thuna

Hade du verkligen viljat så hade du gjort det - åtminstone försökt!

Make it up

Kategori: En vardag

Sminkade mig precis, ett tappert försök att fördriva tiden. Se vad jag ska köra på på nyår. Vet inte riktigt. Gjorde två stycken som blev helt okej, men funderar ändå på att köra naturliga stilen (vilket betyder ingen ögonskugga). I dont know. Får la se. Vad tycker ni?


Svart/lila eller Svart/brun-guld?

Jag ska visst inte köra på stress

Kategori: En vardag

Körde idag. Fick ett sms imorse från min körskolelärare där det stod "Hej. Tänkte  bara fråga om vi kan ta och köra 12.10 istället för 14.55?". Och ja, vad ska man säga. Rus upp ur sängen för att palla äta grukost (måste varit vaken ett tag för att kunna äta). Till körskolan. Och nej, det var ingen bra dag idag. Det gick skvallpt åt helvete. Vet inte vad det var med mig idag.. kom inte ens ihåg hur jag skulle växla! Jag som var på god väg att komma vidare. Jävla.. skit.. dag. Men åandra sidan, alla har en dålig kördag. Det låter bra. Det kör jag på. DET VAR EN DÅLIG KÖRDAG!
Lite teori med. Måste ju, ligger påtok för mycket back. Skärpning! Men det slutade med att jag började gissa istället för att läsa.. Jag och min koncentrationssvårighet vid tråkiga teorier. höhö.

Resten utan dagen bestod utav att se på gamla skräckfilmer med mor och syster. Jag hatar skräckfilmer. Det gör jag. Men de här är minst 10 år gamla, och allt var skapligt B. Men de var faktist bra. Tror vi kom genom 3 - 4 stycken. Mot slutet såg vi Mamma mia. Mor hade ju inte sett den, och jag ville se hennes min när Skarsgård sjöng. Och de fin fina 70talskläderna de har på sig i slutet. INGET slår det. Kommer ihåg i somras när jag såg på den med moster. Har nog aldrig skrattat så mycket åt en film tidigare. Jisus amalia.

Och snart är det nyår. NYÅR. Och jag längtar redan tills våren/sommaren. JOBBA JOBBA JOBBA! Och så måste jag ju såklart åka ner till skåne.. i år.. igen. SKÅNE, åhå. Det vattnas i munnen.
Planerat för nyår: Linköping. Sen får vi väl helt enkelt se hur det slutar. I dunno, jag ska iallafall dit. Funderar på att klä mig som pirat. Eller varför inte bonnläpp?

Jag måste vara helt pantad

Kategori: En vardag

Jag vet inte hur man sätter dig lösögonfransar. Ja menar, hur jävla svårt ska det vara?! Lägga på lim, trycka dit dem och sen är de klart? NÄHÄ! Så går de tamefan inte till. Nej för de:
1. Lägger sig på sniskan
2. Limmet smetar ut över hela ögonlocket
3. Låtsnar ALLTID på insidan av ögonen (ni vet.. där mot näsan..)
4. Limmet torkar inte..
5. .. när det väl gör det, då har dem redan låtsnat iallafall.

Något säger mig att jag inte ska ha lösisar?


VÄNTA. Fick precis sms..
Marcus: Det luktar becca om min tröja
Jag: jaså? Ja, då luktar du ju coolt iaf.
Marcus: Haha ja, o lite östrogen eller hur var det?
Jag: Ja.. men det är du ju fullproppad av ändå.
Marcus: Fyfan vad dryg du är!
Jag: Tja vad ska jag säga.. du ska vara glad att du får lukta coolt, du är cool på något sätt iaf.


Tja.. vart var jag nu.. JO! Köpet ju en minimal plattång på julafton (jag och mor skulle hämta gamlingarna, så kom vi på att vi var tvugna att köpa mjölk och då såg jag den stå där vid kassan). Så lockade mors hår här om dagen. Det blev jättefint! Så kläcker hon ur sig..:
Mor: Du är ju bra på sånt här!
Jag: ja jo, men det kan ju ha att göra med att du lärt mig sminka mig och sånt..
Mamma: jag har inte lärt dig fixa hår?
Jag: Öhm.. vadå, så du menar att det är genetiskt?
Mor: ja.. något sånt.
Jag: .... POOP! Nu kommer jag få fixa era hår varje gång.. eller hur?
Mor: Japp!

Fixade nämligen systers hår tills pappas 50års fest. Färgade, klippte och tunnade ur. Nu har mamma blinkat med ögonen och sagt att jag ska toppa hennes hår.

Tveklöst svårt att acceptera tanken

Kategori: Mina skapelser

Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det här längre. Jag har haft det i huvudet länge, haft känslan länge. Men har försökt förtränga det helt och hållet. Det har kommit att bli väldigt opassande och något som folk utbristit som "onormalt". Många förnekelser och något som liknat förskräckelse. Men jag själv, jag vet varken ut eller in. Jag försöker att inte tänka så innerligt på det. Försöker skjuta undan det och släppa det.
Men hela tiden kommer det upp samma fråga.. "tänk om?".

Nu har det blivit något utav en pinsam situation när jag påpekar det ens. Ingen som tagit mig på allvar. Försöker dölja den jag är. Själva situationen blir inte pinsam, utan det blir pinsamt för mig. När jag försöker ställa ärliga frågor. Pinsamhet. Tystnat. Allt följs av ett skratt, för att dölja och skjudsa undan det.

Det är nog inte meningen att det ska bli en aktuell fråga, eller en aktuell situation. "Du får inte". Vad får jag inte? Varför inte? Är det inte mitt liv? Blir jag mindre älskad, för jag är ärlig? Det är en stor sak att acceptera, det är det. Men samtidigt leder ett förbud alltid till något negativt. Det är därför jag alltid försöker vara öppen för saker. Öppen för olika diskutioner och aldrig se ner på någon.

Det är en stor sak. Det är svårt att anpassa tanken till en ny sak, när man är van vid det gamla.

Jag är 50/50. Hälften är tveksam, skeptisk och svårt inpräntad.
Den andra hälften är självklar.

Jag <3 hockeykort

Kategori: En vardag

Jag är helt tom på ord. Allvarligt, vad fan har hänt? Tror jag pratade lite för mycket igår med marcus! Brukar bli så, när jag pratat oavbrutet (oftast om helt ointressanta saker) så blir det tillslut att "jaha.. nu då?".
Så känns det. Nu då? Inget intressant har hänt, inget märkvärt. Inget nytt, inget skvaller. Jag har inget liv för tillfället. Det tog semester och vägrar komma tillbaka. 

Borde börja på min bok, men vafasen. Jag tror mitt liv tog med sig min inspiration på den där semestern.

Får helt enkelt gå in på tradera och kolla runt på roliga saker. Aldrig fel! Kanske lägga bud på hockeykort. Fick ju ett antal av syster i julklapp. SAMLINGEN BÖRJAR NU!
(ja, jag vet hur nördigt det där lät..)

Det tar emot..

Kategori: Mina skapelser

I just want you to know
That I've been fighting to let you go
Some days I make it through
And then there's nights that never end
I wish that I could believe
That there's a day you'll come back to me
But still I have to say
I would do it all again
Just want you to know

</3

Från noveller till en bok?

Kategori: En vardag

Jävlar. Satan. DAMN. Det är ju sjukt mycket snö ute. Och så snöar det med. Och så skulle det bli snöstorm på julafton.. det här bådar inte gott. Det får gärna snöa och vara snö ute. Bara det inte snöar som fan imorgon. Har körlektion och jag vill inte dö i körskolans BMW.

Jag har funderat ett tag (okej.. jag kom på idén igårkväll innan jag somnade, och funderade på den över frukost idag) på att skriva en bok. Eller ja, försöka iallafall. Dock har jag två alternativ. 
x Första alternativet är hemligt.
x Andra alternativet kan lätt bli som syster sa "lik andra böcker".

Så jag lär väl chansa på det första. Sen måste jag även skriva klart mina noveller jag har som ligger i en mapp på datorn och väntar på att bli klara. Ska ju skicka in dem och se om jag kan få någon kritiker att bedömma dem. Vill ju göra om dem så de kan bli en bok. Menar då inte att det ska bli säljare av den, utan mer så jag har en egen bok att läsa i än massor av lösblad i en plastficka. Har 4 stycken ofärdiga i mappen. Jag har den tendensen, börja på en, få idétorka, börja på nästa, få idétorka.. Sen har jag även en del kvar i den lilla svarta boken. Ingen av dem ger mig den där kicken jag får av att skriva. När jag får en riktigt bra idé och ser alla bilder framför mig, då får jag världens kick och kan skriva i flera timmar. Aja, ska blunda hårt och försöka tvinga fram bilderna igen. För klara, det ska dem bli! (Jag som har all tid i världen just nu).

Färdiga noveller:
Fel väg Jacob, fel väg
Hjärtats mening
Kära dagbok
Mardröm
Sofie
Spegel, spegel längst väggen där
Tro, hopp och fallna soldater
Jävla kärring
Den blodiga expressen
Historien fick en punkt

Fey såtane! Som vi östgötar säger.

Kategori: En vardag

Jag fy satana vad jag saknar GBG. Vill se konsertern igen.. och igen.. OCH IGEN. 
.. och så är jag ju fortfarande en snutta avundsjuk på tjejen som fick komma upp på scenen.

Ska strax iväg!

Kategori: En vardag

Har körlektion snart. Dubbellektion faktist. Ska bli jäkligt intressant i den här snön. 1dm snö och fömodligen fortfarande snorhalt på backen. -2.1 grader ute sist jag tittade. JIHU!

Sen är det träning. Sista nu innan jullovet. Vi skulle ha några tjejer från laget som skulle vart med och spelat match mot pojkarna, men alla bangade. Eller bangade och bangade.. en hade körtelfeber, en jobbade och en hade julklapputdelning på fotbollen. Så det är ju iof gilltiga ursäkter. Aja, vi får helt enkelt göra det bästa av situationen. Får fråga föräldrarna lite snällt om dom vill vara med. Det är ju bara en kul grej ändå.

..

och tänkte bjussa på en bild.. men nej, bloggen vill inte att man lägger upp bilder så därför skiter jag i det ännu en gång :D

Förbannat!

Kategori: En vardag

Jag blir så förbannat trött på den här skiten ibland. Har försökt minst fem gånger att lägga upp bilder både här på bloggen och på bilddagboken. Men NEEEJ. Det går inte. Så nej, nu skiter jag i det. Det är inte meningen att ni ska få se bilderna, så då lägger vi ner det.
Dåliga servrar? mm ja! Eller så har min dator fått pms.. igen. Men det tror jag inte, eftersom allt annat funkar. Det är ju bara typiskt. När jag aldrig egentligen behöver lägga upp bilder, då funkar det felfritt. Men när jag väl ska göra det, då funkar det aldrig. Blir så trött på det.

Så nehepp, nej nej. Nu blir det inga bilder för er! Tacka dom kassa servrarna för det!

Inte orkat blogga

Kategori: En vardag

Ja, kom ju hem i söndags. Men har tamefan inte orkat blogga. Men nu jävlar.
Har dessvärre inte lagt in bilderna än (fy skam), och nu sitter jag vid fel dator. Men ska försöka få tummen ur rumpan och göra det ikväll!

Men åter till det jag vill komma till..

Lördags var UNDERBART. Verkligen UNDERBART. Det började med att jag satte mig på pendeln och var i lkpg runt halv elva. Vi stannade och köpte nödproviant (Läsk, chips och kakor.. marcus köpte en tandborste med). Sen var det iväg till Jönköping. Mitt krav. Mitt måste. Där var jag bokstavligttalat i himlen.

In på A6, och in på stadium och fråga efter min destination. HV71 BUTIKEN. Jisus när jag kom in där. Det fanns så mycket.. så mycket saker.. VAD SKULLE JAG HA?!. Det slutade med att jag stod utanför 820:- fattigare. MEN, det var ändå värt det!

Sen hamnade vi på Mcdonald, för marcus tyckte tydligen att jag böjade låta lite bitter. Och min fina komentar därinne fick honom verkligen att lägga sig ner på golvet och skratta så tårarna sprutade:
Jag: -sucker av övermättnad-
Marcus: Vad är de?
Jag: Jag förstår inte.. är de illa att bli anfådd när man äter?


Vidare mot GBG. Det var en sjujävla svår väg att hitta till hotellet, men tillslut fann vi det (konstigt nog). Ur bilen och bort till entrén. Marcus ställer sig framför dörren.. och står still i drygt 15sek och kollar på dörrens alla hörn, för att sedan förstå att AHAAA det är ingen dörr som öppnar sig automatisk! (ni vet, sånadär på stan, som skjuts automatiskt åt sidorna). Nu var det min tur att ligga i fosterställning och skratta tills mascaran rann.

Vi checkade in, slängde in allt i rummet och gick och tog en dricka.

När klockan blev runt 5 traskade vi bort mot spårvagnen, och runt halv sex kom vi in genom entren till Skandinavium. Det var kroppsvisitering och hela köret. Tog även ett bra tag innan vi hittade våran sektion. Hallen är ju "rund" så vi tog höger håll.. för att sedan inse att G sektionen var åt vänster.. 20m från Entrén.

Skulle kunna skriva om hela konserten nu. Men nope, det tänker jag inte. Det går inte att förklara, det måste upplevas! Jag kan säga att jag fick som en uppenbarelse.. och en stel nacke dagen efter.
Lägger in bilder senare!

Iväg imorgon

Kategori: En vardag

Jag är nog den enda personen som faktist gör en lista över saker jag ska ha med mig när jag åker iväg.. även om det bara är för en natt..
Jag har nämligen lärt mig av mina misstag. Skriver ner allt, sen packa. Inte glömma något, neheej!
Insåg precis att det var sjujäklas massa badrumsartiklar som ska med. Hm.
Skyller på mina linser.

Mindre landsvägkörning idag

Kategori: En vardag

Yes, som rubriken lyder. Första gången på mindre landsväg. Jisus säger jag bara. Det var mycket:
"gasa på mer!", "bromsa mer", "tryck på gasen, GASEN I BOTTEN", "aah du måste bromsa ääännu mer"..
En djävulsk förvirring från min sida. Men nu har jag iallafall lärt mig. Gasa till 80, sen upp på femman. Dah!
.. nej, jag är inte vad vid växel..
Så kom vi och skulle vända. Så får jag frågan "ska du göra usväng, eller backa och vända?".
varpå jag svarade: "öööh..?" (vilket förövrigt är mitt svar på det mesta nu mera).
Men ja, jag ska väl kirra det där körkortet någon gång jag med.

Det är ju halka på måndag. Ska bli intressant, med tanke hur lätt jag blir åksjuk. Vi ska tydligen vara grupp om 4 st / bil. Ye-hej... Aja, det får gå helt enkelt. Vare sig min mage vill eller inte.

Bästa videon hittills!

Kategori: En vardag

Haha, jag skrattar så jag kiknar :D Det påminner lite om en viss person här hemma ;D

Bjuder på ett par fula bilder

Kategori: En vardag

Men checka in håret jag hade förr! Jävla långt. Och JA, det är mitt riktiga hår.
(Var typ 14 - 15 år)







Tror jag är allergisk mot mig själv

Kategori: En vardag

AAH, jag kan inte sluta nysa! Börjar undra om jag är allergisk mot mig själv. Inte förkylning, för jag har inga ätit nå frukt. Men åandra sidan är mor påväg att bli förkyld. Vore inte det passande? Att jag blir dyngförkyld nu när jag hållt mig borta från nässprey i över en månad? (eller ja, typ en månad). För det betyder att jag måste ha nässprey igen.. Men funderar på att uppsöka vårdcentralen och höra med dem. Eftersom jag inte blivit så värst mycket bättre. Tjejen på apoteket sa ju det, hjälper inte det jag har nu så borde jag uppsöka läkare för att se om jag har en nasty infektion. Eller kanske borde testa kortison? Eller måste jag ha recept för att få det?

Hm, läste precis genom. Det låter inte helt klokt, det jag skrivit. Men ni får försöka hänga med, sågspånet är bara 99%igt. (dvs inte helt hundra).

Träningen igår gick kanon. Nästa vecka är sista, och då har vi planerat att ta med några töser från vårat gamla lag och köra match mot dem. Jag ska förmodligen stå i mål. Och ja vet, det är idiotisk för mina knän. Men mja, som jag sa till Petter igår. Jag offrar mig för laget! Sen att min kondition inte är det bästa.. det är en heeeelt annan sak. Men det kan bli kul. Så de får känna på hur det känns att spela match mot andra.  

Funderar på att åka ner till körskolan och sätta mig och plugga. Har ju inget bättre för mig, och det är ju lika bra att få lite mer gjort. Det är bara så förbaskat tråkigt. Programmet vi pluggar i suger, och tja.. det hade helt enkelt vart lättare att göra det hemma. Men det är bara att hålla god min och ge sig fan på att det ska gå.

Snart klar med julklapparna!

Kategori: En vardag

Ja, idag har jag verkligen och absolut inte gjort något. Eller ja, inget vettigt iallafall. Gått och krumilurat lite över de resterande julklapps inköpen. No more, no less.

Imorgon ska jag iallafall på stan med mummel. Hon frågade lite snällt på sms, och ja. Why not? Behöver ju som sagt ändå införskaffa de sista julklapparna så. + att jag behöver prata av mig lite om hur tråkigt det är att vara arbetslös. För jag vet hur mycket mummel äääälskar gnäll (muaha!). Nej men vi försöker coacha varandra.
Dock kommer jag ge henne en smäll över huvudet eftersom hon sa "lite efter 10". Människan tror på fullaste allvar att jag är hurtig.

Men nu till något extremt. För nu på lördag.. ja, NU PÅ LÖRDAG så bär det av till GBG. Ska ta mig till lkpg så jag är där vid elva, sen bär det iväg. Ska försöka lära mig hur man gör mobilbloggning (kalla det vad ni vill), så jag kanske kan få in lite inlägg. Har inte skrivit så mycket den senaste tiden av den enkla anledningen: Jag har inget att skriva om. Hur kul är det att läsa om hur mycket jag sover och gnäll över hur tråkigt vintern är?
Så japp, ska lära mig det där. Sen att Marcus kommer bli galen på mig och försöka få mig att hoppa ur bilen på 110 vägen, det är en annan sak. Han är så shinkig pågen! (Jag vet att det inte stavas så).

När jag inte sover, klättrar jag på väggarna

Kategori: En vardag

MARCUS KOM HEM FÖR FAN!
.. jag har tråkigt..

Jag & sis är dåliga på geografi..

Kategori: En vardag

Jag: tänk på Quasimodo!
Syster: PUCKEL!!
Jag: Ne, en stad!
Syster: Qubec?
Jag: NEJ En stad i RYSSLAND!!
Syster: öööh?
Jag: St Petersburg..
Syster: Det har väl förfan inget med Quasimodo att göra!!
Jag: JOHO!!!
Syster: NEJ.. det är ju förfan Anastasia!!
Jag: .. men vart fan är Quasimodo då?!
Syster: JA VET INTE.. inte i st petersburg iallafall!

-10 minuter senare-

Syster: JA KOM PÅ EN TILL!!
Jag: ja?
Syster: När du sa Quasimodo.. tänker jag på PUKET..

-5 minuer sernare-

Jag: Ja, men St Petersburg är ju i frankrike! Tänk anastasia och kungahuset..
Syster: men det ligger ju förfan inte i frakrike!!
Jag: nehe?
Syster: NEJ DET LIGGER FÖRFAN I RYSSLAND!


-ytterligare 5 min senare-

Jag: så St petersburg ligger i..?
Syster: Ryssland!
Jag: Och Quasimodo är i..?
Syster: Frankrike!

Jag.. hatar.. kyla..

Kategori: En vardag

TORSDAAAAG. Och vad ska man göra idag? Jo, förbereda för lördag. Var ute i boden och grävde efter mina drink redskap. Tror ni jag hittade dem? NEJ. Kollade i mina flytta-hemifrån-lådor, men ickesanicke. Får be systra me hjälpa mig sen när hon kommer hem. WHY the hell var jag tvungen att packa ner allt?! Grr..
Det är ju svinkallt även idag. Frosten ligger som isbana överallt. Jag var till och med tvungen att använda tändare för att ens komma in i boden. Det gillar vi inte. Not at all. Jag längtar tills sommaren. Vilken jag visserligen alltid gör. Även om jag förmodligen kommer jobba hela denna sommar igen. Spelar ingen roll, vill ha värme.
And i know that i'm not alone.

Men medans jag stod och grävde i lådorna därute, så hittade jag kartan över malmö. Hade glömt att jag ens hade den. Monster ringade ju in de ställena jag får bo i, och kryssat över de ställena jag inte får bo i. Det är komiskt, eftersom de flesta områdena jag får bo i, ligger mitt mellan två områden jag inte får bo i. Små roligt, jo visst. Försöker hjärntvätta Marcus att flytta ner också. Dock utan resultat.. (än så länge).

NU KOM SYSTRA ME HEM. så nu ska vi ut i boden på skattjakt!

ja.. ingen vettig rubrik igen

Kategori: En vardag

Det är lite kul när man läser runt på bloggar, eller ja, de som går på gymnasiet. Man ser deras lektioner och så men framför allt vilka tider de slutar! Jisus, det är ju rena stämplingsjobben. Menar, när jag gick, den senaste tiden vi slutade var 14.00. Till och med när vi hade "vanliga lektioner". Visst, nu säger ju alla "ja men du gick ju bygg.." ja, so? På vårat schema stod det 4 två dagar i veckan. Men slutade vi så sent? haha, nej! :)
Men åandra sidan kan jag inte direkt påstå att allt var jättebra heller. Tänker inte gå in på detaljer, men det är som med alla linjer. Det finns både bra och dåliga saker. Det bästa med min linje (bygg - måleri) var att vi fick chansen att göra jobb i tex. lägenheter. Vi fick åka ut på jobb, och inte bara sitta i skolan hela dagarna.
Så hade vi ju även 10 veckorts praktik perioder. Vilket i min mening är perfekt!

Så ja, jag kan ju inte direkt klaga. Visst, i början var det ju väldigt opopulärt att gå på praktik då man börjar 7 & slutar 4, när man är van vid 8 (ibland 9, 10) till runt 13. Om ens det. Men varteftersom blir man ju van. Nu skulle det kännas riktigt skumt att inte jobba 7 - 4.

Jag saknar mitt jobb.. yes i do.

--

För att komma till annat medans jag ändå har sidan uppe.
Träningen gick kanon! :) Fick med en hel del, och tror att det mesta faktist gick in (trotts en hel del gnäll). Har lyckats få allt jag skulle göra, gjort. Imorgon ska jag bara ut i boden och hämta in mina drink redskap, skriva ut papper och samla ihop allt jag behöver tills lördag.

Så pratade även far och mor med moster i telelfonen. Hon ligger fortfarande på KK och tar det lite lugnt efter förlossningen :) Skönt att det mesta gick som det skulle och att båda mår bra! :)

Sparkar mig själv i röven

Kategori: En vardag

Att det ska vara så förbannat svårt att hitta färgade linser som man vill ha! Vill ha ljusbruna, men eftersom mina ögon redan är så mörkbruna som det går att få dem i princip, så blir de inte ljusa med bruna linser (missförstå mig rätt). Kan få dem gröna eller blåa. Men inte ljusbruna. GAHR!
Ger snart upp!

Hittade ett par partylinser som ser ut som varulvs ögon. Men de är på tok för starka. Vill ha mer dämpade, de ska ändra färg, men det ska inte skrika "HEJ JAG HAR FÄRGADE LINSER PÅ MIG". Kanske helt enkelt får nöja mig med gröna linser? Hm, perhaps.

Nej, nu måste jag tamefasen få saker gjort. Ska planera upp träningen, skriva klart ett tal, skriva ner drinkar och skriva skriva skriva massor. Låt oss helt enkelt säga; jag har saker att göra som jag borde sätta fart med.

Prio:
x Träningen
x Talet
x Drinkarna

Nytt smycke

Kategori: En vardag

Köpte ett nytt smycke till örat igår. Hittade ju ett presentkort till den affären, så tänkte why not? Dock vet jag inte om jag ska ha kvar den eller inte. Den passar ju och så, men mja. Får se efter ett par dagar hur det ser ut. Blir örat rött så tar jag ut den på en gång. Det är de som är så tråkigt med min piercing. Men ja, såhär ser den ut iallafall =)

Tråkigt att staven tappade färg bara! (Där det är fläckigt)

Kallt fan och inga vantar!

Kategori: En vardag

Det är kallt. Nej.. det är SVINKALLT. När jag kollade på termometern för en halvtimme sen var det -0.5 ute. Men i mitt rum känns det tamefan som -6. WTH? Hur i H* kan det vara kallare i mitt rum än ute?!
Det är kallt.. och inga varma tofflor i sikte..
Får väl helt enkelt nöja mig med ett par raggsockar då! Ska leta fram den allra tjockaste tröjan jag kan hitta i garderoben, vira in mig i mina två flesefiltar och sedan tänker jag inte röra mer på mig! (inte förrän min cola vanilla är slut vill säga). Får såhär kan vi inte ha det.