thuna

Hade du verkligen viljat så hade du gjort det - åtminstone försökt!

Meu?

Kategori: En vardag

Meu = östgötsk ko ;P

Har hittat ett nytt favoritband att lägga på listan! stratovarius :) Dom är görgrymma!
Ett megatips säger jag bara. Lyssna och njut!

(lånad dikt)

Kategori: Mina skapelser




När hjärtat har svalnat och morgondagen gryr
När utsikten är urblekt och verkligheten styr
När drömmen har slocknat, när varmt blivit kallt
är du fortfarande den som är vackrast av allt
Dagsljus och insikt förvandlar dig ej
du är alltid den som är vackrast för mig

Mina arbetskamrater har bra smak!

Kategori: En vardag

Japp, verkligen. Diskuterade musik med Jimmy (killen jag jobbar med nu). Och han gillar 80tals rock :D Blev helt chockad, det är fan inte många i min ålder som gillar det. Så var riktigt kul :) Såg ut som han var chockad med, för han trodde jag lyssnade på Hiphop (eller ja, de han reviderade som hjärnskada).
Sen när vi åkte till Weydes (färgbutik) mötte vi Höna. Han kom fram till mig och sa: "Hördu, jag har hört att du gillar whitesnake?" vilket jag svarade: "ja?". Han sken upp och svarade "HÄRLIGT! Äntligen en brud som gillar BRA musik", log och åkte iväg. Så japp, vi har vettiga gubbar på firman ;) FINALY!

---

Har precis slagit in paket. Julklappar åt mor och maddes födelsedagspresenter :) Jag måste säga det, som jag säger varje år: Jag suger verkligen på att slå in. Det ser ut som själva fan. Men, vadå. Det ska ju ändå av sen ;P Huvudsaken är att det är inslaget så man inte ser vad det är :D Så tänker jag!

Ny piercing eller tattoo?

Kategori: En vardag

Nu vill jag göra det igen. Antingen en ny piercing, eller ta den där tatueringen. Tror det blir billigast med piercing. Har hittat en jag vill ha, och den kommer då vara i örat. Har ju en industrial i vänstra örat, så den får bli i högra! Annars ser det nog bara.. konstigt ut. Känner mig inte riktigt redo för en tatuering, även om jag verkligen vill ha en. Så väntar nog ett tag :)

(nej jag lär nog inte göra den ändå. Kan jag inte göra de jag planerade, så kan jag inte göra piercing. Men kan ju drömma lite, eller hur?)


i love me industrial! =D

Grattis Foki!

Kategori: En vardag

Läste precis att Foki vann årets blogg :) Det är hon verkligen värd. Hennes blogg är en av de få som jag faktist läser, och tycker om! Så grattis :D

---

Har fått tillbaka ryggvärken :/ Eller ja, vet inte om det är samma. Men det gör ont. Kan även ha sovit tungt, då brukar jag få ont. Ska försöka ta det lugnt idag och se om det går över. Annars får det fasen bli massage (firman har rabattkort till en speciell massör). Men hoppas ändå det går över av sig själv.

Var ute och övningskörde igår :) 50min! Vi åkte ut på körvägar i trafik, här runt om området jag bor i. Det gick kanon :) Trodde det skulle vara värre än det var, faktist. Men gick in med positiv inställning. Far min tycker det är lite skumt att jag är bättre på vänstersvängar än högersvängar (vad nu det ska betyda?). En gång till, sen ska vi testa oss på stadskörning :) Och förhoppningsvis får vi låna kusinens bil (vi har dessvärre bara automat) så jag kan lära mig köra med växel också tills jag skrivit in mig på körskola :) SNART SÅ GOTT FOLK!

Och som i tidigare inlägg så såg ni att jag var hos farmor igår. Hon såg pigg ut (trotts omständigheterna). Vi hämtade hennes medicin och handlade lite åt henne. Jag köpte en STOR godispåse åt henne, och snacka om att hon blev glad :) Min älskade farmor, hoppas det blir bättre snart. Vet inte riktigt hur många behandlingar hon har kvar, men hoppas det snart är slut på det så hon kan återvända till vardagen igen. Efter allt skit hon gått genom nu. Är fortfarande sjukt besviken och förbannad på läkarna som opererade henne! Det är precis som om de skiter i hur välvårdade allt är. Visst, nu kan det ju vart så att det blev som en "olycka" att det var kliniskt rent med att det kom in skit ändå. Men iallafall! DÅLIG STIL. Sjukvården borde behandla äldre bättre. Och kom inte och säg att dom redan gör det, för de gör dom inte! Jag vet, jag har sett det själv.

Hemma hos farmor

Kategori: En vardag

Farmor och pappa diskuterade om pappas jobb. Att pappa hade fått in smuts i ögonen (pappa jobbar som elektriker och lagar spårvagnar)

Pappa: Så rann det ut massor av skit ur ögat! Det la sig liksom under ögonen. Nasty!
Farmor: Jobbar du under vagnarna?!
Pappa: Ehm ja.. jag jobbar under armarna.. öhm.. VAGNARNA!!
Farmor: Ja.. under armarna.. NEJ!! JAG MENAR VAGNARNA!
Jag: HAHAHA Detta kommer upp på bloggen!
Farmor: Öhm..... okej..... *host*

---

Farmor: Vet du vad beccis? Vi kom på sätt och vis på ett eget ord när jag var lite yngre!
Pappa: huh?.. vilket menar du?
Farmor (stolt): STÄLLERAGE!
Pappa: aaaah, ja just det!
Jag: wtf? Vad är de?
Farmor: Ja men, typ. "Vad har du nu ställt till med för ställerage?"
Jag: o...kej.. Det ska jag fan börja med!
Farmor: Ja, ingen förstår det ändå..

how could you be so heartless?

Kategori: En vardag

Kanye West - heartless. Den spelas mycket i mina hörlurar just nu. Har fastnat för den, samt har en del saker som passar in på den. Men den är bra :) Vet att folk inte gillar honom av anledningar, men för det är låten bra! Tummen upp, helt klart!

Det känns som om allt krashar nu. Vet inte riktigt hur jag ska ta mig ur det här, eller ja, hur det här kommer att gå? Har ingen lust att gå genom det, men måste. Alla måste ju det någon gång. Synd bara att det är just nu, att det inte kunde varit om två månader. Massor jag planerat måste ställas in :/ Så kan väl säga att det svider en aning. Speciellt en sak, som jag mer än allt vill just nu. Återigen, TYPISKT!

Det är en sån där jobbig period på gång just nu med. Kraftigt sviktande humör. Vet inte om det är pga mörkret, eller att det är för vintern är påväg. Men ja, något är det. Och inte hormonrubbningar! För det skulle jag känt av långt innan. Får hoppas att det inte går för långt iallafall, och jag känner på mig att det inte kommer det. Tack Marcus för att du precis alltid finns där. Även när du inte gör det =)

MOSTER. Om du läser det här, kanske vi kan ta ett snack? Du vet om de sakerna vi pratade om på Burger King sist jag var nere? Alltså bara om du själv vill och framför allt orkar.

Den här vill jag ha!

Kategori: En vardag




Det är en penna, som man kan skriva med på ALLT. Den tar aldrig slut, kladdar inte och är praktiskt liten. PEFEKT. Jag menar, hur underbart vore det inte att ha den i arbetstbyxorna, eller i väskan? TUMMEN UPP! Funderar ju faktist på att beställa en :)





Pennan finns på www.coolstuff.se
eller direktlänk: http://www.coolstuff.se/Beta_Pen

Typiskt!

Kategori: En vardag

Vill inte gå in på närmare fakta om vad det är, mer än att det suger. Vad det suger, det får ni själv avgöra..
Min dag har iallafall bestått utav följande: Stress, prestationsångest, nervositet, stark ångest & besvikelse.

Känns som om jag bara borde lägga mig i sängen och stirra i taket. Men NEJ, det är inte sån jag är i dagens läge. Det var jag för ett år sedan, men idag står jag stark. Jag tänker ta smällen mot ansiktet och le stolt. För jag är stark nu. Jag kan stå på mina egna ben, så länge jag har mina närmsta som kan ge mig en spark i baken då och då. Jag har inte byggt upp min självkänsla för att sedan slänga in den i garderoben. Av allt jag har lärt mig under mina 19 år, så är det en sak som jag känner starkt för. Att bara SLÄPPA DET. Släppa alla känslor som trycker ner mig, vända det negativa till något positivt. Just nu känns det som att kasta ett metspö i en vattenpöl och hoppas på en val. Men det går, och jag ska! (inte fånga en val i en pöl.. alltså..)

För att sammanfatta:
Den här dagen hatar mig. Det är allt jag har att säga!

Resultatet!

Kategori: En vardag


Längst uppe vid trappen (jag & syster har sovrummena på övervåningen)


Trappen


Under trappen





Vardagsrummet (ursäkta röran, tog kortet innan vi flyttat tillbaka alla möbler)




Så, nu är vardagsrummet i princip klar :) Har bara en vägg kvar som ska bli till fondvägg. Sedan är det hallen på tur. TYVÄRR. Att jag inte lär mig.. jag skulle ha gjort ett skriftligt avtal med mor min, istället för muntligt! GAHR!

Målat hela dagen!

Kategori: En vardag

Japp, nu är vardagsrummet så gott som klart här hemma. Tog mig nästan hela dagen att måla, och då var det två strykningar + en del fogande. Men ÄNTLIGEN har jag fått det gjort :)
Så orthört snäll jag är, som jobbar på en lördag! Gamla klasspolarna tyckte att jag är en idiot ;P

Imorgon är det inte allt för mycket inplanerat. En sak iallafall! Blir en del lekande i ps :) Det är två saker som ska göras, ena är inbjudningskorten till pappas 50 års fest. Den andra saken kan jag inte ta här i bloggen! Men kan visa det sen när det är aktuellt :)





You can be a sweet dream or a beautiful nightmare<3

Planering, jobb och ryggvärk.. yeah, still!

Kategori: En vardag

Planering. Håller på att planera en del. Vill inte direkt säga exakt till vad. Men det är en del kan jag lova. Måste nog ta fram block och penna, för lär aldrig komma ihåg allt!

Jobb. Har jobbat hela veckan. Har kännts helt okej faktist, trotts diverse småsmärtor i ryggen. Har tagit det ganska lungt med att röra allt för mycket på överkroppen. Har rört små och fina rörelser, så det ska "mjukas upp" i musklerna :) Har väl fått en hel del gjort också. Har papper som måste fyllas i och så. Men det får bli imorgon! .. eller på söndag. (men om jag känner mig själv rätt, så blir det måndag).

Ryggvärk. Japp, den försvinner lite åt gången. Men den finns fortfarande kvar. Men nu tror jag att jag vet vart den ursprungligen kommer ifrån. Har ont i höftbenet (precis vid höger skinka). Det gör ont när jag trycker på en viss punkt, samt när jag belastar höger ben. Det strålar dock inte ner i benet, så det är inte ischias(stavning?)nervern. Men dividerade lite med far min, och vi tror båda att jag kan ha en inflamation som spred sig upp mot ryggen. Så det var nog bara tur att jag blev hemma förra veckan och tungt vilade på värmedynan :)
(Robin, du som är bra på sånt här. Vad tror du? Låter det helt osannoligt?)

Sängen. Den är helt UNDERBAR. Tror den faktist hjälpt en hel del för svanken. Har inte alls lika ont som förut just där. Förut när jag la mig ner så värkte det så in åt satana att bara räta på sig. Men nu kan jag lägga mig ner utan problem :) (bortsätt från höger skinka då!)

Träningarna. Vi (se jag, pappa, martin och petter) har nu kommit överrens om att jag och petter ska ta över halva pojklaget! Det är inte lika intressant med innebandy för töser längre (vilket är väldigt synd). Men vi klagar inte, nu kan vi äntligen börja ha riktiga träningar :) Ser fram mot det!

Min nya säng!

Kategori: En vardag

Inga bilder än

Kategori: En vardag

Blir inga bilder än. Ligger i (nya!!) sängen med systers laptop. Bilder blir sen när jag sätter mig vid min egna :) Passar på att ligga och vila ryggen medans jag ändå får låna datorn (lånar den när ho jobbar). Visst är hon snäll, min syster? Hon fick datorn förra torsdagen, och jag har suttit vid den 90procent av tiden =)

På tal om
ryggen ja, den har inte blivit bättre. Har fortfarande lika ont som innan. Förhoppningsvis blir det bättre med nya sängen, men det måste bli bättre till måndag. Annars måste jag till vårdcentralen för sjukintyg. Så håller tummarna för att det blir bättre. (Nej det blir inte bättre över en natt, jag vet..)

Nya sängen

Kategori: En vardag

Har hämtat nya sängen idag :) Min gamla säng var rätt.. värdelös.. så köpte en "ny" :) Eller ja, hittade en på blocket, och den var riktigt fräsh. Och den är väldigt skön kan jag lova. Tack för hjälpen M :)
Lägger in ett kort sen, efter maten ^^