thuna

Hade du verkligen viljat så hade du gjort det - åtminstone försökt!

Men släppt då!

Kategori: En vardag

Det är nu jag ska skriva ett vettigt inlägg. Men vet ni vad? Jag är inte vettig ikväll. Jag har den där dumma känslan igen, svartsjuka & kär. Men ännu en gång är det falskt. Eller ja, "svartsjukan" är väl inte direkt det, men det kan jag inte roför. Önskar bara att jag kunde släppa det någongång. VARFÖR!? Gahr, släppt det.. NU! Försökte äta bort dem förut, men det gick inte.. Så nu blir jag orolig, för jag det brukar släppa då. Vad har hänt med mig, har jag... vuxit upp?
... SLÄPP NÅGONGÅNG. Eller ska jag gå omkring med det här?! Noway! ;o

Och nu borde jag skriva en viktig sak som jag går och tänker på (inget negativt, så ni kan vara lugna mamma, syster och moster!) Men just därför tänker jag inte skriva det! För min familj är så förbannat nyfikna så, nu ska de få lida pin :D muaha! Hemlis hemlis ;) Få se hur lång tid det tar innan någon utav dem börjar korsförhöra mig för att få veta!

Tog hem resten av mina verktyg från skolan idag. Eller ja, tapetvektyg och spacklar var det väl bara. Men vart sjutton ska jag lägga allt? Kommer inte ihåg att jag hade såhär mycket verktyg! GAHR. Vart jag än går så ligger det verktyg, TROTTS att de ligger nedpackade i påsar och i väskan. Verktyg, arbetskläder, förlängningsskafft.. Vart ska detta sluta?

EN TILL SAK! Vi har fått schema över studentveckan och studentdagen. Det enda jag har att klaga på är att vi äter lunch vid 2. Varför så sent? Menar, vi springer ut vid 3. Stress stress! Men ja, ska bli kul ändå =) Mösspåtagningen är egentligen den 3 juni, men ack nej dom idioterna tänker ju inte på oss "arbetare" som är på praktik. Nej nej, vi existerar inte i den världen. MAN BORDE VARA VAN. Men ack nej!

Studentkläderna!

Kategori: En vardag

Ännu en gång ursäktar jag för kass kvalité, taget med mobilkameran. Dock vet jag inte om jag ska ha det bältet till, men testade bara för att se om det blev bra med bälte =)


Äntligen!

Kategori: En vardag

Nu har jag äntligen hittat studentkläder! Så nu har jag det klart. Var på stan idag med syster och mor, hittade två tjocka tröjor som satt som smort (behövde fler såna) och studentkläder. Blev ingen klänning då jag och både mor och syster ansåg att det inte är värt. Jag passar inte i klänning (NEJ DET GÖR JAG INTE!). Visst, det kanske sitter brap å kroppen, men jag passar inte i det iochmed att jag har en sån annorlunda stil. De passar helt enkelt inte. Men istället blev det vita korta shorts, ett grått linne och en stor vit (halft genomskinlig) tröja över. Blev perfekt! Så har jag sailor skor till det. Så nu är det äntligen klart! Kan ta kort på allt senare och lägga in =)

Förövrigt har väl dagen varit okej i skolan. Blivit irriterad och skitsur ett par gånger (av den vanliga anledningen) men rätt kul som sagt ändå. Satt och pratade lite med Emelie som man inte träffat på länge, och så blev vaktmästeriet klart idag med. Eller ja, iallafall det vi skulle göra. Så nu på tidag börjar praktiken! Ska bli kul :)

Ullared!

Kategori: En vardag

Kom hem från ullared för någon timme sedan. Har vart uppe sen 03.45, så är rätt sliten. Och givetvis dog min digitalkamera när jag skulle ta kort på det jag köpt, så tog ett par bilder med mobilen. SÅ URSÄKTA DEN DÅLIKA KVALITÉN! (Och ursäkta eventuella stavfel, men är gaaanska trött!)




Behändig matlåda till praktiken


Bebisfillingar till den lille som kommer i dec.
(Detta var bara ett måste, ungen kommer rocka i dessa!)



Harley Davidson badbyxor (som sitter pefekt, i love'em!)


Hittade mina favomascara till lägre pris!


Hittade dessa skönheter! ÅH, jag älskar dem. De sitter totalt perfekt!
(Trotts att mor och syster fick övertala mig rätt länge att köpa dem)

 
Två toppar (tog ett tag innan jag hittade dem)
(klicka för större bild)


Två nya skjortor (dock trottsade mamma på att vetala den gråa
fråga mig inte varför!) Men de sitter iallfall bra, så nu behöver jag
inte springa och leta på stan som en idiot =)
(btw, den till vänster är röd/svart/vit, men det röda ville inte synas på bild)


och titt på fan, jag hittade en tjock tröja! Hur skön som hellst, kommer
passa underbart nu på sommarkvällar då det blir lite kallt!


Fick en mysfilt av mamma med. och BÅTAR! Jag ÄLSKAR båtar!
Varför jag fick den var för att det var svinkallt på bussen när vi åkte ner..
Men när vi skulle hem behövdes den inte ens! Men ja, det skadar aldrig
att ja en filt extra hemma =)


En sportväska (av märket umbro). Min andra umbroväska har jag alla mina
verktyg i, så den har blivit lite förstörd. Passade på att köpa en ny eftersom den var så billig!


Och såklart, kopp-oman som jag är så hittade jag koppar jag ville ha!
Mor betalade, (fråga inte varför!) Men hon ville väl bidra eftersom det är "flyttahemifrån-saker".
Min lägenhet kommer troligtvis bestå av 80% koppar ;)
Fick iallafall 4st sånahär!


Så vann jag den här på lottodragningen vi hade på bussen!
Jag vann först, så fick välja precis vad jag ville och såklart tog jag mössan ;)
har letat efter en sånhär, men aldrig hittat en som passar.
Och om jag hade tur då, den här är EXAKT en sån jag letat efter!


Ja, det var väl allt.

Om man skulle göra en förminskning?

Kategori: En vardag

Vart en rätt seg dag. Gick på stan med mor och syster, samt maxi. Vi letade klänning, men tror ni jag kom hem med en?  Nej nej. Alla satt så trångt.. hatar att ja stor byst, men just i detta tillfället hatar jag det ännu mer. De satt rätt bra annars, men just över byster - nej nej. Men hittade en som jag kan tanka mig, dock måste jag ha den i medium, annars kommer jag inte kunna andas. Dum som jag va testade jag den bara i small, men ska nog ner och testa den i medium. Den kanske sitter bättre? Jag är verkligen inte van vid åtsittande kläder.. ush!

Sedan var det träning, där emma kom =) Riktigt kul, trotts att dom bara var två idag. Vi diskuterade lite om framtiden, ifall det är så att det inte blir något utav det här laget, att vi tänker högre. Men vi sätter oss positiva, ser framåt. Vem vet, det kanske kommer fler töser =)

Imorgon bär det av till Ullared. Har aldrig vari där, så ska bli intressant (jag som redan ogillar att gå och shoppa). Men ska se om jag kanske hittar lite sommarkläder. Har nästan inget alls. Men blir väl som vanligt vad det gäller mig, hittar inget förutom massa elektronik som jag kastar mig över för att läsa instruktionerna ;P

Jämför aldrig någon med hulken!

Kategori: En vardag

Satt nyss och tecknade, samtidigt som matchen mellan ryssland och frankrike på tv var i bakgrunden. Stackars fransmän, de blir lite utklassade.. men vad hade man tänkt sig, ryssland är ju trotts allt ett av världens bästa lag (fast dock inte om man jämför med kanada. Men dom är odjur, ett lag fullt av hulken). Satt och försökte teckna lite samtidigt, som sagt. Fick till en rätt okej bild, men är inte direkt nöjd ändå. Men jag VET att om jag fortsätter pilla så kommer jag bara bli arg på mig själv för det blir fel och kladdigt. Så ska göra en likadan bild, och sedan fortsätta på den så jag inte förstör orginalet. Pratade även med Joel i telefonen, så blev att börja teckna en logga åt hans band. Eller ja, försöka teckna en logga iallafall (nu när jag inte har mitt ps fungerande). Så fort jag får igång mitt ps, blir det att ta igen bilder som jag vill ha omgjorda. Längtar redan!

Bilder från brors & sandras kalas

Kategori: En vardag


Sandra & Bror


Bror och syster (som båda ser ut som fångar)


Syster, Farmor, Far, Stefan & Sandra (som inte vill vara med på kort)


Jag och Farmor

Det var fler där såklart (hans familj från sin mammas sida), men fick inga bilder på dem tyvärr!
(Ja, stefan är min halvbror. Men vi säger inte så, det låter dumt)

Du är ingen viktoria

Kategori: En vardag

Magnus uggla - viktoria

Mamma kom upp igårkväll med massor sajter med klänningar. Men hur kommer det sig att INGEN av dessa har en sån klänning jag kan tänka mig? Alla har bara massa plysh-plysh och är skuren under bysten. Jag vill ha en vanlig, som är skuren till midjan och är lite utsvängd. Gahr! Ska kanske på stan imorgon med mamma och se om det finns något i butikerna. Dock är ju alla svindyra, men ja. Kolla kan man ju iallafall. Kommer sucka, det vet jag. Hittar jag ingen, så går jag i jeansshorts och linne (trotts att jag kommer få mordblickar från vissa) ;)

Idag ska vi till brorsan och fira honom och Sandra (hans tjej). Han fyllde i mars, men ja han är lite seg med tider och så ;) Och ja, han fyllde 26 och Sandra fyllde 23. Han börjar bli gammal, nii-chan vår. Har tyvärr ingen bild på Sandra, men ska ta med kameran och filmkameran och få lite bilder =) Men här är nii-chan iaf! (btw, han heter Stefan).


Dock är bilden ganska gammal, den är tagen på systers student för
ca 3 år sedan! Men nyare bild kommer idag =)

Känns som sommar

Kategori: En vardag


När vi kom hem idag, så gick jag, pappa och syster ut och gick. Tror det blev en halv mil (vi är inte så säkra) men det blev en lång promenad (om man nu kan kalla det för det, i och med att de nästan sprang fram) genom trollskogen. :) Finns en skog här i närheten av 'mitt kvarter' som är ganska stor. När jag gick på dagis kallades den för trollskogen, så ja varför ändra på något som funkar? :) Ja, en fin sommardag kan man väl säga :) Det kändes verkligen som det! Hur varmt som hellst, och så mycket blommor.

Ser på pianisten nu, har sett den en gång förut på en svenskalektion. Den är hemsk, men faktist ganska bra! Värd att se!

Mina skor!

Kategori: En vardag

Ojoj så bra jag är! Har skrivit klart hela uppsattsen :) Den ska vara inne om två veckor, och jag är redan klar! YES! Så nu har jag god tid på mig att ändra och kolla genom noga =) Känns kanon! wuuuhuu

Syster och hennes dear friend Johanna sitter därnere och ritar. Satte mig och diskuterade lite olika saker med dem. Bland annat vampyrer. Men så kom vi fram till en ännu bättre sak jag kan skriva om (som jag inte kommer ihåg hur det stavas) men det är en person som kan ändra skepnad :D Nu har jag en grundtanke, nu ska jag bara leva mig in i fantasin och få en kanonbra idé! Är fan på hugget nu med skrivandet! :D

Kollade på mina skor förut. Har fått stora hål i sulorna som är fulla med stenar. Typiskt skateskor! Grr. Men visserligen har jag ju haft dem rätt länge nu. Men vill inte göra mig av med dem! De är så otroligt sköna :D Som förra skorna, de jag har som arbetsskor nu. De har STOORA hål med stora stenar i sig som inte går att ta ur. Men dom var så otroligt sköna att gå i! Nu är de bara nedtrampna och duger inte mer än till målerit. Men det är ju tur det =)


snygga, ey?

här ser man tydligt hålen! (länst till vänster för er som inte ser)

Jag.. gå?

Kategori: En vardag

Vid matbordet nyss påminde far min om att vi ska upp tidigt imorgon. -suck-. Jag hade nästan glömt det! Men ja, det kommer vara värt det i längden! Sen frågade han även om jag skull med ut och gå en mil imorgon. Ska fundera på det där litegranna, mene.. ja.. jag och gå långt? Får väl se hur pigg jag är på det imorgon! Men om det är fint väder då, så varför inte? =) Känns som jag börjat lata på mig lite nu.
Ska nog sätta mig och plugga lite nu (ja, trotts att det är fredag och det ska vara inne först om två veckor), men jag passar på medans jag ändå är taggad på det. Menar, när man verkligen inte har energin så sätter man sig ju inte och pluggar. Det blir aldrig så, även om man så önskade. Så plugga sig lite (som ålänningarna skulle sagt).

Låg humor, som sagt

Kategori: En vardag

Det märktes idag att det är fredag idag. Mummel fick sitt vanliga skrattanfall. Visserligen var det ju för det där låga skämtet vi körde med. Berättade en sak som jag läste på Egoinas blogg, om att hennes pojkvän (tror jag det var?) hade smsat till Eniro och frågade efter det underligaste namnet. Och så började skämten. Gud, vi är rätt elaka ibland, men ja, med det namnet går det tamefan inte att undvika! Det är ungefär som när någon säger "jag kommer snart!". Jag kan inte låta bli att misstolka. OCH JA, jag misstolkar nästan ALLT =D Kallas ju inte pervo-becca för inget! (Ja, Marcus var så vänlig och döpte mig till det. Sen började fler!). Vi satt även och diskuterade andra världskriget (som jag kan en hel del om vid det här laget). Tex om hur ryssarna var, varför amerikanerna ens la sig och såvidare. Älskar att diskutera sånt, det är nästan de enda jag kan en del om :) Kan inte massor, det påstår jag inte, men en hel del :) Dock är det sällan som någon faktist är villig att diskutera den saken. Förutom min kära far då! =)

Och så var jag jävligt duktig igår med, satte mig och pluggade! Skrev 3 sidor på en timme eller så, och det vara bara G nivån (faktan). Sen jag jag VG (jämförelser) och MVG (olika syner på tex abort, äktenskap). Det kändes ungefär som det brukar göra när jag skiver noveller. Då kan jag sitta i flera timmar och bara skriva och fantisera! I LOVE IT. Finns inget skönare än att bara få leva ut bilder man ser framför sig, och sätta ord på dem :) Dock är det väl inte alla som kanske gillar mitt sätt att skriva på, dvs genren. Skriver mest om otäcka saker, men har inte fått något klagomål på hur jag lägger upp texterna än så länge (vilket känns oerhört positivt!). Ge mig tips! Vill skriva något nytt igen =) Och nej, inget med vampyrer! Syster har tjajat redan. Och jag kan verkligen inget om dem, det blir inte tragiskt! ;P



Thuna - that's me!

AJ!

Kategori: En vardag

Var på kk idag. Har ett ord för att beskriva allt: AJ! Satan, det gjorde ont. Kunde fasiken inte sitta på ett tag! Men nu ska jag iallafall få nytt preparat (som även de kommer kännas) och förhoppningsvis få normalt. Funkar inte det, så vet jag inte vad vi ska göra. Finns ju tyvärr inga mirakelkurer! Ska tillbaka den 20Maj, om jag inte bangar! Tog även stick i fingret (som jag hatar) och hade även nu hög järnhalt. "dricker du för lite?!"..mja.. egentligen inte? Tycker jag pimplar vatten som en tok! Men inte tillräckligt tydligen ;o Aja, nu är det lugnt fram till 20 Maj. Har mycket att tänka på. (PIK MATILDA, behöver ditt stöd. PUSHA MIG!). Hoppas det funkar! :) Ska få lugnande nästa gång, verkade som om jag var liiiite spänd och hade panik (A). Men ja, det kanske behövs, även fast det går fort ;P

Förövrigt har väl dagen varit okej. Vi hade en föreläsning i aulan med en snubbe som var med på Estonia. Otäckt att höra hur det gick till och vad som hände :/ Tycker synd om honom, trotts att han verkade må bra. 15 år sedan, en överlevare. Men det var ju som han sa; Att stå här framför er och berätta om det här, är ett sett för mig att bearbeta det som hänt. Strångt! En hjälte!

