mambo) sway.
Got to love old school!

Det är en såndär dag, du vet.

Kategori: En vardag

Kollade bil idag, den verkade skitbra. Men det knackade om servon när man svängde (pappa körde), så är väldigt skeptisk. Ska tänka på saken till imorgon, men tror inte det blir något. Den var jättefin förövrigt, perfekt storlek på skuff.. men.. nah. Värd pengarna, såvida den inte pajar. Då blir det ajaj i plånkan. Så to be continued!


4 år i onödan

Köra imorgon!

Kategori: En vardag

Meu! Imorgon är första körlektionen, ska blir intressant :) Jag har kort stubin just nu (jag kör en vild chansning och säger.. pms?) så ska verkligen bita hål i läppen så jag inte säger något dumt och onödigt. Är ju iof rätt bra på att tänka först och tala sen.. när det är nya människor vill säga ;)
Sen efter det ska jag till arbetsförmedlingen och prata med en handläggare (eller kallas det så?). Vi ska gå genom lite, och skriva in saker :) Skönt att äntligen komma igång lite mer. Har hittat ett jobb som verkar intressant, så funderar på att åtminstonde söka det :)
Vad och vart säger jag inte! :D

Har pluggat som en tok i teoriboken! Inte för att jag känner att jag måste måste måste få det klart, utan för jag tycker det är roligt. Det är intressant och jag läser mer än jag behöver. Bara för att lära mig mer om begreppen och reglerna. Vill vara väl förberedd, inte bara för proven utan för verkliga trafiklivet :)
Känns som det inte är så mycket kvar i boken att göra, och det enda jag har egentligen har svårt för är det här med bromssträcka. Jag har ju svårt för matte i allmänhet, men när inte ens pappa eller syster förstår frågan.. så är det ju inte så konstigt att jag inte förstår! Så ska se om jag hinner gå på teorilektionen imorgon så jag kanske kan få det utförligt förklarat. Om inget annat en uträkning som jag kan sitta med hemma och gå genom med syster (mattesnillet själv!) :)

Varför anonym?

Kategori: En vardag

Jag förstår inte grejen, varför väljer ni att vara anonyma? Läser inte kommentarerna när det står "anonym", så ni som inte skriver vem det är (eller åtminstonde ger en hint) slösar bara ord :)



Har försökt lägga upp bilder här på bloggen de senaste dagarna, men det går fan inte :o Väääldigt irriterande då jag haft bra tillfällen. Så får väl försöka en sista gång, sen ger jag upp. Då får ni se tråkiga inlägg med bara text ;)


Så här ser min vänstra arm ut nu för tiden då :)
Gillar grejen med mycket armband och sånt på samma arm!
1 - 3: Gjort själv :)
4. Köpt i en såndär vridautomat på ICA I Lund ^^
5. Köpt på Rusta. (Dream, Inspire, Believe)
(Helt otroligt att de smycken jag vill ha bara finns på såna butiker. Me like!)



Har även köpt mig själv en klocka! Snyyyggt! ^^
(Nej det är ingen repa, det var något kladd som jag märkte efter jag
lagt in bilden på datorn!)

Firmafest ikväll!

Kategori: En vardag

Mah just det, du skulle ju komma moster! Attans, då får man inte träffa dig heller då! :/ Vill ju inte direkt sätta dig i den situationen för smittorisk om det är så att jag har den. Känner inte av den, men man vet ju aldrig. Kan ju bära på den, utan att den bryter ut på mig. Det här är ditt fel marcus! :o Du ska få en smäll när du kommer hem ;D

Sov rätt länge idag, drygt halv elva. Skönt ^^ Ändå somnade jag inte speciellt sent igår, men kanske bara behövde den vilan? I guess so.
Ikväll är det firma fest :) Och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, men det är ju ett senare problem ;) Jag som verkligen suger på bowling med, kommer bli... intressant! Hoppas bara inte jag får spela mot proffsen, kommer skämma ut mig totalt! :o Eller.. ja, det kommer jag nog ändå! Bara de inte blir J eller T. Då lär jag väl få höra det heeeela kvällen! :P

Imorgon blir det utgång med tant :) Första gången med mig för hennes del ;) Hoppas det blir bra med drag bara! Vet inte, men jag har tröttnat på att gå på krogen. Men vem vet, det kanske är kul den här gången :)

Baiconfeber?

Kategori: En vardag

Jaha, nu fick man en rolig sak på sms från marcus med. Hela P4 skulle ligga i svininfluensa. TACK, nu är säkert jag smittad med :o men nah, jag är inte rädd för den! KOM OCH TA MIG! Det enda jag är rädd för är att träffa farmor då. Är jag minsta lilla sjuk så försöker jag undvika att åka till henne. Vill inte att hon ska åka illa ut pga mina sjukdomar då det slår 10000000 ggr värre på henne :(

Skrev in mig på körskolan idag :) Har redan pluggat massor i boken, och bokat in 3 körlektioner :D Så nu är vi igång på riktigt ^^ Ska försöka hålla att plugga minst 15 - 30min per dag, så jag inte hamnar efter. Ju fortare det sätter sig, destu bättre :) Jäkla tur att jag har pappa, som är bra på att förklara!

Ut med det!

Kategori: En vardag

Nu till min vanliga punktordning.

1. JA, jag har blivit varslad..

2. JAAAA jag har skrivit in mig på arbetsförmedlingen så sluta fråga nu. Jag håller på för fullt, jag är inte helt kört i huvudet pga målerit ;P

3. JAG VET INTE HUR DET BLIR MED AKASSAN. Därav, inga ytterliggare frågor tack.

4. Det kan komma att bli närmare med malmöflytten än jag trodde. Hittat en del intressanta jobb i malmö. Och nej, jag tar inte förgivet att jag får något av dem. Jag bara säger ändå! För jag håller mig positiv, SÅ DET SÅ!

5. Den 14 november är en stor dag. En stor dag för lilla mig! Bara så ni vet.. vad får ni veta efteråt! :D
(Marcus, du håller käften! ;P)

6. Jag älskar spiralen. That's it. F*ck biverkningarna, it's FINE! :)

7. Jag har blivit starkare människa, that's it. DEAL WITH IT. Jag tar inte skit från någon! Kasta skit på mig? Eller klaga på mig? Kanske försöka trycka ner mig? HAHAHAHAHAHA. Lycka till.

8. Denna vecka kommer jag skriva in mig på körskolan. Så nu blir det körkort! Kommer även kolla på en bil. VET ATT DET KANSKE LÅTER DUMT. Men nej, det är det inte. Har diskuterat saken med mina expertrådgivare (aka far, mor och marcus) och de håller med.

Så, nu vet ni läget :)

Nu är jag på G!

Kategori: En vardag

Nu har jag fått tillbaka min energi för att skriva igen :) Har en liten skrivbok aka "den lilla svarta boken" som jag skriver in alla mina ideér i. Har tre stycken i den än så länge. Och har redan börjar skriva en av dem. Köpte boken för ca en vecka sen, och är redan igång :) Äntligen!
Jag är sjuk vad det gäller ideérna. Det låter skitweard, men jag får som mest inspiration under normala indsidenter. Jag menar, jag kan prata i telefon med en vän, och helt plötsligt får jag världens bild framför mig. Antingen har det absolut inget med ämnet att göra, eller så har det de. Kan ligga i sängen och titta på tv, och helt plötsligt slår världens idé ner i huvudet. Oftast får jag dessa när jag sitter själv någonstans, då hjärnan behöver något att göra. Tex. på spårvagnen, eller när jag står och jobbar.
Förra veckan, när jag jobbade ute i skärblacka tex, stod jag och målade skåpsluckor. Jag tror jag fick upp 4st ideér i huvudet på en och samma vecka. Tyvärr hade jag ingen chans att skriva ner dem, men har en av dem kvar i huvudet :) Helt F underbart! Har längtat efter detta, att min inspiration till skrivandet ska börja igen.

Och nu har jag ju all världens tid att skriva också :D
Har länge funderat på ifall jag ska lägga upp små stycken från mina noveller här på bloggen. Inte hela, eftersom folk har en tendens till att sno dem, utan att nämna vem som skrivit dem. Men kanske bara en liten del, den mest spännande eller intressanta? Vad tycker ni? Vore det intressant att läsa några av mina verk? =)