thuna

Hade du verkligen viljat så hade du gjort det - åtminstone försökt!

Vad är det för fel på oss idag?

Kategori: En vardag

Idag har bara vart allmänt pinsam dag för både mig och M. Började relativt bra för min del då jag bara skulle måla fönster. Men för mummel.. jisus! Vet inte hur många svordomar det kröp ur den damen bara under en timme! Element sprutan krånglade (som alltid), så det slutade med att vi åkte till firman runt 2 tiden för att få lite hjälp med den. Så kom chefen, drog ett varv på ratten och sedan funkade den utan problem.. jag menar what the hell?! Vi hade suttit i en timme och försökt, men neeej. Så kommer han, vrider och så är det klart! Det blev bara jobbigt..

och som om det inte vore nog!
Vi åkte till jobbet (vi jobbar på en skola), öppnade dörren och gick upp för trapporna. Så tar vi två steg in i korridoren och allt börjar låta.. nej.. allt börjar skrika öronen av oss. Då har vi alltså (smartasses som vi är) glömt att larma av. Så där stod vi med fingrarna i öronen och suckade av pinsamhet. Det slutade med att vi stod utomhus och väntade på larm-killarna som bara skakade på huvudet åt oss. Jag kunde riktigt höra vad dom tänkte! "Typiskt målare..".

Förövrigt har vi flummat en hel del. Eller ja, jag skrattade oavbrutet hela eftermiddagen. Speciellt när vi åkte tillbaka till skolan från firman.

*Mummels mobil ringer*
Mummel: ja hallå?
* *
Mummel: Det är william..
Jag: Lägg ner den där förhelvete!
*Mummel fortsätter prata med Will*
Jag: LÄGG NER DEN!
*Mummel ignorerar mig*
Jag: Du, bara så att du vet! Dör vi nu, så kommer jag skylla AAAALLT på dig inför sankte pär och tvinga honom att skicka tillbaka mig hit. Så kan du sitta där och ruttna i din ensamhet!
*Mummel skrattar som fan*
Jag: HÖR DU MIG?! LÄGG PÅ!
*Mummel tappar telefonen*
Mummel: WILLIAM, LÄGG PÅÅÅÅ! JAG TAPPADE MOBILEEEN!
*Jag ligger dubbelt över bältet och skrattar*
Jag: Ja, där kan den ligga!

Kommentarer

  • Anonym säger:

    haha

    2009-07-28 | 20:07:59

Kommentera inlägget här: