thuna

Hade du verkligen viljat så hade du gjort det - åtminstone försökt!

Min helg

Kategori: En vardag

Helgen ja. I fredags var jag hos Calle och såg på krigsfilmer (tackochlov, äntligen någon med bra smak!) och spelade kort. Lärde honom Byggkasino, vilket han sög på trotts att vi körde den ca 5 - 7 gånger. Men åandra sidan sa han "ja, men på sätt och vis är det ju till en fördel att vara dålig på spel..". Vad han nu ska påpeka med det. Det var lika bra att jag vann. Så är det bara!

Så lördags for jag och tant till lkpg och träffade Marcus, Tim & Sebbe. Väldigt roligt måste jag säga! Roligaste var nog att jag och tant förmodligen förstört lille Sebbe förevigt. Han är så liten och klen "stackarn"! Men ja, det är rätt dumt att ge sig på mig om man inte tål smärta. Som Marcus sa "Du.. jag skulle inte göra sådär om jag var du." när Sebbe skulle puffa ner mig från sängen.

Idag (söndag) har det  väl inte direkt hänt något. Alls, överhuvudtaget. Har suttit hemma och bara njutit av att ingen har sagt "glad alla hjärtansdag". Hade nog fått spel annars. Jag personligen tycker att det hela är överskattat så det skriker om det.
Det mest produktiva jag gjort idag var när jag och far satt och tittade/lyssnade på klipp med galenskaparna.

Så ja, så är det gott folk.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: