thuna

Hade du verkligen viljat så hade du gjort det - åtminstone försökt!

Rean med Tant!

Kategori: En vardag

Vart med madde på stan idag. Vi båda behövde lite saker ;P Jag behövde busskort och pengar på mobilen. Men blev även en t-shirt från New Yorker 69:- :D Passade på medans den var nedsatt! Känns onödigt.. men jag köper sällan såna saker till mig själv, och jag märkte när jag kollade in i garderoben att jag behöver lite kläder. Dock lär jag nog inte köpa något på länge istället! Kollar runt på en videokamera nu =) Dock vet jag inte om jag ska spara pengarna eller om jag ska lägga dem på en videokamera som jag tjatat så mycket om? dilema, dilema.

Börja spara pengar till körkort nu då! ^^ Tyvärr kan jag inte övningsköra eftersom vi har automat i våran bil. Ack och ve.. Men får väl spara så jag övningskör genom körskolan, eller är det inte en smart idé? HJÄLP? :)

Där fiskmåsarna skrattar sig hesa

Kategori: En vardag

Pha, inte lov nej. huuh. Men det är det nog fasen värt in the end! ^^

tråkigt nog har jag inget att skriva eller berätta. Känner för att skriva, men har absolut inget att skriva :D
tragiskt! ^^

Hoho!

Kategori: En vardag

Julafton försvann fort! Visserligen har allt gått fort de senaste veckorna. Hoppas vi kommer långt imorgon, annars vettesjutton hur vi ska hinna med allt. Får hoppas på det bästa =)
Vet inte varför, men jag vill ha min studentmössa nu! Är nyfiken på om den passar, om det är precis så som jag föreställt mig och om jag kan hålla den ren tills dagen d ;) Dock lär det dröja :D Och med våran vanliga tur vad det gäller våran sida av skolan så lär väl vi knappast få veta att de kommit..

Vill gå på mellandagsrean, kolla på videokamera + ställ. Dock kan jag inte det eftersom vi har så mycket kvar att göra. Får hoppas att man kan klämma in det någon dag åtminstonde. Måste även köpa acceptabla härlurar till min mp3, eftersom headsetet ALLTID pajar till mobilen. Visserligen är jag trött på min mp3, men den duger :) Men har inga hörlurar som jag gillar änsålänge så får stå ut med att gå och mordhålla i headsetet. Så måste jag även ner och boka tid hos frissan så jag kan klippa mig någongång! Fasen, skulle gjort det för länge sen men har inte kommit så långt. *PIK TILL MIN KÄRA SYSTER ;) *

GOD JUL!

Kategori: En vardag

Go jul gott folk :D här kommer min lista över vad jag fått i år :D

9 filmer med Lucky Luke
Dexter säsong 1
Macken (galenskaparna)
Christina Aguilera: Parfym, Dushkräm & Body lotion
Långkallingar
Kallingar med svampbob på
Nikerygga
Mascara + Eyeliner
Oljeljushållare med motiv på buddha
Smycke till min piercing
Högtalare till mp3/telefon/dator m.m
Muggar från WWF (man skänker pengar till att rädda jordens djur genom att köpa muggar, årets är panda)
Skrattleksak
Presentkort 150:- till Lindex
Skissblock + skisspennor + 2st sudd
Drinksett (Som när man gör martini)
Roulett shot game
Mobilstrumpa med motiv av Bart Simpsson som skatar
skitsnygg T-shirt
Peacehalsband
Bok med 1001 drinkar
Stötpenna
Strumpor & Trosor
SNÖ!

Now that it's all said and donw

Kategori: En vardag

Har inte skrivit på ett tag (känns det som?). Har inte haft tid eller ork. Lust? Jodå. Men inte tiden. Visst, nu är det lov med han ändå fullt upp. GAHR hur får man tiden att räcka till? Men gör ju iallfall något vettigt av det :) (Trotts diverse skador). Snart är det jul med, men det känns inte som det. Har inte haft tid att längta efter julafton eller tänka på det. Men det är ju bara 4 dagar kvar :) Eller ja, tre om man ska räkna korrekt. Det enda julpyntet som kommer pryda mitt rum är ljusstaken som stått i fönstret den senaste månaden. Orkar inte fixa och dona då det ändå ser ut som ww2 i rummet! Och tyvärr kan jag inte gör något åt saken då alla arbetskläder, verktyg och innebandyprylar ligger överallt. PLUS massor av julklappar på det! Men det får vara så, bara jag som kommer vara här inne ändå ;)

Har väl inte så mycket att skriva just nu. Mer än att jag fick G i Naturkunskap :) Helt otroligt. Fick ½p över godkäntgränsen på sista provet. Helt överlycklig :D nu behöver jag inte skämmas när jag ska visa mina gymnasiebetyg för firmor jag söker till! ^^ Inte för det egentligen är så mycket att skämmas för, men jag är rätt noga med betygen. Visst, ville skita i naturen totalt, men försökte och lyckades :) GLAAD!

GOD JUL, om jag inte sitter så mycket mer :)

Ush så hemskt

Kategori: En vardag

Såg precis ett hemskt avsnitt av Wallander. "Hemligheten". Det är nog en av dom mest hemska avsnitt jag sett på länge :/ Det och "Mastermind". Ush, nu kommer jag ha svårt att somna kan jag lova. Det var ett jättebra avsnitt, ingen tvekan om det men det är ändå hemskt. Tyckte jag läste i början att det var verklighetsbaserat?
Att det finns så jävla äckligt sjuka människor! FYFAN! :/
(och så tog dom bort den bästa karaktären med! BUU..)

Fotograferat

Kategori: En vardag





just left me cold an out of breath

Kategori: En vardag

Har fått lite plugg gjort idag :) Kan inte riktigt så mycket, men försöker ta det lite då och då så jag åtminstonde lär mig några frågor. Men som vanligt med min tur så kommer aldrig de frågorna jag kan på provet ;P

Har satt upp flaggan nu :D Dock var den mindre än vad jag föreställt mig.. men mamma löste problemet åt mig. Satte den över sängen, så den inte ser SÅ liten ut ;) I LOVE IT<3

Time of all times

Kategori: En vardag

Jag förstår inget av det jag borde plugga på till provet på tisdag. Men det är ju inget nytt att jag inte förstår sakerna till naturkunskapen! Känner för att skita i det, men det kommer jag inte. Lika bra att försöka få in något och åtminstonde skriva provet. Då har man ju försökt iallafall :) Sen är naturen sluut :D äntligen!

Skulle ha åkt till K-J idag, men vart hängig hela dagen så blev kvar i stan tyvärr :/ Får hoppas jag mår bättre imorgon så jag kan åka då istället :) Var länge sen man träffade honom, vill ju hellst träffa honom innan han åker hem igen ;o Iof kommer muppen tillbaka i januari igen, men ändå. Måste ju få födelsedagspresenten och julklappen innan ;)

Så är det avslutning på innebandyn på måndag. Jag och Rambo tänkte fixa lite fika och prata lite den gången :) Se om det blir lite träning först, eller om vi kanske bara kör lite lekmatch som slut. Tråkigt med uppehåll, det är det alltid. Men sånt man får ta helt enkelt. Det är ju trottsallt bara 2-3v vi pratar om.

Snart jullov :D Se om vi hinner tapetsera Zick-zack innan slutet, vilket jag knappast tror. Men man kan ju hoppas att vi hinner börja lite :) Det är ju smidigare när vi får använda tapetmaskinen då. Slippa rulla alla jävla våder, det tar så lång tid med det + svälltid. Och mentorn har lovat att vi slipper städa och skura massor. Kanske bara sopa ;D

Haha ser på Beck. Gunnvald Larssons klockrena kommentar precis:
"Du är både ful och dum i huvet" :D

300

Kategori: En vardag

"You bring the crowns and heads of dead kings to my steps, you insult my queen, you'r treating my people with slavering and death. Oh, i choose my words carefully, persian. Perhaps you would have done the same."

"this is madness"

"THIS IS SPARTA!"


Var bara tvungen att citera ^^ 300 är faktist ruskigt bra, var dock ett tag sedan jag såg den. Ska se om vi har den hemma nu när syster fixat min dvd :D wuhu ^^

Varför packa du din väska?

Kategori: En vardag

Det är tungt. En tung smärta i bröstet. Man borde ju tycka att man släppt taget nu. Vid det här laget. Men det är svårt. Det är som man säger, går man och tänker, vill att man ska sluta sakna, så saknar man bara 10ggr mer. Man tänker hela tiden på saknaden. Hur det hade varit om du var här, om du fanns kvar i mitt liv. Men det är något man aldrig får veta. Det är frågan man kommer få bära med sig tills man mot förmodan släpper taget. Om man släpper taget.
i'll light a candle, just in case..

i hear it calling to me

Kategori: En vardag

Jaha, nu är jag sjuk igen. Förvånad? ehm, nej! Har åkt på genomförkylning. Lite ont i ögonen, har tryck i öronen pga lock för öronen vilket gör hur ont som hellst imellanåt. Huvudvärk, hes och snorig like damn! WHY?! -_-' måste bli frisk nu över helgen. Har som vanligt inte tid att vara sjuk. Massor av jobb på rummet nu när vi spacklat klart. Samt som jag nämnde prov, känns som jag missat massor. Så måste jag ringa till KK, om min röst nu kommer tillbaka ;P
Men ska iallafall försöka plugga idag. Måste, har prov på måndag och redovisning på tisdag. Ska göra så mycket jag orkar, se hur mycket som fastnar. Måste även skriva rapport till projektarbetet över två veckor samt tidsschemat. Men ja måste det göras så måste det ;P

Pappa fyller år idag :) 49år! Han fick en dragmaster (stavning?) av moster och alle. Helfrän! ^^
Grattis pappa<3 =)
Så fyller även Marcus 18 år idag :) Grattis grattis! ^^

Har lovat min syster att hålla mig borta från Cola Zero nu i en vecka. Lovade det i torsdags, så är inne på 3dje dagen nu. Sjukdomen kanske är straff för det? ;)

Bara stanna!

Kategori: En vardag

Känslan av att inte räcka till

Hockey!

Kategori: En vardag

Chapions League nu då. HV71 - Espoo :)

Väntar... väntar....väntar..

Kategori: En vardag

Vaknade klockan halv åtta idag av att det ringer på hemtelefonen. Stressar som en tok och hinner ändå inte svara i telefon. Muttrande för mig själv går jag och klär på mig då pappa ringer och säger att reparartören kommer först 9 - halv 10. FINE, känns ju nödvändigt att jag ens gick upp -_-' Så nu är jag lide smått grinig..
FÖR JAG VÄÄÄÄÄNTAAAAR....

-Muttrer-

Mooaff!

Kategori: En vardag

Jaaaho hemma idag med. GUD SÅ GLAD JAG ÄR.. (hör sarkasmen dra sina naglar på svarta tavlan..).

haha kom på en rolig sak som pappa kläckte ur sig i helgen när han kollade på Gladiatorn!
Jag: vad heter skådespelaren?
Pappa: Robert Row
-10sekunder går-
Syster: .. va?!
Pappa: nej, Rusel Crow
Jag: HAHAHA!

Det roliga var att syster är typ expert på skådespelare och filmer. Och det tog typ 10sekunder för henne att reagera :D Det kanske inte låter så kul när man läser det.. men det lät kul ^^

Joho!

Kategori: En vardag

HV71 3-2 Rögle. HÄRLIGT GUBBAR! Det är det ska se ut :)
Täby 7-5 AIK. Bra jobbat Täby :) Dock var det lite väl klantigt av AIK att släppa in två mål efter att ha tagit ut målvakten? ;P Men hursomhaver, bra jobbat :) Hoppas bara på att det går bättre för Helsingborg nu!


Alexander Nede (:

I want out

Kategori: En vardag

Ush. Har legat i soffan hela dagen med värmedyna och värktabletter. Haft extrem mensvärk de senaste 3dagarna. Har inte velat stå upp speciellt mycket. Vi for runt och fikade hos mormor och en snabbis förbi farmor, men jag var helt svinfärdig. Mina ben skakade och domnade hela tiden. Kändes som jag skulle tuppa av när som hellst. Men sov 1½h hos mormor iallafall, ryckte lite i kroppen men värken försvann iallafall en stund. Men blev hemma från skolan idag. Vaknade med världens smärtor i ryggen (får dem i ryggen eftersom jag sover på mage). Orkade inte ens resa mig ur sängen, men gick upp och tog mina tabletter och bäddade ner mig i soffan med värmedynan. Så värmedynan och värktabletter har varit mina bästavänner idag ;D + allt det så har jag ont i halsen. Typsikt :P
Så ja, jag har inga roliga perioder i månaderna. Och nu kommer de oregelbundet pga "priventivmedlet" som alla kallar det, men som jag använder som "mensproblemslösare" :P Ja, det lät skumt.. men.. ni hajar! Förhoppningsvis mår jag bättre imorgon så jag kommer ut lite :)

Förra veckan:
Måndags: Skola, träning.
Tisdags: Skola, storhandlade med mamma
Onsdags: Skolan
Torsdags: Skola, fikade med Robin
Fredag: firman (hämtade mina timmar från sommarferien), Unghälsa och skolan (i onödan). Fest & Krogen.
Lördag: Sjuk
Söndag: Mormor, Farmor & Sjuk


Förövrigt är det första december nu :) SNART JUL! Inte för jag är nyfiken.. eller längtar.. eller nått :D