thuna

Hade du verkligen viljat så hade du gjort det - åtminstone försökt!

Min vagn försvann

Kategori: En vardag

Då är man nere i skåne igen :) Dock hände en väldigt oväntad grej med tåget igår.

Min vagn fanns inte med.. alls! Hur kommer det sig? Tappade dom den på vägen? Oturligt nog var det ju fler än jag som skulle sitta i den vagnen, så vi blev hänvisade till två andra vagnar. Så det kändes ju inte lönt att ta upp datorn, ifall jag satt på någon annans plats! Så var det kallt på tåget med. Men det brukar det ju åandra sidan vara på veolias tåg. 

Drog en nitlott att köpa biljett till det tåget känns det som. Ahwell, nu är jag nere iallafall. Det är huvudsaken.

Har tydligen legat i koma inatt. Vaknade inte ens av att Richard gick till jobb. Det brukar jag göra annars. Ögonen vägrade öppnas också! Dock är det nog pga åksjuketabletten. Brukar hamna i koma av den.

Kan inte sluta nysa!

Kategori: En vardag

Det första jag gör på morgnarna är att ta mina pollenmediciner. BARA för att slippa alla bekymmer. Går ut med hundarna och inte känner något speciellt (visserligen är det inte så stark pollen ute just nu, men brukar känna av det ändå). Samma idag, inga nysningar, inge rinn, inge kliande.

Så sätter jag mit i soffan i vardagsrummet. Mamma hade en blomma på bordet. Det går inte 2 minuter innan jag börjar nysa oavbrutet. Gör tillochmed dubbelnysning (två nysningar samtidigt kan man säga).

Efter ungefär 30 nysningar får jag nog. Tar blomjäveln och förvisar den till köket.
Gjorde det för ungefär 7 minuter sen. Inga nysningar mer.

SKUUUUMT...

Full rulle sådär ibland

Kategori: En vardag

Återigen är klockan kvart i tolv och jag sitter som vanligt i sängen med datorn på magen. Men det är rätt roligt ändå, hittar massor av roligt folk på diverse sajter. Folk verkar vara mer sociala såhär dags.
Det är nice!

Dagen har bestått utav att boka biljetter, fara ner till stan med syster, hämta ut biljetter, köpa lite saker och nu borde jag packa. Jag borde nog det, men åker inte förrän imorgonkväll. Så.. det får vänta tills imorgon när jag ändå behöver de mesta sakerna imorgonbittit. Så det så.

Ska försöka komma ihåg att ta lite bilder medans jag ändå är nere i skåne, speciellt nu när det börjar bli ordentlig vår därnere. Gotta love it. Har blivit så dålig på att ta kort nu för tiden. Glömmer bort det av någon orsak. Jag som älskade att ta kort förut. Får bättra mig, bannemig!

Kan iallafall bjussa på en händelse som inträffade på Mcdonalds i stan för ett tag sen:


Ops, hjärnan smälte

Kategori: En vardag

Det finns nog en gräns på hur trött man kan vara.
Min sträcker sig fram tills man kan äta frukost. Har inte gjort det.. än.
Räcker med Exray för tillfället.

Jag är så duktig.

Hej förresten!
Varit lite off ett tag. Fästmannen var uppe i helgen och jag sitter aldrig vid datorn när jag är med honom. Tar vara på den lilla stunden jag har med honom nu när vi bor en bit ifrån varandra fortfarande.
Sen var internet nere i 24 timmar på det.

Annars då? Lungt?

Min mor köpte en nässprey åt mig nu när blommorna leker sadister. Kände visserligen av all pollen redan för en en månad sen, men är först för två veckor sedan jag började ta medininen. Men anyway, nässprayen. Renässans Pollen (ni får ha överseende med stavningen). Jag fick för mig att det är som de andra, duschar.
Första kvällen satt jag och tröck på den satan 10 gånger i vardera näsborre. Kände ingenting alls, så tröck på den i luften och märkte till min fasa att det är olja genom en stråle, inte dusch.

Ungefär fem sekunder senare hade jag olja i halva ansiktet. Sedan började det fräta genom bihålorna upp till hjärnan. INTE vackert, INTE skönt.

Sa det till mor, hon gapskrattade och uttryckte sig på sitt vanliga vid:
"Man kan inte fräta bort något man inte har".

Men nu har jag lärt mig det. Tackafan att man (oftast) lär sig av sina misstag.
Men nässpreyen funkar bra. Ger den 4 av 5 Exray.
Den sista poängen får den inte pga att det luktar/smakar slipdamm om skiten.

Denna ständiga väntan

Kategori: En vardag

Saker och ting börjar lösa sig mer och mer nu. Väntar bara på att facket ska ringa upp. Fortfarande. Ringde dit för ett tag sen, och ja.. fick reda på att min bok är spårlöst försvunnen och antagligen är i stockholm.
MEN BRA att ni ringde tillbaka och sa det då. Kan ju inte vänta hur jävla länge som helst.
BAH!
Så nu återstår de alltså att vänta ännu längre! Ringer snart till någon annan på facket. Måste veta det nu snarast. Helst i förrgår. Annars får jag ju ringa till stockholms avdelning och kolla.
åter igen: BAH!
Överväger om man skulle ta en Exray i kylen. Men det har ju sina effekter. Sa till Rille igår om min fina effekt av pollenmedicin (som gör en dåsig) och burnen (hyperaktiv). Fick samma svar som jag får av alla andra: "Du ska ju inte dricka sånt har jag sagt!".
EEESH, de är petitesser kan jag tycka.
Köer bare köer, som marcus skulle säga.

Kastrering av djävulens avkomma!

Kategori: En vardag

Imorgon ska jag väcka tuppen. HÖR OCH HÄPNA!
Nejvars, men måste skjudsa mor till jobbet (så hon måste väcka mig 4.15) för jag måste ha bilen imorgon. Jag ska nämligen iväg till smådjurskliniken och lämna av ett stycke avkomma ala satan för kastrering.
Ja, ni läste rätt. Systers katt alltså. Hon är en rövhatt. Men förhoppningsvis blir hon lite lugnare efteråt.
Så dit klockan 8 och lämna in henne för "renovering", sen hem och antagligen försöka hålla mig vaken. Sen iväg till glasbanken (fylla på barskåpet igen). Klockan ett blir det tillbaka för att hämta ett stycke drogad katt med några inre organ fattigare och sedan sitta hemma hos syster tills syster kommer hem.
Katten ska visst inte vara ensam hemma efter operation.
Nackdelen är att syster inte är hemma förrän runt sistådär innan fyra. Vad gör man då? JO man drar igång mash marator och försöker få katten att inte pilla på stygnen.
Ska bli intressant.

Dagens bästa!

Kategori: En vardag

Mamma satt och letade information om blommor (hon är tokig i dessa sketna saker som bara får mig att nysa och vilja klia ögonen ur mig).
Mamma: AHAHAHA!
Jag: Vad nu?
Mamma: Jag skulle söka på en blomma, och skrev fel.
Jag: okej?
Mamma: Ja, så stod det fel och så kom det upp alternativ. TEX: "Svanplanta, även kallad HAIRY BALLS!"
Jag: HAHAHAHA *snabbt in på facebook för att citera*

Måleri, måleri och mer måleri.

Kategori: En vardag

Ge mig imorgon, så jag kan ringa upp facket igen!

Ska ta de lite från början. Håller på att prata med en chef på ett måleriföretag i skåne. Så ringde facket idag för att ta reda på lite mer exakt hur många timmar jag har (i målerivärlden är man lärling när man kommer ut från skolan och har då ett visst antal lärotimmar man ska ha för att sedan kunna kalla sig för målare. Det kallas även för utbildningssyfte för att bli en sån pass bra målare som möjligt). Jag har för mig att jag ligger runt 3400timmar (man ska ha 6500 när man är klar). Men vill vara på den säkra sidan!
Han skulle ringa upp mig efter derar lunch då han letat reda på min bok. (alla lärlingar har en lärlingbok där alla timmar noga skrivs in varteftet månaderna går så att facket kan följa upp hur långt man är i utbildningen).
Förstår inte vad som tar sån tid? De har mitt namn god damit! Finns bara en med mitt namn på hela avdelningen! GAHR! Menar.. det finns bara två ställen boken kan vara på. Hos facket eller på firman jag jobbade på för TVÅ ÅR SEN. Två år sen jag jobbade som målare sist. Knappt troligt att boke är kvar där.
MÅSTE få svar imorgon. Annars går jag fan till facket och sitter kvar tills de hittar den.
Vill verkligen försöka komma igång igen. Speciellt nu när jag har en öppning för jobb i skåne!
Hoppas han ringer mig imorgon. HOPPAS DET!
GAHR!
RING MIG IMOOORGOOOON!
Bild från.. öh.. 2009?
Gotta be it.
Anyway.

Lösögonfransarna skriker fejk

Kategori: En vardag

Så var man hemma igen. För att vara nämare 7 plusgrader så är de fan inte varmt. Dock har i princip all snö smält. De är nice. Visserligen kommer det mer på torsdag, men det är då det. Vi passar på att njuta av den bara marken och jumbopölarna va? jaaa!
Min mor köpte en förpackning med massor av lösögonfransar på tradera nu i helgen. De kom idag, och jag var givetvis tvungen att inviga dem såklart. Inte riktigt min typ, men de kommer nog bli det. Nackdelen är att de nästan är lite löjligt långa, och klistetret sprädde man på med en pensel. Väldigt tunnt klister, så man fick lägga på ett par lager för att det ens skulle bli kladdigt.
Jag och mor kom fram till att vi kommer att få klippa ner dem lite. Känns överdrivet att ha ögonbransar som räcker hela vägen upp till ögonbrynen. Det skriker ju fejk långa vägar. Vi vill ju mest bara ha som utfyllnad, då vi båda har rätt glest mellan stråna. (Det där lät fel, jag vet).
OCH JAG BLIR GALEN! Varje jävla inlägg jag gör med radbrytning blir skitfina när jag skriver dem. Men så fort de publiceras så faller allt ihop till en smet. Vad är det för fel på bloggen? Någon bloggkunnig som kanske kan hjälpa mig?

N.ö.r.d

Kategori: En vardag

Höjdheten av nörd måste nog vara när jag ställer mig vid spisen för att laga mat, och ställer datorn på en pall brevid. Men vadå? Snackade med Niklas och lyssnade på musik. Får la passa på när man är ensam hemma så att säga. Sen är de ju ett plus att man har lite "sällskap" när man står och petar i kastrullerna.
Just nu ser jag på ullared och väntar på att klockan ska gå. Ska hämta mor från jobb 21.45. Så mjaaa, lite småsegt kan man väl säga.
Hörs'la.

Pessimisten kryper fram!

Kategori: En vardag

Känner hur drömmen om skåne sakta glider mig ur händerna.
Vill skriva alla svordomar jag kan. Även alla jag kan på andra språk.
Fick precis ett återfall av ångest. Inte vackert. Verkligen inte vackert. Och eftersom jag är så pass öppen med mitt sinnesstånd jämnt, så kommer bara en lättare beskrivning:
Ingen blackout, inga skakningar och inga problem med andningen. Bara ren ångest och tårar.
That's all.
Skrev ner allt i den svarta boken, satte datum och satte upp känslan på en skala.
Så nu har vi rensat systemet. Vi hämtar en cola, smsar med älsklingen och hämtar ny energi.
Bara släpp det, gå vidare och lämna det där.

Me vs bubbles!

Kategori: En vardag

Blev klar med köket hos syster idag. Är faktiskt nöjd so far. Tapeten hon valde är av de tjockare varianterna, så de blir lite tråkiga om det kommer bubblor. Så vi får hoppas att det inte kommer några fler!
Fick ta hand om några bubblor som dök upp i ett hörn av vardagsrummet idag tyvärr. Såg ett par till som jag måste ta hand om. Dock kommer jag få skära i dem, vilket är mindre kul. Blir tyvärr så när man inte har en skarv att lyfta. Ahwell, jag ger mig inte. Det är jag vs bubblorna!

Inget spännande

Kategori: En vardag

Baluba!
Nej men goddag, godmorgon och god förmiddag till er som ser det olika.
Händer inte allt för mycket i livet just nu. Söka jobb, köra bil och telepatisk snösmältning för det mesta. Så jag har dessvärre inte så mycket att dela med mig av.
Det enda som hänt senast är väl när det regnade inne på McDonalds. Skickade bild till Wighsnews som till min stora förvåning och lycka blev publicerad. (www.whighsnews.se -> ösgötanyheter).
Dagen består iallafall utav en tur till ingelsta för att införskaffa mer klister och mer tapet. Tapetsera kök är de som står på schemat idag. Sen behöver min far även nya skor.
Så där har ni min lördag i princip. Inte så glammigt som man ibland hoppas på. Men det är ändå rätt nice. Dock inte det köket. Riktigt gammalt kök, där vattenrören går längs väggen. Inte.. coolt.. alls. SADIST ARKITEKT! Varför sätter man vattenrör längst en vägg? I don't get it.
Blir mycket pill och svordomar idag. Men det ska nog funka förr eller senare! :)
Gammal bild på mig i arbetskläder :)
(från 2007/2008 eller så!)

Broken angel

Kategori: Musik

Min mor hittade en låt som totalfastnade på hjärnan. Nu kan jag inte sluta lyssna på den! Spam spam spam. Inte min typ av musik oftast, men ibland finns det en del låtar som etsar sig fast.
Den är fin.

Hur?

Kategori: En vardag

Kom och tänka på en sak när jag såg bilderna på "före och efter" dreadsen.
HUUUUUR kan det komma sig att det ser ut som jag har utväxt? Jag har inte färgat håret på över 1½ år elller så. När jag färgar åker allt ändå ur efter två tvättar. Så huuur? Har håret blekts så pass under vintern?

JA, jag stör mig som attan på det.
Menar, hej-landningsbana-hur-kom-du-till-?


Det äcklar mig

Kategori: En vardag

tvn visas det reklam på reklam på reklam. Det slutar med att man kan alla reklamer utantill. Men när det väl kommer något nytt så blir förhoppningarna ändå en smula starka. man förväntar sig att den ska vara bättre än de innan. Sen kommer det en reklam som förstör allt. Som jag skrev på facebook, och jag citerar mig själv:

"Reklamen om den där otrohessajten äcklar mig. Varför gör man en sida som uppmanar till otrohet? Enkelt svar: Tjäna pengar på andras otrygghet såklart. Men att uppmana till otrohet leder bara till ett världskrig inom hushållen. Börjar undra om detta är påfund av psykologer som har brist på patienter, som inte klarat sina kurser för att få diplomen som krävs för att bevisa och kalla sig själv psykolog.. DET ÄCKLAR MIG!"

Om man nu vantrivs i sitt förhållande så finns det faktiskt alternativ.
Skilja sig/göra slut eller gör något åt saken.

Tycker man att förhållandet är tråkigt, ja så finns det faktiskt saker att göra åt det istället för att gå och vänsterprassla. Det skadar aldrig att pigga upp ett förhållande, att hitta på nya saker tillsammans. Det kanske räcker med att bara bryta vardagen genom att gå ut och gå tillsammans. Att käka ute, införskaffa spel, ha en diskution eller helt enkelt bara se på film tillsammans.

Det som gör saken ännu bättre är att aftonbladet skrev en artikel om denna hemsida! (Har valt att medvetet förtränga hemsidans namn). Där man kunde läsa att personers bilder samt information läckts ut. Detta blev ju "katastrof" för dessa personer. (...)

VAFAN?!

Har man inte stake nog att stå för vad man gjort, så kan man lika gärna ge blank fan i att göra dem. Visst, jag kan förstå pinsamheten, skammen och den jobbiga ångesten. Men det förvarar och förklarar ändå ingenting. Det hjälper inte att sitta bakom skärmen och vilja flukta på andra. Säg som det är rakt ut till den du faktiskt delar ditt liv med och gör slut om du inte kan hålla fingrarna i styr.

Jag vet inte vad ni tycker, men jag äcklas av media som försöker locka fram vänsterprassling.

Bilder!

Kategori: En vardag


Med di vackre dreadsen i (:
(i love it so daaaamn!)




Mindre sexigt när man plockat ut dem och (FÖRSÖKT) borsta.
Nein, nicht so sexisht nein.

Fluff och skall

Kategori: En vardag

Jag har två punkter att skriva i detta inlägg.

Punkt ett.
Jag har plockat ut alla dreadsen, och kallas nu Thuna von Fluff. Lägger in en bild när jag sitter vid min dator, så kommer ni förstå varför. Det är mega fluff.

Punkt två.
Nalah gillar inte vissa saker på tvn.  Tex:
- När en person byter färg. Tex. Dracula när filmen gick över till svartvit.
- Elefanter
- Sjuka människor
- En del musikvideos

och nu har vi ytterliggare en sak att lägga till på listan över "saker Nalah inte gillar att se på tvn".
Dansande karlar i gul pikétröja.

Det var med en sån på Ellens show. Nalah fick fnatt.

-/-

Kategori: Mina skapelser






Jag hatar känslan av att jag måste vara så mycket bättre.

Me dreads!

Kategori: En vardag

Har börjat sätta i dreadsen igen. Var ett tag sen sist. Dock har jag bara satt i 10 stycken med skitfula toffsar, då jag inte har några gummiband. Blir att köpa gummiband imorgon när vi ändå ska ut och fara! Blir nog nice detta! Ska även se om jag hittar några utsmyckningar till dem på tradera. Såg att de hade dödskallar, men det kanske finns fler förhoppningsvis. Detta blir nice. Sen får vi se hur länge jag står ut denna gång. Får jag till det bra, så får de nog sitta, om jag inte får intervjuer eller så!




OCH Så kommer fästmannen imorgon! :D ME LIKE ALOT! ♥