ÅÅÅH är fortfarande överglad åt att min SUDENTMÖSSA ÄNTLIGEN KOMMIT! :D tihi!

Yes, äntligen!

Kategori: En vardag

Nu har jag hämtat ur min studentmössa :D Den skickades aldrig hem utan kom till skolan istället (vilket jag tycker man borde fått mail om?) Aja, huvudsaken är att jag äntligen fått den :) Känns bara lite overkligt att det snart bara är en månad kvar. Men det ska bli kul för det :D
Imorgon blir det besök på KK, ser halft som halft fram mot det. Men ja, får bita ihop om jag ska ha hjälp ;) Lite segt bara att jag har tid vid 15.45 (+ en del förseningar som det alltid är). Men hoppas det ska gå bra iallafall :)

Ja just det! Vi köpte hem Ben & Jerry glass för första gången. SVINDYR! Det var med kakdegssmak! Vet inte riktigt vad jag ska säga om den, den smakar ju inte hemskt iallafall :) Men gillar att det finns små chokladbitar i, annars hade det varit enformigt. Har inte ätit mycket alls av den, men var bara tvungen att testa för att se! ^^

Nej men ojdå!

Kategori: En vardag

Ja som sagt skippade tränigen, *muttrar* så ska göra lite situps om en stund för att kompensera LITE iallafall. Så har jag varit duktig idag. Bad mamma komma ihåg att köpa hem Flux! Så nu borde min tandläkare bli stolt över mig! (Trotts att jag faktist drack en stor Cola Zero på mcdonals.. men vadå, man kan ju inte dricka vatten till mcdonaldsmat?! nej, det existerar inte i min värld). Så medans vi ändå var på apoteket fick jag nässprey (som är min drog, ja tyvärr är det så.. har försökt sluta men det slutar alltid med att jag blir förkyld och måste börja igen) och så fick jag näsdukar av mamma!! Sa visserligen något i stil med:
Jag: Hm, det vore kanske bra att ha näsdukar i jackan?
Mamma: Ja, men det är nog en bra idé! så som du snorar!

Snällt? Mja, men det är ju sant. Hon är smart hon, min kära mor :) (och inte bara för hon födde mig och min älskade syster förstårs!). Så nu har jag väl en sisådär 6 paket snorpapper. Har lagt en är vid datorn och en i jackfickan, så nu är jag förberädd! Låt snoret rinna! ;)
Mamma tycker även att jag borde äta mer frukt (vilket min kära syster sagt i snart 4 år) så när vi ändå var på willys:
Mamma: Vad ska du ha för frukt?
Jag: Nej men jag klarar mig utan
Mamma: Ta vindruvor!

Ja, jag är galen i vindruvor. Kan sitta och mosa in ena efter den andra tills allt tar slut! Vilket sedan leder till magknip och ett akutbesök på herr (eller är det fru?) toallet!
Och givetvis gick jag förbi kakhyllan (kakmonster som jag är) och fick välha vad jag ville. Stod väl där i 5 - 10minuter och velade (jag är även ökänd för att vela som en.. öh.. sengångare?), men det slutade med Göteborgskek med citronkräm i mitten. Och jössös vad dom är beroendeframkallade! KAKER!! (ja det heter kaker, för vem fan säger kakor nu mera?!). Så nu är jag nöjd för.. öh.. en vecka frammåt :D HÖHÖ!


nu borde min tandläkare vara nöjd!

Lathet?

Kategori: En vardag

Åkte aldrig och gymmade. Behöver sätta mig med uppsatsen. Vill det :) Så blir nog att börja på det nu.. snart! Sitter för tillfället och kollar på roliga filmer från Jesper.nu. Sitter och skrattar så jag får ont i magen :D Speciellt åt hur folk skratt låter! Jisus, hoppas inte jag skrattar så.

Doggeypoo var på klippning idag med. Så nu är hon superfin :) Kan lägga in en bild på henne senare så får ni se. Det behövdes kan man ju lugnt säga! En liten hårboll som hon var innan ;D

Handling!

Kategori: En vardag

Ska snart iväg och storhandla med mamma och syster. Sedan blir det att åka och gymma och efter det hem och plugga! Så har en del att göra idag kan man säga ^^ Men ja, bättre det än att sova bort hela dagen.
Väntar på att syster ska ringa så vi kan åka iväg. Vi ska tydligen hämta upp henne på vägen (tror hon är i skolan?). Lite segt att bara sitta och vänta, men som det sägs "inget är som väntans tider!". SEGT - ehm ja. Och inte är det fint väder ida heller! Får hoppas det blir lite bättre sen när jag ska cykla till pappas jobb :) Ska möta honom där innan träningen. Känns som om jag blivit hur slö som hellst. Orkar inget! Och ändå cyklar jag varje dag. Visserligen kan det ju ha att göra med att jag glömt ta min pollenmedicin de senaste dagarna. MÅSTE komma ihåg den, annars lär det bli som det blev igår. Kändes som om jag höll på att kvävas när jag cyklade ;P Inte kul, men måste ha låtit kul :D Men nej, kom ihåg tabletten! Nog för jag har dålig kondition, men det blir ju inte bättre av att man inte kan andas pga pollen ;P

Nej nu blir det att läsa lite bloggar och göra mig klar! Tjing!

Hej igen!

Kategori: En vardag

Ja, kom hem för kanske en timme sen (drygt). Vi har till uppgift att skriva en uppsats om hinduismen eller Buddhismen, och självklart för min del blir det Buddhism :) Tycker det är så farsinerande! (stavning?) Så ska bli kul att sätta sig med det här :D Mummel och jag tar ut en kompdag (som vi ska ta ut!) för att plugga imorgon. Lika bra att komma igång på en gång så att säga. Men ska bli kul :D Ligger på G nivå nu, men gör jag ett riktigt bra jobb med den här "uppsatsen" så lutar det mer åt ett VG :) Ska göra så gott jag kan! (De är ju det enda jag har att plugga i vilket fall).
Så fick vi reda på att det är 8 veckor kvar till studenten. 8 VECKOR!. Jisus, vart har tiden tagit vägen? Av de åtta veckorna så är jag på praktik 5v. Menar, det var ju 1 mars nyss? Och har inte sett skymten av min studentmössa än. Men väntar som en iller på svar på mailen :) Skrev och frågade vart den tagit vägen! Men back to the thing - 8 VECKOR!
Oj, så nu att jag fått svar från studenmösseförsäljarna. Den har tydligen åkt till skolan den. Skumt, den skulle ju bli hemskickad ;o Aja, får kolla upp det!

Snart skolan!

Kategori: En vardag

Ush, tycker inte om vädret alls idag. Molnigt! Ser inte så glatt ut, hoppas det inte börjar regna sen! Överväger om man ska ta spånkan, men ne. Det regnar ju inte nu så.. då blir det en dålig undanflykt ;P ÅH, om man ändå bara hade orken att sitta på lektion idag. Men nej, det har man ju såklart inte! Men men, vi slutar ju ändå relativt tidigt. Ska se om mummel vaknat än! Hörs senare! See ya!

Säng säng säng!

Kategori: En vardag

Nej nu börjar det väl bli dags att krypa till sängs. Har suttit och varit totalt hyperaktiv de senaste timmarna, så chansar nästan på att jag är övertrött. Kommer ju somna gott iallafall ;D Och förhoppningsvis inte drömma om några bröstförstoringar, barn eller ja.. såna saker! Har den tendensen att göra det ibland. Inte för det är något fel på något av dem! Bara det att jag hellst drömmer om något vettigare som faktist tillhör mitt liv ;P Men åandra sidan kanske jag borde sluta dagdrömma då? Menar, för att spara något till natten? Ja, dagdrömmer nog för mycket helt enkelt!

Jaja, mene.. sov gott då och som Tom alltid säger:
"Håll händerna på täcket"

Träning, träning! ge mig träning!

Kategori: En vardag

Sitter här med en kopp te och kollar runt lite på klänningar. Det är tråkigt, ja! Men ja, tänkte buda på en på tradera men priset stack iväg lite för mycket för min del (jag är snål). plus att jag är en fattig student =) men men, förr eller senare dyker det nog upp något passande!

Skola imorgon då, har en lektion - religion. Känns som det var hur länge sen som hellst som vi hade det. Men skönt för det, religion är visst inte så roligt som jag hoppades på. Senare mot eftermiddagen är det träning som gäller. Har skrivit upp en del övningar och fysträning som töserna ska få köra. Nu när vi haft två veckors uppehåll, ska vi se hur mycket om tappat (vilket inte borde vara så mycket eftersom de tränar annat med). Kan nog bli kanon :)
På tisdag är det träning för min egen del, styrkepass. Ska bli något skönt! Skippade ju torsdagens eftersom jag var klippt slut när jag kom hem från skolan. Motvind hem när vi cyklade och det hade varit en jobbig dag i skolan (samt hos ortopeden). Somnade så fort jag la mig ner en stund, så ja. Lite ångest där, men ja. Får köra ett par situps extra på tisdag ;) Ska även ta med benlyft! Ett måste! Hoppas bara det inte kommer så många fler dit samtidigt som oss, då lär det bli ganska trångt.

Sitter och lyssnar på Queen nu. Min smärtlindrande mdicin :) Oavsätt låt! Så fort man känner sig lite nere, sätter man på lite queen och så mår man prima ballerina igen! Eller ja, bättre om inget annat ;P


bjuder på en egobild (:
tagen: igår
av: mig

Att påstå något annat

Kategori: En vardag

I mina tidigare inlägg beskrev jag hur jag fugerar i vissa situationer. Men i vanliga fall berättar jag det aldrig för någon. Men i det här fallet tänkte jag ge det ett försök. Men fail. Hädan efter behåller jag det innom mig. Jag riktar inte mina texter åt vissa personer, jag ser saker i helhet. Jag orkar inte förklara mig mer åt saker jag säger eller skriver. Jag tänker inte be om ursäkt för det. Och som sagt, jag riktar mig inte åt en person. Jag beskriver bara hur jag ser saker.
Jag ignorerar de som förtjänar det. De jag fortfarande pratar med behöver inte ta åt sig. Thats it!

Nu har jag fått det jag velat sagt..

Nu till en helt annan sak. Drömde något helt sjukt i natt. Eller ja, innan jag vaknade iallafall. Drömde om att jag hade gjort en bröstförstoring (vilket är en sak jag verkligen inte vill, eller behöver). Drömen var så verklig att när jag vaknade var jag tvungen att se efter att det inte var sant :D haha, gud. Det är tur att ingen såg mig när jag vaknade! xD

Ett ess i din ärm

Kategori: En vardag

Jag är långsint, det kan jag direkt säga. Och de som verkligen känner mig väl, vet om det. Jag kan ta mycket skit, jag förlåter och ger folk en andra chanser. Men när en person sårar mig ordentligt eller gör bort sig för hårt så släpper jag det inte. Småsaker bryr jag mig inte om, jag säger vad jag tycker och sedan är det bra. Kan gå och störa mig lite på det, men släpper det. Men när någon medvetet sårar mig, får man ingen andra chans. Hur grovt är det? Jo, när man verkligen gör allt för att få rätt, för att se mig vika mig dubbelt och vilja lipa. När någon får mina nära att lipa eller slår till personen. Dessa personer sjunker i mina ögon. Jag förlåter inte sånt. Jag är långsint, sårar man mig ordentligt eller skäller ut mig utan minsta anledning så kan man sluta räkna dagarna man känt mig. Jag har ett tex:
Jag gick genom 6 års helvete när jag var mindre. De flesta som känner mig vet vad det handlar om. 4:an - 9:an. Det är en lång tid, de är något jag aldrig kommer släppa. Aldrig. Det är något jag försöker komma över nu, men något jag aldrig kommer förlåta. Det är en av de allra största sakerna som jag inte släpper. Det sägs ju att det är bättre att förlåta, men i min värld finns det oförlåteliga "men". Jag tänker inte gå och älta allt som hänt, det är inte ens värt att tänkas på. Men jag kommer aldrig släppa det. Aldrig förlåta. Sån är jag. Långsint. Ta det bra eller dåligt, men sån är jag. Jag kan ta en hel del skit, men sen finns det en gyllende gräns.

Jag är inte den personen som skäller ut folk, som berättar hur urusla dom är för vad dom gjort. Jag är inte den som går fram till personen som sårat mig och ger en smäll. Jag kör med det värsta man kan gå genom. Psykisk nedbrytning. Jag ignorerar de som drar energi från mig. Till en början tänker de flesta "FINE, be a bitch". Men när det väl gått ett tag, blir man frustrerad och gör allt för att få kontakt. Jag låter inte energitjuvar (som mamma kallar dem) dra ner mig. Dom är inte värda att lägga en uns av energi på. Dom är inte värda en blick.

Skumma känslor

Kategori: En vardag

Vet inte riktigt vad det är med mig. De senaste dagarna har det känts som om jag är kär. MEN det är jag inte! (inte såvida jag vet iallafall?) Och så känns det som om alla mina polare skaffar konstiga flickvänner (ja, känner mest killar). Som om dom är bimbos som ser ner på mig med en skitsur blick. Men i själva verket är de flesta hur trevliga som hellst! Det känns som om dom är för fina eller för .. ja, mycket. Är det de som kallas svartsjuka? Och isåfall, varför? Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. Det känns precis som om jag inte vill umgås med de polarna för det. Det låter skitdumt, för det ÄR skitdumt. Såhär har jag aldrig känt förut. Det kanske är egoism blandat med svartsjuka? Hursom haver tänker jag inte låta dessa dumma känslor ta över. De försvinner, det vet jag. Såvida inte deras partner faktist ser ner på mig eller hatar mig för att jag råkar vara tjej och deras pojkvänners vän. Då blir det andra bullar. Jag är inte en sån som är svartsjuk av mig. För mig är det alltid okej med tjejer runt om, det är faktist så jag föredrar att killar har även tjejvänner som de kan umgås med. Så varför denna känsla? Vart kommer den ifrån?

Ja huvalej!

Kategori: En vardag

Måste komma ihåg att ta hem mina verktyg. Måste måste! Vore lite klantigt om jag glömde allt tills praktiken!

Gud vad jag missbrukar Fun light saft. Det är inte någit hur mycket jag dricker det! Men ja, vad ska man säga. Det är ju bättre än cola iallafall :) + att jag får i mig vätska vilket jag är rätt dålig på annars. Enda gången jag verkligen dricker mycket vatten är när jag jobbar. Då kan jag hälla i mig allti från 3 - 4 50cl flaskor. Det låter väl inte så mycket, men det är ungefär vad man hinner under jobbtid. Försöker lära mig dricka Loka, men det är svårt. Det tar emot något så oerhört. Menar, det smakar ju inte ens gott? Bonaqua funkar, men det har dom inte nere på ICA vid skolan. Inte i cafeterian i skolan heller. Nej, bara Loka. Blä! Så vattent i omklädningsrummet i kranen går inte heller att dricka. Vi börjar undra om den är direktkopplad till toaletten? Nej, bättre att ta med hemfrån, vilket man säger varje dag men ändå aldrig kommer ihåg att ta med :) Sen står man där och längtar tills lunchen då man häller i sig flera glas.. fast visserligen dricker jag mjölk varje dag. så.. ja..det är väl inte direkt samma sak.

Min pappa tror att jag är expert på måleri. Det är lite kul! Dock är jag ju inte det, är ju inte ens lärling än ;P Så fort det kommer på tal om ommålningar och sånt så vänder han sig till mig. Sms, ringer eller frågar mig. Det är lite kul :D Det uppskattas massor :) Känner míg bra, vilket är underbart ;D

Var länge sen nu jag såg på Band of brothers. Man kanske skulle sätta sig och ha maraton? :)

Ibland går det lite för fort på tanjenterna!

Kategori: En vardag

En rättelse av mig, Moster och Alle gifter sig den 4 Juli. Då blir det lund minsann :) Eller ja, vart dom nu flyttar eftersom dom köpt nytt hus med! =) Längtar som tusan! Sitter och tänker på hur det vore att faktst flytta ner. Kommer änsålänge fram till: UNDERBART. Men sen åandra sidan vill jag hellst göra lärling häruppe så det blir klart. Vilket är 3 år. Men vadå, det kanske är mer värt det? Hursomhaver längtar jag ändå ner :) Träffa Sebbe, Tom & Richard :D

Letar fortfarande klänning till studenten. Hittade en perfekt klänning som jag verkligen kan tänka mig, men ja.. då måste vi snart höra av oss till farmors kompis så den blir sydd. Har letat runt på flera sidor på nätet, men tyvärr inte hittat något som jag kan tänka mig (ja, jag är väldigt kräsen med saker). Menar, ska jag ha den så ska jag ju själv vilja ha den på mig. Inte för jag från början ville ha det, men det passar ju så bra när jag ändå ska ha den på bröllopet :) Letar vidare! Ger det en chans till, sen ringer vi! (Även fast allt material kommer att kosta skjortan).


Gammal bild på mig (gick i nian)

Jag är lättroad, jag vet!

Kategori: En vardag

Äntligen börjar man känna en ende på jobbet vi gör :)
Idag har de väl annars inte varit så mycket intressant att skriva om. Vi gjorde det vi planerat att göra och åkte hem ganska skapligt (dvs 11). Och ännu en gång förvånar inte våran mentor oss.
Mummel: är * här?
Lärare: Nej, han har ju åkt till Irland
Jag: va?! han skulle ju åka nästa vecka?
Lärare: Nej, han åker idag. Vadå, har han inte sagt det till er?
Jag: Ne.. bruka han göra det?...
Lärare: .. de är sant.

Fanns inga byglar som passade de små rullarna som skolan bara har (undrar vart dom gjort av alla bra rullar?) så vi fick en teleskopbygel :) Fan så frän den var! Det kanske inte låter sådär.. skitfränt för er som inte är målare, men menar, det var underbart att kunna måla utan att använda förlängningsskaft! Bara att skruva på bygeln så får man den lite längre :) Det var ju visserligen bara ren tur att väggarna inte var så höga, så korta lilla jag nådde upp (trotts brist på färg). Nu glömde jag förstårs att ta ett kort på bygeln (inte för jag tror att ni är så värst intresserade av det då men ändå). Neeej nu blir det mat! :) TACOS :D

Dela din värld

Kategori: En vardag

Nu är det klart, har en praktikplats. 100% säkert nu (vilket jag redan trodde för ett var veckor sen?) men mentorn kom igår och sa att platsen är min. Finaly :) Dock håller vi fortfarande på med vaktmästeriet nu. Ingen praktik förrän vi är klara med det, men det är som mummel säger: "Det gör inget om vi kommer ut 2 - 3 veckor senare." Då värmen kommer, finns det mer jobb att göra :) Inte helt fel.

Var hos ortopeden idag. Fick inga direkt större förhoppningar alls. Var därinne MAX 5 minuter, innan han sa "ja, men tack och hej". Hur bra känns det egentligen? Så blev jag skickad på DROP IN TID på röntgen.. Aja, det är ju röntgen iallafall. Så nu blir det röntgen. Hittar dom inget där, så får jag ingen hjälp alls. Nej jag är inte pessimistisk, det är faktist så han sa! Men ska se saken positivt. Första röntgen, sen tankar. Syns det inget på röntgen så tar vi det problemet då. Förhoppningsvis en till ortopedbedömming. Skulle visserligen inte bli förvånad om det inte syns något på röntgen, med min stora tur. Hann inte ens berätta hur mina problem är, vad jag "lider av". Men ska fortsätta vara positiv! Fram tills röntgen! På lappen står det "röntgen först två veckor efter läkarundersökning". Bit ihop, som alltid :)
(Nej, jag bemödar mig inte att skriva vad det kan vara för fel enligt honom). Kan bara säga att jag är skapligt besviken att man inte fick så mycket respons.

Nästa läkarbesök är på Kvinnokliniken nästa vecka på torsdag. Där vet jag iallafall att jag får hjälp! :) Håller fortfarande tummarna för att hon är bra, det känns bra nu iallafall. Har intalat mig själv att allt blir bra. Blir det dåligt, tar jag en spark och reser mig upp igen. :) Det är så jag funkar nu! Men som sagt, dom kan hjälpa mig! Hoppas bara jag får så som jag hoppas på, och som jag diskuterat om med de andra barnmorskorna :) Det kommer bli bra. Nu blir det bra!



Bilden har inget med texten att göra.. längtar bara tills jag kan
ut och lära mig åka bättre =)

Snor och pollenmedicin

Kategori: En vardag

Håja. Gick faktist upp rätt skapligt idag. Runt halv 10 :) Gick en längre promenad med hunden och sedan ner till affären och köpte frallor. Fick ett verkligt sug efter det! Men det var skumt väder. Det är molnigt och inte direkt jättevarmt, men bara därför svettades jag halft ihjäl. Men iof, bättre det än att gå och frysa =)
Så samma sak som varje morgon. Snorig som sjutton och småtjock i halsen. Snoret bara rann och kunde knappt andas. Som vanligt glömde jag min pollenmedicin igårkväll. Men tog en tablett när jag kom hem igen, och en timme senare slutade det rinna och halsen var inte tjock alls längre. Så nu kommer jag inte undan med att säga "jag är inte alergisk mot något". Har haft det såhär de senaste 3veckorna, men nu när Lönnen och de värsta pollenträderna/buskarna blommar ut så har det blivit (ursäkta) men ett rent helvete! Tur det finns medicin :)


9 månader och 3 dagar. Hur har jag stått ut? Det förstår jag inte själv.

All done!

Kategori: En vardag

Ush, är hur trött som hellst. Förstår inte, såhär hängig har jag inte varit på länge. Men iof, tog ju i en hel del på gymmet förut. Men ja, blir nog tidigt ikväll som det känns ^^

Såhär blev förresten färgningen! :)


Före      &       efter =)

Träning och färgning

Kategori: En vardag

Blir gym idag istället för imorgon. Pappa ska nämligen på styrelsemöte imorgon, så han kommer inte hinna. Men det klagar inte jag på, jag kände för att träna redan igår :) Har redan börjat märka skilnad. Mina magrutor har börjat komma tillbaka (även fast det är en bit kvar på så som jag vill ha det) och ryggen är betydligt mycket bättre! Har fortfarande lite ont, men verkligen inte på samma sätt som jag hade förut. Dock tror jag nog att när maddes ben läkt, så ska jag flörta om lite massage. Få bort de värsta knölarna i ryggen. Hon gjorde det kanon bra sist! :)

Ska även färga håret idag :) Kan behövas! Har någon skum färg nu.. som.. jag inte riktigt kan sätta fingret på vad det är för nyans. Någon slags.. ljusbrun, missfärgat.. ja.. kan inte förklara helt enkelt! Synd bara att färgen aldrig stannar som den ska. Den rinner bara av hela tiden.. men ja, brun i några veckor iallafall! :)

Min familj kan vara lite dryg ibland =)

Kategori: En vardag

Mamma: Det finns en Smirnoff ice i kylen om du vill ha!
Jag: Men mina tänder då?
Pappa: Ja men det är okej, du har ju inte druckit mycket onödiga saker.
Mamma: Ta den du
Jag: ja okej!
Pappa: Men ta ett sugrör
Jag: jag har ju ett sugrör?
...
Jag: jag som tänkte spara mina tänder till studenten.
Pappa: HAHAHAHA! (skrattar i två minuter)
Syster: Öh, jaha.. och vad hade du tänkt göra av dem efter studenten då?

Sakna sommarlovet?

Kategori: En vardag

Goförmiddag! Solen lyser idag med. Blir nog sitta ute ett tag idag =) Kom underfund igår om att jag faktist är ledig fram tills onsdag. Imorgon är det ju röd dag, sen har jag inga lektioner på tisdag alls. Känns som man knappt är i skolan ^^

Igår kom madde över en sväng. Vi satt i solen en studen, och kollade sen på lite roliga videos som vi spelat in. Kollade även på "Macken", trotts att jag redan sett nästan alla avsnitt ;P Skönt att höra att hon inte hade någon fraktur i benet iallafall :) Nu kanske hon kommer igång igen ganska snart. Lyllo henne som har sommarlov i år ;)
Det kommer jag sakna. Den långa ledigheten, sommarlovet! ^^

Två timmar i solen!

Kategori: En vardag

Satt i nästan två timmar (kanske 1½) ute i solen :) Underbart! Satt med syster minimala laptop och lyssnade på sommarmusik medans hon satt och läste. Jag är rätt chockad med, jag har redan fått färg! Det kanske inte är sådär jättemycket, men har redan blivit brun. Men iof, då ska man se på pappa. Det räcker med att han sitter ute i solen en timme så är han totalbrun. Snacka om bra gener man fått till huden ;)
Min katt har blivit kossa. Lät henne få gå på gräsmattan en stund, och då passade hon på att trycka i sig gräs! Aja, lät henne hållas. Det är ju trottsallt bra för henne, stackarn är kass i magen!





Och så blev det glass såklart! Vad passar mer i solen? :D


Systers minimala laptop :)

Jag.. i klänning?!

Kategori: En vardag

Har fortfarande svårt att tänka mig i klänning! Men nu har jag ju lovat, så ska bara se till att få den sydd också ^^ Matilda godkände klänningen jag ska ha (och jag hittade en själv!!!). Letade runt på tradera efter olika klänningar, så hittade jag en som jag faktist kan tänka mig :) Den passar både till bröllop och studenten! Ska be mamma ringa till ingegerd (farmors kompis) och se om hon har lust att sy den :) En enkel, vit klänning som inte är något speciellt egentligen. Räcker gott och väl för mig. Dock måste jag tydligen sola, är blekfis ^^

Ska nog gå ut och sätta mig i solen idag med, det var hur skönt som hellst igår! :)

Grattis systeryster!

Kategori: En vardag


Grattis syster på 21 årsdagen! :D

Underbart!

Kategori: En vardag

Blev totalchockad idag. Fick reda på att jag ska få en til kusin :D OCH att moster och alle ska gifta sig!!
Är hur glad som hellst! :D 4 juni blir det bröllop! De kommer imorgon med för att hjälpa till med tågbokningarna :) Dessvärre så kräver moster att jag måste ha klänning.. eller ja, alle gör det ;P Funderar fall man kanske ska se om man hittar en fin som man även kan ha på studenten? Eller, vad säger du matilda? Vill du hjälpa mig? ;)

Är så underbart glad nu! :D AAH! Sen blev jag ännu gladare av att jag kan boka ett rum i deras nya hus som dom ska köpa! Så om jag vill, kan jag flytta ner dit till dem :D Nu blir det tänkande kan jag lova! ^^

Kärt barn har många namn

Kategori: En vardag

Bex, Beccolo, Beccson, Beccis, Becco, Becclon, Beccsi, Beccish, Beccsh, Beccosh, Beccon, Beccido, ecca..
Och de är bara mina smeknamn för "becca". Men mest kallas jag för Becca och Thuna. Sällan jag hör hela mitt namn nu mera, alltså "Rebecca". De enda som säger så är mina lärare.. och farmor :). Resten av släkten säger mest "beccis", som jag hört sedan jag var yttepytte ;P

Idag blir det att fira syster. Lundborna (moster och alle) kommer hit, även farmor! :) Kan säga som så att syster har en heeel del paket här inne i mitt rum! Förstår inte varför alla paket jämnt hamnar i mitt rum? Menar, som om jag inte har nog med saker här inne som det är? :D Men ska bli nice att ha dem här igen (moster och alle alltså, inte paketen!), det var ett tag sen man träffade dem nu :) Men längtar mest efter att åka ner till dem i sommar! GE MIG! :D

Med solsken i blick

Kategori: En vardag

Morrn!
Vaknade tidigt idag (utan att bli väckt!!). Visserligen gick jag och la mig relativt tidigt med, men har ont i ryggen och mensvärk, så var lika bra att gå upp! Magen kurrar på det också, så ska gå ner  och ta mina värktabletter och käka lite frukost :) Har en nervös känsla i magen, tror de kan ha med att praktiken närmar sig! Är inte nervös för det egentligen, men just det att ställa om klockan. Phö, det kommer bli jobbigt. Upp kvart över fem (som jag inte gjort sen i sommras) och sedan jobba. Kommer bli nice, eftersom det är mycket jobb utomhus :D Så har jag ju mummel där med ;D Och för er som inte förstått det än, så är mummel = Sara. Varför? Jo, för ibland när hon ska berätta saker så går hon och mummlar fram det, asgarvar och tittar på mig som om jag hörde på ;P

Nej nu blir de frukost!

Ahrg, i'm a pirate!

Kategori: En vardag

Kom nyss hem från gymmet :) GÖRSKÖNT!
Syster har födelsedagskalas därnere med sina vänner, så när tårtan kommer fram ska jag försöka vara snabb nog att få en stor bit ;) Älska systers tårta<3 & muffins.. & bullar :D

Dagen började lite stressigt. Förstår inte varför jag stressar upp mig själv när jag går på stan? Kan det ha att göra med att det är så förbannat tråkigt? Iallafall..
Åkte med familjen ner (de skulle till farmor, så de släppte av mig i stan). Hämtade mina linser, köpte present åt syster och värdekort till spårvagnen. Dum som jag var så glömde jag ju värdekort till mobilen! -do'h-. Sedan på bussen hem till farmor. Vidare efter fikat så åkte vi till hagebycentrum och handlade lite, sen hem för att äta innan träningen. 1½ timme senare åkte vi till gymmet. Det var först när vi åkte från farmor som solen kikade fram.. UNDERBART :D Got to love it! Nu sitter jag här med ett ömmande knä och små mensvärk, men är glad ändå! ^^
Fick ett brev från tandregleringen idag med, som jag måste ringa till och boka om tiden. Den är på samma dag som vi åker till ullared tyvärr. Men det fixar jag imorgon :)

Ush, tycker synd om min tant. Madde hade världen otursdag igår ;/ Behöver ju inte gå in på alla saker som hände, men hon kommer få hoppa på krykor nu närmsta månaden! Förhoppningsvis är de inget brutet eller sprucket.
Krya på dig tant, hör av dig när du vill ha sällskap så kommer jag med pokerväskan :D

En kronor.. överallt!

Kategori: En vardag

Märks det att jag inte gillar enkronor? Kollade genom sparbössan som jag lägger enkronor och femtioöringar i, för jag hatar att ha sånt i plånboken. 78st enkronor. 78!!

När man låter som en "mottalawevy"

Kategori: En vardag

Hörde en görgo låt igår, han sjöng om oss östgötar! Synd bara att vi inte direkt låter så ;)

Idag då? Blev väckt vid 9 (!!), men bestämde mig för att ligga kvar och dra mig i sängen. Såg på Angel och Grace Anathomy. Kändes som det behövdes idag. Har ingen direkt träningsvärk, men den kommer väl som vanligt imorgon bara för jag ska träna imorgon med ;) Skönt skönt!

Nej, nu blir de att trycka i sig något till frukost!

I'm the hulk!

Kategori: En vardag

Kom nyss hem från ett effektivt gymmpass. Snacka om skönt :) Tränade mycket armar och mage idag, så snart blir jag som Hulken ;D Sattsade mest på magmuskler, 30 + 25 + 15 i olika takt. Hoppas på litet resultat om någon månad! :)
ATT TRÄNA ÄR UNDERBART! Och nu känner jag att ryggen har börjat räta ut sig med, så två flygor på smällen :)
Nästa träningspass blir på torsdag! i long for it :D
Testade min cykel förut med. Bakbromsen funkar (eller ja, den skriker inte iallafall) men frammåtbromsen både skriker och vägrar att ta. Ska be pappa ta en titt, så kanske vi kan byta ut  båda bromsarna snart!

Men vilket underbart väder vi har med då! Hur skönt som hellst ute, trotts att det blåser lite grann. Man behöver ju inte ens ha vårjackan på sig :D WOH, här kommer sommaren ;D

nej nu ska jag ner och se om maten är klar! Är vrålhungrig!


Men förf..

Kategori: En vardag

GOD DAMIT! Fick precis en lapp från kk (kvinnokliniken) om att jag fått ändrat datum = FINE, det kan jag stå ut med. Men nu har dom bytt barnmorska! Jag bad specifikt om den jag brukar gå till, eftersom vi har kommit överrens om en hel del saker som vi ska testa.. men nej nu ska jag gå till någon vilt främmande! Visst, det kan ha hänt något, tex att hon blivit ledig eller dyligt, men då kan dom väl ringa till mig och säga det istället för att skicka en lapp om att jag bytt allt! GRR blir irriterad. Har stora problem, och jag har ingen lust att berätta allt från början IGEN.. får hoppas att den nya är bra!!

PHA..MA..F....GRR!

Men mamma kom iallafall nyss hem med ett par nya pilotbrillor till mig :) De förra råkade någon ha sönder, vilket gjorde mig ganska besiken.. men nu ni, nu kommer dem nya fram ;D *happyface*

Ojda, jag klarar visst bruna ben i sommar!

Kategori: En vardag

Och jag som inte trodde jag hade några shorts kvar alls! :D Hittade tre par i garderoben och ett par på byxstället! ^^ (har ett par krokar i väggen som jag hänger kläder på).

   

Bild 1 & 2: Från JC i lund
Bild 3: Från H&Ms barnavdelning
Bild 3: Tror den också är från H&M?
Sen har jag ett par svarta från Newyorker.. tyvärr blir de inge bild på dem!

Mah, dumma piercing!

Kategori: En vardag

Igårkväll när jag skulle gå och lägga mig, så tvättade jag piercingen som vanligt med sårsprit och vatten. Men helt plötsligt började det storblöda från en utav ingångarna (just den man inte ser, dvs det översta hålet som viker sig in mot örat.. eller ja.. kan visa på bild sen). Och det slutade inte blöda heller! Stod med bomullstussar och topps fulla med sårsprit för att det skulle sluta. Det har tydligen blivit ett sår där som jag slagit upp gång på gång. Så det var bara att ge upp ang. ringarna. Så nu i morse så kokade jag min läkstav i koksalt (vatten & salt med jod), hällde över sårsprit och satte i den i stället. Det måste få läka nu. Jag trodde verkligen att ringarna var bra för läkning, men tydligen inte på just den piercingen jag har. Men är inte bitter för det, det är ju trotts alls snyggt med staven med! :)
Lite tråkigt bara att det aldrig läker ordentligt. Tog piercingen 1 September 2008.. men det är ju som Ellen säger (hon är expert på piercingar): Just örat, där du har, är ett av de svåraste ställena att läka.. det är ju bara bråsk där.

Hittade ingen bra bild på mitt öra, så lånar den här så länge. Men där ser ni precis vart jag menar. Man ser absolut inget i just den där vikeln av örat! Och bara därför så är det just där som jag har ett sår!

En genuin vän

Kategori: En vardag

Kom och tänka på en sak till nu. Vad är en äkta vän? Är det den som lyssnar, ger goda råd eller den som man alltid kan ha kul med? Den man litar på, eller kanske den man trivs bäst med?
För mig är en äkta vän, en person som kan ta ett nej. Som kan ta ett nej, utan att haka upp sig och bli arg/ledsen. Självklart ska man ju ja kul med personen, kunna lita på och allt det där. Men det är viktigt för mig att man ska kunna ta ett nej med godan ro. Jag har alltid haft svårt att säga just ordet "nej". Det har alltid blivt "kanske" eller någon bortförklaring. För varje gång man säger nej, så får man alltid en massa känslor och konstiga kommentarer mot sig.
En äkta vän = Accepterar ett nej.


Bilden har väl inte så mycket med texten att göra, men den
visar väl på stätt och vis att jag fått nog.
Tagen: 2009
av: mig

Släpp det

Kategori: En vardag

Är det något jag lärt mig det senaste året (förutom att brespackla ordentligt) så är det att inte ta åt sig av allt. Inte hänga upp sig på saker helt i onödan, utan bara säga till sig själv "släpp det". Jag har fått höra det enda sedan jag var liten, "du hänger upp dig på saker i onödan", men det är först nu jag inser vad orden "släpp det" innebär. Det är onödigt att haka upp sig på saker, grubbla i dagar. "Släpp det" låter kanske dåligt i vissa öron, men för mig är det pepptalk. Det har kommt att betyda mycket för mig de senaste året, har börjar inse det nu!
Har därför hittat en tatuering jag ska ta, någon gång efter sommaren. Inte värt nu när värmen kommer och men inte får vara i solen eller bada med den ;) visserligen hoppas jag innerligt att jag får jobba hela sommaren (A)

Uppesittarkväll?

Kategori: En vardag

Sitter och har skratt-kramp i magen, pratar med Ellen på msn (och då har man alltid skratt-kramp). Har känt bruden i 6 år nu (tror jag?) och vi har fortfarande lika kul som förr :D En person man kan vara fullt seriös med, men även överdriva för fullt utan att någon tar åt sig :D Nästan som en lillasyster!

tänkte lägga upp några bilder jag fotograferat :)


Lindö
2007


Lindö, Jacob kastar sten i vattnet
2007


Strömmen i Norrköping
2007


Folkparken
2007

och så kom matkoman

Kategori: En vardag

blöh, nu hamnade man i matkoma. Känns som ögonen snart faller ihop ;P haha, matkoma.. roligt ord.
Men gud så gott det var med pizza, det må ja säga! Dom lyckades bra igen ;)
Nej ska sitta här och låta koman gå över, kanske läsa lite bloggar samtidigt ^^

Är halft döv just nu, koffa och ludde drog på världens volym i bilen utan att tänka på att jag och madde skulle bli döva. De satt och diggade medans jag och madde försökte höra vilka låtar det var. Så blev det ju inte bättre av att man fick lck för öronen i guppen på vägen :D

MAT ge mig MAT

Kategori: En vardag

Sitter och väntar på att de här hemma ska komma hem med PIZZA. mmm... är vrålhungrig!
Var i linköping idag med, fast med madde koffa och ludde :) Se skulle kolla på lite saker på biltema samt att de köpte något tvspel. Det blev lite tradigt efter ett tag när de stod och velade så länge.. men ändå helt okej ^^

Nej, min mage vrålar som ett odjur.. THE BEAST. Kanske skulle sluta tugga på tuggummit?

Börja med vettigare rubriker?

Kategori: En vardag

Nu sitter jag här.. med min saft.. Fun light Tropical fruit. Ska inte klaga, den är faktist skitgod :D Mene ja.. hade inte vart fel med lite cola zero inte! nej.. nu .. NEJ nu ska jag släppa den tanken!

Hörde att moster och alle förmodligen skulle komma upp nu i påsk :) nice!
Det enda jag än så länge har inplanerat är att fira syster. Sen har jag inget mer (jag som brukar planera massor?). Men rätt skönt att vara spontan ibland med! :) Så får helt enkelt se vad som erbjuds och vad jag har att komma med!
Ska försöka ta lite kort på den härliga våren iallafall, se om man kan åka ut till en sjö och fota lite. Bor ju i ett radhus och det närmsta man kommer vatten är det man har i kranen.. och toan då.. och ja just det, badhuset!

SÅ, klänning på studenten eller inte? Funderar på vita shorts och något snyggt vitt (annorlunda) linne eller topp..
esh, jag är så dålig på det här med kläder!

Funderar förövrigt på ifall jag ska sätta in staven i örat igen, eller om jag ska ha kvar ringarna?

Le slakaland

Kategori: En vardag

Kom hem från lkpg för ett tag sen. Var riktigt nice :) Han lurade in mig i stan där jag absolut inte hittar! Så jag gick där helt förvirrad och skrattade för mig själv :D Så satt vi solen och asgarvade åt ett riktigt lågt skämt (som jag ändå skrattar åt varenda gång jag hör det). Tur för dig att du inte köpte colan ;)

Ja, nu har jag fått total Zero-förbud. Eller ja, all läsk egentligen. Var hos tandläkaren och lagade i onsdags. Han sa att jag måste sluta dricka läsk för jag har 6 tänder som håller på att gå åt helvete. KUL. Och det vart inte roligare när jag kom hem, pappa blev halft galen ;P "JAG HAR JU SAGT DET HELA TIDEN" ..
och så sa han även dessa:
"Nu blir det vatten för din del.. ELLER Fun light saft. INGE mer läsk!!". "Vi tar fram sodastreamern så kan du få bubbelvatten med fun light saft. MYCKET bättre för dig". Så ja.. han var inte direkt glad på mig :D Det låter som om jag inte tar det speciellt seriöst.. men det gör jag faktist. Inte druckit något med riktigt socker i på ett tag. Försöker hålla mig undan för det nu framöver. Har ingen lust att punga ut med över 6000:- för lagningar.. Så nu ska vi hålla oss positiva och dricka masor av Fun light istället.. och vatten.. som förövrigt måste vara det tråkigaste som finns (..)

Suun

Kategori: En vardag

Tog den här bilden igår i värmen :D Satt ute med thinkie och njöt ^^

i've got life

Kategori: En vardag

Måste bara visa maddes ENORMA häst! Jisus.. den ser inte stor ut på bilden.. men Om jag säger såhär:
Madde är 1.75 (ungefär) och jag är 1.63. Och hästfan är störra än henne! Det är tydligen värdens snällaste häst.. MEN JAG LITAR INTE PÅ DET. Fast, det kan ju iof ha något att göra med att jag är livrädd för hästar..


Gimme gimme!

Kategori: En vardag

Ska till slaka (linköping) idag! Mobba Marcus ;D

Har träningsvärk! De gör ont, så jag skrattar halft ihjäl mig :D Men träningsvärk är nice, då vet man att man gjort något bra ;) Träning igen på tisdag minsann. Funderar även på att komma ut och cykla en stund snart. Men icke today, har inte tid, typ. Om det inte är skapligt skönt när jag kommer hem senare :)
Och hur smart på en skala är det att jag alltid glömmer ta min pollenmedicin? GAHR. Kliar i ögonen och näsan är täppt i princip hela tiden. Får komma ihåg att ta den innan jag åker sen! (och hålla tummarna för att den hjälper).

Syster satt inne i mitt rum igårkväll och gnällde över att jag måste städa Gav henne förslaget att städa själv, men det verkade inte sådär intressant. Hon var rädd för att bli attackerad av saker ;o Paranoid? Mmm JA!
Jag kollade även i garderoben. Kan säga som så att jag kommer svettas ihjäl i sommar,har nämligen nästan inga sommarkläder :D hah! Mja, tur att jag iallafal köpte shorts förra året i Lund! Syster frågar hela tiden om jag bestämt vad jag ska ha på mig påstudenten. Hur ska jag veta?! Jag är inte direkt bra på sånt. Jag nöjer mig med jeansshortsen, tshirt och en skjorta. Men det var ABSOLUT FÖRBJUDET. Såå, nu får hon tamefan hitta på något åt mig. SÅVIDA det inte är klänning eller kjol! Vill inte bli utskrattad ;o

Sweet summer time

Kategori: En vardag

Blir lika förundrad varje gång jag och mummel jobbar över (och jobbar in raster). Varför gör vi så? xD Iof får vi ju saker klara fortare, men.. ja, bara det inte blir till en stor vana? Vi jobbar just nu inne på vaktmästerier. Stor renovering :) Dock mest bara målning, knappt något spackling egentligen. Det var något äckligt där inne till en början (vilket det fortfarande är lite här och där). Men ja, det blir fräshare nu iallafall :)
NU ÄR DET PÅSKLOV! Egentligen inget att skrika högt över då det är vårat sista lov. Men det är ett välförtjänat lov iallfall :) Kommer behövas, verkligen! På tal om behövas. Känner av träningen i armarna nu idag :) SKÖNT, trotts att det är lite jobbigt att hålla upp armarna.

Satte mig ute i trädgården på baksidan när jag kom hem :) Guu så härligt det var! Visst, det blåser lite smått men det är ändå värme :) Riktigt skönt!

Bring me summer!

Kategori: En vardag

Nu har jag en hel del att skriva, så pass på! ;D

1. Hv vann första matchen mot Färjestad med 4 - 1. Skitglad :D Men tar absolut inte ut vinsten i förskott! Är bara glad att se när HV verkligen ligger uppe i toppspel igen :) När deras försvar näst intill är heltät, samt uppåtspelet har kommit igång. Synd bara på Petraseks hand!

2. Va och gymmade idag (första gången på 3½ år). måste bara säga: GUD SÅ SKÖNT. Jag älskar att träna! Hängde med pappa och tränade med honom och hans arbetskamrater på gymmet de har på jobbet. Hur kul som hellst, speciellt när dom hjälper till och visar hur man ska göra för att inte skada sig och uppnå effekt :) Muskler, here i come!
Ska börja komma ut och jogga, samt cykla, nu när värmen kommer :) Hoppas bara att bromsarna inte sagt upp sig igen, får isåfall blinka lite med Luukas om att komma ner och laga dem igen (A)

3. Nu är det bestämt, jag och mummel kommer på samma praktikplats :) Det är egentligen inget krav vi har, det skulle bara vara kul att få hamna på samma firma så man har någon att snacka med när man äter. + att vi blir alltid mer sociala när vi är med varandra (skumt nog?). Dock kommer vi ut lite efter de andra, eftersom jobben kommer med värmen! Men ändå, ser fram mot det som sjutton! :D Vi kommer inte jobba så mycket tillsammans, men det är alltid skönare att ha någon att åka till och från jobbet med samt äta med någon man känner lite bättre!

4. Börjar fundera vart min studentmössa tagit vägen? Hoppas den kommer nu till slutet av april! Beställde den hemifrån, så den blir hemskickad. Längtar lite smått om jag ska vara ärlig :D få ha det på huvudet.. men mest se så att den passar! Hoppas den inte är för liten -_-'

5. GE MIG SOMMAR! :D Sitter och lyssnar på sommarmusik nu mera för att få lite känsla av sommar. Det är hur underbart som hellst! ME LOVE!