thuna

Hade du verkligen viljat så hade du gjort det - åtminstone försökt!

Lördagkväll, innesittarkväll?

Kategori: En vardag

Det var länge sedan jag satt såhär vid datorn. Kommer ihåg varför jag slutade, det är ju hur segt som hellst :s Finns ju typ inget att göra? Man kanske skulle ta och sätta på en film istället. Detta blir man bara seg på ^^ Sitter och pratar sommarplaner, samt framtidsplaner. Ser fram emot sommar. Har lite saker jag vill göra! :)

x Sommarjobb
x Lund/Malmö
x Stockholm
x Köping (?)
x Krogbesök
x Sola gärnet
x Junifesten
x Augustifestivalen (som dessvärre är karnival..)
Måste dessvärre köpa ny bikini i år.. IGEN. Så blir att testa på cubus :) Måste ju ha en i år! Ska ju bada lite mer än förra året.. 1 eller var det kanske tom. 2ggr? :P

Dags att förnya?

Kategori: En vardag

image168 image167
Före och efter :)
bättre som brunett (som alla säger) eller? :)


Har suttit och spelat spel med resten i familjen sen halv sju :P Segt spel. Musikspel, det som jag suger på. Är gördålig på allt som har med film & musik att göra! Men men, låg lika dåligt till som pappa ett tag.. ETT TAG. Sen gick han om mig! >< skyller på att han fick vettigare frågor :D -shyshy-

Nu när jag typ är frisk så vill jag ha lov. Jag vill verkligen ha lov nu. Vill ut, roa mig. Träffa alla och bara njuta för fulla drag. Men nu är det bara en söndag kvar och sedan börjat stressen och allt djupt tänkande. Menar, jag har ju inte direkt fått ha något lov om man kan säga så :/ Och sommarlovet är 2½ månad bort. Jättelång tid! (Och nej, inga studiedagar och sådant för min del inte). Men får väl vara glad åt att jag fått helgen att vara något frisk iallafall. :) Får ta igen det nästa helg! Nu är det exakt 3 månader kvar tills jag fyller år :) (29 Juni). Vill man?

Att förneka vintern

Kategori: En vardag

Jag nekar att det är vinter. NEJ det är VÅR. Världens bästa vväder var det idag med. 10+ och sol :D Det bara forsade ner massa vatten från raken på varuhusen. Härligt :) Snart kan man gå i vårjacka, och lite efter det bara i tröja :D gud vad jag längtar! :) Sommarkläder. Shorts, tofflor och ett linne. underbart :D

Har inte tänkt så mycket på intervjun på onsdag. Vet typ vad jag ska säga (om dom nu ställer de frågorna såklart!). Nervositeten kommer väl under måndag - tisdag :) Men det ska nog gå bra! Gillar dom inte vem jag är så kan man ju inte göra något åt det. Då har man ju försökt :D Menar, slåss mot 649 andra. Skaplig konkurrens kan man lova. Annars får man hoppas på praktiken :) ska ju ut veckan efter nästa vecka. Får veta plats och så nästa vecka. Vem vet, kanske kommer ut redan första dagarna :D Nervös så attan, men även det ska nog gå bra. Ser fram emot det :D Få kämpa för resultatet. Få känna att man gör något, att det inte är så jävla lätt ^^
Målare is the shit! :D

Yo, this is my style today :)

image166
Jeans: Favoriterna (:
Dubbla linnen: Gamla :p
Tjockare tröja: Fått av syster (;

Nya kameran!

Kategori: En vardag

Har nu köpt en ny digitalkamera :) Blev inte den på elgiganten för den fanns inte kvar. Blev en från Media Markt istället :D Panasonic :) Görnice är den! Älskar den verkligen redan och jag köpte den klockan ett ;) gud, nu är humöret verkligen på topp! Nu känns det som att jag inte kommer sluta le på hela dagen ^^

image163
image164
image165
modell: tinkerbell (:
(ras: cairnterrier, Parson russel & lite tax)

Nu är det färdigt :)

Kategori: En vardag

Nu är håret fönat och torrt. Blev asbra! (Iallafall det jag ser). Så nu lucktar man nyfärgat hår ;P Men det blev som sagt snyggt :) Alla tjatar om att jag passar bättre i mörkt hår, så nu är det mörkt! Mörkare går jag nog inte, vill inte ha svart igen. Det var ett helvete att få bort ;) Men här kommer bilder.

image160



image161 image162
Veromoda: 129:- från början fick den för 54:-  :)
Det är New York längst ner på tröjan och ett motiv av grenar längre upp på en grå grund. Den satt lite tight, men den kommer töja sig. Det var ett sånt tyg. Rätt snygg faktist :)

Ny tröja och hårfärg

Kategori: En vardag

Sitter just nu och väntar på att tvätta ur hårfärgen. Fick det gjort ganska fort ändå :) Tänkte skriva lite medans det sitter i. Ska till elgiganten imorgon, berättade för föräldrarna om kameran och de tycker att jag ska passa på. Så troligtvis blir det en ny kamera imorgon! :D Det gillar vi. Vet redan vilken jag ska ha, men ska kolla efter fler för att vara säker :) Lägger inte in bilderna på tröjan än, tar det sen när jag fixat håret, tänkte ta kort på det också och lägga in samtidigt! Resultat efter halv :)

Nyfiken i en strut

Kategori: En vardag

Pratade med syster i telefonen för ett tag sen. De hade hittat en fin tröja på stan tydligen (hon och mamma). Så skulle mamma tydligen köpa den åt mig. Så nu blir det spännande, hur ser den ut irl och på mig? ;) bambambaam! får ta kort och lägga in en bild sen och visa :D
Sitter just nu och äter cornflakes red berries, av något slag. Rätt gott :) (nej det är inte min frukost). Blev lite hungrig, och det var bra och nära till hands. (+ att jag älskar mjölk.)

Spänningen fortsätter ;)

Köpa digitalkamera

Kategori: En vardag

Sitter just nu och letar efter digitalkamera på nätet. Hittade en jag fastnade lite för på elgiganten. Dock var det med AA-batterier till, men för de priset och 8mpxl så tycker jag nog att det är värt det :) Funderar på att köpa den till helgen om den finns i butiken. Ska nämligen och köpa födelsedagspresent till mamma (hon fyller år på söndag), och då kan vi ju ändå svänga förbi där :)

Ska färga håret till helgen. Blir samma färg som sist, fast denna gången bli det permanent färg :) Så Chokladbrunt hår here i come again! Egentligen orkar jag knappt färga rishögen, men det ser så förskräckligt ut nu att jag typ måste göra det :P Vill gå till frissan igen. Klippa frilla den här gången! Funderar på det ^^

Bättre upp än så

Kategori: En vardag

Nu är det mycket bättre med halsen :) Den gör inte direkt ont längre! Dock tror jag inte att jag är frisk än, men det är ett tecken på att imunförsvaret kommit igång ordentligt :) Ska dock ta det lugnt de närmsta dagarna i helgen och se till att bli helt frisk till på Måndag! Ska se hur länge förkylningen stannar denna gång ;)

Blev aldrig något angelmaraton igår. Varken jag eller syster orkade. Istället blev det popcorn och se på Kustbevakarna & SSRS, samt spela snake2 på systers mobil. Skulle ta död på batteriet ;P  Senare kröp jag ner i sängen och kollade på Kitchen nightmare. Det är rätt kul program, trotts att de flesta resturangägarna bara skriker hela tiden. Kul att se hur äckliga dom är och vad för äckligt de serverade innan. Men jag hade lite svårt att inte gläppa, det var nämligen American Pie på 6an också samtidigt.

Idag är det då fredag. Kan tänka mig att det blir Tacos ikväll :) sweet!

Mätt och belåten.

Kategori: En vardag

Jag förstår inte hur mat kan vara så sjukt underbart. Det är inte klokt vad man kan njuta av att bara äta ;P Mat is the shit. Trotts att man inte alltid kanske tycker om.. sådär.. en del. Men man äter ändå ;)
Nu är det bra, humöret åkte upp lite grann igen :) Vi diskuterade om "eget farväl" vid middagen. Tyckte om idén, det lät som en riktigt bra idé. Trotts att man själv troligtvis inte blir nämnd så känns det ändå som man är delaktig och därmed får ta sitt farväl.. på ett sätt iallafall. Det går upp för mig att man fastnar i livet utan att få säga adjö när någon försvinner. Man går mest och bara grubblar över det.

Ska snart sätta mig i systers rum och ja Angelmaraton :D Har inte riktigt förstått det hela med "angel" men har sett lite på de flesta säsongerna så fattar en hel del. Diggar det, men det är väl mest eftersom allt är byggt på grunden Buffy som visades för ett tag sedan. Och nu var Spike med också :D Even better up!
Nu blir det då att bänka sig med popcorn och se hur länge man orkar hålla sig uppe för att se det ;)
hm.. men först blir det nog att ta en såndär äcklig samarin brustablett. Magen vill inte samarbeta idag heller. Men tack gode gud är det ju iallafall inte magsjukans fel! FY för magsjuka säger jag bara.

Lär väl inte skriva så mycket mer ikväll, så vi hörs imorgon! :)
Godnatt, Hejdå och allt det dära.

Mat tack!

Kategori: En vardag

Nu är jag hungrig, men det kanske beror på att det vankas mat och min mage vet om det ;) Gott! Blir Tjock korv och pomme. Är faktist sugen på det, även fast det är ungspomme :) Vänta på att det ska bli klart bara.. pomme tar ju evigheter innan det blir klart i ugnen. Jisus. Tacka vet jag fritös, det må vara flottigt med det går fortare ;)

Nej, nu ska jag sätta mig och hoppas på mat snart. Skriver nog mer senare :)



btw, lille plutten till hund är rätt för hästar.. men bevisar det inte ;)

Timberlake och 50 cent

Kategori: En vardag

Förr ogillade jag Justin så det skrev om det. Jag stod knappt ut med hans musik. Men nu vart efter det senaste året så har jag börjat falla för hans musik. Det tar ett tag innan man lär sig lyssna på de nyare låtarna med honom, men när jag börjar lyssna på hans "gamla" låtar så som "What goes around comes around" så börjar de fastna mer och mer. Han har rätt skön stil på sina låtar :) Me like!
Det ännu mer otroliga är att jag börjat gilla få av 50cents låtar. Har aldrig förstått mig på honom egentligen, men även han har ett skönt sätt. Sweet music på nått sätt. Ja, syster jag har blivit lite hiphop-nörder :P

image157image158
Bilder: google

image159
Vill ha denna (:
Affär: Hollywood
Kostnad: 449:-
hemsida: www.hollywood.se

godmorgon i snö och sol.

Kategori: En vardag

Vaknade för en gångs skull senare idag. Hela klockan 8 ;) Jaja, har ju fått sova lite till iallafall. Har fortfarande massa slem i halsen och it hurts. Men det hoppas vi på går över :D

Fick ett brev från Arbetsmarknads..nått. Ska på intervju nästa onsdag (2/4) på Stadium Sportscamp :D Fick en chock när jag öppnade och såg orden "Inkallelse till intervju". Jag var nästan 100% säker på att jag skulle bli nekad till intervju. Men sedär, man har inte alltid otur ^^ Dock är det ju inte alls säkert att jag går vidare från intervjun, har nämligen aldrig varit på en sådan förut så lär väl vara görnervös så jag säger fel, men då vet jag ju iallafall hur det funkar :) Asglad! ^^ Dock måste jag leta upp Stadiums kontor. Fattar inte vart den ligger.. men det ordnar sig, ska inte var där förrän 18.15 på kvällen iaf :)  (Nej det är inte jobb som ledare).

Min dag blev sedan ÄNNU bättre av att dom visade HV71 - Timrå på tv! :D Och Vinst för de bästa med! SWEET AS HELL. Dock blev jag lite förundrad på hur domaren skötte sig. Han var inte direkt.. klar i skallen i alla situationer. Missade ett mål, solklara utvisningar som ledde till slagsmål.. fast.. det sista händer ju i alla matcher för HV nu mera. Mycket såna onödiga utvisningar för vissa ;)
Spänningen fortsätter, 1 - 1 i matcher.

Nu kanske det går bättre.

Kategori: En vardag

Såhär ser mina sjukt mjuka och underbart sköna tofflor ut :) (Inte så bra bild, har ju trottsallt ingen bra kamera.. men ni ser ju vad det föreställer iaf ;) + dom är ljusblåa!)

image154
Köpte dem på Jysk, 15:-


Samma dag var vi på Citygross, och där hittade jag det mest skummaste läsken jag sett. Alla säger att den fanns förr, men jag har då aldrig sett eller smakat den. Men iallafall, köpte den för att testa men blev lite besviken. Den var inte speciellt god, och så smakade den inte alls som Körsbär tyvärr :/ (Men jag fortsätter att skylla på att det var min hals som gjorde den äcklig. Fick ju skiten då ;)


Måste säga att jag är grymt jävla äckligt besviken på en del människor. Bara för att det inte passar för dem, så ska inte vi få säga vad vi tycker. För vi fick aldrig säga adjö!
Andra gången jag inte får säga farväl :/

Fortfarande sjuk gott folk

Kategori: En vardag

Såhär ligger det till just nu med mina sjukdomar:
Tisdags började jag få ögoninfektion.
Förkylningen kom på Onsdagen, och då kom även halsont.
Lördags fick jag maginfluensa som höll i sig tills måndags (igår).
Och idag var jag hos läkaren och fick reda på att jag har körtelfeber. Så kul har mitt lov varit. Så kul kommer det vara ända fram tills nästa vecka. Får nämligen inte göra något annat än att ligga still, sitta still.. försöka äta igen efter tre dagars fastande magsjuka :P Men aja, lika bra att ha tråkigt & bli frisk :)

Det segaste med körtelfeber är nog att det inte finns något som kan hjälpa läkningen. INGET. Efter jag hade gjort "peta-bomullspinne-i-halsen-testet" för halsfluss så hoppades jag INNERLIGT att det skulle vara just halsfluss. Men ACK NEJ. Hade jag fått det  så hade jag varit frisk om dyra dagar med pencilin. Nu får jag vänta... och vänta :P Måste ringa till min mentor/måleriläraren som lyssnar och berätta läget nästa vecka. Får ju inte anstränga mig något, och därmed inte gå på praktik eller jobba på skolan :( Men det är så trååååkigt att vara hemma! Speciellt när alla andra jobbar och är i skolan då man är ensam hemma :s

jaja, har inte orkat lägga in bilderna på mobilen än så inge kul att visa! Ska sätta mig och leta digitalkamera jag :D Se om man hittar någon billig med skapligt kvalité iaf :)

Trötta ögon och svullen hals

Kategori: En vardag

Pratade med Sara r. i telefonen för en stund sen, och började känna hur mina ögon blev tyngre och tyngre. Tror det är dags att krypa ner i sängen nu. Eller iallafall sätta på en film att titta på, försöka koppla av :)
Så nu blir det att ta ännu en panodiltablett och krypa ner!
Natti.

Svettas som en.. gris?

Kategori: En vardag

Min hals är rätt tjock nu, dumma halsmandel :( Så fick jag feber sen med till maten! Dö seg är jag. Men pappa tvingade i mig en panodiltablett så sjönk febern. Nu sitter jag här och svettas istället. Köpte ett par tjock duntofflor som går upp över vristerna (lägger in kort senare), antar att det är därför?

Aja, ska bädda ner mig i soffan igen och ha tråkigt.. igen. Så ska jag även dricka påskmust! Mums ^^


---

Så var det första dagen på lovet

Kategori: En vardag

Svullnade i ögonen har gått ner lite, men det gör ont. Sådär svider. Var och handlade med familjen på Citygross och så. När vi kom hem så uppmärksammade jag att en av mina halsmandlar är svullen. Har ingen feber (än) så tror inte på körtelfeber, så det är väl bara att jag har någon basill eller virus i kroppen som den reagerar på ^^. Typiskt bara att man blir sjuk te lovet.. om det nu är så att man är sjuk.

Har testat Coca Cola Cherry. Den var helt ok :D

image153

Sjuk

Kategori: En vardag

Har fått någon infektion i ögonen. De är alldeles svullna och gör ont. Har fått tid hos läkaren på tisdag om det inte blir bättre tills dess. Men förhoppningsvis går det över te helgen! :) är även lite förkyld.
Gick te skolan vid tio, direkt till skolsyster. Hon ansåg att jag skulle åka hem, så jaow. Här är jag nu. Gick till klassen en stund för att höra om praktiken innan jag åkte hem dock. Vet fortfarande inte vart jag ska vara, men det kommer efter lovet. Men nu är det loooov. Ska sova och blir frisk!

Snart begravning.



-----

Hockey, melodifestival och grillat.

Kategori: En vardag

Grillade idag. GÖRGOTT!  Älskar grillat kött, det var i princip det ända jag käkade ;) MUMS så det sjunger om det. Ett stort + var att det var sol och rätt skönt ute :) Man behövde ingen jacka direkt! häärligt.
Nu är det hockey. Timrå - MoDo på tv (timrå leder). Hv leder även sin match :) just nu 1 - 3!!
ääälska hockey<3
Nu är den även melodifestivalen strax. Dilemma, vad ska man se? ;) Har missat större delen av matchen så får bli melodifestivalen :) Vill höra nordmans lårt ikväll. Dock är jag säker på att han inte kommer vinna, men det gör inget. Jag är glad att han slog ut Carola :D Dock kommer väl säkert de två som jag mist vill se på "prispallen". Nämligen Amy Diamond och Christer Sjögren. Jag ryser av obehag bara jag hör dem. ;P
Så nu blir det att ta fram ostbågarna och blanda till sig ett glas saft och bänka sig :)

Kanske skriver mer imorgon, får se vad det blir för tid. Ska nämligen fortsätta städa och rensa min garderob under dagen. Har rätt mycket skit som jag aldrig använder. Dock har jag svårt att göra mig av med saker.. Jag tänker som "tänk OM jag använder den i sommar?". haha Yeah, right becca ;P


Hörs la! GÖÖTT mä hockey!


---

Hockey

Kategori: En vardag

Just nu står det 2 - 0 till favoriterna. De har ju hemma match så skulle bli ganska förvånad om de förlorade denna match. Dock visas den inte på tv, så sitter och tittar på Färjestad - Frölunda. Hoppas på att frölunda ska vinna, och vem vet? De ligger ju bara under med ett mål än så länge så än kan vad som hellst hända :)

imorgon har jag bara samhällskunskap. Ska lämna in lite uppgifter vi fått och förhoppningsvis får vi sluta efter det. Tror dock inte det eftersom vi slapp förra lekitionen. Aja, har bara den imorgon så börjar 10-00 och sluar 11.30. Det är nice :) Så kan man åka hem och sova ett tag innan pojken kommer. Eller, ja kan ju sova för att han är här också ;P tihi!

vill ha en såndär stor t-shirt som Gina Tricot gjorde reklam för förr. Men dom har ju tyvärr inte kvar dem! :( Åh vad ledsen jag blir. Varför åkte jag inte ner när dom hade dem på reklam? Hade velat ha en gul eller grå. Vill även ha nya linnen och tröjor i allmänhet. Har inget kul kvar längre. Bara några stycken. Visst, jag går mest i stora tröjor och så nu, men det kan vara kul att ha lite roligare kläder sen när det blir sommar :D Får införskaffa tills dess! :)


image152
avslutar med en bild på favoriterna (:

Trött, seg och fortfarande rätt nere.

Kategori: En vardag

Dagen har varit så satans seg. Även fast jag började 10 så har den varit oändlig. Stannade visserligen kvar till halv fyra när vi fick sluta redan vid två. Jävla nötter jag & sara är ;P
Men vill man bli klar så vill man. + att nestor har en plats för någon utav oss på.. öh.. något företag som vi kan få gå på praktik :D De är riktigt nice. Dock var det bara en plats och jag har inget hört från någon.. så om sara får en egen plats så får jag den platsen.. annars får vi lotta ;)

Snart påsk. Funderar på att köpa MASSOR av godis, men mamma eller syster lär väl hinna före. Det gör dom alltid ;P Våran familj har en tendens till att köpa godis. Och när vi köper godis så blir det MASSOR av godis. Det är ju så billigt på Europrice så man kan lika gärna passa på ;) aja.. that's it!

Är rätt ledsen, fortfarande. :( Alla säger "ja, men det var nog lika bra så han inte låg sådär ännu längre. det hade nog blivit jobbigare!". Ja, det är sant.. men man mår ju lika kasst för det. Man är ju asledsen iallafall. Han betydde för alla, han var så go den sjukt underbara människan :( Han var som farbrorn vi aldrig fick. (Har bara fastrar).
Hoppas du har det bra där du är, och att du inte lider längre.
Vi saknar dig så enormt.
Vila i frid<3


-----

Typiskt!

Kategori: En vardag

Det var det. 12-03-2008. Jävla hemskheter! Jag vill inte tro att det är sant. :(
Men det spelar ingen roll vad jag tror, det är inte så iallafall. Det kommer aldrig mer vara så. Det känns som om jag fick en stor smäll över hela kroppen. Det var väntat.. men känns som jag inte kan tro det.
Det känns som att jag inte kan acceptera det :'/




-----

Tröttheten tar ut sin rätt

Kategori: En vardag

Har gått och lagt mig vid tio i snart fem-sex dagar i rad. Är fortfarande helt utmattad i kroppen. Är skittrött :s Kanske ska sluta sova så tidigt? Aja, ska gå och sova när jag skrivit klart detta inlägg iallafall.

Har fått ett läppglans av mamma som hon inte tyckte var så bra tydligen.  Inte riktigt min färg kanske, men jag tycker faktist ändå att den är rätt snygg! :D Tror att hon köpte den på antingen Åhlens eller Cubus för 125:-


 
image150image151

Godmorgon

Kategori: En vardag

Har nu fyra timmar hål. Hade idrott i en timme. Försöker orka att gå in i duschen, men det är något som gör att jag verkligen inte orkar. Kom förövrigt knappt ur sängen i morse. Tisdagssjuk som vanligt.
Påtal om sjuk så tror jag att jag håller på att bli förkyld IGEN. Jag vill inte har inte tid! ;o Nu har jag verkligen inte tid att vara sjuk då vi måste bli klara med omklädningsrummet innan nästa Torsdag. -stress-

hittat ett par skor jag vill ha. Känner nästan att jag måste ha :D Nja.. kanske inte, men om är ascoola! VILL HAA.. dock kostar dem £40 (ca 400kr - 500kr) + frakt. oooch det har vi inte råd med - nej. tyvärr :(
Inte sett några i Sverige heller. Någon som vet får ni jättegärna säga till! ^^



image149

Heelys Skates Rave

Gör go musik man inte hört på ett tag

Kategori: En vardag

Sitter och lyssnar på gamla favoriter. Mest Hammerfall och Helloween :) Har även lagt in lite Gary Moore och Kamelot. haha även en låt med Ricky Martin! Gör go :)

Sitter och väntar på att min far och syster ska komma hem så jag kan få mat. Pappa borde vara hemma snart, men syster slutar inte förrän 5.. WHA! Aja, får gott vänta som alla andra ;P Har förövrigt börjar måla  omklädningsrummet nu. Har färg över hela armarna nu känns det som.. Fast har iof fått bort det mesta från händerna. Kan inte riktigt se hur vi fick ihop det med färgerna..  men Sara säger att det kommer att bli bra, så alla får skylla på henne om det ser förjävligt ut i slutändan ;)

Var på tandregleringen idag med. Klockan 7.10. Folk kan ju gissa hur jag har varit idag? Har i princip fnissat och småskrattat åt ALLT. Allt alla andra inte tyckte var kul skrattade jag så jag tjöt av. (inte riktigt så att jag tjöt kanske.. men.. näst intill iallafall!). Varit en rätt kul dag iallafall ;)

Har fortfarande kort på mobilen som jag inte orkar lägga in.. så kort kommer dröja lite :)


-----

Magvärk och trötthet

Kategori: En vardag

Ush har ont magen. Har även sovit dåligt de tre senaste dagarna. visserligen somnat runt 10 - 11 (!!) men det är pga att jag är så trött. Har vaknat 7 varje morgon med magvärk :/ Inge vidare kul.. men så är det ibland.
Höll på att bli ett köp i fredags på Veromoda, men desvärre satt tröjan tyvärr inge bra. Synd :)

Nu är det även dags för slutspel! Hoppas att HV väljer ordentligt nu. Vore kul om dom mötte Skellefteå (stavning som en kratta?). Där har det ju varit lite sådär till och från med poäng. Men vi får la se :D
Läste på aftonbladet att 30.2% tror på att HV71 kommer att vinna.. men jag är tveksam :P Dessvärre är jag det, men ja.. sålänge dom inte klantar sig mer så går det nog bra :D

Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och se på tv och hoppas på att magvärken försvinner. Segt om det ska vara såhär hela dagen ><
adjö!



----

Inte mycket.

Kategori: En vardag

Har inte blivit mycket till skrivande de senaste dagarna. Har knappt suttit vid datorn alls. Satt en liten i förrgår för att kolla mailen. Har inte haft den lusten att sitta pga en del saker. Lär nog inte skriva mer än detta förrän imorgon heller. Så nej, jag har inte gått och dött ;)

 


------

nackspärr och ryggvärk

Kategori: En vardag

Ush, har ont i nacken så det skriker om det. Jobbig känsla :( Men det är väl för jag även har ont i ryggen. Tror det är träningsvärk.. som.. jag inte är van vid att ha i nacken :P Men det går snart över!

Ultraseg dag idag. Idrotten blev jag ägd av ALLA på pingis då jag suger totalt i det. Sedan svenska där projektet  blev klart och inlämnat. Har bara två bokrecensioner nu :D Sedan samhäll där vi fick gå hem och jobba. Blev klar med allt till samhällen när jag kom hem. För en gångs skull gjorde jag det tidigt så jag slipper tänka på det senare. HATA pluggilugg.. Är trött. Hatar tisdagar ^^

Funderar på att smörja in nacken med iprensalva så det kanske inte gör lika ont när jag ska sova. Har inge roligt att skriva idag. Inte hänt nå roligt så.. ;P


----

Bilder beskriver mer

Kategori: En vardag



image148
Såhär blev korridoren ;P



Det känns att man gjort något

Kategori: En vardag

Nu har jag en ömmande rygg och smått ömande knän. Har stått på knä med lutad rygg 70% av tiden. Målat vägsträck på golvet i en korridor. (Har kort, men orkar inte lägga in dem nu så visar hur det blev senare). Blev väl sådär då mycket är snett och folk GIVETVIS MÅSTE gå genom när vi precis målat. Så kul det är när folk respekterar oss (...). Det ännu roligare är när LÄRARNA tror att avstängningsskyltarna inte gäller dem.

Annars just nu så har jag precis börjat på at plugga klart svenskaprojektet. SEGT. Allt är segt. Men snart får jag äntligen mat. Om en halvtimme kommer pappa & mamma hem och sedan en 45min efter det (forthoppningsvis) så är det mat. ÅHÅ! Är så sjukt trött just nu, men de känns inte så värt att lägga sig och blunda ett tag..
.... eller?


---

Comviq Kompis!

Kategori: En vardag

Hm, vad är onödigt? Att sitta och smsa med sin pojkvän (bara dumma saker) när man ändå pratar genom msn? ;) njaa.. lite kanske? ^^ Men satan va kul man kan ha :D

Godnatt iallafall, nu blir de sängs för me! ^^


----

Besvikelse

Kategori: En vardag


image144Och som vanligt var jag tvungen att dra en djup suck av besvikelse över svenska folket då inte NORDMAN kunde gå till globen direkt. Visst, han kom till andra chansen.. men mot vem? jo CAROLA! Vad tänker folk med? Carola är (enligt mig) varken bra längre eller håller kvalité? Hon är ju bara ännu en "show off". Men ännu värre var ju att det viktigaste av allt sög - nämligen LÅTEN! Blev grymt besviken när jag hörde den. Andreas som gör bra låtar annars? Eller egentligen var låten sådär när han sjöng den, men den sjönk i mina öron när hon var med. Det är inte henns typ av låt.
Jag må säga att jag är rymt besviken gott folk, grymt besviken! 

Favoriter av de som är kvar; 
Nordman - i lågornas sken &
Bwo - Lay your love on me

Nej men goddag!

Kategori: En vardag

Ja, det var ett tag sedan jag skrev. Men här är jag igen ;)
Nu är det 3v kvar till påsklovet, vilket betyder att det är 4v kvar till praktiken. PANIK. Vad ska man ta sig till? Är nervös så jag spricker. Dock har jag inget att vara nervös för egentligen, men det är väl en såndär "nervös-mage-pryl" som man alltid får för nya saker! ^^
Nu har jag blivit övertalad också. Mitt busskort går ut på tisdag (4 mars) så då blir det att börja CYKLA. Dock måste jag köpa bromsar till min egna cykel, men får låna min kära faders cykel sålänge :) Hoppas bromsarna på den fortfarande funkar och inte skriker som då ;) Kommer dö.. Jag har absolut ingen kondition kvar sedan jag slutade träna. Så ja, ska hålla skrivkontroll här i bloggen så får vi se hur det går ;)

Annars tycker jag att Christina aguilera är den vackraste artisten hittills :) Menar.. hon är perfekt? Eller.. inte helt kanske, men näst intill. Och så har hon ju den sötaste lille sonen också. Tänk om han får sin mors utseende och röst. Ny barnstjärna på G?

image142image143