thuna

Hade du verkligen viljat så hade du gjort det - åtminstone försökt!

Härlig Fredag!

Kategori: En vardag

För att summera dagen:
Var i skolan runt en timme för att såkallat "städat".
Sedan ner till stan med bränna och köpte bräda på Wollywood (yes :D).
Efterdet möta syster som ska handla kläder. Sedan hem, äta tacos för att sedan åka ner och träffa Toy vid söder tull. Vi gick vi upp och ned längst drottninggatan för att sedan gå till Vasaparken och se på skejt tävlingen. Sedan så Ringde Tobias som ville att vi skulle komma bort till Folkparken, så vi drog oss dit och var med honom, Max och deras polare från klassen :) Satt där ett tag, men dom skulle till krogen senan så då när dom gått så fick jag och Toy dra oss hemmåt. Jädra busssatan som aldrig kom då! Blir något irriterad på det där.

Idag har jag suttit ute i solen massor, så nu är man brunare (; Kommer säkert flamma upp och bli röd senare, men det är de värt (: Ska grilla idag, brorsan kanske kommer hem och äter med oss. Var väldigt länge sedan man såg den fjanten (; Ja, och senare ikväll ska ja va med Tobias igen. Blir en bra dag idag med :D He's cool.




Måste bara visa mitt hjärta :D
image221
är han inte vacker? :')

Kommentarer

  • Matilda säger:

    Du skulle köpt långboard! mycket coolare :P sen kan du göra mera med den, och åka fortare, svänga bättre. i somamr så ska du följa med oss! eller snarae krippe och hans vänner, jag fljer också med, men bara tittar, så kan ni åka, men de åker longboard. då ska du prova en sån :D Krippe har åkt i 45 km /timmen på sin, och pixie, hns vän, har åkt i 60 km / timmen. det är fort det :P

    2008-06-01 | 14:50:28
    Bloggadress: http://matildafrisk.blogg.se

Kommentera inlägget här: