thuna

Hade du verkligen viljat så hade du gjort det - åtminstone försökt!

Hockey

Kategori: En vardag

Just nu står det 2 - 0 till favoriterna. De har ju hemma match så skulle bli ganska förvånad om de förlorade denna match. Dock visas den inte på tv, så sitter och tittar på Färjestad - Frölunda. Hoppas på att frölunda ska vinna, och vem vet? De ligger ju bara under med ett mål än så länge så än kan vad som hellst hända :)

imorgon har jag bara samhällskunskap. Ska lämna in lite uppgifter vi fått och förhoppningsvis får vi sluta efter det. Tror dock inte det eftersom vi slapp förra lekitionen. Aja, har bara den imorgon så börjar 10-00 och sluar 11.30. Det är nice :) Så kan man åka hem och sova ett tag innan pojken kommer. Eller, ja kan ju sova för att han är här också ;P tihi!

vill ha en såndär stor t-shirt som Gina Tricot gjorde reklam för förr. Men dom har ju tyvärr inte kvar dem! :( Åh vad ledsen jag blir. Varför åkte jag inte ner när dom hade dem på reklam? Hade velat ha en gul eller grå. Vill även ha nya linnen och tröjor i allmänhet. Har inget kul kvar längre. Bara några stycken. Visst, jag går mest i stora tröjor och så nu, men det kan vara kul att ha lite roligare kläder sen när det blir sommar :D Får införskaffa tills dess! :)


image152
avslutar med en bild på favoriterna (:

Kommentarer


Kommentera inlägget här: