thuna

Hade du verkligen viljat så hade du gjort det - åtminstone försökt!

Why dont you..?!

Kategori: En vardag

Försöker lägga in en ny header, men det vill inte! Nu vet jag vart den ska vara, men varför blir det bara blankt? VITT?! Jag blir galen! Vill inte blogg att jag ska ha en header eller?

Slår snart huvudet i skrivbordet..

WHYYY?!

®

Kategori: Mina skapelser





Varför får jag tecken som jag inte förstår?
Det ger mig kalla kårar.

®

Kategori: En vardag




Your smile is to die for ♥

Bytt smycke.. igen!

Kategori: En vardag

Har bytt smycke i örat igen. Till den gröna fake pluggen. Bara för att testa. Dock kommer jag nog plocka ut den på nätterna och sätta tillbaka läksmycket. Vi får se vad mitt öra säger om den saken!

MAH!

Kategori: En vardag

Hmpf, varför har jag kvar bloggen? Jag har ju ändå inget att skriva om.

Ah well, får väl börja göra som alla andra bloggare. "Detta har jag på mig idag.."
Ärligttalat tror jag inte ni vill se vad jag har på mig. Detroit t-shirt och silkeskallingar med svampbob på. Ska jag ut åker träningsbyxorna på. SÅ glamorös är jag!


Vill ha något nytt! Kanske skulle börja lägga upp delar av noveller jag skriver? Som en "bokblogg"? En insyn på mina konstiga fantasier som råkar hamna på text?

JAG VET INTE.

Ska jobba lite på det här. Samtidigt som jag ska försöka övertala min syster att installera ps igen..


naah, bite me!

Från maskeradfesten

Kategori: En vardag

Blev tyvärr bara en bild, men ja. Så blev de (;

®

Kategori: En vardag



Jag saknar ditt skratt.

Förkyld?

Kategori: En vardag

Tror jag åkt på en förkylning. Och det känns inte bra. Nyser konstant och min hals är nedslemad. Men what to do! Får käka lite slemlösande medicin och hoppas på det bästa.

Så har jag en underbar träningsvärk i hela kroppen. I början var den bara irriterande, men nu är de fan nästintill skönt måste jag erkänna. Man vet att man lever, so to speak.

Ikväll är de party med utklädnad. Så nu måste jag hitta en röd klänning och leksaksvapen. Hoppas verkligen det finns på leksaksaffärerna! Annars får det bli vattenpistoler. Tänk om de finns svarta vattenpistoler! Förstå hur jäkla kul jag kommer ha! ÅH! Perfekt.

Me2night! (förhoppningsvis)
Bild lånad av google.

Första dagens träning

Kategori: En vardag

For ut på landet och jobbade idag. Målat som sjutton!

Så mot kvällen åkte jag och tant ut på landet och skulle springa.
x 1km+1km (dvs fram och tillbaka till stugan i skogen)
x intervall i backe (körde idioten)
x 1km jogging + 1km gång.

Tog det relativt lugnt, eftersom det var första gången. Har bestämt mig för att ta det lugnt nu i början, eftersom jag inte vill ta slut på kroppen helt. Måste ju vänja mig och mina lungor att konditionen ska upp.
Och vet ni vad?! KNÄT HÖLL ASBRA! Det blev lite svullet, men det gör inte ont!

Helt utmattad. Och jag älskar det!

Nästa träningspass: Lördag!

Fortsättning följer..

Jag har bestämt mig

Kategori: En vardag

Jag ska börja träna igen. Ska börja redan imorgon.
Löpning + simning. Imorgon blir det att löpa en runda på landet, sen intervall.
Sen försöka hinna med simning på fredag.

Nu jävlar ska jag komma i form. Ska få upp konditionen och lite styrka i kroppen.

Varför?

För jag ska söka till brandmansutbildningen.

Sen skadar det ju inte att faktist ha kondition så man slipper flåsa av att gå, bada och att resa sig ur sängen.

Nej men allvarligt nu. Sista ansökningsdatumet för vårterminen är 1sept. Tänkte ge det ett försök. Annars söker jag till hösten igen. Jag vill verkligen. Och jag skiter i knäna, för jag tänker iallafall söka så kan jag inte ångra mig senare över att jag inte försökte iallafall!

blixtrande ögon du aldrig kan fly

Kategori: Mina skapelser

Ett mörkt moln i bröstet. Det är något som låter så kraftigt att det ekar i tomrummet innanför lungorna. Luften pressas åt sidorna, och det blir svårare att andas.
Varje andetag stannar som inombords och vägrar komma ut.
Det blir snart överfullt.

Molnet tar för stor plats. Det gror för varje hjärtslag. Och det ekande ljudet växer.
Det skriker i hjärtat. Ekot skriker ut sin rädsla i vad som en gång hade liv.
I det som nu för tiden frusit helt till is.

För jag lovade mig själv att aldrig mer säga de orden.
Kommer aldrig mer säga de orden till dig.
För jag har inget att ge.

Jag vänder bara ryggen kallt mot dig och speglar mig i vad som borde vara en spegelbild.
I vad som borde vara en själ.

För jag har förlorat kampen. Jag lät mitt hjärta frysa till is.
Jag har tappat min själ.

Du, det hände en grej

Kategori: En vardag

Har kollat genom alla bilder från PMFs semester på åland. (PMF = Porrigt mulliga familjen). Ehm.. ja, vad kan man säga? Vi har haft kul. 717 bilder var det. + filmer på det. Men det är bra. Man ska ha massor av bilder, så man kan kolla tillbaka på det och bara skratta igen. Gotta love it!

Och såklart, standard frasen: Det hände en grej.
Det förklarar i stort sett hela ålandsresan.

Däremot höll jag på att strypa Pontus och CH när vi hade anlänt till mariehamn. De sa oavbrutet saker som:
"ÅH EN ÅLÄNDSK FÅGEL"
"ÅH EN ÅLÄNDS BIL"
"ÅH ETT ÅLÄNDSK TRÄD"
"ÅH EN ÅLÄNDSK SNUBBE"
"ÅH EN ÅLÄNDSK SKYLT"

Efter 10 minuter höll familjen på att minskas i antal.

Men kul hade vi!

Tyvärr har jag inte ps på den nya datorn, så kan inte lägga in bilder från resan. Får försöka lösa det där.

Torka som heter duga

Kategori: En vardag

Min blogg lider av torka. Men jag kommer mig aldrig för att skriva saker. Har inte suttit vid min dator på hur länge som hellst, sitter för tillfället mest på mor och fars dator. Well, what to do.

Har jobbat rejält på landet i helgen. Börjar äntligen se förändringar. Dock är det en hel del kvar som ska göras. Får helt enkelt ta ett steg i taget. Förr eller senare kommer det bli klart.. hoppas jag.

Har sökt en hel del jobb på senaste tiden. Kanske mycket därför jag inte skrivit här i bloggen. Är helt och fullt upptagen av att hitta ett jobb att jag försummar saker. Vill verkligen jobba. Måste. Tråkigt bara när det inte finns några, och de som väl finns är antingen inget som jag är kvalificerad för eller så får man ett nej ändå. Tråkigt, men sant. Men inte fan kommer jag ge upp!

Mor och far har vart i kalmar sen i onsdags. Ska hämta dem vid resecentrum vid kvart över fem. Då kommer hela vardagen tillbaka. Dock lär jag nog vara ute på landet största delen av den här veckan tror jag. Sen söka jobb, jobbcoatchen och söka mer jobb.

Blir säkert jättekul.

Var är vargen du trodde var död?

Kategori: En vardag

Ja vad kan man säga. Skenet kan bedra.
Trodde verkligen du var annorlunda med tanke på att du själv sa allt det där. Men icke. Fick tecknet skriven rakt i handflatan. Tråkigt och rätt illa.

Jag trodde jag lärde mig att se tecknet direkt. Att jag kunde se tecknet det första jag gjorde. Kroppsspråket, de första orden, blicken. Var så säker på att jag kunde se allt på direkten.

Allt hade gått som smort. Bara flytit på, och jag trodde öppen och ärligt att jag kunde allt som innefattade det utantill. Jag hade sprungit i från den agresiva.
Tills den hann ifatt mig pga mina fotspår i jorden.

Jag är förföljd, och har ingenstans att ta skydd. Jag tappade min sköld på vägen, och mina pilar har tagit slut. Allt jag har kvär är en sönderskjuten båge och ett par trasiga sneakers.

För mycket packning..

Kategori: En vardag

Gah! Sitter och gör en packningslista (ja, jag vet att det låter larvigt. Men jag glömmer ALLTID saker annars) och ja, vad kan man säga. Väldigt mycket saker. 60% måste jag ha. Så får väl sålla bort saker som FAKTIST GÅR att köpa där. Tänker aldrig riktigt så långt. Men aja, ska blir intressant att se hur stor väskan blir den här gången!
Grabbarna kommer nog ha jävligt roligt åt mig iallafall. Men är inte ensam. En viss ung madam, dvs tant, brukar också ha en stor väska. Så japp japp, vi tar plats. Så är det, och blä annars.

Förstår bara inte att det ALLTID blir så jäkla mycket. Känns som jag lika gärna bara kan ta med ett par trosor, tandborsten och linssakerna. Men det är ju ändå annat som måste med.
Får.. helt enkelt... försöka. Såhär mycket kan jag fan inte ta med mig!

Skulle inte förvåna mig om jag i framtiden får för mig att datorn måste med. Då, ja då mina vänner har det gått över styr! Men riktigt så är det inte i dagsläget (thank you buddha).

Nej, listan var det! Sålla sålla sålla..

Måla måla måla!!

Kategori: En vardag

Är helt utpumpad på enegi. Både fysiskt och psykiskt. Dock mest psykiskt. Har gått och fundrat hela dagen på ett erbjudande jag fått. Längtar tills tisdag vecka 28! Är riktigt nyfiken.
Come on! Ge mig!
Sen blev jag även ytters förvånad över en person på Weydes. Skitglad! Men förvånad.


Förövrigt har jag spacklat idag på landet. Imorgon är det dags för målning! Vill bara få så mycket som möjligt gjort nu. Dock går det ju inte tyvärr eftersom jag varit tvungen att remsa taket i köket. Känner världens press/stress över det. Det måste verkligen bli klart nu nu nu! (Nej mamma, jag menar inte att ni säger så). Jag pressar mig själv, för jag vill verkligen att det ska bli klart nu! Vill få allt klart så fort som möjligt. Men det tar ju sin lilla tid, med tanke på torktider.

Har bara en remsa kvar imorgon (hoppas jag!) som ska spacklas. Medans jag målar taket i rummet sen så hoppas jag att den hinner torka och är fit for slipning och målning under resten av dagen. Ska ut dit med syster och hålla på nästan hela dagen. Ska försöka få så mycket jag bara kan gjort. Vill, ska och måste!
(Nej nej jag pressar inte mig själv för hårt.. nej nej).

Uppe vid 7, det ni!

Kategori: En vardag

Phew! Har suttit och letat målerifirmor här i östergötland. Det finns en hel del kan man säga! Skickat ut en hel del mail på det. Men det är bra, nu håller jag tummarna för att någon av dem kanske svarar.
*hoppas hoppas hoppas*

Annars idag var jag hos jobbcoatchen (ingen kommentar) och sedan drog jag och far ut på landet och spacklade tak! Äntligen börjar det närma sig slutet. Så imorgon ska vi åka och hämta ut färg så jag förhoppningsvis kan få allrumstaket struket, och om jag har tur även köket. Tror dock inte det eftersom jag måste spackla igen imorgon. Men ja, ska iallafall försöka få så mycket gjort som möjligt nu innan åland.

För måndag är de ÅÅLAAAAAAAND! yeah. Fyfan vad skönt det ska bli! Hoppas på fint väder alla fyra dagar, samt att ellen kan få ledigt några dagar iallafall så man hinner umgås med henne också. Det är ju framförallt därför vi valde åland.

Som sagt.. ut på landet imorgon! Sen måste jag fan fundera på att börja packa. Iallafall tvätta de kläder jag ska ha med mig. Stor risk annars att jag inte har några. Höhö!