thuna

Hade du verkligen viljat så hade du gjort det - åtminstone försökt!

Jag och tant planerar

Kategori: En vardag

Var nyss med tant. Inne hos henne och skratta, samt leta bugg-kurser. Vi har bestämt oss för att lära oss bugg. Bara som en rolig grej (+ att vi gjorde bort oss sist när vi var på krogen).
Sen drog vi en sväng med bilen bort till klinga och käkade på McDonalds och pratade lite skit. Skrattade (som alltid) och pratade om precis allt och inget. Som vanligt helt enkelt. Synd att hon har skola imorgon, annars hade det nog blivit att dra till en backe och åka miniskidor. (eller rättare sagt åkt på baken, med tanke på hur kass jag är på skidor! Haha).

Sitter just nu och diggar till The Baseballs. Skön musik det där, som jag nämnde tidigare. Funderar på att se klart på Band of brothers, eftersom det inte är så många vakna här nu.

See ya'll later!

The baseballs!

Kategori: Musik

Brukar inte lyssna på sånt här, rockabilly alltså, men det låter rätt bra om jag får erkänna det själv! Marcus dunkade det i bilen igår. Sån där musik som man blir glad av =D

Mr. Torture

Kategori: En vardag

MAAHA! Jag fryser värre än en gnu i antarktis. Det är ju helt sinnesrubbat så kallt det är. Nästan lite läskigt. Helvetet kanske har frusit till is trotts allt? Om inget annat så lär det väl har gjort det nu.

Var på riskettan i måndags. Var faktist helt okej. Fick ut mer än jag trodde att vi skulle få. Så var det ju en bra lärare som pratade. Lugn, frågade, småskämtade om saker. Han gjorde det hela mer intressant på sättet han förklarade på. Visst, tycker fortfarande inte att det var värt 800:-. Men det var ändå fasinerande.

Har kommit in på "självständig körning" nu. Känns lite sådär, eftersom vi sitter tre stycken i bilen. På något sätt känns det läskigare. Jag är ju van vid att vi bara är två i körskolebilen. Men det är bra, det ska inte spela någon roll om det är fullsatt eller tomt i bilen. Mina lärare är kanon. Förklarar bra, ställer frågor på ett positivt sätt (det finns ju de som skriker och skäller), men de är framförallt LUGNA. Lugna lärare = mindre nervositet.

Nu startar även kursen med facket igång. En kurs där man lär sig hur man räknar på akord, räknelistor och dylikt. Ska blir intressant att se om jag förstår något. Jag som är sååå bra på matte.

Nej nu måste jag kila. Jag och far ska till farmor.
Hörs!

Att jag behöver körkort då

Kategori: En vardag

guess i was wrong. Körlektionen gick väl sisådär idag. Skulle ju göra "egen körning" dvs jag ska klara mig själv. Lättare sagt än gjort. "Du borde gå ner mer på ettan oftare". Att jag glömmer det jämnt? I dont get it.
Men ja, det går frammåt iallafall, känns det som.

Imorgon ska jag och mor till vetrinären med dogsen. Thinkerbell ska vaccineras, klippa klorna och rensa ur öronen (hon bara skriker när vi gör det, stackarn). Sen ska jag även hinna med att gå med mummel en snabbis i stan. Hon behövde hjälp med något, tyckte jag hon sa. Får se vad hon tänkt sig.

Sedan är det som vanlig ordning träning. Det var en mamma som ringde mig idag och frågade om hennes son fick komma och träna hos oss. Jag blev helt hyper och sa "Ja men absolut! Det är inga problem, det vore bara roligt" och ja, det lät som om även hon blev överförtjust. Nu är bara kruxet att jag ska försöka ta mig hem imorgon med alla väskor? Petter skulle dra vid sex tiden, så måste försöka fixa skjuds hem på något vänster. Får höra mig för och se om det finns någon vänlig själ som har lust.


.. Så ett meddelande till en person:
MATILDA!! när du ser detta, vill jag gärna snacka lite med dig om en sak.

Full fart

Kategori: En vardag

Ja det blev en redig helg kan man säga. Maddes miss universum i fredags, som hon förövrigt VANN PÅ. Och sedan blev det krogen även i lördags. Men det har varit riktigt nice!
Märkte att jag måste lära mig dansa bugg. Blev uppbjuden på dansgolvet av en snubbe som envisades om att bugga. Och tja, med mina meriter inom det området så kan jag väl inte direkt påstå att jag skulle få jobbet som bugglärare.. inte skulle jag vinna en buggtävling heller för den delen.
Får se om farmor kan lära mig igen. Hon rockar nämligen på bugg vill jag lova.

Idag har det väl inte hänt så mycket. C kom hit igår och stannade tills runt halv ett idag då han skulle till skolan. Det mest produktiva jag gjort idag måste nog varit när jag och syster spelade tvspel. Lego indiana jones. Var rätt kul faktist, och för en gångs skull är jag bra på ett tvspel. DET NI! (förutom att jag äger på tecken, där jag trycker på alla knappar jag kan hitta och på så sätt vinner jag).

Det börjar ju närma sig slutet på körskolan nu (hoppas jag iallafall). Ska försöka sätta mig och plugga gärnet på nätet hemma. Har läst boken 8 - 9 gånger samt gjort flera teckningar och anteckningar som jag pluggar in.

Så nu vet ni!

Rubrik är överskattat

Kategori: En vardag

Jag och tant var duktiga igår! Vi bestämde oss för att gå ut och gå. Det slutade med att vi hamnade i stan och tog spårvagnen hem. Träningsvärk yes yes.
Syster köpte även ett aqvarium som jag fick kånka på. Det var inte tung, men tja eftersom jag är så överdrivet otränad så får jag träningsvärk för minsta lilla. Notis till mig själv: Börja göra armhävningar och situps innan du börjar jobba.

All teori på skolan är klar nu. Ska sätta mig och plugga i böckerna hemma, och även använda testet jag fick av mummel. Ska rabbla skyltar så jag verkligen kan dem utantill. Vet ju vad de betyder, men sen när någon väl frågar så kommer jag varken ihåg vad de heter eller vad dom betyder. Big fail.
Nu är jag ju inne på slutspurten. Mina lärare ska sätta sig och prata lite om hurvida det går för mig. Men kommer förmodligen ha de sista två - tre lektionerna till "egen körning". Dvs att jag ska kunna köra utan att de hjälper till. Kan ju köra, vet ju hur jag ska köra. Det är bara småsaker jag kan haka upp mig på ibland.

Idag blir det att stötta tant. Hon ska på en uttagning på otten ikväll, och är skapligt nervös. Men det kommer bli kul. Spelar ingen roll hur det går, menar vi är ju ändå inne på krogen och kan roa oss. Kommer hon inte vidare, så går vi nog över till Hugo. Men det är sånt som märks.

Tycker att det är lite kul och samtidigt typiskt att jag förmodligen har för höga pixlar på mina bilder från digitalkameran. Det ska inte spela någon roll, men jag kan inte lägga upp bilder från digitalkameran. Det är väldigt väldigt väldigt irriterande. Har försökt förminska bilderna på olika sätt, men det hjälper inte. Synd.

In Flames in me heart

Kategori: En vardag

Nu har jag en "bara-lyssna-på-in-flames" period. Allt med in flames är det bästa som finns. ungefär. Dunkar dem på överdriven nivå just nu (men inte så grannarna blir döva!)
Åhå, jag vill gå och se dem igen. Den känslan, den hesa halsen och den huvudvärken. ÅH!

Take This Life
Like you better dead
March to the shore
Black & white
Free Fall

Just idag är de mina favoriter. Dunno why. Men jag har olika favositer olika dagar känns det som. ÄLSKAR DET!

Lektion och träning

Kategori: En vardag

Har körlektion 12,10 idag. Körde måndag, igår och idag. Så ja, nu är de fullt upp.
Hade dubbellektion på landsväg igår. Gick väl skapligt (tror jag?). Får se vad det blir idag då.

Så är det första träningen för i år idag. Ska bli kul att få se grabbarnas glada ansikten igen (Ja, de är faktist glada på våra träningar!). Ska sätta mig och lägga upp lite övningar till träningen nu innan jag ska dra till körskolan. Hoppas alla kommer idag så vi kan testa på lite nyare övningar. Ska försöka få ut lite pappersarbete också. Måste ju börja se vilka positioner de passar som, eftersom vi tänkte dra en träningsmatch eller två inom snarast framtid. Jag och petter har lite hemliga vapen! Muaha.


Yeah, that's us!

Dagens

Kategori: En vardag

-Mamma tittar ut genom fönstret på framsidan-

Mamma: "Hur fan kan det komma snö när jag nyss saltat?"
Jag: "Öh.. det kan väl snöa fast du saltat?"

Deep

Kategori: Mina skapelser

Vissa saker är svåra att förlåta. Ser man över det hela, så är det ännu svårare att glömma.
Men det svåraste är ändå alltid att släppa taget.

Stunder som får endorfinerna att kickstarta, som får dem att ströma genom alla ådror i kroppen. De där stunderna, som man alltid kommer ihåg. De som man aldrig kan släppa taget om.

Det är när man inte vill minnas, som allt stannar kvar. När man intalar sig själv att det är dags att släppa taget, det är då man håller kvar i det som starkast.
De där stunderna som man vill komma ihåg, men inte vara besatt av. De där stunderna som man borde släppt taget om för länge sen, men förgäves klängt sig fast vid.

Saker som för stunden känns oförlåtliga. Att kunna förlåta sig själv.
Misstag som man länge grämer sig över. Man gräver ner sig i en grop och intalar sig själv att man inte kan ta sig upp och ur den. Saker man ångrar. Ja, saker man ångrar en lång tid efteråt.
Bitterljuv känsla, men ändå en känsla av misstag. Det känns felvänt.

Och jag är kluven.
För jag kan varken släppa taget, glömma eller ta mig ur gropen.

Slösade pengar igår

Kategori: En vardag

Var på stan med mor och syster igår. Och som vanligt slutar det med att man blir ett par kronor fattigare. Det är farligt att gå på stan med min familj! Gosh. Blev iallafall inhandlat en ny vårjacka. 169:- på New Yoker. Tycker jag var rätt skapligt pris faktist. Snygg och vindtät. Den hade kostat mycket mer innan dess (tror jag?). Men jag är nöjd. Den andra jackan jag har är inte direkt något man får värme av. Den funkar på sommarmorgnar/kvällar, men är lite för kall för våren. Så ja, det känns som jag gjorde ett litet kap.

Köpte även en jacka åt mor. Den var lite dyrare, men hon är helt klart värd den. Hon behövde en ny jacka (tycker iallafall jag) och eftersom hon gillade den och den satt bra så ville jag lägga att hon skulle ha den. Tror det var min kommentar som gjorde att hon tillslut (efter mycket om och men) gick med på det:
"Mamma.. om du hade varit tveksam så hade du sagt något negativt om den. Men du har inte sagt ett enda fel om den, och då tycker iallafall jag att det låter som du vill ha den".

Och japp japp, jag hade rätt!

Sen blev det även en piercing till. Inget speciellt, bara ett vanligt hål i ena örat. Har ju pratat om det ett tag innan, men det blev ändå som en spontan-grej. Jag sa det när vi kom till stan: "Jag tar ett hål i örat idag innan vi åker hem" och sagt och gjort. In på Barberar'n och så var det klart. Kanon trevlig och duktig tjej som tog det. Verkligen, all cred! Vi hade en liten rolig diskution:

Hon: Du har som en grop i örsnibben så det blir.. nog bra om vi kanske tar den här..
*hon kollar lite och fixar*
Hon: Ja, men tar jag den här, så syns den jättebra och blir fint!
Jag: jaja, det blir säker bra.
Hon: Har du fler piercingar eller?
Jag: Ja, jag har min industrial här *lyfter bort håret*
Hon: nejmen.. SÅ COOL! åååh så häftigt!

och sedan ville hon veta hur man gör den, om det gjorde ont, hur lång tid och.. ja, allt det där.


Mot kvällen sedan gick jag in till tant och pratade lite. Meningen var att vi skulle se film, men det slutade (som det alltid gör när vi umgås) att vi satt och pratade och kollade på gamla bilder.

Det var min dag igår det. Nu väntar jag på att tönten Marcus ska vakna. Förmodar att han sover, eftersom han inte svarar på sms och inte är inne på msn.

NEEJ!!

Kategori: En vardag

Kom på att körskolan är stängd imorgon.. POOP! Nu när jag är som mest pepp. GAH. Aja, jag får helt enkelt utnyttja det genom att plugga genom deras hemsida. Köpte ju så jag kan plugga där. 700 frågor för 100:-. Nice. Har bara gjort ett test där än så länge, men som sagt så blir det nog att göra mer nu under helgen.

Ska förmodligen bort till Marcus i slakaland också. Han åkte ju tillbaka till skövde i.. öh.. söndags.. eller så.. och skulle komma hem idag.. eller var det imorgon? (ja, så mycket koll har jag på folket runt mig).

Men imorgon blir det in till stan en sväng med mor och syster. Syster ville kolla på lite olika saker, och jag lär väl fömodligen hänga med som packåsna. Ska försöka att sätta skyddslappar för ögonen, känner att det inte är riktigt bra tid till "åååh så fin", "ååh vad cool" och "jag vill haaa".

Nej, nu blir det nog sängen tror jag minsann.

Jag är förbluffande

Kategori: En vardag

Nu har jag, mina damer och herrar, kommit längre än halvvägs i teorin på körskolan.
Såhär långt har jag kommit:

Instuderingsfrågor = Av 780 frågor har jag 10 - 14 stycken frågor kvar
A-test = Godkänd och klar
B-test = Inte klar
C-test = Godkänd och klar
F-test = Inte klar

Varför jag skriver detta.. ja, mest för att moster & alle ska få en blick hur det går för mig. De är mig hack i häl och jagar mig med (vad mor refererar till) blåslampa.

Känner mig oerhört osocial mot omvärlden (vilket jag ber om ursäkt för), men just nu skiter jag i det. Nu ska jag lära mig och det ska tamefan sitta som häftstift. DET SKA SITTA. Så då får folk tycka att jag är en eremit fram tills proven, i give a shit. Jag ska klara det!

Nu biter vi ihop

Kategori: En vardag

Jag är.. fortfarande grym. Satte mig i körskolan och pluggade i två timmar idag med. Låter kanske inte som en stor bedrift, men oftast brukar jag tappa suget och tålamodet alls vid det här laget. Men icke sa nicke. Nu har jag kommit halvvägs (tror jag?). Och snart ska teorin vara klar (tycker jag iallafall).
Har körlektion 11.25 imorgon, sen blir det att plugga efteråt. TAGG TAGG TAGG!

Och för att komma fram till dagens gnäll: Jag har ont i foten.
Jag vet inte vad jag gjort, men de gör ont. Tror jag halkat till eller trampat snett när jag varit ute. "Då borde du ju känt det?" får jag då tillbaka. NEJ. När man är iskall om fötterna så känner man inte ett skit.. mer än förtids köldsskador som bränner på huden förstårs.
Så nu sitter jag med foten inlindad. Smörjde på naturläkemedel för ett tag sen och har även haft värmedyna på fossingen. Så det borde bli bättre till imorgon. Om inte.. ja, då är det morgondagens problem.


ajaj =(
(och ja, jag tog bilden långt ifrån då jag inte vill avskräcka er
från att läsa min blogg i fortsättningen pga. mina cp-tår!)

Jag är så jävla bra

Kategori: En vardag

Ja jävlar vad förvånad jag gör mig själv. Vaknade och höll mig halft som halft vaken när klockan ringde 8.30. Visserligen halvblundade jag när far min kom in.. men ändå! Jag gick till och med upp när han ropade att det var frukost. Sen att jag bara drack mitt te är en annan femma. Men jag var uppe iallafall. Det är en bragd. Nu är jag på gång igen, lika bra att vända till de rätta sidan av dygnet igen.

Bara för jag börjar bli duktig, så får ni en av mina favoritlåtar till ära!

Gammal goding

Kategori: En vardag


Santana, en jävel på gitarr

Peppar mig

Kategori: En vardag

Jaaa idag har det varit kallt. No shit? Lyckligtvis har jag bara behövt gå ut en gång idag, och tydligen i efterhand visade det sig att jag inte ens hade behövt gå ut. Wuhu! Iof, frisk luft är kanske inte till någon skada?

Är fortfarande förkyld. Utmanade ödet idag genom att äta en apelsin. Ja, ni läste rätt. Jag blir nämligen sjuk av att äta frukt. Men jag tänkte att eftersom jag ändå redan är förkyld, så kan jag ju inte BLI sjuk av apelsinen? De enda är ju att det kan bli tjockare hals och så.. men då BLIR jag ju inte sjuk eftersom jag redan är det. Eller hur? Yes, jag har bra bortförklaringar jag.

Så ringde även Alle förut. Och skällde på mig. Eller nja, han skällde inte på mig den här gången utan det var mer "DU MÅSTE!!!". Det är de här med körkortsteorin. Han och moster är uppe i ryggen på mig om det. Och nu för att glädja er båda: Jag har pluggat i boken nu de senaste dagarna för att banka in det hårt. Så ska jag tillbringa nästa vecka på körskolan för att göra allt på datorn. Minst två timmar om dagen. Hur jobbigt och tråkigt det än är. Nu ska jag tamefan ta det där jävla körkortet!
Riskettan är inbokad 29/1.

Förstår inte varför jag försvårar mina körningar. Jag menar, jag kan ju växlingen i princip utantill. Det går ju automatiskt. Så varför tänker jag ens på det när jag sitter där? Blir det fel, så blir det. Onsdag är nästa körlektion, då ska jag ta ett djupt andetag och fokusera på det jag behöver faktist behöver träna på.

Nu blir jag tamefan pepp. Jag är någe så grymt bra på att pepptalka mig själv. Helt otroligt.

En ny istid?

Kategori: En vardag

Gah! Jag har världens idétorka. Jag har inget sug efter att skriva, däremot vill jag göra något kul i ps. Men då finns det absolut ingen inspiration. Funderar på att göra en ny designe till bloggen. Men jag vettisjutton vad jag ska göra för tema? Åh, att ha för mycket fritid suger.

Och jag vägrar gå ut mer. Så är det bara. Frös öronen av mig när jag var ute med hundarna. Datorhanden är iskall bara nu! Det skulle ju bli upp mot -24 inatt om inte mer. Helt sinnessjukt att det helt plötsligt kan bli såhär kallt. Det har ju knappt varit snö de senaste åren. Och när de väl kommit, då har de försvunnit lika fort. Hej växthuseffekten!

Som jag, pappa och farmor diskuterade. Vi tror hårt på att det kommer bli överhettat, för att sedan sluta i en ny istid. För det är ju så det funkar. Men så tycker vi alla tre även att man inte ska försöka förhindra detta.
Min åsikt är iallafall: Låt det ske. Jag tror att detta är något som ska hända. Precis som med dinosarna. Det låter kanske hemskt, men jag tror verkligen på att detta ska hända. Modernatur och livets krettslopp. Universums batterier börjar ta slut, och måste därför deleta och börja om.

Jag har en skruvad åsikt. Men jag tror på det iallafall!

Härligt minne!

Kategori: Musik

Åh, den här låten är grym. Känns som jag sitter i Scandinavium igen :)

Syrebrist till hjärnan

Kategori: En vardag

Jag kan inte andas genom näsan alls. Och jag vägrar ta näsprey. Så nu har jag syrebrist till hjärnan. Wuhu! Ett par dagar i bara luddiga bilder och luddigt prat. I CANT WAIT!
När jag kom ner i morse och skulle säga morrn till syster så lät jag verkligen som en illskjuten bäver.
.. hes.. alltså..

Me dont like colds. Tack syster, för du så vänligt smittat mig.

Och nu sitter thinkerbell och råglor på mig.. verkligen råglor.
*gå ut med mig... gå ut med mig.. gååå uuut meeed miiiiig"
Och ja, jag ska. Såå.. ut med dogsen, sen blir de fan en stor kopp te och massor av papper.

Jag suddar ut minnet, jag har fått nog

Kategori: En vardag

Haha ja, vad ska jag säga. Detta är tamefan bara jävligt komiskt. Patetiskt.
Personerna i fråga, som själva vet att jag inte kommer ha något med dem att göra mer, försöker verkligen igen. Hur roligt är inte det? De högg mig i ryggen, och nu ska jag öppna mina armar och välkomna?
Pff.. det var fan det roligaste på länge.

Jag har börjat radera allt som haft med dessa personer att göra. ALLT. Rubbet.
That's it. Sumpar man det så gör man.
"Andra chans". Ja, jag kan ge en andra chans. Men inte till de som högg mig i ryggen när jag var som mest inlindad i fint prat och smöriga blickar. Det finns ingen andra chans för er.
Förstå det!

Och ni som fått fler chanser efteråt då? Hur korkad är man då inte när man sumpat typ.. 5 chanser? Då är orden "en andra chans" bara ren bullshit.

Ni är borta, acceptera det och gå vidare bara.
I have.

För Jag har fått nog nu.

Nu är jag igång igen

Kategori: En vardag

Vill göra en till piercing. Har ju hela tiden viljat ha en labret, men det känns rätt dumt med tanke på mitt val av yrke. Så utesluter piercingar i ansiktet tills vidare. Funderar däremot på att ta ett "vanligt" i högra örat, för att sedan när de läkt sätta i en fake plug. Hittade skitsnygga på tradera nämligen. Så nice!
Dock tyckte jag det var lite väl dyrt med de smyckena där, känns som jag lika gärna kan kolla City Life och se vad de har för utbud. De borde ju ha såna också tycker man ju. Ska nog gå förbi där och kolla nästa gång jag är i stan. Blev helpepp på det här nu. Dock försökte jag gå in på killen som gjorde min industrials sida, men den är tydligen borttagen. Hoppas han inte lagt ner studion? Vill inte direkt gå till en frisörsalong och ta då jag läst om kring lite att det inte är något vidare bra att ta med piercingpistol.
Får kolla runt lite, men nu blev jag pepp!

Då måste jag bara kolla vilket öra det är som är "hippie örat" & vilket som är"gay örat".

Hey förkylning!

Kategori: En vardag

Japp. Har en liiiten liten förkylning inom mig. Snorig (som alltid) och så har jag ett rivjärn långt nere i halsen. Höhö. Så går det när man sover i ett svinkallt rum om nätterna.

Blev lite senare igårkväll. Var påväg till sängen runt halvtolv (skulle stänga av datorn) men kom då på att jag skulle kolla prislistan till badhuset (jag och mummel ska ju börja simma). Och så ringde Niklas och höll mig uppe. "yeah, what the hell" tänkte jag och svarade. Skrattade så mycket att jag hade svårt att somna efteråt.
Damn you Niklas!


Som sagt. Jag och mummel ska börja simma. Det ska bli intressant. Har inte simmat på över 1½ år. Hur gör man? Sitter det i generna eller kommer jag drunkna? Jag satsar på att jag kommer orka en halv längd. Sen kommer jag vara kvar där på mitten och fundera på om jag ska simma till det grunda och springa in i äventyrsdelen istället.

FAIL!

Kategori: En vardag

GAH! Det blev allt ett glas Cola Zero idag! Inte när vi fikade.. utan när jag kom hem. Familjen hade köpt hem pizza, och både jag och mor var överrens om att man kan ju faktist inte dricka vatten till pizza. Det går inte!
Så jaha, nu har jag hamnat i min cirkel igen.. jävla läskföretag! Varför måste man göra något så fasansfullt gott? BAH! Nu måste jag ju försöka tygla min Cola abstinens ännu mer.

Men jag tog faktist Te på fikat och kladdkaka med grädde! Det gjorde svinont i tänderna, men det var det värt.

Woho!

Kategori: En vardag

JAG HAR ETT LIV! IH!

Ska på stan en stund med mummel. Ta en fika och diskutera.. jobb. Ja, det är vad vi diskuterar. *host*
Vi är tråkiga ja. Vuxenpoäng till oss!

.. Sen att det kommer in annan snaskigt roligt är en annan sak. (Tar man bort vuxenpoäng då?)


Här är jag! WUH lyckades lägga in en bild =D

Det är något fel på mig.. igen..

Kategori: En vardag

Nu har jag hamnat i den där cirkeln där jag ska hålla mig undan från läsk! WTH?! Jag vill ha Cola, men nej jag får ingen cola. (Så säger hjärnan åt mig iallafall). Det står en hel oöppnad flaska Cola Zero inne i kylen. HELT OÖPPNAD JA. Tog ett glas saft istället.

Varför?

Jo, nu är det slut på sitta-uppe-halva-nätterna. Ska försöka hamna tillbaka i en vardag igen. Det är svårt att somna på kvällarna som det är. Nu ska det bli ändring! Hädan efter ska jag ta mig ett glas mjölk när jag måste dricka något på kvällarna. JA, MJÖLK! Vatten är överskattat. (Säger jag som har ett glas vatten framför mig som jag drack igårkväll..)

New shit is coming in!

Januari = Pluggmånad

Kategori: En vardag

Snacka om att något är fel idag. Jag har överskottsenergi. What-what?
Låg kvar rätt länge och drog mig i sängen. Gick upp runt 12 efter att ha legat och tittat på bilder från OS som gått och gläppt över till Harry Potter lite då och då.
Men nu har jag en stark lust att gå ut och gå en promenad. Bara för att det var sol ute förut. Men inte nu. Nej så klart inte. Om solen kommer tillbaka ska jag nog försöka bege mig ut en sväng. För det är ju något speciellt med att gå ute i snön, när solen sticker en i ögonen.

Överskottsenergi var det!

Om inget annat ska jag försöka sätta mig och plugga. Om jag så måste läsa genom hela boken igen. Så fort körskolan öppnar igen, ska jag verkligen tvinga mig själv att sitta där minst 2h / dag. (Min koncentration tollererar inte mer än så). Det är ett tvång! Har ju MASSOR att ta igen, eftersom jag är så jävla korkad att jag skjuter fram allting som om "det är inget problem". BAH! Ibland vill jag bara sparka mig själv så hårt i röven att jag inte ska kunna sitta på en vecka.

Plugg plugg plugg!

Lista!

Kategori: En vardag

Eftersom jag aldrig brukar göra så mycket till listor tänkte jag göra ett undantag!
Listan är tagen från http://musicrecord.blogg.se/


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jajemän!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Har aldrig några nyårslöften (Och nej Marcus, det räknas inte som ett nyårslöfte!)
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar 2009?: Ja, moster och alle! =D (ja, de räknas som vänner!)
4. Dog någon som stod dig nära?: Nej, Thank-you-buddha :)
5. Vilka länder besökte du? Länder? hm.. räknas göteborg som ett eget land?
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Jajemän, men skriver jag det här så blir jag bara mobbad!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 12 Dec! IN FLAMES<3 :D
8. Vad var din största framgång 2009? Jag kom över en stor fobi :)
9. Största misstaget? Att jag lämnade skåne!
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja! Sjuk (är jag ju nästan jämnt) och skadat mig, det gjorde jag i somras då jag fick i en jävla färgflaga i ögat!
11. Bästa köpet? Min säng! =D
12. Vad spenderade du mest pengar på? Körkortet
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, lönerna jag fick efter mitt slit i somras ;)
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Stratovarius - Hunting high and low, Cidino & Doca - Rap das armas, Toni Braxton ft. Claude Kelly - I hate love 
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare! Mycket mycket mycket mycket gladare! (ni vet ju själva hur jag var innan..)
16. Vad önskar du att du gjort mer? Önskar att jag hunnit med att träffa folket utanför östergötland! Och att jag kunnat stanna längre i skåne.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Tänkt. Önskar att jag inte tänkt så mycket.
18. Blev du kär i år? Mja.. blev jag? Halft? Kör en 50/50?
19. Favoritprogram på TV? Efterlyst!
20. Bästa boken du läste i år? Läst? HAHA!
21. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? ööh? Det var.. ett halvår sedan. Kommer inte ihåg?
22. Något du önskade dig men inte fick? Hm.. Niklas Bäckström! ;) (Hockeyspelare)
23. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Jobbade
24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Att jag hade kunnat flytta till skåne.
25. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Min stil.. öh.. arbetskläder.
26. Vad fick dig att må bra? Jobbet och mina allra närmsta.
27. Vilken kändis var du mest sugen på? Heath Ledger ;)
28. Vem saknade du? Ja, det om något kan jag inte skriva! :o
29. De bästa nya människorna du träffade? Marcus! =D sen räknar jag med Tom & John, då det var första gången jag träffade dem IRL =)
30. Planer för 2010? Ta det förbaskade körkortet, skaffa en bil och ta en jävla lång sväng runt om landet och morsa på folket (polarna) =)

Ja.. allt möjligt..

Kategori: En vardag

Tycker det är lite kul att jag får fler besök & sidvisningar om dagen när jag inte skrivit på ett tag. Är ni så nyfikna? Inget negativt med det. Kul att ni tar er tid att läsa min smörja =)

Nyår var kanoners! Spenderade den i linköping med Marcus och hans polare. Först var vi hos hans polare, Danne. Vi var, ja vad kan det vart? 8 - 10 stycken? Alla var verkligen skittrevliga. Hade hur kul som hellst, så tack alla för en extremt rolig fest OCH ett superbt nyår.
Vi drog sedan vidare till Henke, och även där blev det en hel del skratt och en glad liten Thuna. Det slutade med att jag, Marcus, Henke och henkes två vänner satt och pratade i köket. Mest om deras gamla minnen, men även om tatueringar och diverse konserter och festivaler. Låter kanske tråkigt, men gud så jag skrattade!

Eftersom det aldrig funkar att lägga upp bilder, så får ni helt enkelt nöja er med att fantisera. Vet inte ens om jag får lägga in bilderna för folket som är på dem. Frågade, och de sa ja. Men man vet ju aldrig såhär i efterhand. Så jag tänker inte förolämpa någon. Så, nu har vi det uträtt!

Så vidare till vardagen då..

Håller på med körkortet så gott det går. Så segt bara att det ska vara så långt uppehåll nu (okej, två veckor). Vill få det undangjort bara. Har inte blivit så mycket körning här hemma heller eftersom det är snorhalt ute, och mina föräldrar känner sig inte så säkra. Förstår det, jag skulle inte heller vilja sitta brevid helt hjälplöst om det skulle hända något. Önskar bara att det kunde töa, och bli som förra året. Snön försvinner och isen smälter helt. Det stör mig inte alls att det är snö och halt annars, men just detta år! SMÄLT SNÄLLA? Det kan bli såhär nästa år.


Ja just det. Jag har börjat få så konstiga, bisarra drömmar. Jag förstår verkligen inte vart de kommer ifrån? Och det ännu skummare är ju att jag faktist kommer ihåg dem. Man har ju en förteelse att glömma de annars. Vet inte om jag ska bli glad över dem eller om jag ska börja gräva i mitt undermedvetna för att se varför jag får dem? Missförstå mig inte, drömarna är inget deprimerande! Det är bara det att.. varför just dom? Och varför just nu? Varför inte för 1 - 2 år sedan? Wierd..